Labukai
As va esu 5 sav., po tos operacijos,pasalino ir dovanele 2cm., su smeliuku ir tulzi.Zinot viskas vyko Airijoje.Tik cia man pasake kodel man 12 meteliu skauda,nes Lietuvoje Klaipedos jurininku ligoninene ir poliklinika nemate,nes net neziurejo ten,skrandi tirdavo vis,o tulzis taip ir ligdavo nepaziureta,vis kartodavo,kad skrandis cia tau ir gydimus nuo skrandzio budavo.12 metu kentejau priepuolius skausmus

.Sia vasara neapsikentus nuejau jau pas Airijos seimos gyd., si iskart paspaudus tulzi pasake man atrodo,kad tulzije kazkas gyvena,mano akis

kaip tai tulzis,juk man mano sali vis sakydavo,kad skrandis.Po menesio padare ekoskopa tulzies ir rado dovanele,kaip as vadinu mano nuomininka

,net 2 cm., ir smeliuko .Sako,o kur jus anksciau buvot,o ka man atsakyt,nu ir pasakiau,kad Lietuvoje tik skrandi tirtavo,pastoviai tas slangas kisdavo,ekoskopu ziuredavo tik skrandi,tulzies net neliete.Tai buvo nustebe kaip nematyt ir neziuret kodel tie priepuoliai kartojas ir skausmai,jai gydimas nuo skrandzio nepadejo.Airijoje man greit mano nuomininka isprase lauk,zinant kokios eiles cia reik laukt kol pakliuni pas chirurga ir kol paskyria operacijos laika,man greit buvo atlikta,nu gal skubos tvarka,nes visdelto 12 meteliu nesiojau savo nuomininka tulzije.Ka galiu pasakyt,nebijokit darytis,po operacijos 3 diena jau geriau jauciaus.Jokiu duju pasekmiu.Ant to sono jau galejau gulet po 4 dienu.Nu vienu zodziu viskas gerai ir kol kas skausmu nera tpiu tpiu tpiu(atsiprasau ka apsjoviau

) .Aisku koses valgiau pirma savaite,o dabar beveik viska,aisku ne riebu,kiaulienos ne,ir darzoves ir vaisius nusilupu,nu citrusinius vaisius prisibijau valgyt,sulti atsiskiedziu,na ir kepto ir rukytu nevalgau.
Zmones,nebijokit salint savo nuomininku,nieko nera baisaus,baisu buna tada kada uzeina priepuoliai ir skausmai,ir dar tokie,kad galvoji numirsi kai negauni oro ir t.t.,Sekmes kas nutaret operuotis
Tiesa merginos,man klausimas iskylo,nes man pasake,kad nebereiks pasirodyt pas chirurgo jai viskas gerai,bet man va atejo talonas,kad turiu uz savaites vel pas ji pasirodyt,kazi ko ten nori ir kas nutiko

????Ar kam reikejo dar pasirodyt pas savo operavusi chirurga po operacijos

???