Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas - 7

aciu supratau, nes ir taip galvojau kad bronzatas tik veiduj formuoti, ax.gif bet jei tarkim dedi skaistalus tai nereik bronzato blush2.gif man kazkaip labai nenaturaliai bronzatas pasimato, nes veidas mano pastoviai pabales, o kaklas ir kunas rudas doh.gif ka daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2010 01 25, 15:53)
as jei dedu shimmeri, tai jau tik po bronzanto  g.gif o bronzanta dazniausiai po krempudros ant viso veiduko.  4u.gif

Bronzonatą ant viso veido? g.gif tai kaip veidas turi atrodyti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 01 25, 18:18)
aciu supratau, nes ir taip galvojau kad bronzatas tik veiduj formuoti, ax.gif bet jei tarkim dedi skaistalus tai nereik bronzato blush2.gif man kazkaip labai nenaturaliai bronzatas pasimato, nes veidas mano pastoviai pabales, o kaklas ir kunas rudas doh.gif ka daryt g.gif

Kreminę pudrą derinkit prie kaklo ir dekoltė odos spalvos, nes jos turi būti daugmaž vienodos, jei veidas baltesnis, tai čia nieko tokio, būna ir taip, kaip sakiau iš pradžių derinkit pudrą, o po to jau galėsit formuoti veiduką su bronzantais. Šiaip skaistalai + bronzantas man asmeniškai dienos šviesoj neatrodo labai natūraliai, bet čia jau kiekvieno pasirinkimas, yra merginų, kurios moka viską labai subtiliai padengti ir net nesimato kad tiek nemažai priemonių naudota 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2010 01 25, 19:40)
Bronzonatą ant viso veido? g.gif tai kaip veidas turi atrodyti?  blink.gif

O as dedu ant viso veido ir ant kaklo kazkiek tongue.gif Nieko blogo tame nera, nes viska darau su saiku, kad veidas butu siek tiek ideges ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2010 01 25, 21:39)

O tai kaip su egipto zeme? ji gi kaip bronzatas, bet ja labai daug kas tepa ant viso veido.. pati naudoju kompaktine pudra is make up faktory ir ysl bronzata
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaslene: 25 sausio 2010 - 20:49
QUOTE(Simbyte @ 2010 01 25, 20:40)
Bronzonatą ant viso veido? g.gif tai kaip veidas turi atrodyti?  blink.gif

na o jus toliau skaitet? jei nedaug bronzanto yra dedama- galima ir visam veidukui. be to buna ivairiu atspalviu, sviesesniu, tamsesniu.
QUOTE(Jaslene @ 2010 01 25, 21:48)
O tai kaip su egipto zeme? ji gi kaip bronzatas, bet ja labai daug kas tepa ant viso veido.. pati naudoju kompaktine pudra is make up faktory ir ysl bronzata

drinks_cheers.gif kazkada vietoj krempudros ir atskiro bronzanto vien EZ naudojau. graziai ir naturaliai atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 25 sausio 2010 - 21:09
QUOTE(Jaslene @ 2010 01 25, 21:48)

Aš žinau, kaip egipto žemė atrodo, 4u.gif viskas su ja yra gerai, tik kai kalbama apie bronzonatą turbūt dauguma įsivaizduojame tą tikrą, žėrintį bronzonatą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkClarin @ 2010 01 25, 20:18)
nu jo... mano drauge  bronzata vietoj pudros praeita ziema naudojo ....  doh.gif  buvo baisu ziuret

Na gal padaugindavo? g.gif

QUOTE(Jaslene @ 2010 01 25, 20:48)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Mano bronzine pudra irgi lengvute rolleyes.gif Aisku, jei daug uztepsi, veidas bus morkinis doh.gif Bet vistiek man ji yra ideali priemone parudinti veiduka ziemos laikotarpiu, kai jis saules nemato ax.gif
Atsakyti
nepaisant, kad man sita mergaite baisiai grazi, grazus ir sis make upas biggrin.gif

user posted image

user posted image

Makeup Details:
MAC Bare Canvas all over lids and blended above crease
MAC Say, Yeah all over lids
Bobbi Brown smokey eyeshadow in crease and outer v
Revlon lashes
stiletto lash mascara
MAC blacktrack fluidline
Julie Hewett Cheekie cheek and lip shine in Bette on lips
brow pencil
Smashbox photofinish primer all over face
MAC mineralize skinfinish natural in Light
MAC mineralize skinfinish in Petticoat (cheeks)
Atsakyti
aciu visoms uz pagalba atsakant 4u.gif bandysiu eksperimentuot ir ziuret kas gausis. smile.gif asmeniskai man ir atrodo graziau sviesus skaistus veidas nei rudesnis tongue.gif gal dar neigudusi todel nezinau kiaip su tuo bronzatu elgtis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 01 26, 10:48)
aciu visoms uz pagalba atsakant 4u.gif bandysiu eksperimentuot ir ziuret kas gausis. smile.gif asmeniskai man ir atrodo graziau sviesus skaistus veidas nei rudesnis tongue.gif gal dar neigudusi todel nezinau kiaip su tuo bronzatu elgtis ax.gif

Na, daugelis bijo naudoti bronzerį (bronzatu? aš vadinu taip biggrin.gif ) nes nanori atrodyti lyg persideginę soliariume ir t.t. Aš irgi ankščiau bijojau, bet atradau keletą taisyklių, kuriomis vadovaudamasi, išsivadavau iš šios baimės:

1. Tepkite bronzerį tik šepetėliu, o ne kempinėle. Bent man, niekada nepavyko išgauti geresnio, lenkvesnio efekto nei naudojantis šepetėliu. Jis turėtų būti gana didelis, pati naudoju skaistalų šepetėlį, nes mano veidas gana mažas.
2. Neimkite daug bronzerio. Šepetėliu vos vos perbraukite per jį ir atsargiai brūkštelkite per veidą. Geriau kelis sykius po mažiau, nei vienas didelis ir ryškus "blynas".
3. Jei nenorite netepkite viso veido (nors man tai kaip tik padeda suvienodinti spalvą), paryškinkite skruostikaulius: įtraukite žandus ir papūskite lūpas, ir tada patepkite po išryškėjusiais skruostikauliais. Tai veidui suteiks skulptūriškumo. Aš bronzerį taip pat tepu ant kaktos, smakro, nosies. Nepamirštu ir kaklo.

Tikiuosi kad šie mano patarimai padės įgusti ir nebebijoti naudoti tokios geros makiažo priemonės. Sėkmės!
Atsakyti
thumbup.gif oo kaip issamiai smile.gif labai aciu smile.gif o bronzato spalva pagal ka rinktis g.gif
Atsakyti