Įkraunama...
Įkraunama...

Tulžies akmenligė

QUOTE(Rose Prick @ 2010 12 02, 10:47)
Sveikos  4u.gif  ateinu ir aš su savo bėda, pirmadienį manęs laukia operacija  doh.gif  o gal tiksliau aš jos laukiu...  unsure.gif  labai ilgai kankinausi su tais skausmais, kol pagaliau atrado priežastį, nes kažkaip pas mane tų akmenukų nesimato  schmoll.gif
Žinoma labai bijau, ligoninė man ir šiaip baisi institucija, o čia dar operacija... doh.gif
Labai tikiuosi, kad viskas bus gerai. Gydytoja sakė, kad turėsiu laikytis griežtos dietos, nes ir su skrandžiu nemažai problemų turiu  doh.gif
Vis bandau nusiraminti, bet kai žinau, kad tik kelios dienos beliko tai labai baisu darosi  verysad.gif

Labutis.Nebijok,viskas bus gerai,net negalvok nieko ,patarciau galvot eilinius savo reikalus mirksiukas.gif ta diena!Man kai dare as buvau visiskai viena artimu nebuvo,o dar ne savo sali,visi aplink tik angliskai kalbejo.Aisku ramino mane ten gyd.,,kad nesinervociau.Bet as buvau rami kaip belgas,galvojau apie savo vaikus,apie savo reikalus ir viskas.Vyras atvaziavo tik tada kai reikejo pasiimt is ligonines,taip,kad buvau visiskai viena nuo pradziu iki galo.

O del vemimu tai as perspejau savo anestaziologa,kad pas mane migrena ir,kad as labai sunkiai reaguoju i narkoze,vemiu po narkozes,tai pries narkoze man suleido i vena nuo pikinymo mirksiukas.gif .Ir manau,kad ir jus galit perspet savo anestaziologa kaip jauciates po narkozes,jai aisku zinot kaip jums po narkozes smile.gif .As operavaus ne Lietuvoje tai man nereikejo deti i kisene niekam,tik susimoket uz lovadieni praleista toj ligonineje.Uz visa kita nereikejo,nes dirbanti skaitaus.
Atsakyti
aš irgi galvoju kam ir kiek čia reiks į kišenę dėt g.gif

raudona26, ačiū už padrąsinimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(d-oncek @ 2010 12 02, 18:08)
O anesteziologui i kisene idejot?Manes net nepykino po operacijos.Girdejau,kad nuo narkozes priklauso,ka naudoja...

bandziau, bet nepaeme... matyt netinkamai tai dariau blush2.gif sunkiai man su tais idejimais sekasi, nors tu ka... biggrin.gif ir chirurgui padekoti niekaip progos neradau... dabar siek tiek sazine grauzia, nes tikrai rupestingas buvo blush2.gif

O Rose Prick raudona26 tikrai gerai patare... stenkis negalvoti apie operacija, apie ligonine... tvarkyk savo kasdienius reikalus, leisk laika su seima, su draugais... viskas bus gerai, pamatysi mirksiukas.gif laikykis 4u.gif
Atsakyti
valencija, jei ne paslaptis kokioj ligoninėj tau darė operaciją? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2010 12 03, 20:50)
valencija, jei ne paslaptis kokioj ligoninėj tau darė operaciją?  smile.gif

Santariskese smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2010 12 03, 14:24)
aš irgi galvoju kam ir kiek čia reiks į kišenę dėt  g.gif

raudona26, ačiū už padrąsinimą  4u.gif

Zinai,nera uz ka dekot,nes suprantu pilnai ir tave ir visus kas ruosiasi siai operacijai,bet aisku ACIU ir tau,nepergyvenk,viskas bus gerai pamatysi mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.
Daviau ir aš daktariukui, bet pirmu sykiu, nes tada dėl kasos uždegimo negalėjo operuoti. O per operaciją- nespėjau, niekaip arti neprisileido, tiesiog sudarė tokias sudarė tokias sąlygas, kad paduoti neitų: gi nerėksi ant visos palatos- daktariukai jums kyšiukus lotuliukas.gif Tai priėmiau kaip žmogaus nuostatą: vieną kart davei, daugiau nereikia. Be to, operacija įvyko biski su komplikacijos, tai gydytojas tai priėmė kaip savo neapsižiūrėjimą. Ir nesuku galvos- algą gauna.
Atsakyti
As chirurgui irgi iseinant atsidekojau smile.gif Nepasakyciau, kad labai rupinosi - tikrai nepersidirbo lotuliukas.gif Bet tiek to. Sake dar bamba reik tvarkyt, tai gal dar teks su juo susitikt. Siaip as buciau tos nuomones, kad jie atlyginima uz darba gauna. Taip, kad su vokeliais nepersistengiu smile.gif
Parasykit, kaip jauciates praejus savaitei po operacijos? Ar ant sono galit miegot? Man dar desini sona paskauda ir ant sono negaliu miegot, ir batus labai sunku apsiaut ax.gif
Norisi galvot, kad visoms tas pats...
Atsakyti
QUOTE(raneri @ 2010 12 06, 09:50)
As chirurgui irgi iseinant atsidekojau smile.gif  Nepasakyciau, kad labai rupinosi - tikrai nepersidirbo lotuliukas.gif Bet tiek to. Sake dar bamba reik tvarkyt, tai gal dar teks su juo susitikt. Siaip as buciau tos nuomones, kad jie atlyginima uz darba gauna. Taip, kad su vokeliais nepersistengiu smile.gif
Parasykit, kaip jauciates praejus savaitei po operacijos? Ar ant sono galit miegot? Man dar desini sona paskauda ir ant sono negaliu miegot, ir batus labai sunku apsiaut ax.gif
Norisi galvot, kad visoms tas pats...

Na as batus laisvai apsiaunu, ir ant sono sianakt jau gulejau ax.gif jau ir maudimo nebejauciu... siandien i darba isejau smile.gif tik va ryte silpnuma kazkoki jauciau.. cia matyt, nuo maisto trukumo biggrin.gif Ketvirta diena po operacijos pradejo sonus durti, tai po kairiu sonkauliu paduria, tai po desiniu... neikyriai, kenteti galima... ir vakar tamsus ratilai po akimis atsirado g.gif ketvirtadieni einu pas savo gydytoja siuliu issiimti, reiks pasikonsultuoti smile.gif
O kaip jusu organizmas i maista reaguoja?
Atsakyti
Taip anksti į darbą blink.gif blink.gif Aš visą mėnesį išbuvau namie, nes neleido kelti po operacijos ax.gif
Atsakyti
Labukai

As jau sekancia diena po operacijos dejaus batus,o ant sono to gulejau jau po 5 dienu,ispradziu pabandziau kaip kas,visai gerai buvo ir guliaus,bet aisku po val., atsibusdavau nuo skausmo-spaudimo to sono,bet nieko smile.gif .O i darba grizti tai as irgi tik po 7sav., grisiu ryt jau eis 6sav., kaip esu po operacijos.O mano darbas tai fizinis,reik ir karstus marmitus(virtuveje kai dirbu,o dirbu i diena po 2 val., virtuveje) pakelt,ir lovas pastumdyt pirmin atgal,ir maisto atlieku kibirus panesiot,ir gamybinius siurblius panesiot,ir grindu plovimo masina pastumdyt,nu vienu zodziu sunkumo yra darbe,tai mane seimos gyd., neleidzia i darba grizt 7sav., nes zino mano darba,lankosi pas mus darbe karts nuokarto jinai.O jai sedimas darbas kaip jinai sako,tai po 2sav., jau galeciau grizt.Taip,kad nuo darbo popudzio yra atsizvelgta mirksiukas.gif
O man vakar ryte,toks skausmas sueme skrandzio ir po tu sonkauliu kur operuota, blink.gif verysad.gif ,ir toksai jausmas kaip ir pries operacija pareina ta skausmo banka,ir taip issigandau,kad tik vel tokio priepuolio nebutu doh.gif ,val., paskaudejo ir nurimo kai atsigeriau siltos ramuneliu arbatos smile.gif .Fui,net dabar kuno plaukai stojas prisiminus tuos skausmus ir priepuolius doh.gif
Atsakyti
Na mano darbas sedimas... sunkiai kilnoti netenka, tai ir pasiprasiau, kad anksciau isleistu ax.gif Reikejo net rastu prasyti, nes be 2 sav. neleidzia grizti smile.gif
Atsakyti