Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių plepaliukai :)

mamytes, neima manes tas gripas tfu tfu tfu biski gerklas kauda bet ok ,neturiu laiko sirgt iskovojovau sanatorija tai sirgt as negaliu doh.gif kad ir kaip noreciau lotuliukas.gif

nesirkite laikykites ,va balionelis Jums visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 03 gruodžio 2009 - 19:43
Izabele, va tik ką du puodus arbatos su citrina ir medumi išgėriau, jaučiuosi kaip kubiliukas biggrin.gif
Nike, ir tau baliončikas 4u.gif
Atsakyti

Sveikutės,
dėkui visoms už sveikinimus, nu va aš tokia, iš kuklumo nemirčiau, pasigyriau, kad švenčiau, ir sveikinimų kiek gavau. Tada savo ruoštu, Kruopai perlinei siunčiu sveikinimus ir gėlių - su gimtadieniu bigsmile.gif

user posted image

QUOTE(Ramunka:) @ 2009 12 03, 13:02)
ir as tokia pati jei galeciau visus juos pas save pasiimciau augint 

rimtai, o aš ne, manau, negalėčiau tokiam vaikui duoti tiek, kiek duodu savam, todėl net nebandyčiau g.gif

QUOTE(Ramunka:) @ 2009 12 03, 20:00)
Niekaip neisikapstom is ligu,jau taip pavargau negaliu... 

nu svarbu, kad tyrimai geri, kraujas, plaučiau švarūs, o kosulys taip greit nepasitrauks. Bandyk garint su bulvėm, sako labai gerai, o paskui dar tas bulves gali panaudot dėdama ant gerklės suvyniojus į celofaną ir skarą kokią, nu žinot čia kaip jas dėt, net nesipėsiu. Tik va tie garai jų sako, kad labai gerai pakvėpuot.
Įsivaizduoju, kaip sunku su kosuliais, sveikit. Va tau arbatėlės padariau

user posted image

QUOTE(lukrista @ 2009 12 03, 20:05)
Labas Ramunka,
vargseliai jus ten. o ar bandei cesnakus i kojines nakciai det.

prašom plačiau apie tai, kas per česnakas ir kaip jį ten naudoti kojinėse g.gif

QUOTE(Medute28 @ 2009 12 03, 20:17)

man tempa ir šokinėja jau kelinta savaitė, tiesiog nekreipiu dėmesio..

tu gal juokauji? nekreipi dėmesio, baik tik, ieškot priežasties reik, nori nusilpnint organizmą tokiu laiku? Manai, kad bus gerai pasirūpinta tavo vaikeliu, kai gulėsi atmetus kojas nuo paršų gripo? grait pas daktarus mauk tik poster_ban.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 12 03, 22:02)
Izabele, va tik ką du puodus arbatos su citrina ir medumi išgėriau, jaučiuosi kaip kubiliukas biggrin.gif
Nike, ir tau baliončikas  4u.gif

thumbup.gif Saunuole!!!!!Ir nepuls tas gripas niekadejas......
Atsakyti
GREK, buvau pas daktarką, bet gi apžiūrėjo, išklausė plaučius, švaru ir gražu, o kraujo nedariau, nes laboratorija pilna sergančių, todėl pasaugojau save. Kt savaitę eisiu pas ginę, tiesa, bus mmm, todėl neapžiūrės taip, kaip reikia, bet bent pilvą pamankys, nes man ten kažkas negerai jaučiasi..
nu kų, tempiuos lovon prie mažosios širšiukės, labanaktis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lukrista @ 2009 12 03, 17:44)
Linenle.m parasysiu tau i az.  smile.gif

Aciu 4u.gif
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 12 03, 18:00)
Niekaip neisikapstom is ligu,jau taip pavargau negaliu...  verysad.gif abiems su Zygimantu tempa 37 ir daryk tu jai ka nori niekur ji nedingsta,kosulys abu iskankino iki negalejimo  doh.gif isbandziau visas liaudiskas priemones niekas nepramusa  verysad.gif gydytoja nenori antibiotiku israsinet as irgi tam pritariu.padarem plauciu nuotraukas nieko blogo nerodo,kraujas geras,tiesiog reik laiko nes sitas gripas mutaves taip lengvai nepasitraukia...  verysad.gif jegu jau nera....  verysad.gif ai norejau tik pasiguost...  verysad.gif nekreipkit demesio..

laikykites 4u.gif 4u.gif
svarbu visa kita gerai, tai kosulys tures pasitraukti smile.gif

o man kaip Medutei buvo beveik 3 kartus po 5 dienas temp sokinejo iki 37.4 , bet dabar jau nebera mirksiukas.gif manau cia tokie virusai vaiksto, gerkle perstejo ir ausis uzgule buvo mirksiukas.gif pas mane daug bendradarbiu tuo paciu skundziasi.
Atsakyti
Labukas,kur prapuolete?? unsure.gif ploja.gif
Atsakyti
Labas rytas, mes vis dar tinginiaujam lovoje su maže rolleyes.gif
Atsakyti
del tu cesnaku. tai geriausiai tinka musu darzo, o ne tiek kinietiski is parduotuves. juos reik tiesiog supjaustyti ir i kojines nakciai. mano maziai tai nelabai norejo detis, bet maziausiam kai uzmigdavo uzmaudavau. o is ryto tie cesnakai kaip dziovinti kojinese likdavo. labai padeda.
Atsakyti
mes česnakus smulkinom, į lėkštę ir kambarin, tiesa kvapas ne itin mielas buvo, bet už tai sloga ir nepasirodė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 12 04, 19:20)
mes česnakus smulkinom, į lėkštę ir kambarin, tiesa kvapas ne itin mielas buvo, bet už tai sloga ir nepasirodė biggrin.gif

mes ir taip darom, bet dar geriau su svogunais
Atsakyti
QUOTE(lukrista @ 2009 12 04, 15:37)
del tu cesnaku. tai geriausiai tinka musu darzo, o ne tiek kinietiski is parduotuves. juos reik tiesiog supjaustyti ir i kojines nakciai. mano maziai tai nelabai norejo detis, bet maziausiam kai uzmigdavo uzmaudavau. o is ryto tie cesnakai kaip dziovinti kojinese likdavo. labai padeda.

reiks isbandyti smile.gif

QUOTE(Medute28 @ 2009 12 04, 16:20)

as svoguna per puse perpjaunu ir i lovytes galus sudedu, siaip kai jau sloga buna, bet manau gerai ir profilaktiskai mirksiukas.gif
Atsakyti