Įkraunama...
Įkraunama...

<Guminės klumpės Crocs, Stiliaus nuodėmė ar svarba

Gal kas turit Crocs kurpes Cabana? Galit pakomentuoti??? Ar patogus? O gal kazkuo prastesni uz kitus Crocs?

As turiu Crocs Cyprus. Fainai, kad auksti (esu zema, beveik nenesioju lygiapadziu batu), bet pirstai truputi stumiasi i prieki ir ner 100proc patogu.

Taip pat du metus turiu Crocs Cleo. Patogumas neispasakytas, isskalbus skalbiankej vaizdas pirminis, kaip naujuteliai. Pats geriausias pirkinys mao avalynes lentynoje!!!
Atsakyti
Turiu štai šiuos, neimanoma nešiot doh.gif Naudoji tik baseine, kur beveik nereik vaikščioti unsure.gif

http://www.open24.lt...365.html?lang=2
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 08 23, 17:44)
Turiu štai šiuos, neimanoma nešiot  doh.gif  Naudoji tik baseine, kur beveik nereik vaikščioti  unsure.gif

http://www.open24.lt...365.html?lang=2

O kas negerai jiems? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tobsita @ 2010 08 23, 17:43)
O kas negerai jiems? unsure.gif

Baisiai mažai vietos tarpupiršiui, labai spaudžia, o jeigu spaudžia tai trina, nors mano pėda ir plona ir siaura, tai ką kalbėt pas ką storesnės pėdos doh.gif Yra išlenkimas kulno gale, tai nuo jo einant labai kulnas skauda ir nuo tu pipsiuku ant pado doh.gif Jos pačios pagamintos labai plačios o vietos pėdai labai mažai, ėmiau dydžiu didesnes nei nešioju įpratai, tai koja iš viršaus kaip meškos atrodo doh.gif
P.s. bandžiau tamptyti šildant, rezultatas niekinis schmoll.gif

Dukra išsirinko šias

http://www.open24.lt...395.html?lang=2

tai labai fainos, pakaitom nešiojam thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jofky: 23 rugpjūčio 2010 - 17:19
QUOTE(Jofky @ 2010 08 23, 18:18)
Dukra išsirinko šias

http://www.open24.lt...395.html?lang=2

tai labai fainos, pakaitom nešiojam  thumbup.gif

Turiu ir aš šias šlepetes. Šiaip lyg ir fainios ir patogios, ale va per mažas nusipirkau - parduosiu ir tada gal pirksiu jau didesnes. Na kitai vasarai. Beje, open24.lt puslapyje rašo, kad jos padidintos ir reikia pirkti dydžiu mažesnes - nė velnio jos nepadidintos, patikėjau parašymu ir apsipirkau. verysad.gif
Atsakyti
hi.gif
merginos, gal galėtumėte NADIA pakomentuoti, kas turite? blush2.gif
vasarą crocsinę jau ne pirmą atvaikščiojau, labai žieminių neperšlampamų norėtųsi ax.gif
AČIŪ 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mondesar @ 2010 08 30, 09:34)
hi.gif
merginos, gal galėtumėte NADIA pakomentuoti, kas turite? blush2.gif
vasarą crocsinę jau ne pirmą atvaikščiojau, labai žieminių neperšlampamų norėtųsi ax.gif
AČIŪ 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Viskas gerai su ta Nadia, tik grozio nedaug. Patalpoj koja syla jau daugiau nei noretusi.
Atsakyti
gyvenime neprikciau jokiu croksu, jie tiesiog siaubingi , stiliaus klaida, fui cia net jokio stiliaus nerasta schmoll.gif na nebent kokias slepkes i baseina, bet daugiau kur tai neeee, niekada lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquawille @ 2010 08 30, 10:14)
gyvenime neprikciau jokiu croksu, jie tiesiog siaubingi , stiliaus klaida, fui cia net jokio stiliaus nerasta schmoll.gif  na nebent kokias slepkes i baseina, bet daugiau kur tai neeee, niekada  lotuliukas.gif

Labai aciu uz nuomone. rolleyes.gif
Atsakyti
Nesiojam mes visa seimyna croksus. Vasara patogu. Kojai vesu, man netrina ir jokiu problemu nepajutau. Vyrui patiko ir tiko. Vasara juos devi laisvalaikiu. Taciau geros odines basutes - smagiau.
Nemanau kad croksai butu kazkoks ypatingas stiliaus elementas. Man tai tiesiog tam tikromis salygomis patogus apavas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo donnabona: 30 rugpjūčio 2010 - 10:08
QUOTE(Tobsita @ 2010 08 23, 13:48)
Gal kas turit Crocs kurpes Cabana? Galit pakomentuoti??? Ar patogus? O gal kazkuo prastesni uz kitus Crocs?

As turiu Crocs Cyprus. Fainai, kad auksti (esu zema, beveik nenesioju lygiapadziu batu), bet pirstai truputi stumiasi i prieki ir ner 100proc patogu.

Taip pat du metus turiu Crocs Cleo. Patogumas neispasakytas, isskalbus skalbiankej vaizdas pirminis, kaip naujuteliai. Pats geriausias pirkinys mao avalynes lentynoje!!!

Nu man Cyprus ir stumias, bet kai pėsčiomis toli nereikia eit, tai jos labai patogu good.gif Kitu atveju Olivia dėviu. Kurias beje pirkau mažesnes, nes sekantis dydis krito ir prasitampiau wink.gif Dabar nei spaudžia, nei ką wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Vook @ 2010 08 13, 22:36)
gal turit kokiu ideju kaip pratampyt crocsus?  unsure.gif  truputi spaudzia, o dydziu didesni, gerokai per laisvi, ar nieko nedaryt ir jie savaime nesiojant pralaisves?

Aš kaitinau fenu ir dėjau vatos į priekį, teko kurį laiką pakentėt, bet prasitampė wink.gif Dabar jau gerai.
Atsakyti
mergaites, nu pasakykit jus man, kodel vieni crocs nadia parduoda po 85 lt, o as jei uzsakynesiu is uk tai bus 160 Lt. tarkim, is kur juos gauna po 85 g.gif
Atsakyti