Svogūnas labai gerai gydo sluogą, užtenka kai uostai jį. Juodas ridikas net sinusitus gydo. Jo griežinėlius reikia dėti ant daubų sinusito ir ilgai laikyti.
Labuka 
Vakar su draugėm
truputį, tai šiandien taaaaip sunku, taip miegot traukia
aišku turiu ištikimą sugulovę, kuri niekad neatsisako pagulėti kartu

Vakar su draugėm

Labas,mergaitės
Kruopą perlinę su tortadieniu
Mus bandė faringitas kibint,bet pasiskundėm daktarei,tai prirašė šildymų,inhaliacijų. Dar gaunam purškalo į gerklytę,arbatų nerealiais kiekiais ir jau jaučiamės geriau
. Iš palatos niekur nebelendam,draugus pravaikėm. Gal ir pirmadienį jau sveikos būsim
. Tik draugai nepatenkinti,kad grupė "mokinukės arba minkštosios kojelės" (čia tokį pavadinimą vaikai susigalvojo) nebekoncertuoja,nes pagrindinė vokalistė ir šokėja karantine
.
Skambina MB šiandien ir sako,kad atėjo invalidumo dokumentai.Vėl paliko lengvą. Nors imk ten juos ir
. Pagal diagnozę vidutinė priklauso, o jinai dar po sudėtingos operacijos. Jaučiu kai gryšiu po sanatorijos į ligoninę su daktare duosim apeliaciją.
Nesirkit, o aš jau bėgu gult,biškį užsisėdėjau
, labanakt

Kruopą perlinę su tortadieniu

Mus bandė faringitas kibint,bet pasiskundėm daktarei,tai prirašė šildymų,inhaliacijų. Dar gaunam purškalo į gerklytę,arbatų nerealiais kiekiais ir jau jaučiamės geriau

Skambina MB šiandien ir sako,kad atėjo invalidumo dokumentai.Vėl paliko lengvą. Nors imk ten juos ir

Nesirkit, o aš jau bėgu gult,biškį užsisėdėjau

Labuka mergikės 
šalta, sėdim namuose, tik ilgai naktinėjam, todėl tenka ir ilgiau pamiegoti, visi aptinę esam
Mimi, džiugu, kad smagiai leidžiate laiką
Tik dėl neįgalumo, tai girdėjau, kad paskutiniu metu labai karpė neįgalumus, nežiūrėjo vaikas ar ne, mes PK buvom vienam kambary su berniuku, kuris turi hidrocefaliją, nistagmą ir dar krūvą bėdelių, tai ir jam parašė vidutinę, juk tas vaikas pats neina, nepavalgo ir t.t., reikalinga priežiūra, o va prašau, kaip pasityčiojo...tikiu, kad tokiems visada bus atlyginta ir su kaupu. Negalima juoktis iš žmogaus su negalia, nes vėliau ir pats toks gali tapti.

šalta, sėdim namuose, tik ilgai naktinėjam, todėl tenka ir ilgiau pamiegoti, visi aptinę esam

Mimi, džiugu, kad smagiai leidžiate laiką

Sveikos,
tik užbėgu pasisveikint ir vėl einu kuopt namų, visą savaitgalį prašvenčiau, tai namai kaip po karo
Skalbinių kalnas, rytdienai valgyt nedaryta, žodžiu, tikrai nepavyzdinga mama patapau, bėgu pasitaisyti, iki, nesirkit pačios ir saugokit savo pupas
tik užbėgu pasisveikint ir vėl einu kuopt namų, visą savaitgalį prašvenčiau, tai namai kaip po karo

Oi kaip aš pasiilgau kokio gero baliaus....Bandžiau brangujį kalbinti, kad Naujuoasius kur triukšmingiau sutiktume- nepasirašė
.

GREK, kaip tai ne pavyzdinga ?
manau geras pvz, kai mama su tėčiu moka švęsti šventes 
Atėne, aš ir to pasiilgau, deja, su savo pupa kol kas pamiršome triukšmingas kompanijas, nors jau dauguma mūsų draugų turi vaikiukus, tai ir kompany šeimyninė pasidarius
nors mielai dabar kalčiau šampės pora bonkių ir šokčiau trypčiau iki ryto

Atėne, aš ir to pasiilgau, deja, su savo pupa kol kas pamiršome triukšmingas kompanijas, nors jau dauguma mūsų draugų turi vaikiukus, tai ir kompany šeimyninė pasidarius

Labas rytas
Šiandien savo pupą nuvežiau į sanatoriją su močiute..Oi kaip neramu..kaip joms ten sekasi..sėdžiu žiūriu į laikrodį ir galvoju ką jos veikia
Likau su kruopa namuose nes jaučiu mano pieno fabrikui nelabaigerai tie lakstymai..reti maitinimai ir pan. saugau pienelį kaip brangenybę
GREK> gal žinai alytuje kokią kineziterapiautę kur privačiai priima? Galvoju savo pupą pavežioti kol būsime alytuje.. kad netinginiautų
man ir taurės užtetų šampės...ech svajonės
aš ir čia kažkurį vakarą pagalvojau kaip joms sekasi? tylu iš jos

Šiandien savo pupą nuvežiau į sanatoriją su močiute..Oi kaip neramu..kaip joms ten sekasi..sėdžiu žiūriu į laikrodį ir galvoju ką jos veikia

Likau su kruopa namuose nes jaučiu mano pieno fabrikui nelabaigerai tie lakstymai..reti maitinimai ir pan. saugau pienelį kaip brangenybę

GREK> gal žinai alytuje kokią kineziterapiautę kur privačiai priima? Galvoju savo pupą pavežioti kol būsime alytuje.. kad netinginiautų

QUOTE(Medute28 @ 2009 12 06, 23:24)

QUOTE(Mimmi @ 2009 12 07, 01:05)
aš ir čia kažkurį vakarą pagalvojau kaip joms sekasi? tylu iš jos

sveikos mamytes,
pagaliau sulaukem sniego
.............. ir lietaus
kaip laikotes po ieseiginiu.
pagaliau sulaukem sniego

kaip laikotes po ieseiginiu.
QUOTE(lukrista @ 2009 12 07, 13:36)
sveikos mamytes,
pagaliau sulaukem sniego