Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių plepaliukai :)

Labas mamytes,
Pas mus tai juk irgi genetika. ir as zinau, kad neisgydys, bet padeti tai gali del visu is ligos isplaukianciu pasekmiu. as tikiu ir jau naudojausi ta vadinama netradicine medicina. manau veikia. smile.gif
Su gimtadieniu Kruopa Perline happybday.gif
Atsakyti
KRUOPA PERLINE didziausi sveikinimai su gimtadieniu happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif birthday.gif birthday.gif birthday.gif birthday.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kruopa perline @ 2009 12 03, 13:49)
:
o as siandiena senstu tikslaiu jau pasenau

Sveikinimai naujagimei senelei lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image

ir GREK su praėjusiu blush2.gif

user posted image

tai va ko tas mano vaikas mus iš proto krausto doh.gif juk pilnatis...bet ne visada ji vienodai reaguoja į mėnulį, būna visai ramu, na bet dabar, tai jau su tėvu ruošiamės iš namų bėgt lotuliukas.gif

Labas mergikės 4u.gif

Mimi, kaip smagu, kad tavo panikė tokia zavadyla thumbup.gif už tai greičiau sveiks, nei kad gulėdama lovoje ir dejuodama, ligos bijo gerų emocijų 4u.gif o dėl vaikų, tai ir aš matyt paimčiau tokį vaiką, juk jiems tiek nedaug reikia iki pilnos laimės-mamos.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 12 03, 11:02)
Mums irgi genetika.karta gyvenime ejau pas bobulyte,nesiau Zygio nuotrauka.labai blogai naktim miegojo tiesiog praktiskai nemiegojo jis pas mane naktim  doh.gif nezinau ka ji ten dare,bet susitvarke jam ta miega  rolleyes.gif as uz netradicine medicina jei tai yra zmogus tikrai ismanatis savo darba,o ne sarlatanas-apsisaukelis, biznierius 
Pilnatis

man paciai logopedo reikia lotuliukas.gif

va o kaip atskirti cool.gif na nebent eiti pas tuos jau patikrintus g.gif bet man tikejimo truksta tais dalikais, ankciau buvau visai kitokia, o dabar pasidariau ziauri realiste doh.gif

QUOTE(kruopa perline @ 2009 12 03, 12:49)
sveikos,
ko nepasveikinau tai skubu sveikinti, GREK su happybday.gif ,
o as siandiena senstu tikslaiu jau pasenau lotuliukas.gif  gimus esu 11 ryto   nu jau dabar sveikinkit, juk pati prisiprasiau 
Jokubelio galvyte, kaip greit gyja, taip smagu wub.gif , brolis labai jau gaili jo vis glosto ir glosto

sveikinu 4u.gif bigsmile.gif

QUOTE(lukrista @ 2009 12 03, 13:35)
Labas mamytes,
Pas mus tai juk irgi genetika. ir as zinau, kad neisgydys, bet padeti tai gali del visu is ligos isplaukianciu pasekmiu. as tikiu ir jau naudojausi ta vadinama netradicine medicina. manau veikia.  smile.gif
Su gimtadieniu Kruopa Perline happybday.gif

tai papasakok ir man ka naudojai ir kaip veikia bigsmile.gif na tikrai noreciau pabandyti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linele.m: 03 gruodžio 2009 - 15:57
Sveikos 4u.gif

Grek ir kruopa perline, sveikinu su tortadieniukais!!! birthday.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif happybday.gif happybday.gif

Okupavau biški centro organizatorės kompą, veliau šiandien namo lėksiu, turi mano asmeninis šoferuks darbelio, tai reik laukti. tongue.gif Šiaip gerai, galiu prie kompo biški pabūt, bet kita vertus taip keistai kažko jaučiuos kad laukiu ir namų lovos. Taip kažko silpna ir visą nugara maudžia, įdomu kas čia bus. g.gif Ar pervargau po vakar, ar koks jau velnias kibs. doh.gif Negerai kaip butu, savaitgaliui planų biški turiu. Rrrrrrrr. doh.gif
Kruopa perline, labai graži nuotraukytė. wub.gif thumbup.gif
Aš irgi smagiai vakar pasiaučiau halėj, labai smagų buvo, tik mugėj slabnokai priprekiavom, krizė. biggrin.gif Žiurėjo mūsų darbus daug kas, bet pažiurėdavo, pamatydavo kainas ir pšššš. smile.gif Per koncerta kaip linksma buvo, kaip davė šokt žmogučiai su dauno sindromu, mano Tomukas kaip pašėles šoko iki prakaitų devynių, vedė mūsų darbuotojas šokt, mane tysės, vaje. doh.gif Gryžau namo dešimta vakaro kaip lapas, vos pavalgiau o kaip kritau į lova tai turbūt tą pačia sekundę ir lūžau. Šiandien vos atsikeliau. biggrin.gif

Oj kokia nesamonė būtu jei nebeduotu sanatorijų. verysad.gif Kiltume vėl jaučiu visi į karą. Jau taip kiek metų negavau sanatorijų, tik nuo praeitos liepos atgavom teisę suaugę cerebrinukai 20 dienų į metus gauti reabilitaciją, jei vėl nuimtu, nusišaučiau. gun_rifle.gif swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestytaaa @ 2009 12 03, 15:58)
Okupavau biški centro organizatorės kompą, veliau šiandien namo lėksiu, turi mano asmeninis šoferuks darbelio, tai  reik laukti.  tongue.gif Šiaip gerai, galiu prie kompo biški pabūt, bet kita vertus taip keistai kažko jaučiuos  kad laukiu ir namų lovos. Taip kažko silpna ir visą nugara maudžia, įdomu kas čia bus.  g.gif Ar pervargau po vakar, ar koks jau velnias kibs.  doh.gif Negerai kaip butu, savaitgaliui planų biški turiu. Rrrrrrrr.  doh.gif
Kruopa perline, labai graži nuotraukytė.  wub.gif  thumbup.gif
Aš irgi smagiai vakar pasiaučiau halėj, labai smagų buvo, tik mugėj slabnokai priprekiavom, krizė.  biggrin.gif Žiurėjo mūsų darbus daug kas, bet pažiurėdavo, pamatydavo kainas ir pšššš.  smile.gif Per koncerta kaip linksma buvo, kaip davė šokt žmogučiai su dauno sindromu, mano Tomukas kaip pašėles šoko iki prakaitų devynių, vedė mūsų darbuotojas šokt, mane tysės, vaje.  doh.gif Gryžau namo dešimta vakaro kaip lapas, vos pavalgiau o kaip kritau į lova tai turbūt tą pačia sekundę ir lūžau. Šiandien vos atsikeliau.  biggrin.gif

Oj kokia nesamonė būtu jei nebeduotu sanatorijų.  verysad.gif Kiltume vėl jaučiu visi į karą. Jau taip kiek metų negavau sanatorijų, tik nuo praeitos liepos atgavom teisę suaugę cerebrinukai 20 dienų į metus gauti reabilitaciją, jei vėl nuimtu, nusišaučiau.  gun_rifle.gif  swoon.gif

Na laikykis nesirk 4u.gif

Idomu kas butu jei sanatoriju nebeduodu, uzdarytu jas g.gif juk ne visi gali moketi doh.gif man cia kazkas baisaus atrodo blink.gif
Atsakyti
Su Gimtadieniuku 4u.gif

as trumpai parafinas nepatiko biggrin.gif purvas patiko lotuliukas.gif thumbup.gif na maksta kaip visada doh.gif ryt dar gausim perlus ir masaza ir vel purvas parafinas manksta ,logopedas kita savaite 4u.gif

tai ryt nuo 12.30 iki 16h,,grafikas gana itemptas tai net lovos nereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 03 gruodžio 2009 - 18:26
Linenle.m parasysiu tau i az. smile.gif
Atsakyti
Niekaip neisikapstom is ligu,jau taip pavargau negaliu... verysad.gif abiems su Zygimantu tempa 37 ir daryk tu jai ka nori niekur ji nedingsta,kosulys abu iskankino iki negalejimo doh.gif isbandziau visas liaudiskas priemones niekas nepramusa verysad.gif gydytoja nenori antibiotiku israsinet as irgi tam pritariu.padarem plauciu nuotraukas nieko blogo nerodo,kraujas geras,tiesiog reik laiko nes sitas gripas mutaves taip lengvai nepasitraukia... verysad.gif jegu jau nera.... verysad.gif ai norejau tik pasiguost... verysad.gif nekreipkit demesio..
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 12 03, 21:00)
Niekaip neisikapstom is ligu,jau taip pavargau negaliu...  verysad.gif abiems su Zygimantu tempa 37 ir daryk tu jai ka nori niekur ji nedingsta,kosulys abu iskankino iki negalejimo  doh.gif isbandziau visas liaudiskas priemones niekas nepramusa  verysad.gif gydytoja nenori antibiotiku israsinet as irgi tam pritariu.padarem plauciu nuotraukas nieko blogo nerodo,kraujas geras,tiesiog reik laiko nes sitas gripas mutaves taip lengvai nepasitraukia...  verysad.gif jegu jau nera....  verysad.gif ai norejau tik pasiguost...  verysad.gif nekreipkit demesio..

Labas Ramunka,
vargseliai jus ten. o ar bandei cesnakus i kojines nakciai det. kvapas nekoks, bet padeda. reik supjaustyt ir i kojines. isbandyta. ir dar ciobreliai labai gerai, bet tai kiekvienas zino. laikykites console.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 12 03, 19:00)
Niekaip neisikapstom is ligu,jau taip pavargau negaliu...  verysad.gif abiems su Zygimantu tempa 37 ir daryk tu jai ka nori niekur ji nedingsta,kosulys abu iskankino iki negalejimo  doh.gif isbandziau visas liaudiskas priemones niekas nepramusa  verysad.gif gydytoja nenori antibiotiku israsinet as irgi tam pritariu.padarem plauciu nuotraukas nieko blogo nerodo,kraujas geras,tiesiog reik laiko nes sitas gripas mutaves taip lengvai nepasitraukia...  verysad.gif jegu jau nera....  verysad.gif ai norejau tik pasiguost...  verysad.gif nekreipkit demesio..

console.gif

man tempa ir šokinėja jau kelinta savaitė, tiesiog nekreipiu dėmesio..sako, kad temperatūra yra užslėptas pyktis, emocijos, o kosulys yra noras, kad būtum išgirstas..čia iš Viilmos teorijų 4u.gif
Atsakyti
RAMUNKA IR MEDUTE laikykites ir sveikite 4u.gif 4u.gif 4u.gif Valgykite citrinas su cesnaku.....
user posted image
Atsakyti