žiūriu temelę primiršom
aš vėgėlę troškinau keptuvėje tai super gavosi, suvalgėm tuo pat
mėsos jau kitaip ir negaminu tik šioje keptuvėje. Šeimyna paprato kitaip ir ne tokia skani gaunasi
Na, aš jau irgi "įsiprofinau"
Visi likę puodai sukrauti spintelėj... Teks matyt padovanot kažkam... Tiesa, garpuodžio neišbandžiau iki šiol
kažkaip nevilioja manęs garuose virti burokėliai
Gal turit kokį neblogą receptuką panaudojant garpuodį? Noriu išbandyt visgi, bet maistą gadint gaila
Gal turit kokį neblogą receptuką panaudojant garpuodį? Noriu išbandyt visgi, bet maistą gadint gaila
visai temelė užmiršta
ar niekas negamina? ar vis tie patys receptai kad nėra ką naujo parašyti?
Garuose virti galima viska kas savyje bent kiek vandens turi. Aš dažniausiai antrame aukšte verdu daržoves, bulves, vaisius, įmetu kiaušinį..
Man niekaip nesigauna gaminti lietinius su keptuve, gal gali kuri pasidalinti patirtimi?
Nesigavo dėl to kad niekaip nesugebėjau atrasti tinkamos temperatūros, man visa laik atrodė kad ji per maža... bet ištikro tai kažin kaip ten buvo..
Man niekaip nesigauna gaminti lietinius su keptuve, gal gali kuri pasidalinti patirtimi?
Nesigavo dėl to kad niekaip nesugebėjau atrasti tinkamos temperatūros, man visa laik atrodė kad ji per maža... bet ištikro tai kažin kaip ten buvo..
QUOTE(esca @ 2010 03 01, 20:48)
Garuose virti galima viska kas savyje bent kiek vandens turi. Aš dažniausiai antrame aukšte verdu daržoves, bulves, vaisius, įmetu kiaušinį..
Man niekaip nesigauna gaminti lietinius su keptuve, gal gali kuri pasidalinti patirtimi?
Nesigavo dėl to kad niekaip nesugebėjau atrasti tinkamos temperatūros, man visa laik atrodė kad ji per maža... bet ištikro tai kažin kaip ten buvo..
Man niekaip nesigauna gaminti lietinius su keptuve, gal gali kuri pasidalinti patirtimi?
Nesigavo dėl to kad niekaip nesugebėjau atrasti tinkamos temperatūros, man visa laik atrodė kad ji per maža... bet ištikro tai kažin kaip ten buvo..
Lietinius kepu ir man viskas kuo puikiausiai kepa,be aliejaus.Aliejų įpilu į lietinių tešlą.O temperatūros reikia didesnės.Pas mane viryklės skalė 12,tai aš kepu ant 6-7.Iškeptų ir ant mažesnės temperatūros,ale reiktų ilgiau kepti.
QUOTE(Balys @ 2010 03 05, 12:43)
Lietinius kepu ir man viskas kuo puikiausiai kepa,be aliejaus.Aliejų įpilu į lietinių tešlą.O temperatūros reikia didesnės.Pas mane viryklės skalė 12,tai aš kepu ant 6-7.Iškeptų ir ant mažesnės temperatūros,ale reiktų ilgiau kepti. 
Aišku, reikės bandyti, nes temperatūra matyt per maža buvo...
O jei vietoje aliejaus dėti lydyto sviestuko? Nebandėt?
QUOTE(esca @ 2010 03 05, 14:33)
Aišku, reikės bandyti, nes temperatūra matyt per maža buvo...
O jei vietoje aliejaus dėti lydyto sviestuko? Nebandėt?
O jei vietoje aliejaus dėti lydyto sviestuko? Nebandėt?
Nebandžiau,dar skanesni blynai bus.Kai kepu paprastus blynukus tai pilu keptuven aliejaus,mano šeimynai ''sausi''blynai nepatinka
gal kas naudojat mikserį? noriu pirkti ir snvarstau ar tikrai jau jis toks super geras kaip sako
QUOTE(vestė21 @ 2010 03 08, 13:30)
gal kas naudojat mikserį? noriu pirkti ir snvarstau ar tikrai jau jis toks super geras kaip sako 
as pvz labai daug naudoju
QUOTE(vestė21 @ 2010 03 08, 15:30)
gal kas naudojat mikserį? noriu pirkti ir snvarstau ar tikrai jau jis toks super geras kaip sako 
Tikrai geras daiktas,dirba kasdien pas mane,ne tinginys
QUOTE(vestė21 @ 2010 03 08, 13:30)
gal kas naudojat mikserį? noriu pirkti ir snvarstau ar tikrai jau jis toks super geras kaip sako 
Gal kas nors turite Zepter kavos aparata ? Kaip jo kokybe ?







