Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių plepaliukai :)

Svogūnas labai gerai gydo sluogą, užtenka kai uostai jį. Juodas ridikas net sinusitus gydo. Jo griežinėlius reikia dėti ant daubų sinusito ir ilgai laikyti.
Atsakyti
Labuka smile.gif
Vakar su draugėm alc.gif truputį, tai šiandien taaaaip sunku, taip miegot traukia biggrin.gif aišku turiu ištikimą sugulovę, kuri niekad neatsisako pagulėti kartu biggrin.gif
Atsakyti
Labas,mergaitės 4u.gif

Kruopą perlinę su tortadieniu happybday.gif happybday.gif happybday.gif

Mus bandė faringitas kibint,bet pasiskundėm daktarei,tai prirašė šildymų,inhaliacijų. Dar gaunam purškalo į gerklytę,arbatų nerealiais kiekiais ir jau jaučiamės geriau thumbup.gif . Iš palatos niekur nebelendam,draugus pravaikėm. Gal ir pirmadienį jau sveikos būsim 4u.gif . Tik draugai nepatenkinti,kad grupė "mokinukės arba minkštosios kojelės" (čia tokį pavadinimą vaikai susigalvojo) nebekoncertuoja,nes pagrindinė vokalistė ir šokėja karantine doh.gif .

Skambina MB šiandien ir sako,kad atėjo invalidumo dokumentai.Vėl paliko lengvą. Nors imk ten juos ir gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif . Pagal diagnozę vidutinė priklauso, o jinai dar po sudėtingos operacijos. Jaučiu kai gryšiu po sanatorijos į ligoninę su daktare duosim apeliaciją.

Nesirkit, o aš jau bėgu gult,biškį užsisėdėjau blink.gif , labanakt mirksiukas.gif
Atsakyti
Labuka mergikės smile.gif

šalta, sėdim namuose, tik ilgai naktinėjam, todėl tenka ir ilgiau pamiegoti, visi aptinę esam biggrin.gif
Mimi, džiugu, kad smagiai leidžiate laiką thumbup.gif thumbup.gif Tik dėl neįgalumo, tai girdėjau, kad paskutiniu metu labai karpė neįgalumus, nežiūrėjo vaikas ar ne, mes PK buvom vienam kambary su berniuku, kuris turi hidrocefaliją, nistagmą ir dar krūvą bėdelių, tai ir jam parašė vidutinę, juk tas vaikas pats neina, nepavalgo ir t.t., reikalinga priežiūra, o va prašau, kaip pasityčiojo...tikiu, kad tokiems visada bus atlyginta ir su kaupu. Negalima juoktis iš žmogaus su negalia, nes vėliau ir pats toks gali tapti.
Atsakyti
Sveikos,
tik užbėgu pasisveikint ir vėl einu kuopt namų, visą savaitgalį prašvenčiau, tai namai kaip po karo doh.gif Skalbinių kalnas, rytdienai valgyt nedaryta, žodžiu, tikrai nepavyzdinga mama patapau, bėgu pasitaisyti, iki, nesirkit pačios ir saugokit savo pupas 4u.gif
Atsakyti
Oi kaip aš pasiilgau kokio gero baliaus....Bandžiau brangujį kalbinti, kad Naujuoasius kur triukšmingiau sutiktume- nepasirašė schmoll.gif .
Atsakyti
GREK, kaip tai ne pavyzdinga ? biggrin.gif manau geras pvz, kai mama su tėčiu moka švęsti šventes biggrin.gif
Atėne, aš ir to pasiilgau, deja, su savo pupa kol kas pamiršome triukšmingas kompanijas, nors jau dauguma mūsų draugų turi vaikiukus, tai ir kompany šeimyninė pasidarius biggrin.gif nors mielai dabar kalčiau šampės pora bonkių ir šokčiau trypčiau iki ryto biggrin.gif
Atsakyti
Oj, panos, nebekalbėkit apie balius, man jau ir taip stogas važiuoja blink.gif . Galvojam su mamom kokio vynioko trinktelt, kai vaikai užmigs ax.gif . Mes tiesiai iš sanatorijos pas mano mamą važiuosim Kalėdų švęst, o naujus pas draugus kaime.
Beja,kur Joolita prapuolus?
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif

Šiandien savo pupą nuvežiau į sanatoriją su močiute..Oi kaip neramu..kaip joms ten sekasi..sėdžiu žiūriu į laikrodį ir galvoju ką jos veikia verysad.gif
Likau su kruopa namuose nes jaučiu mano pieno fabrikui nelabaigerai tie lakstymai..reti maitinimai ir pan. saugau pienelį kaip brangenybę blush2.gif

GREK> gal žinai alytuje kokią kineziterapiautę kur privačiai priima? Galvoju savo pupą pavežioti kol būsime alytuje.. kad netinginiautų bigsmile.gif

QUOTE(Medute28 @ 2009 12 06, 23:24)
nors mielai dabar kalčiau šampės pora bonkių ir šokčiau trypčiau iki ryto biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man ir taurės užtetų šampės...ech svajonės bigsmile.gif

QUOTE(Mimmi @ 2009 12 07, 01:05)

Beja,kur Joolita prapuolus?

aš ir čia kažkurį vakarą pagalvojau kaip joms sekasi? tylu iš jos g.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,
pagaliau sulaukem sniego thumbup.gif .............. ir lietaus doh.gif
kaip laikotes po ieseiginiu.
Atsakyti
QUOTE(lukrista @ 2009 12 07, 13:36)
sveikos mamytes,
pagaliau sulaukem sniego  thumbup.gif .............. ir lietaus doh.gif

Linele.m ar skaitei?
Atsakyti
QUOTE(lukrista @ 2009 12 07, 12:36)
sveikos mamytes,
pagaliau sulaukem sniego  thumbup.gif .............. ir lietaus doh.gif

Šiauliuose tai sniego nematyti g.gif , rytas prasidėjo nekaip- turėjau su instruktoriumi pasivažinėti, bet mašina sugriuvo. Kaip man atsibodo tas važiavimas, mokausi ,mokausi ir galo nematyti.Lenkiu galvą visoms, kurios mokate vairuoti 4u.gif 4u.gif 4u.gif .
Atsakyti