Na ir aš porą epizodų papasakosiu
Šiaip pats gimdymas truko gan ilgai, 16 val., ir nebuvo taip labai jau linksma.. Nors jau nebelabai ir prisimenu...

Galiu pasakyti, kad ir labai baisu nebuvo - buvau susikaupusi, vykdžiau viską, ką sakė, ir pats stūmimas truko tik 10 min. Jau per porą paskutinių stangų gydytoja su akušere kalbasi: "O, pažiūrėk, kokie plaukučiai!" Ir matau, kad tiesia ranką glostyti, bet galvoju, na kodėl gi aš nieko nejaučiu??

kai dukrytė jau gimė su kuplia šukuosena, paaiškėjo, kad čia jos plaukučius gyrė, ne mano...
Pamenu, labai stebėjausi, kad nėra pilvo. Glosčiau glosčiau, nu sakau, geeeras

bet neilgai džiaugiausi - paaiškėjo, kad nesustoja kraujavimas ir reikia daryti narkozę. Atvarė anesteziologė, kalbasi su gydytoja, o aš jos vis klausinėju: "Kokius vaistus man leisit? Kokius leisit? Pasakykit pavadinimą!!!" O ji man: "O ką, jūs medikė??" Sakau: "Ne! Bet noriu žinoti!!"
Po narkozės prabundu po operacine lempa, pasaulis suuuukasi ratu, viskas suuuuukasi... Iš visų pusių suėjo personalas, o aš kad užtraukiau!: "Karusel, karusel, žiznj i radost vesel"

juokiasi visos

o aš sakau: "O jūs nežinot, kur aš ką tik buvau!" Sako: "Na ir kur gi?" Sakau: "Ogi buvau kosmose, su ateiviais dukrytės gimimo proga gėrėm tikrą šampaną!!!"
Tai vat.