Įkraunama...
Įkraunama...

<Guminės klumpės Crocs, Stiliaus nuodėmė ar svarba

QUOTE(linamog @ 2010 06 08, 19:35)
Yra sponkiu open24.lt parduotuvese Kaune ir Vilniuj, kur Crocs prekiauja.

yra ir Klaipėdoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vook @ 2010 07 09, 23:49)
patarkit, noriu pirkt tokius, tik pasimeciau, kaip cia pigiau gaunas, Lietuvoj jie kainuoja beveik 170lt, jav beveik 40$, uk 34svarai, tai gal jus zinot kaip cia pigiausia butu su visais siuntimais ir pan.

pigiau siųstis iš UK, nes iš JAV 14 dol už 1 kg siuntimas, manau tokie batai gausis tikrai virš kg, taip kad pasiskaičiuokit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo driu: 12 rugpjūčio 2010 - 12:39
gal turit kokiu ideju kaip pratampyt crocsus? unsure.gif truputi spaudzia, o dydziu didesni, gerokai per laisvi, ar nieko nedaryt ir jie savaime nesiojant pralaisves?
Atsakyti
Jei turit drabužių džiovyklę, galit trumpam ant silpno karščio įmest batus ir dar šiltus apsiauti, kad prisitaikytų prie kojos. O šiaip, vaikštant tikrai prasitampo po kurio laiko.
Atsakyti
QUOTE(Vook @ 2010 08 13, 23:36)
gal turit kokiu ideju kaip pratampyt crocsus?  unsure.gif  truputi spaudzia, o dydziu didesni, gerokai per laisvi, ar nieko nedaryt ir jie savaime nesiojant pralaisves?

QUOTE(chelsey @ 2010 05 29, 05:45)
As pries gerus metus pirkau Prima modeli ir prasoviau su dydziu, manau kad buvo visu dydziu per mazi, tai pasildziau su fenu i prieki isikisau keleta serveteliu ir pavaiksciojau po namus. Puikiai issitampe, ir iki siol dar nesioju juos. Toki patarima perskaiciau kazkuriame uzsienio forume  4u.gif

Atsakyti
o geras, bet man baisu kad per daug nepratampyciau, po to kris unsure.gif nors reikes rytoj pabandyt..
Atsakyti
QUOTE(Vook @ 2010 08 13, 22:36)
gal turit kokiu ideju kaip pratampyt crocsus?  unsure.gif  truputi spaudzia, o dydziu didesni, gerokai per laisvi, ar nieko nedaryt ir jie savaime nesiojant pralaisves?

Va man irgi toks klausimas iškilo. Norėčiau nusipirkti būtent crocs'us Olivia, nešioju 38 dydį, bet W7 šio modelio man ankštoki, o W8 - per laisvi, lieka per daug vietos prie kulno ir nesilaiko tvirtai dirželis...Pardavėja sakė, kad jei prasitampys, tai labai mažai. Todėl labai dvejoju, ar apskritai pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(netobula @ 2010 08 16, 22:13)
Va man irgi toks klausimas iškilo. Norėčiau nusipirkti būtent crocs'us Olivia, nešioju 38 dydį, bet W7 šio modelio man ankštoki, o W8 - per laisvi, lieka per daug vietos prie kulno ir nesilaiko tvirtai dirželis...Pardavėja sakė, kad jei prasitampys, tai labai mažai. Todėl labai dvejoju, ar apskritai pirkti g.gif

Draugei Olivia stipriai prasinesiojo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 16 rugpjūčio 2010 - 21:23

aš tai tokius pirkau http://www.open24.lt...365.html?lang=2 tai po kiek laiko prasitampė, nes šiaip nykštį man labai spaudė, nors kai pirkau ir matavausi atrodė kad viskas gerai. bet wa dabar prasinešiojo ir jau gerai jaučiuosi su jais smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hoyden: 16 rugpjūčio 2010 - 21:56
Turiu crocsus (ne originalius, bet tobula kopija, net su lipukais tais pirkau už 15Lt, na bet tikrieji minkštesni), tai negėda man su jais net ir mieste vaikščioti + labai patogūs, ir lengvai nusiplauna mirksiukas.gif
Atsakyti
crocs jega
clap.gif
Atsakyti

siūlyčiau pirkti didesnius. Aš pati turiu crocs Olivia, pirkau dydžiu didesnius. Aišku, vietos lieka, dirželis nėra prisispaudęs prie kojos, tačiau man labai patogu... Žinoma, jei jau krenta nuo kojos tai negerai, bet kiek žinau, crocsai turi būt laisvesni,kad kulnas baigtųsi ties masažiniais taškiukais..
Atsakyti