QUOTE(raneri @ 2010 12 01, 07:56)
Nu va, ir as jau po visko

Penktad. isoperavo, visa diena pramiegojau, niekaip atsigaut negalejau. Sestad. nieko valgyt dar neleido, tik vandenukas ir arbata. Sekmad. ir as ligonines maista tokia laiminga valgiau!

Pirmad. isleido namo. Dietos, aisku. pasilaikau, bet kai nevalgiusia palaike pora dienu, tai ir ta dieta visai nebaisi
Man irgi 4 skyles padare. Dar paskauda, pati batu nelabai galiu apsimaut. Bet jau nieko. Pirmom dienom tai buvo visai ne pyragai: atsikelt, atsigult labai buvo sunku, einant galva sukosi, o jei pakoset uzsimanai, tai isvis kosmaras!
Man tik siulus po savaites liepe poliklinikoj issiimt, bet pas gydytoja nesake, kad reikia pasirodyt
Labukas.Sveika betulze

!Aisku betulze nieko cia ner pagirtino ar dar kaip,bet visvien akis prasviesies be skausmo

gyvenimas ane.Man tai irgi po operacijos sukosi galva,na cia narkoze.Man kviepavimui palengvint buvo uzdeta deguonies kauke.Bet organizmas reagavo i dujas tai toksai kosulis slapias kaip rukale buciau ohoho,atrode,kad visi plauciai toj iskris ir iskosesiu.Po savaitikes susinormalizuos jau pamatysi

O del chirurgo pasirodymo man po 6sav., mane neramina kazkotais

!Kiek man sake tas chirurgas,tai visu issioperavusiu tulzi siuncia tikrint kaip kas ten su ta tulzim.