Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame su zepter

QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 12 27, 18:50)
o ka turit omeny garuose? 

Klausimo autorė kaip supratau norėjo paklausti, ar verdam ryžius kiauraindyje smile.gif O jūsų ryžių virimo būdas įdomus, reiks išbandyti ax.gif
Atsakyti
Teisingai supratote, kiauraindyje smile.gif
Nebandziau, bet girdejau, kad kruopos visiskai netinkamos tokiam virimui.
Dar isgirdau, kad cepelinai virtu bulviu, koldunai yra verdami garuose. Esate bandziusios? O kaip su virimo laiku?
Tiesa, o kiek ryziai verda? Uzkaitinate iki zalio ir isjungiate? Ar dar paverdate? (cia jei verdate puode, ne garuose)
Atsakyti
QUOTE(Ailad_SK @ 2009 12 28, 10:22)
Teisingai supratote, kiauraindyje smile.gif
Nebandziau, bet girdejau, kad kruopos visiskai netinkamos tokiam virimui.
Dar isgirdau, kad cepelinai virtu bulviu, koldunai yra verdami garuose. Esate bandziusios? O kaip su virimo laiku?
Tiesa, o kiek ryziai verda? Uzkaitinate iki zalio ir isjungiate? Ar dar paverdate? (cia jei verdate puode, ne garuose)


uzkaitinu iki zalio vidurio, net daugiau truputi, ir isjungiu. po 20 min valgom. bet geriau daugiau, nei per mazai uzkaitinti, kad isvire butu.
Atsakyti
Žiū,visai užmiršom šią temutę...
Šiandien gaminau plovą keptuvėje, gavosi thumbup.gif
Sumečiau smulkintą mėsytę, daržoves... kai apkepė, šiek tiek patroškinau dar papildomai vandens įpylus... ir subėriau ryžius ir prieskonius... Turiu pasakyt, kad visas procesas užtruko šiek tiek ilgiau nei pusvalandis.... ir ryžiai, ar tiesiog vykusius nusipirkau, ar kaip, bet jie liko birūs, nesulipę... gavosi kaip tikras močiutės plovas wub.gif
Atsakyti
Ir as gaminau bigsmile.gif
Dariau bulviu, vistienos ir darzoviu uzkepele, buvo labai skanu essen.gif
user posted image
Dabar reikia kazka kita pabandyti, gal plova bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnetukas @ 2010 01 10, 17:52)
Ir as gaminau  bigsmile.gif
Dariau bulviu, vistienos ir darzoviu uzkepele, buvo labai skanu  essen.gif


Gal gali gaminimo eigą pakomentuoti?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2010 01 10, 18:18)
Gal gali gaminimo eigą pakomentuoti??  4u.gif

Žinoma galiu 4u.gif
Pirma dėjau griežinėliais pjaustytas bulves, toliau svogūną pusžiedžiais, tarkuotą morką, vištienos mėsytę numautą nuo kaulų, raudoną papriką, šaldytas daržoves. Kaitinau ant labai mažos ugnies, netrumpai taip, kokia 40-50min, tada issiskyrė daug skysčių, tai nupyliau ir užtarkavau sūrio ir užpyliau gritinėlės sumaišytos su trupučiu prieskoniu ir dar palaikiau apie 10-15 min.
Atsakyti
QUOTE(Magnetukas @ 2010 01 10, 18:25)
Žinoma galiu  4u.gif
Pirma dėjau griežinėliais pjaustytas bulves, toliau svogūną pusžiedžiais, tarkuotą morką, vištienos mėsytę numautą nuo kaulų, raudoną papriką, šaldytas daržoves. Kaitinau ant labai mažos ugnies, netrumpai taip, kokia 40-50min, tada issiskyrė daug skysčių, tai nupyliau ir užtarkavau sūrio ir užpyliau gritinėlės sumaišytos su trupučiu prieskoniu ir dar palaikiau apie 10-15 min.


Reiks pabandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2010 01 11, 11:20)
Reiks pabandyti  ax.gif


50 min. neišjungėt kaitlentės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(adatiene @ 2010 01 11, 12:26)
50 min. neišjungėt kaitlentės? g.gif


Klausimas, turbut, ne man g.gif
Atsakyti
QUOTE(adatiene @ 2010 01 11, 12:26)
50 min. neišjungėt kaitlentės? g.gif

Jei klausimas man, tai taip, laikiau, ant labai silpnos kaitros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnetukas @ 2010 01 11, 19:14)
Jei klausimas man, tai taip, laikiau, ant labai silpnos kaitros  smile.gif


o iki kur uzkyla rodykle? kazkaip ir man ta valanda pasirode ziauriai ilgas laikas, as per tiek speju ir pagaminti, ir suvalgyti lotuliukas.gif nors gaminu irgi ant maziausios ugnies, bet palaukiu, kol uzkyla iki zalio lauko vidurio, isjungiu, dar dvidesimt minuciu ir vuolia, turim maisteli thumbup.gif man turbut net nepavyktu ilgiau laikyti, nes kai uzkyla iki zalio lauko vidurio, pradeda dangti kilnotis nuo garu, susidariusiu puodo ar keptuves viduje lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti