Citrinos rūgštis - puikiai išvalo puodus - nei šveisti nereikia
QUOTE(dira @ 2009 12 21, 22:00)
Citrinos rūgštis - puikiai išvalo puodus - nei šveisti nereikia
Užduosiu kvailą klausimą. O ta rūgštim trinti reikia ar padaryt tirpalą ir mirkyti ?
labukas visoms forumietems noreciau ir as prisijungti prie jusu siemininkiu klubo
...gavau ir as dovanu keleta zepter puodu ir maza keptuve prisiskaiciau jusu recepteliu, patarimu, bandysiu ekperimentuoti
Beje, gal zinote kaip sudalyvauti zepter pristatyme vilniuje? gal kas rengiate? (rasykite man i AZ jei kas zino kur sudalyvauti) ACIUKAS
...gavau ir as dovanu keleta zepter puodu ir maza keptuve prisiskaiciau jusu recepteliu, patarimu, bandysiu ekperimentuoti
Beje, gal zinote kaip sudalyvauti zepter pristatyme vilniuje? gal kas rengiate? (rasykite man i AZ jei kas zino kur sudalyvauti) ACIUKAS
QUOTE(klirisite @ 2009 12 22, 11:04)
Beje, gal zinote kaip sudalyvauti zepter pristatyme vilniuje? gal kas rengiate? (rasykite man i AZ jei kas zino kur sudalyvauti) ACIUKAS
Ir as noreciau sudalyvauti tai jei kas zonote saukite garsiai, kad ir as girdeciau
QUOTE(Ledum @ 2009 12 22, 00:17)
Užduosiu kvailą klausimą. O ta rūgštim trinti reikia ar padaryt tirpalą ir mirkyti ?
Į drėgną keptuvę įberiu ir valau su kempinėle
QUOTE(dira @ 2009 12 22, 14:30)
Į drėgną keptuvę įberiu ir valau su kempinėle
Ačiū O taip valyti galima tik vidų ar ir išorę ?
QUOTE(Ledum @ 2009 12 22, 21:53)
Ačiū O taip valyti galima tik vidų ar ir išorę ?
Viską - tokį patarimą man davė per prezentaciją...........ir aš išbandžiau
QUOTE(dira @ 2009 12 21, 22:00)
Citrinos rūgštis - puikiai išvalo puodus - nei šveisti nereikia
dar galima uzspausti citrinos sulciu arba slakeli acto
Aciu uz patarimus apie kepima. Ju labai daug, tik nepatingekite paskaityti, to paties ikyriai neklausinekite. Labai vargina 50 paklausimu kaip kepti kugeli.
O kaip virti garuose pvz. ryzius? Balandelius su bulvemis? Imanoma vienus virti apacioje (puode), kitus produktus deti ant garinimo puodo? Kuriuos reiktu zemiau statyti, kuriuos aukciau? Gal tada nereikia indo su vandeniu? Tarkim, verdu apacioje balandelius su siek tiek vandens, o "kiaurasamtyje" bulves. Kiek laiko reiktu virti?
O kaip virti garuose pvz. ryzius? Balandelius su bulvemis? Imanoma vienus virti apacioje (puode), kitus produktus deti ant garinimo puodo? Kuriuos reiktu zemiau statyti, kuriuos aukciau? Gal tada nereikia indo su vandeniu? Tarkim, verdu apacioje balandelius su siek tiek vandens, o "kiaurasamtyje" bulves. Kiek laiko reiktu virti?
QUOTE(dira @ 2009 12 21, 22:00)
Citrinos rūgštis - puikiai išvalo puodus - nei šveisti nereikia
ir aš išbandžiau super dalykas
QUOTE(Ailad_SK @ 2009 12 27, 15:58)
Aciu uz patarimus apie kepima. Ju labai daug, tik nepatingekite paskaityti, to paties ikyriai neklausinekite. Labai vargina 50 paklausimu kaip kepti kugeli.
O kaip virti garuose pvz. ryzius? Balandelius su bulvemis? Imanoma vienus virti apacioje (puode), kitus produktus deti ant garinimo puodo? Kuriuos reiktu zemiau statyti, kuriuos aukciau? Gal tada nereikia indo su vandeniu? Tarkim, verdu apacioje balandelius su siek tiek vandens, o "kiaurasamtyje" bulves. Kiek laiko reiktu virti?
O kaip virti garuose pvz. ryzius? Balandelius su bulvemis? Imanoma vienus virti apacioje (puode), kitus produktus deti ant garinimo puodo? Kuriuos reiktu zemiau statyti, kuriuos aukciau? Gal tada nereikia indo su vandeniu? Tarkim, verdu apacioje balandelius su siek tiek vandens, o "kiaurasamtyje" bulves. Kiek laiko reiktu virti?
Aš ryžių garuose nesu virusi, kažkaip abejoju, ar jie tikrai gerai išvirs, vandeny patikimiau
O su kitais produktais - pasirinkimo laisvė. Pvz aš balandėlius dedu į puodą ir troškinu su rieboku padažu (svieste kepu svogūnus, morkas, grietinę ir pomidorų padažą, viską verčiu ant balandėlių), o bulves dedu į kiauraindį ir statau ant balandėliu, viską troškinu apie valandą (užverdu ant max kaitros, tada mažinu iki min). Kas mėgsta dietinius balandėlius (aš tai tokius žole vadinu ) tai žinau, kad kartu su bulvėm be jokio padažiuko troškina kiauraindyje (kad ir virš sriubos). Aš kiauraindyje virš sriubos mėsą (iš vakaro gerai išprieskoniuotą, išmarinuotą) garinu, kiaušinius patinka garinti (gerai išvirę būna ir niekada neperverda, t.y. aplink trynį nepamėlynuoja).
P.S. vis tik galvoju, kad ir ryžiai turėtų gerai išsigarinti ir būti birūs... Reiks pabandyt
QUOTE(Ailad_SK @ 2009 12 27, 15:58)
Aciu uz patarimus apie kepima. Ju labai daug, tik nepatingekite paskaityti, to paties ikyriai neklausinekite. Labai vargina 50 paklausimu kaip kepti kugeli.
O kaip virti garuose pvz. ryzius? Balandelius su bulvemis? Imanoma vienus virti apacioje (puode), kitus produktus deti ant garinimo puodo? Kuriuos reiktu zemiau statyti, kuriuos aukciau? Gal tada nereikia indo su vandeniu? Tarkim, verdu apacioje balandelius su siek tiek vandens, o "kiaurasamtyje" bulves. Kiek laiko reiktu virti?
O kaip virti garuose pvz. ryzius? Balandelius su bulvemis? Imanoma vienus virti apacioje (puode), kitus produktus deti ant garinimo puodo? Kuriuos reiktu zemiau statyti, kuriuos aukciau? Gal tada nereikia indo su vandeniu? Tarkim, verdu apacioje balandelius su siek tiek vandens, o "kiaurasamtyje" bulves. Kiek laiko reiktu virti?
o ka turit omeny garuose? as ryzius gaminu taip: ikaitinu puoda, ipilu puse sauksto aliejaus, i ji iberiu kario, suberiu sausus ryzius ir truputi pakepinu, minute kokia. tada uzpilu vandeniu (du sykius daugiau, negu yra ryziu) ir kaitinu ant maziausios ugnies uzdengus, kol rodykle pasiekia zalio lauko viduri. isjungiu, po 20 min. galima valgyti. skanu, birus, nesulipe