
Citrinos rūgštis - puikiai išvalo puodus - nei šveisti nereikia

QUOTE(dira @ 2009 12 21, 22:00)
Užduosiu kvailą klausimą. O ta rūgštim trinti reikia ar padaryt tirpalą ir mirkyti ?

labukas visoms forumietems
noreciau ir as prisijungti prie jusu siemininkiu klubo
...gavau ir as dovanu keleta zepter puodu ir maza keptuve
prisiskaiciau jusu recepteliu, patarimu, bandysiu ekperimentuoti
Beje, gal zinote kaip sudalyvauti zepter pristatyme vilniuje? gal kas rengiate?
(rasykite man i AZ jei kas zino kur sudalyvauti) ACIUKAS







...gavau ir as dovanu keleta zepter puodu ir maza keptuve


Beje, gal zinote kaip sudalyvauti zepter pristatyme vilniuje? gal kas rengiate?



QUOTE(klirisite @ 2009 12 22, 11:04)
Beje, gal zinote kaip sudalyvauti zepter pristatyme vilniuje? gal kas rengiate?
(rasykite man i AZ jei kas zino kur sudalyvauti) ACIUKAS




Ir as noreciau sudalyvauti


QUOTE(Ledum @ 2009 12 22, 00:17)
Užduosiu kvailą klausimą. O ta rūgštim trinti reikia ar padaryt tirpalą ir mirkyti ? 

Į drėgną keptuvę įberiu ir valau su kempinėle

QUOTE(dira @ 2009 12 22, 14:30)
Ačiū

QUOTE(Ledum @ 2009 12 22, 21:53)
Viską - tokį patarimą man davė per prezentaciją...........ir aš išbandžiau

QUOTE(dira @ 2009 12 21, 22:00)
dar galima uzspausti citrinos sulciu arba slakeli acto

Aciu uz patarimus apie kepima. Ju labai daug, tik nepatingekite paskaityti, to paties ikyriai neklausinekite. Labai vargina 50 paklausimu kaip kepti kugeli.
O kaip virti garuose pvz. ryzius? Balandelius su bulvemis? Imanoma vienus virti apacioje (puode), kitus produktus deti ant garinimo puodo? Kuriuos reiktu zemiau statyti, kuriuos aukciau? Gal tada nereikia indo su vandeniu? Tarkim, verdu apacioje balandelius su siek tiek vandens, o "kiaurasamtyje" bulves. Kiek laiko reiktu virti?
O kaip virti garuose pvz. ryzius? Balandelius su bulvemis? Imanoma vienus virti apacioje (puode), kitus produktus deti ant garinimo puodo? Kuriuos reiktu zemiau statyti, kuriuos aukciau? Gal tada nereikia indo su vandeniu? Tarkim, verdu apacioje balandelius su siek tiek vandens, o "kiaurasamtyje" bulves. Kiek laiko reiktu virti?
QUOTE(dira @ 2009 12 21, 22:00)
ir aš išbandžiau


QUOTE(Ailad_SK @ 2009 12 27, 15:58)
Aciu uz patarimus apie kepima. Ju labai daug, tik nepatingekite paskaityti, to paties ikyriai neklausinekite. Labai vargina 50 paklausimu kaip kepti kugeli.
O kaip virti garuose pvz. ryzius? Balandelius su bulvemis? Imanoma vienus virti apacioje (puode), kitus produktus deti ant garinimo puodo? Kuriuos reiktu zemiau statyti, kuriuos aukciau? Gal tada nereikia indo su vandeniu? Tarkim, verdu apacioje balandelius su siek tiek vandens, o "kiaurasamtyje" bulves. Kiek laiko reiktu virti?
O kaip virti garuose pvz. ryzius? Balandelius su bulvemis? Imanoma vienus virti apacioje (puode), kitus produktus deti ant garinimo puodo? Kuriuos reiktu zemiau statyti, kuriuos aukciau? Gal tada nereikia indo su vandeniu? Tarkim, verdu apacioje balandelius su siek tiek vandens, o "kiaurasamtyje" bulves. Kiek laiko reiktu virti?
Aš ryžių garuose nesu virusi, kažkaip abejoju, ar jie tikrai gerai išvirs, vandeny patikimiau

O su kitais produktais - pasirinkimo laisvė. Pvz aš balandėlius dedu į puodą ir troškinu su rieboku padažu (svieste kepu svogūnus, morkas, grietinę ir pomidorų padažą, viską verčiu ant balandėlių), o bulves dedu į kiauraindį ir statau ant balandėliu, viską troškinu apie valandą (užverdu ant max kaitros, tada mažinu iki min). Kas mėgsta dietinius balandėlius (aš tai tokius žole vadinu

P.S.


QUOTE(Ailad_SK @ 2009 12 27, 15:58)
Aciu uz patarimus apie kepima. Ju labai daug, tik nepatingekite paskaityti, to paties ikyriai neklausinekite. Labai vargina 50 paklausimu kaip kepti kugeli.
O kaip virti garuose pvz. ryzius? Balandelius su bulvemis? Imanoma vienus virti apacioje (puode), kitus produktus deti ant garinimo puodo? Kuriuos reiktu zemiau statyti, kuriuos aukciau? Gal tada nereikia indo su vandeniu? Tarkim, verdu apacioje balandelius su siek tiek vandens, o "kiaurasamtyje" bulves. Kiek laiko reiktu virti?
O kaip virti garuose pvz. ryzius? Balandelius su bulvemis? Imanoma vienus virti apacioje (puode), kitus produktus deti ant garinimo puodo? Kuriuos reiktu zemiau statyti, kuriuos aukciau? Gal tada nereikia indo su vandeniu? Tarkim, verdu apacioje balandelius su siek tiek vandens, o "kiaurasamtyje" bulves. Kiek laiko reiktu virti?
o ka turit omeny garuose?

