Įkraunama...
Įkraunama...

<Guminės klumpės Crocs, Stiliaus nuodėmė ar svarba

QUOTE(nikola @ 2010 09 06, 16:17)
mergaites, nu pasakykit jus man, kodel vieni crocs nadia parduoda po 85 lt, o as jei uzsakynesiu is uk tai bus 160 Lt. tarkim,  is kur juos gauna po 85 g.gif

Is crocs.com, dillards.com, 6pm.com ir t.t. ax.gif Buvo akcija 6pm.com, kai juos pardavinejo po 9,99$, jei gerai pamenu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 06 rugsėjo 2010 - 15:22
Aš kroksus esu pirkus po 15$ su siuntimu iš crocs.com, kai akcijos būna, tai tikrai nenuostabu, kad kainos žemos. Patikėkit, tie guminiai batai kapeikas kainuoja.
Atsakyti
o as koju nekisciau i juos...nesuprantu kaip zmones gali juos nesiot.nu nors nusaukit mane, nu nesuprantu.. schmoll.gif
ar cia del to, kad angelina jolie isreklamavo?biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BigGirl @ 2010 09 10, 22:13)
o as koju nekisciau i juos...nesuprantu kaip zmones gali juos nesiot.nu nors nusaukit mane, nu nesuprantu.. schmoll.gif

O aš pvz. nesuprantu, kaip žmonės gali aukštakulnius nešiot, bet nešioja ir manęs tai jau taip baisiai nestebina. Manau, kad crocsus nešioja tie, kam su jais patogu ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(BigGirl @ 2010 09 10, 21:13)

O aš pavyzdžiui taip ir nesupratau kodėl tie CROCS jums nepatinka. Gal būtent todėl, kad juos angelina jolie isreklamavo? g.gif
Atsakyti
Manau, kad temos pavadinimą reiks keisti- tik į "Crocs". Nes dabar pavadinimas tik apie kumpes... O Crocsai nėra tik klumpės, kurių aš ir pati nenešiočiau mieste, pvz. Kokioj valty, gamtoj, tai kodėl ne, koks ten skirtumas, svarbu, kad praktiška...

Turiu balerinas, tai super daiktas. Į kokį šunų parką nueinu- apdulka batai juodai, po kranu tik pakiši, ir vėl švaru. O ir išdžiūna per kelias minutes thumbup.gif Kokius sporbačius būtų sudėtinga išplauti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 11 rugsėjo 2010 - 18:46
Gal kuri turite Crocsu botus? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Peliutė @ 2010 09 11, 22:00)
Gal kuri turite Crocsu botus? Kokie atsiliepimai?

Irgi labai domintų atsiliepimai
Atsakyti
neturiu, bet ziurejau parduotuveje botus :
user posted image
tai atrodo nieduok d... blink.gif nu ziauriai baisus, as esu crocsu gerbeja, nu bet situ nieks neuzdetu ant manes, nors meluoju grybauti tikrai eiciau su jais smile.gif
Atsakyti
hm.. nu ne, tokie man nepatinka svelniai tariant biggrin.gif Kalbėjau apie tokius ar panašius:
http://www.open24.lt...409.html?lang=2
Atsakyti
QUOTE(Peliutė @ 2010 09 12, 16:59)
hm.. nu ne, tokie man nepatinka svelniai tariant biggrin.gif Kalbėjau apie tokius ar panašius:
http://www.open24.lt...409.html?lang=2

Savaitgalį nusipirkau tokius, tik violetinius Step Top'e. Viskas būtų ok, bet šiandien per balą praėjau ir pastebėjau jog kojos drėgnos doh.gif Leidžia jie vandenį per priekį, ir dabar nesuprantu ar man nekokybiška pora pakliuvo, ar visi tokie g.gif
Atsakyti
oho, botai leidžia vandenį... g.gif ne kas, ne kas.. reik tada kitokių žvalgytis bigsmile.gif
Atsakyti