Įkraunama...
Įkraunama...

Tulžies akmenligė

Kaip tik vistienos slauneliu ir pavalgiau biggrin.gif
Pasakykit kas nors, kad visai nebuvo baisu, nes tuoj infarkta gausiu... Geriau iskart butu ispjove.
Atsakyti
QUOTE(raneri @ 2010 11 19, 17:38)
Pasakykit kas nors, kad visai nebuvo baisu, nes tuoj infarkta gausiu... Geriau iskart butu ispjove.

Nebaisu schmoll.gif biggrin.gif Tikrai biggrin.gif Nors man tai netyčia su čiūdais gavosi: operuojant pasileido tulžis ir akmenukai pažiro blink.gif Operacija truko keturias valandas. Bet kaip sakė: aš viena tokia bjauri pasitaikiau lotuliukas.gif O šiaip tikrai nebaisu, nemalonu aišku, bet būna tikrai baisiau. Tik neprisigalvok visokių nesąmonių, nusiteik ramiai: žmonėm rankas kojas nupjauna, o čia tik zaraza tulžis, buvę nebuvę- gyventi galima ir be jos...
Sory, nemoku paguosti blush2.gif Pati dėl to nedeprasuoju: stebiu aplinką ir matau, kad kitiems tikrai blogiau: kaimynų berniukas auga nesveikas verysad.gif Tai man čia tik lengvas pasišokinėjimas. Nesvarbu, kad kasa neveikia, bet vis tiek juk gyvenu. O ko daugiau norėti g.gif
Turbūt nelabai paguodžiau ax.gif Sory 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raneri @ 2010 11 19, 18:38)

Operacija tikrai nebaisi. Man operuota prieš 13 metų..., aš net nebeprisimenu pačios operacijos, juk nieko ten nejauti. Ką prisimenu, tai skausmus ir priepuolius prieš operaciją, tada tai tikrai buvo baisu, t.y. baisus skausmas. Gyvenau pusmetį vien virtų daržovių tyrelėm (tik nuo tokio maisto neskaudėdavo). Po operacijos tik pirmas atsistojimas ant kojų skausmingas, o jau sekantiems susirandi kuo patogesnę pozą ir viskas. Ir per tiek metų neturėjau problemų dėl tos operacijos, aš net neprisimenu, kad neturiu tos tulžies... Tik kai koks nors echoskopuotojas ilgai ieško ieško..., tik tada prisimenu ir pasakau, kad neieškokit nes nieko nerasit biggrin.gif
Tikrai nebuvo baisu. Sėkmės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikky: 19 lapkričio 2010 - 18:54
QUOTE(mikky @ 2010 11 19, 12:53)
Operacija tikrai nebaisi.

Raneri, labai pritariu mikky issakytoms mintims - operacija tikrai nebaisi. Tiesa, kaip jau minejau, as neturejau progos jai pasiruost, kazkaip nusiteikt, nes apskritai neitariau, kad turiu ten problemu. Manau, gyvenimas po operacijos tik pageres 4u.gif Jei kam idomu, kazkada aprasiau isgyvenimus pries ir po operacijos blog'e
Atsakyti
Labai aciu guodejoms 4u.gif Tiesiog labai nesmagu su skaudamu pilvu visa savaite laukti verysad.gif
O vokeli gydytojui ar davet?
Atsakyti
QUOTE(raneri @ 2010 11 20, 10:53)
Labai aciu guodejoms 4u.gif  Tiesiog labai nesmagu su skaudamu pilvu visa savaite laukti  verysad.gif
O vokeli gydytojui ar davet?

O as zinokit svajojau, kad buciau LT ir galeciau paduot vokeli gydytojui lotuliukas.gif Nes uz operacija paskaiciavo apytiksliai 34 tukst. doleriu (uz 22 valandas, praleistas ligoninej), o sumokejom netoli 10 tukst. (kita denge draudimas) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2010 11 20, 18:25)
O as zinokit svajojau, kad buciau LT ir galeciau paduot vokeli gydytojui  lotuliukas.gif Nes uz operacija paskaiciavo apytiksliai 34 tukst. doleriu (uz 22 valandas, praleistas ligoninej), o sumokejom netoli 10 tukst. (kita denge draudimas)  doh.gif

Jooo... Daugoka...
As i Antakalnio ligonine ruosiuosi. Gal kas turi patirties?..
Atsakyti
Panasu, su vokeliais nieks reikalu neturejo lotuliukas.gif
Rytoj mane operuos. Oi, kaip baisu...
Atsakyti
QUOTE(raneri @ 2010 11 25, 09:21)
Panasu, su vokeliais nieks reikalu neturejo  lotuliukas.gif
Rytoj mane operuos. Oi, kaip baisu...

as turejau... tariausi is anksto su gydytoju tad turejau reiklau su tuom. ir nebijok. visai nebaisu. uzmigsi , pabusi ir bus po visko. pamaus truputi tas skylutes ir tiek.( pas mane ju 4 ) cia tau kad nebutu baisu taip 4u.gif
Atsakyti
o manes pirmadieni sis dziaugsmas laukia... stengiuosi apie tai negalvoti... bus kaip bus... bet jauciu, kad pilva jau po truputi sukti pradeda biggrin.gif su ligonine tik vaikysteje teko reikalu tureti... taigi, dar baugu ir del to, jog nezinai, kas ir kaip ten blush2.gif
Atsakyti
Labukai

As va esu 5 sav., po tos operacijos,pasalino ir dovanele 2cm., su smeliuku ir tulzi.Zinot viskas vyko Airijoje.Tik cia man pasake kodel man 12 meteliu skauda,nes Lietuvoje Klaipedos jurininku ligoninene ir poliklinika nemate,nes net neziurejo ten,skrandi tirdavo vis,o tulzis taip ir ligdavo nepaziureta,vis kartodavo,kad skrandis cia tau ir gydimus nuo skrandzio budavo.12 metu kentejau priepuolius skausmus doh.gif blink.gif .Sia vasara neapsikentus nuejau jau pas Airijos seimos gyd., si iskart paspaudus tulzi pasake man atrodo,kad tulzije kazkas gyvena,mano akis blink.gif kaip tai tulzis,juk man mano sali vis sakydavo,kad skrandis.Po menesio padare ekoskopa tulzies ir rado dovanele,kaip as vadinu mano nuomininka biggrin.gif ,net 2 cm., ir smeliuko .Sako,o kur jus anksciau buvot,o ka man atsakyt,nu ir pasakiau,kad Lietuvoje tik skrandi tirtavo,pastoviai tas slangas kisdavo,ekoskopu ziuredavo tik skrandi,tulzies net neliete.Tai buvo nustebe kaip nematyt ir neziuret kodel tie priepuoliai kartojas ir skausmai,jai gydimas nuo skrandzio nepadejo.Airijoje man greit mano nuomininka isprase lauk,zinant kokios eiles cia reik laukt kol pakliuni pas chirurga ir kol paskyria operacijos laika,man greit buvo atlikta,nu gal skubos tvarka,nes visdelto 12 meteliu nesiojau savo nuomininka tulzije.Ka galiu pasakyt,nebijokit darytis,po operacijos 3 diena jau geriau jauciaus.Jokiu duju pasekmiu.Ant to sono jau galejau gulet po 4 dienu.Nu vienu zodziu viskas gerai ir kol kas skausmu nera tpiu tpiu tpiu(atsiprasau ka apsjoviau biggrin.gif ) .Aisku koses valgiau pirma savaite,o dabar beveik viska,aisku ne riebu,kiaulienos ne,ir darzoves ir vaisius nusilupu,nu citrusinius vaisius prisibijau valgyt,sulti atsiskiedziu,na ir kepto ir rukytu nevalgau.

Zmones,nebijokit salint savo nuomininku,nieko nera baisaus,baisu buna tada kada uzeina priepuoliai ir skausmai,ir dar tokie,kad galvoji numirsi kai negauni oro ir t.t.,Sekmes kas nutaret operuotis 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Tiesa merginos,man klausimas iskylo,nes man pasake,kad nebereiks pasirodyt pas chirurgo jai viskas gerai,bet man va atejo talonas,kad turiu uz savaites vel pas ji pasirodyt,kazi ko ten nori ir kas nutiko blink.gif g.gif ????Ar kam reikejo dar pasirodyt pas savo operavusi chirurga po operacijos g.gif ???
Atsakyti
QUOTE(raudona26 @ 2010 11 30, 12:31)
Tiesa merginos,man klausimas iskylo,nes man pasake,kad nebereiks pasirodyt pas chirurgo jai viskas gerai,bet man va atejo talonas,kad turiu uz savaites vel pas ji pasirodyt,kazi ko ten nori ir kas nutiko  blink.gif  g.gif ????Ar kam reikejo dar pasirodyt pas savo operavusi chirurga po operacijos  g.gif ???

Man irgi jis liepe pasirdotyt savaite po operacijos. Priminsiu, kad irgi uzsieny daryta operacija. Bet nebuvo butina rodytis pas ji, galima ir pas vadinama seimos gydytoja nueit.
Jis tiesiog apziurejo zaizdas, pamatavo temperatura, paspaudinejo, uzdave kelis klausimus ir viskas. Sake, viskas labai grazu.

O man klausimas - kodel jus tuos vaisius lupat? Ir ka citrusiniai vaisiai gali padaryt?
Atsakyti