kur visos dingot? gal valgyt nustojot gamint?
Gal kuri bandėt makaronus kaip įdomiai pasigaminti tuose puoduose
Makaronus tai darau kaip iprastuose puoduose, su farsu, nieko ypatingo.
Bet siaip visokius troskinius ir apkepus labai megstu situose puoduose.
Pvz., supjaustau zalias bulves grizineliais, dedu kumpio ar kad ir desrele kokia pjaustyta, ant virsau svogunu, darzoviu, prieskoniu, viska kaitinu uzdaroje keptuveje. Kai pakyla iki zalio lauko, uzpilu kiausinio plakinio su grietine. kecupu ir prieskoniais. Palaukiu, kol pakils iki zalio lauko vidurio. Isjungiu, po kokiu 10 minuciu uzdedu mozarelos surio, dar penkios minutes ir valgom
Troskinius tai darau su ryziais kartu, dedu darzoves, zalius ryzius, mesyte, prieskoniu, viska kaitinu iki zalio lauko vidurio, isjungiu, pridedu grietines ir po 20 minuciu valgom - cia super lengva ir greita pasigaminti. galima deti farso kukuliuku, bulviu, ko tik norit.
Kepiau ir paprikas idarytas, obuolius su varske, kiausiniene labai skani gaunasi
Prie kotletu tai pripjausciau morku, svogunu, idejau kecupo, irgi skanu buvo.
ne i tema - pastebejau, kad labai gera skoni paprikos islaiko, kepant zepteryje.
Bet siaip visokius troskinius ir apkepus labai megstu situose puoduose.
Pvz., supjaustau zalias bulves grizineliais, dedu kumpio ar kad ir desrele kokia pjaustyta, ant virsau svogunu, darzoviu, prieskoniu, viska kaitinu uzdaroje keptuveje. Kai pakyla iki zalio lauko, uzpilu kiausinio plakinio su grietine. kecupu ir prieskoniais. Palaukiu, kol pakils iki zalio lauko vidurio. Isjungiu, po kokiu 10 minuciu uzdedu mozarelos surio, dar penkios minutes ir valgom
Troskinius tai darau su ryziais kartu, dedu darzoves, zalius ryzius, mesyte, prieskoniu, viska kaitinu iki zalio lauko vidurio, isjungiu, pridedu grietines ir po 20 minuciu valgom - cia super lengva ir greita pasigaminti. galima deti farso kukuliuku, bulviu, ko tik norit.
Kepiau ir paprikas idarytas, obuolius su varske, kiausiniene labai skani gaunasi
Prie kotletu tai pripjausciau morku, svogunu, idejau kecupo, irgi skanu buvo.
ne i tema - pastebejau, kad labai gera skoni paprikos islaiko, kepant zepteryje.
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 12 04, 12:36)
Makaronus tai darau kaip iprastuose puoduose, su farsu, nieko ypatingo.
Bet siaip visokius troskinius ir apkepus labai megstu situose puoduose.
Pvz., supjaustau zalias bulves grizineliais, dedu kumpio ar kad ir desrele kokia pjaustyta, ant virsau svogunu, darzoviu, prieskoniu, viska kaitinu uzdaroje keptuveje. Kai pakyla iki zalio lauko, uzpilu kiausinio plakinio su grietine. kecupu ir prieskoniais. Palaukiu, kol pakils iki zalio lauko vidurio. Isjungiu, po kokiu 10 minuciu uzdedu mozarelos surio, dar penkios minutes ir valgom
Troskinius tai darau su ryziais kartu, dedu darzoves, zalius ryzius, mesyte, prieskoniu, viska kaitinu iki zalio lauko vidurio, isjungiu, pridedu grietines ir po 20 minuciu valgom - cia super lengva ir greita pasigaminti. galima deti farso kukuliuku, bulviu, ko tik norit.
Kepiau ir paprikas idarytas, obuolius su varske, kiausiniene labai skani gaunasi
Prie kotletu tai pripjausciau morku, svogunu, idejau kecupo, irgi skanu buvo.
ne i tema - pastebejau, kad labai gera skoni paprikos islaiko, kepant zepteryje.
Bet siaip visokius troskinius ir apkepus labai megstu situose puoduose.
Pvz., supjaustau zalias bulves grizineliais, dedu kumpio ar kad ir desrele kokia pjaustyta, ant virsau svogunu, darzoviu, prieskoniu, viska kaitinu uzdaroje keptuveje. Kai pakyla iki zalio lauko, uzpilu kiausinio plakinio su grietine. kecupu ir prieskoniais. Palaukiu, kol pakils iki zalio lauko vidurio. Isjungiu, po kokiu 10 minuciu uzdedu mozarelos surio, dar penkios minutes ir valgom
Troskinius tai darau su ryziais kartu, dedu darzoves, zalius ryzius, mesyte, prieskoniu, viska kaitinu iki zalio lauko vidurio, isjungiu, pridedu grietines ir po 20 minuciu valgom - cia super lengva ir greita pasigaminti. galima deti farso kukuliuku, bulviu, ko tik norit.
Kepiau ir paprikas idarytas, obuolius su varske, kiausiniene labai skani gaunasi
Prie kotletu tai pripjausciau morku, svogunu, idejau kecupo, irgi skanu buvo.
ne i tema - pastebejau, kad labai gera skoni paprikos islaiko, kepant zepteryje.
aš kažkaip nesiryžtu kiaušinienės šiose keptuvėse kepti
QUOTE(vestė21 @ 2009 12 05, 13:01)
man pavyko is pirmo karto
kepiau aš vakar keptuvėje pyragą, bet nesigavo apačia pridegė, o vidus sukrites gavosi
Cia temele tik su zepteriais, o su Bauerio galima pas jus uzeiti
sako lyg tas pats
QUOTE(olantukas @ 2009 12 11, 21:30)
Cia temele tik su zepteriais, o su Bauerio galima pas jus uzeiti
sako lyg tas pats 
Prašom
vakar kepiau bulves susuktas į foliją, dėjau į tarpus po lašinio gabaliuką. Nu tipo padalinau į tris dalis bulvę ir į tarpus po gabaliuką lašinių viską susukau į foliją ir į keptuvę, įpyliau kelis šaukštus vandens ir kepiau kol pakilo rodyklė iki žalio lauko galo, išjungiau palikau kokia dešimt minučių ir dar karta pakaitinau. Valgėm kas su pienu, kas su sviestu, kas su varške maišyta su grietine ir druska. Pirštelius galima apsilaižyti
QUOTE(vestė21 @ 2009 12 13, 12:35)
vakar kepiau bulves susuktas į foliją, dėjau į tarpus po lašinio gabaliuką. Nu tipo padalinau į tris dalis bulvę ir į tarpus po gabaliuką lašinių viską susukau į foliją ir į keptuvę, įpyliau kelis šaukštus vandens ir kepiau kol pakilo rodyklė iki žalio lauko galo, išjungiau palikau kokia dešimt minučių ir dar karta pakaitinau. Valgėm kas su pienu, kas su sviestu, kas su varške maišyta su grietine ir druska. Pirštelius galima apsilaižyti 
Idomiai cia, reiks pabandyti
QUOTE(ČIČI @ 2009 12 14, 10:22)
panašu, kaip dėtum kepti į laužo žarijas tik kvapas kitas
kaip įdomiai
kiaušinienę išbandėm jau ne vieną kartą... svarbu, kaip suprantu, nekilnoti dangčio dažnai, tada niekas ir neprisvils
Iškilo dilema: penktadienį rikia pagaminti vakarienę penkiems žmonėms... norėčiau padaryt kažką savo puoduose, bet nžn ką
ir kad neapsikvailint, produktų nesugadint, bet ir kažko įmantresnio norisi
taip ir nesugalvoju KĄ
gal turit patirties šiuo klausimu?
kiaušinienę išbandėm jau ne vieną kartą... svarbu, kaip suprantu, nekilnoti dangčio dažnai, tada niekas ir neprisvils
Iškilo dilema: penktadienį rikia pagaminti vakarienę penkiems žmonėms... norėčiau padaryt kažką savo puoduose, bet nžn ką
QUOTE(Ievuliuks @ 2009 12 14, 19:01)
kaip įdomiai
kiaušinienę išbandėm jau ne vieną kartą... svarbu, kaip suprantu, nekilnoti dangčio dažnai, tada niekas ir neprisvils
Iškilo dilema: penktadienį rikia pagaminti vakarienę penkiems žmonėms... norėčiau padaryt kažką savo puoduose, bet nžn ką
ir kad neapsikvailint, produktų nesugadint, bet ir kažko įmantresnio norisi
taip ir nesugalvoju KĄ
gal turit patirties šiuo klausimu?
kiaušinienę išbandėm jau ne vieną kartą... svarbu, kaip suprantu, nekilnoti dangčio dažnai, tada niekas ir neprisvils
Iškilo dilema: penktadienį rikia pagaminti vakarienę penkiems žmonėms... norėčiau padaryt kažką savo puoduose, bet nžn ką
svečiams dar ir aš nedariau, vis ant šeimos bandau






