Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas - 7

Portishead, Lina dekuju blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Sunreja @ 2010 02 17, 10:23)
blink.gif  blink.gif  blink.gif uzjauciu...  4u.gif  Turejo skaudeti ziauriai....  blink.gif

Ir skaudejo, ir issigandau...zodziu visko buvo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Portishead @ 2010 02 17, 11:07)
turetu ataugt per koki menesi. o siaip daug kur raso jog padeda tepti blakstienytes ricinos aliejum!!! tai uz ta pati visoms blakstienytems naudos bus.

As dabar badau Malavos kazkokiu kondicionierium blakstienom tepti, gal kiek nors pades. Kazkur skaiciau kad lyg neblogas turetu buti g.gif
Atsakyti
o as dabar galvoju jus visos naudojate blakstienu rietikli? pas mane blakstienos tankios bet trumpos.tai nesu niekada jo naudojusi. man jis kazkaip labai pavojingai atrodo,bijau ji naudoti unsure.gif
Atsakyti
Savita1 esat labai grazi panele, nereikia nei dazytis jums smile.gif taciau kai pas pacia uzkrite vokai ir noriu pasidzyt graziai su seseliais, tai suprantu ir jumis, kad nepakanka tik piestuko ir tuso doh.gif
cia mano makiaza jau ispeike;D, bet idesiu parodyt savo akis, man kazkaip net su piestuku graziai nesiziuri, o dar blakstienos menkos schmoll.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(picolina @ 2010 02 17, 20:21)
o as dabar galvoju jus visos naudojate blakstienu rietikli? pas mane blakstienos tankios bet trumpos.tai nesu niekada jo naudojusi. man jis kazkaip labai pavojingai atrodo,bijau ji naudoti  unsure.gif

ko tu butent bijai? blink.gif nera cia ko bijot, paimi rietikli suspaudi blakstienas ir taip kelis sykius kol tau patinka gautas rezultatas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(atira01 @ 2010 02 17, 20:15)
ko tu butent bijai? blink.gif  nera cia ko bijot, paimi rietikli suspaudi blakstienas ir taip kelis sykius kol tau patinka gautas rezultatas smile.gif

Tik atsargiai, kad nebutu kaip man hihihi.gif
Atsakyti
tai as to ir bijau ir dar plius kiek prisiskaicius kad nusipjauna jos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(picolina @ 2010 02 17, 21:15)
tai as to ir bijau ir dar plius kiek prisiskaicius kad nusipjauna jos  unsure.gif

Na nzn, kad nusipjautu tai man dar nepasitaike. Nereikia gal taip stipriai spausti g.gif
Atsakyti
naudokit plastmasinius rietiklius, visų pirma nežaloja taip blakstienų kaip geležiniai, antra, gumelė nepersipjauna, trečia- akies voko taip negnybia kaip geležinis. Aš be rietiklio negaliu, nes blakstienos kaip šluotos. Čia kartą neturėjau, tai pas drauge geležiniu bandžiau, siaubas, kaip gnybia, beveik neriečia. nesąmonė. blink.gif
Dar galiu patarimą duoti, prieš riečiant blakstienas, jas pamaitinkit. Aš pvz kas vakarą tepu ricinų aliejum, iš ryto jos labai gražiai užsiriečia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 17 vasario 2010 - 20:44
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 17, 21:42)
naudokit plastmasinius rietiklius, visų pirma nežaloja taip blakstienų kaip geležiniai, antra, gumelė nepersipjauna, trečia- akies voko taip negnybia kaip geležinis. Aš be rietiklio negaliu, nes blakstienos kaip šluotos. Čia kartą neturėjau, tai pas drauge geležiniu bandžiau, siaubas, kaip gnybia, beveik neriečia. nesąmonė. blink.gif
Dar galiu patarimą duoti, prieš riečiant blakstienas, jas pamaitinkit. Aš pvz kas vakarą tepu ricinų aliejum, iš ryto jos labai gražiai užsiriečia.

O, man reikia plastmasinio riekitkio! Kodel as anksciau nepagalvojau apie tai g.gif Gal koki gera rekomenduosit, nes saviski zalojanti jau ismeciau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Eurokos būna, toks violetinis, permatomas. Superinis jis man. thumbup.gif Dar kažkoks mėlynas yra, visas pllastmasinis, bet ta dalis kuri su gumele liečiasi vistiek geležinė, tai tas prastas, nepirkit.
Atsakyti
QUOTE(picolina @ 2010 02 17, 20:15)
tai as to ir bijau ir dar plius kiek prisiskaicius kad nusipjauna jos  unsure.gif

Gumele, kuri riecia blakstienas, niekaip negali ju nupjauti schmoll.gif

QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 17, 21:01)
Eurokos būna, toks violetinis, permatomas. Superinis jis man.  thumbup.gif  Dar kažkoks mėlynas yra, visas pllastmasinis, bet ta dalis kuri su gumele liečiasi vistiek geležinė, tai tas prastas, nepirkit.

drinks_cheers.gif turiu as ir ta violetini thumbup.gif fainas jis man todel, jog jau naudoju nemazai laiko, o nereikia jokiu gumeliu keisti, kaip kad pas gelezini rietikli thumbup.gif
Atsakyti
gal galite kokiu paveisleliu imesti su tuo plasmasiniu rietikliu?
Atsakyti
QUOTE(picolina @ 2010 02 17, 21:41)
gal galite kokiu paveisleliu imesti su tuo plasmasiniu rietikliu?

user posted image
Labai panašus, tik kad tas kurį eurokos galima nusipirkt permatomas violetins, ir jis susilanksto kompaktiškai. smile.gif Neturiu galimybės nufotografuoti..
Atsakyti