Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas - 7

QUOTE(*bella* @ 2010 02 14, 19:24)
Del "liudnu akiu"(uzkritusiu voku),tai juos reik vizualiai pakelt seseliu pagalba.

papasakokit, kaip tai padaryti!!! Zinau, buvo kalbeta ne karta, bet man vis tiek neaisku - noretusi kuo detaliau: kur ir iki kur tepti tamsius seselius, kur sviesius. Aciu is anksto!
Atsakyti
QUOTE(j'aime @ 2010 02 15, 10:26)
papasakokit, kaip tai padaryti!!! Zinau, buvo kalbeta ne karta, bet man vis tiek neaisku - noretusi kuo detaliau: kur ir iki kur tepti tamsius seselius, kur sviesius. Aciu is anksto!

pagrindinis dalykas, kad seseliai turi neiseiti uz linijos, kuri jungia isorini akies krasta su antakio pabaiga, ribu. user posted image isorini akies krasto seseli reiktu "tempti" antakio galo link. o siaip sviesus seseliai dedami vidiniam akies kampe, tamsejant isorinio krasto linkk wink.gif va cia berniukas daro makiaza blush2.gif http://www.youtube.c...h?v=5LceTbkupgU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almantė_k: 15 vasario 2010 - 10:52
QUOTE(almantė_k @ 2010 02 15, 10:48)

aciu! va cia mano pagrindine beda:

kad seseliai turi neiseiti uz linijos, kuri jungia isorini akies krasta su antakio pabaiga, ribu
niekaip neiseina - kai uzpiesiu virs akies linkio, tai uzvarau ir i sona. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(j'aime @ 2010 02 15, 19:46)
QUOTE(almantė_k @ 2010 02 15, 10:48)

aciu! va cia mano pagrindine beda:

kad seseliai turi neiseiti uz linijos, kuri jungia isorini akies krasta su antakio pabaiga, ribu
niekaip neiseina - kai uzpiesiu virs akies linkio, tai uzvarau ir i sona. doh.gif

kai tepi seselius, stenkis kad antakiai butu nuleisti, nes jei dazai pakelus antakius, juos nuleidus, linija "nueina" i sona wink.gif o jei jau taip nutiko, visada gali pavalyti ausu krapstuku wink.gif
Atsakyti
as ir ateinu su prašymu patarimo, kaip reiktu pasidažyt (moku vidutiniskai pasidazyt, daugumai draugiu patinka, baliukams ir pati pasidazau, tik isansto jau pasiieskau deramo makiazo foto, kad bent ysivaizduociau, ko noriu) bet sakau gal jus ka geriau įzvelgsite ir patarsit.
ir jiai turit kokiu konkreciu foto galite ydeti.
nelabai dieninem makiazui issirenku sesepiu spalva, ka tepuosi atrodo kad man netinka, jiai galit ka patarkit daugiau.
dar su vakariniiu kazkaip geriau prasisuku tinka veidui tamsesnes spalvos, bet ir gal ka turit kazkiek patart.
ir kai esu stamboka daznai renkuosi juodos spalvos rubus, kad kudintų, tai kartais prie tamsios bliuzeles neissirenku spalvu seseliu, atrodau labai liudnai, jiai tamsiai pasidazau
Veidas sviesus, bet dar insigijau tikrai neblogus tamsokus pudros rutuliukus, tai labai graziai padengia veida, rusvu atspalviu.
plaukai yra rudi.
foto bevisisko makiazo, tik lupas pasidaziau vazelinu, kad neatrodytu sausolos.
kristynka
prisipazystu antakiai nesutvarkyti, nerandu laisvo laiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 16 vasario 2010 - 17:08
Laba, ateinu pas jus i tema su prasymu. Labai noreciau isgirsti patarimu kaip taisyklingai pasidaryti makiaza blush2.gif
Turiu tokia beda, uzkritusius vokus, pats vokas mazas, seseliu visisakai nenaudoju, nes esu isitikinusi kad jie man netinka. Nebent su tamsiais darau pravedimas. Tai vat visas mano akiu makiazas yra pravedimas (juodas, rudas) ir tusas. As neissivaizduoju kaip dengti seselius, nes atsimerkusi visiskai voko nelieka g.gif Akiu spalva melsvai zalsva, net ir nezinau kokios spalvos seseliu man tiktu g.gif
Prisiziurejau makiazu temoje, mergaites tokius grazius akiu makiazus pasidaro, ir as kazkaip noreciau paeksperimentuoti, nes nusibodo visad taip pat dazytis unsure.gif
Del veido odos didesniu problemu neturiu, nelabai ir ka maskuoti yra (isskyrus kelis randus nuo vaikystes ant zando, bet jie matomi tik is arciau, taip kad labai nekompleksuoju), kartais dengiu mineraline pudra veida. Naudoju skaistalus-persikine spalva. Lupas tepu iv.blizgiais, svelniu spalvu. Tai vat ir tiek, ir siaip labai mazai dazausi. Pagrindinis mano makiazas-tusas ir lupu blizgis.
Galvoju gal man antakius reiktu ryskinti g.gif
Ikeliu kelias foto, veliau issimsiu, nenoriu kad butu ilgai blush2.gif
Cia visai nepasidaziusi, tik su tusu esu 4u.gif
user posted image
user posted image
Aciu is karto 4u.gif

Atsakyti
savita1, siūlyčiau pratęsti pravedimą, arba tamsesniais šešėliais tapsinti išorinius kampučius. šiaip manau nemažai gerų idėjų rastumėte, jei pasižiūrėtumėte youtube'je kaip makiažus daro azijietės, jų daugumos akių forma tokia, kad nesimato vokų mirksiukas.gif (įveskite "asian eye make up")
norėtusi vos vos storesnių antakių, ir šiek tiek skaistalų ar bronzanto ax.gif

user posted image

user posted image,
Atsakyti
savita1, kokia jus grazi wub.gif as jusu vietoj siek tiek antakius patamsinciau, o del uzkritusiu voku tai jumm vaizdo negadina. pas mane pacia tokie vokai kad nbl seselio uztepsi, subega viskas, daznai kaip uztinus bunu... doh.gif oda lb grazi jusu!
o patarimas tai butu manau netepti tiesiog seseliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 02 16, 22:43)
savita1, kokia jus grazi  wub.gif  as jusu vietoj siek tiek antakius patamsinciau, o del uzkritusiu voku tai jumm vaizdo negadina. pas mane pacia tokie vokai kad nbl seselio uztepsi, subega viskas, daznai kaip uztinus bunu... doh.gif  oda lb grazi jusu!
o patarimas tai butu manau netepti tiesiog seseliu  biggrin.gif

Aciu mergaites blush2.gif
Del antakiu tai taip, pati galvoju kad reiktu truputi patamsinti ir gal biskiuka atsiauginti, kad storesni butu blush2.gif
Man ne tik seseliai subega doh.gif pasidarau pravedina, tai po kokios valandos jis jau buna atsispaudes virsuje g.gif o jezau...net nezinau kaip cia parasyti kad suprantamai butu doh.gif lotuliukas.gif
Del odos tai nesiskundziu, neturiu ypatingai ko maskuoti, aisku buna ir spuogas koks niekadejas issoka ir butinai ant kaktos tarp antakiu doh.gif Bet pati oda pas mane labai sausa, tai ziema daznai serpetoja, isauseja. Tada visiskai stengiuosi nedeti pudros, nes vaizdas nekoks buna.
Papildyta:
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 16, 22:47)
savita1 kokia graži, kokia įdomi. Kokios katiniškos akys.  wub.gif  Ir kokio gražaus šuns nosis kyšo wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aciu user posted image
ten Aliaskos malamutas, toks kaip mano avatare
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 16 vasario 2010 - 22:43
As dar turiu klausima, aisku cia jau visai ne i tema, bet vistiek biggrin.gif
Per kiek mazdaug laiko atauga blakstienos?
Jau tokia nesamone pasidariau, ir juokas ima ir verkti reikia lotuliukas.gif doh.gif Rieciausi blakstienas su znyplytem, rankas pries tai buvau kremu pasitepusi, ir netycia jos man isslydo, aisku blakstienas jau buvau suspaudusi. Tai finalas koks, visas isorinis akies kampas liko be blakstienu doh.gif Issirove nemenkas kuokstas, ir dar voka siek tiek prakirtau blink.gif Tai dabar sedziu ir galvoju, kiek man cia reikes tokia pusiau pestom blakstienom vaikscioti.
Atsakyti
savita1 atauga as buvau nusvilus blakstienas-tai ataugo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 02 17, 01:17)
As dar turiu klausima, aisku cia jau visai ne i tema, bet vistiek biggrin.gif
Per kiek mazdaug laiko atauga blakstienos?

turetu ataugt per koki menesi. o siaip daug kur raso jog padeda tepti blakstienytes ricinos aliejum!!! tai uz ta pati visoms blakstienytems naudos bus.
Atsakyti