Įkraunama...
Įkraunama...

Tulžies akmenligė

QUOTE(*Šyva* @ 2010 11 16, 07:23)
Labai buvo idomu paskaityt, didelis dekui  4u.gif
o prigazdino  doh.gif  Nors man dare operacija 11 val dienos, tai vakare gydytojas leido suvalgyt banana. Tai internui vos akys neiskrito kaip suzinojo lotuliukas.gif

Man darė vakar operaciją 11 val dienos, tai kai atsigavau nieko nedavė valgyt smile.gif), o jau norėjau rolleyes.gif , šiandien ryte sukišau ligoninės pusryčius kaip skaniausią maistą-ir košę, ir pienišką dešrelę..dabar sėdžiu namie ir verduosi vistienos sultinuką biggrin.gif , turbūt ir šlaunytę valgysiu tongue.gif ..
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2010 11 30, 17:42)
Man irgi jis liepe pasirdotyt savaite po operacijos. Priminsiu, kad irgi uzsieny daryta operacija. Bet nebuvo butina rodytis pas ji, galima ir pas vadinama seimos gydytoja nueit.
Jis tiesiog apziurejo zaizdas, pamatavo temperatura, paspaudinejo, uzdave kelis klausimus ir viskas. Sake, viskas labai grazu.

O man klausimas - kodel jus tuos vaisius lupat? Ir ka citrusiniai vaisiai gali padaryt?

Nu man pasake ,kad nereiks po operacijos pas ji bepasirodyt,na nebent kas skaudetu tai pas savo seimos gyd., eit,bet va atejo laiskas is tos ligonines,kad nori mane butinai pamatyt tas gyd., o,jau bus praejusios 6savaitikes.Tai todel ir galvoju kas gi dabar g.gif ar gali kas pasakyt?

Nes jai perki is pardaskes visokiu s... yra,o be to sunkiai virskinasi skura,o citrusiniai vaisiai nedraugai yra skrandziui,bent jau man rugsti sukelia.
Atsakyti
QUOTE(Medeina @ 2010 11 30, 14:34)
Man darė vakar operaciją 11 val dienos, tai kai atsigavau nieko nedavė valgyt smile.gif), o jau norėjau rolleyes.gif , šiandien ryte sukišau ligoninės pusryčius kaip skaniausią maistą-ir košę, ir pienišką dešrelę..dabar sėdžiu namie ir verduosi vistienos sultinuką biggrin.gif , turbūt ir šlaunytę valgysiu tongue.gif ..

Skanaus smile.gif O kaip jauciates?

QUOTE(raudona26 @ 2010 11 30, 14:49)
Nes jai perki is pardaskes visokiu s... yra,o be to sunkiai virskinasi skura,o citrusiniai vaisiai nedraugai yra skrandziui,bent jau man rugsti sukelia.

tiesiog nuskambejo taip, kad anksciau nesilupdavot, o dabar lupates vaisius, uztad paklausiau...
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2010 11 30, 20:04)
tiesiog nuskambejo taip, kad anksciau nesilupdavot, o dabar lupates vaisius, uztad paklausiau...

Nu as visad lupuos,net ir savo vaikams lupu ,nelupu kai yra arba zinau is kur jie yra pvz., is mano mamytes sodo ir darzo mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu va, ir as jau po visko smile.gif Penktad. isoperavo, visa diena pramiegojau, niekaip atsigaut negalejau. Sestad. nieko valgyt dar neleido, tik vandenukas ir arbata. Sekmad. ir as ligonines maista tokia laiminga valgiau! lotuliukas.gif Pirmad. isleido namo. Dietos, aisku. pasilaikau, bet kai nevalgiusia palaike pora dienu, tai ir ta dieta visai nebaisi smile.gif
Man irgi 4 skyles padare. Dar paskauda, pati batu nelabai galiu apsimaut. Bet jau nieko. Pirmom dienom tai buvo visai ne pyragai: atsikelt, atsigult labai buvo sunku, einant galva sukosi, o jei pakoset uzsimanai, tai isvis kosmaras!
Man tik siulus po savaites liepe poliklinikoj issiimt, bet pas gydytoja nesake, kad reikia pasirodyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(raneri @ 2010 12 01, 07:56)
Nu va, ir as jau po visko smile.gif  Penktad. isoperavo, visa diena pramiegojau, niekaip atsigaut negalejau. Sestad. nieko valgyt dar neleido, tik vandenukas ir arbata. Sekmad. ir as ligonines maista tokia laiminga valgiau! lotuliukas.gif  Pirmad. isleido namo. Dietos, aisku. pasilaikau, bet kai nevalgiusia palaike pora dienu, tai ir ta dieta visai nebaisi smile.gif
Man irgi 4 skyles padare. Dar paskauda, pati batu nelabai galiu apsimaut. Bet jau nieko. Pirmom dienom tai buvo visai ne pyragai: atsikelt, atsigult labai buvo sunku, einant galva sukosi, o jei pakoset uzsimanai, tai isvis kosmaras!
Man tik siulus po savaites liepe poliklinikoj issiimt, bet pas gydytoja nesake, kad reikia pasirodyt g.gif

Labukas.Sveika betulze biggrin.gif mirksiukas.gif 4u.gif !Aisku betulze nieko cia ner pagirtino ar dar kaip,bet visvien akis prasviesies be skausmo smile.gif gyvenimas ane.Man tai irgi po operacijos sukosi galva,na cia narkoze.Man kviepavimui palengvint buvo uzdeta deguonies kauke.Bet organizmas reagavo i dujas tai toksai kosulis slapias kaip rukale buciau ohoho,atrode,kad visi plauciai toj iskris ir iskosesiu.Po savaitikes susinormalizuos jau pamatysi mirksiukas.gif O del chirurgo pasirodymo man po 6sav., mane neramina kazkotais doh.gif !Kiek man sake tas chirurgas,tai visu issioperavusiu tulzi siuncia tikrint kaip kas ten su ta tulzim.
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2010 11 30, 19:04)

jaučiuosi gerai,tik kai lovoj vartausi, kažkas kliuksi pilve tongue.gif , skausmo aštraus nėra, tik truputį jaučiu ten kur siūta, labiausiai ties bamba.Einant irgi truputį norisi susiriesti, bet stengiuosi išsitiest.Tiesa, pilvas gurgia ištisai, ypač kai guliu-toks vaizdelis, kaip atsuktas ir paliktas kranas, silpna sriovele bėga ir bėga lotuliukas.gif
šiandien pusryčiams suvalgiau virtos vištienos su duona sumuštinį ir kavos puodą (rekomendacijose radau, kad kavos galima 2 puodus per dieną, tai ir nesibaiminu, nes be kavos negaliu pradėt dienos), pietus vistienos sriuba ir lietiniai..jau galva nesisuka ir nesvaigsta, aišku iš lovos išropot sunkoka, nes baisu kad kokia siūlė neplyštų tongue.gif šiaip galiu pasakyt kad jaučiuosi puikiai, be reikalo taip bijojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeina @ 2010 12 01, 12:04)
jaučiuosi gerai,tik kai lovoj vartausi, kažkas kliuksi pilve tongue.gif , skausmo aštraus nėra, tik truputį jaučiu ten kur siūta, labiausiai ties bamba.Einant irgi truputį norisi susiriesti, bet stengiuosi išsitiest.Tiesa, pilvas gurgia ištisai, ypač kai guliu-toks vaizdelis, kaip atsuktas ir paliktas kranas, silpna sriovele bėga ir bėga lotuliukas.gif
šiandien pusryčiams suvalgiau virtos vištienos su duona sumuštinį ir kavos puodą (rekomendacijose radau, kad kavos galima 2 puodus per dieną, tai ir nesibaiminu, nes be kavos negaliu pradėt dienos), pietus vistienos sriuba ir lietiniai..jau galva nesisuka ir nesvaigsta, aišku iš lovos išropot sunkoka, nes baisu kad kokia siūlė neplyštų tongue.gif šiaip galiu pasakyt kad jaučiuosi puikiai, be reikalo taip bijojau blush2.gif

Saunuole,bereikalo bijojai 4u.gif .As tai,net nieko negalvodama sutikau operuotis.Jokiu baimiu nebuvo,tik klausimai kaip kas.Bet cia pasiskaiciau ir senesnes temas, ir visus atsakymus i savo klausimus radau thumbup.gif
Atsakyti
ir as siandien pagaliau parsiradau is ligonines smile.gif operavo antradieni anksti ryte... po operacijos visa diena pramiegojau, nes vos tik pasijudindavau iskart supykindavo... vemiau toliau nei maciau biggrin.gif tik paryciais pykinimas aprimo, tai leidau sau suvalgyti puse banano... nes po 1.5 paros bado labai jau valgyti norejosi ax.gif dabar jauciuosi gerai, na neskaitant tu 4 maudzianciu skyluciu biggrin.gif chirurgas leido valgyti viska, tik po truputi, nepersistengiant... taigi ziuresiu, kaip cia su tuo maistu bus smile.gif linkiu pasveikti visoms neseniai operuotoms moterytems... ir drasos visoms ketinancioms tai padaryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valencija @ 2010 12 02, 10:02)
ir as siandien pagaliau parsiradau is ligonines smile.gif  operavo antradieni anksti ryte... po operacijos visa diena pramiegojau, nes vos tik pasijudindavau iskart supykindavo... vemiau toliau nei maciau biggrin.gif  tik paryciais pykinimas aprimo, tai leidau sau suvalgyti puse banano... nes po 1.5 paros bado labai jau valgyti norejosi ax.gif  dabar jauciuosi gerai, na neskaitant tu 4 maudzianciu skyluciu biggrin.gif chirurgas leido valgyti viska, tik po truputi, nepersistengiant... taigi ziuresiu, kaip cia su tuo maistu bus smile.gif linkiu pasveikti visoms neseniai operuotoms moterytems... ir drasos visoms ketinancioms tai padaryti 4u.gif

Saunule,nera taip baisu kaip atrode ane mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ateinu ir aš su savo bėda, pirmadienį manęs laukia operacija doh.gif o gal tiksliau aš jos laukiu... unsure.gif labai ilgai kankinausi su tais skausmais, kol pagaliau atrado priežastį, nes kažkaip pas mane tų akmenukų nesimato schmoll.gif
Žinoma labai bijau, ligoninė man ir šiaip baisi institucija, o čia dar operacija... doh.gif
Labai tikiuosi, kad viskas bus gerai. Gydytoja sakė, kad turėsiu laikytis griežtos dietos, nes ir su skrandžiu nemažai problemų turiu doh.gif
Vis bandau nusiraminti, bet kai žinau, kad tik kelios dienos beliko tai labai baisu darosi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(valencija @ 2010 12 02, 11:02)
ir as siandien pagaliau parsiradau is ligonines smile.gif  operavo antradieni anksti ryte... po operacijos visa diena pramiegojau, nes vos tik pasijudindavau iskart supykindavo... vemiau toliau nei maciau biggrin.gif  tik paryciais pykinimas aprimo, tai leidau sau suvalgyti puse banano... nes po 1.5 paros bado labai jau valgyti norejosi ax.gif  dabar jauciuosi gerai, na neskaitant tu 4 maudzianciu skyluciu biggrin.gif chirurgas leido valgyti viska, tik po truputi, nepersistengiant... taigi ziuresiu, kaip cia su tuo maistu bus smile.gif linkiu pasveikti visoms neseniai operuotoms moterytems... ir drasos visoms ketinancioms tai padaryti 4u.gif

O anesteziologui i kisene idejot?Manes net nepykino po operacijos.Girdejau,kad nuo narkozes priklauso,ka naudoja...
Atsakyti