Laba diena, merginos:)
Atėjau čia su prašymu, ir atrodo šios temos koncepcija geriausiai atitinka mano prašymo turinį...

Kažin kaip čia pradėt... Mm... Esu dvidešimtmetė mergina, kuri norėtų sulaukti pasiūlymų, pastabų, tiesiog nukreipimo tinkama linkme, kaip galėčiau makiažo pagalba pabrėžti savo privalumus ir paslėpti trūkumus... (bei kokie turėtų būti baziniai, būtini dalykai mano kosmetinėje:)

Iki šiol mano dažymasis apsiribodavo blakstienų tušu ir lūpų blizgiu, o noras ypatingoms progoms padailinti savo odą baigėsi tuom, kad konsultančių dėka įsigijau birią pudrą (kaip esą mažiau užkemšančią poras) kuria dabar nebaisiai noriu naudoti, nes ji man tokia kaip maskė ant veido atrodo

(nors čia gal iš neįpratimo)
Kodėl prašau patarimo čia? Nes mano mama visad dažydavosi irgi tik tušu, tetos nesidažo, o draugės kurios kasdien atlieką šį gražinimosi ritualą, ir į kurias galėčiau kreiptis konsultacijos, pasidažo na... nedailiai.
Prašymas gal ir kvailokas, bet pamėginti verta:) Žinau, kad galiu būti išvadinta tingine, bet patarimai tarkim iš žunalų yra skaitomi, bet nemanau kad jie tokie veiksmingi kaip individuali konsultacija... Nes pvz. ta viena akis visad pas mane mažesnė:>
O po nukreipimo tinkame linkme bent jau žinočiau kur daugiau ir labiau gilintis reikėtų
Iškarto dėkoju visoms sureagavusioms
Pradžia 2013 10 07