Mergatės, primenu, savo ir savo mažių foto, su savo gimtadieniais ir mažųjų, bei ligelėmis, galima tik kodus, sudėsiu nuorodą, kuris ką reiškia
Agnyte, ojei...sveikatukės jums kuo daugiau ir greičiau linkime atsigauti, va balioniukų pilnų sveikatos ir džiaugsmo
Mergatės, primenu, savo ir savo mažių foto, su savo gimtadieniais ir mažųjų, bei ligelėmis, galima tik kodus, sudėsiu nuorodą, kuris ką reiškia
QUOTE(agnyteee @ 2009 12 08, 18:01)
daug sveikatytes jums,laikykites ir sveikite
Medute as tau berods jau siunciau
laba
laba
Sveikos,
jo, šiandien vaikas tik kloja rankšluosčiais taburetes, deda indus, žodžiu, užsikrėtė tuo geru pavyzdžiu nuo manęs
nu masažisčių tai yra, bet kineziterapiatė tai tipo tik viena gera, kur ligoninėj dirba, bandyk gal eit tartis ten, gal dar Drevinuko daržely - mokykloj, bet nežinau ar jos privačiai priima.
ko ko? neturim mes tokių dalykų
užuojauta, aš jau ir pamiršus tuos vargus.
tai iš albumo kaip paveiksliuką paprastai įkelt eina, nu sukelčiau, bet nepažadu, vis to laiko trūksta
neliūdėk, turbūt visos mes verkiam gavę tuos pažymėjimus, ilgai negalėjau jo paimt į rankas
vaje, sveikit
o mažius šaunuolis
QUOTE(Medute28 @ 2009 12 06, 23:24)
GREK, kaip tai ne pavyzdinga ?
manau geras pvz, kai mama su tėčiu moka švęsti šventes
jo, šiandien vaikas tik kloja rankšluosčiais taburetes, deda indus, žodžiu, užsikrėtė tuo geru pavyzdžiu nuo manęs
QUOTE(Nikota @ 2009 12 07, 11:46)
GREK> gal žinai alytuje kokią kineziterapiautę kur privačiai priima?
nu masažisčių tai yra, bet kineziterapiatė tai tipo tik viena gera, kur ligoninėj dirba, bandyk gal eit tartis ten, gal dar Drevinuko daržely - mokykloj, bet nežinau ar jos privačiai priima.
QUOTE(lukrista @ 2009 12 07, 12:36)
ko ko? neturim mes tokių dalykų
QUOTE(Atėnė V @ 2009 12 07, 13:25)
Kaip man atsibodo tas važiavimas, mokausi ,mokausi ir galo nematyti.Lenkiu galvą visoms, kurios mokate vairuoti
užuojauta, aš jau ir pamiršus tuos vargus.
QUOTE(Medute28 @ 2009 12 08, 14:50)
Izabele, gal tas foto kaip nors į mūsų albumuką keliam, nes iš čia nemokėsiu įdėti..ir gerai būtų dar mamų gimtadienių datas žinoti 
tai iš albumo kaip paveiksliuką paprastai įkelt eina, nu sukelčiau, bet nepažadu, vis to laiko trūksta
QUOTE(lukrista @ 2009 12 08, 16:41)
stai ir mes iforminom negalia. kazkaip keista. pazymejima giliai i stalciu nugrudau.
neliūdėk, turbūt visos mes verkiam gavę tuos pažymėjimus, ilgai negalėjau jo paimt į rankas
QUOTE(agnyteee @ 2009 12 08, 18:01)
O mes su dickiu dabar ligoninej gulim
O va musu maziukas mus sekmadieni nudziugino
uzlipo laiptais vyrukas i antra auksta
keturiomis, bet uzsirioglino, o laimingas buvo.... 
O va musu maziukas mus sekmadieni nudziugino
vaje, sveikit
o mažius šaunuolis
.
Atėne, aš taip pat su teisėm vargstu. Liko tik vairavimas išsilaikyt, o man operaciją padarė, pusę metų nevaikščiojau,paskui su vaiku į ligoninę
, tai jau ir teoriją reiks iš naujo perlaikyt
. Nu bet taip norisi būt ratuotai,atimi iš MB mašiniuką,isimeti vaiką ir varai kur prie jūros
.
Būtent aš dėl tos jūros ir sugalvojau teises laikyti. Turiu pajurį mažą butuką, o nėra kaip nuvažiuoti.MB neįmanoma priprašyti, amžinai pavargęs ,o kai pradėjo dietų laikytis tai dar ir piktu tapo
Teoriją jau išlaikiau, bet važiuosiu tai dar gan ilgai....
Atėne, aš taip pat su teisėm vargstu. Liko tik vairavimas išsilaikyt, o man operaciją padarė, pusę metų nevaikščiojau,paskui su vaiku į ligoninę
Būtent aš dėl tos jūros ir sugalvojau teises laikyti. Turiu pajurį mažą butuką, o nėra kaip nuvažiuoti.MB neįmanoma priprašyti, amžinai pavargęs ,o kai pradėjo dietų laikytis tai dar ir piktu tapo
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 12 03, 14:05)
Sveikinam Kruopa perline su tortadieniu tave
Aciu labai.
QUOTE(lukrista @ 2009 12 03, 14:35)
Aciu labai.
QUOTE(izabele111 @ 2009 12 03, 14:46)
[b][size=14][color=darkviolet]KRUOPA PERLINE didziausi sveikinimai su gimtadieniu[/color
Aciu labai.
QUOTE(Medute28 @ 2009 12 03, 15:06)
Aciu labai.
QUOTE(linele.m @ 2009 12 03, 15:56)
Aciu labai.
QUOTE(Ernestytaaa @ 2009 12 03, 16:58)
Aciu labai.
QUOTE(GREK @ 2009 12 03, 21:18)
Sveikutės,
dėkui visoms už sveikinimus, nu va aš tokia, iš kuklumo nemirčiau, pasigyriau, kad švenčiau, ir sveikinimų kiek gavau. Tada savo ruoštu, Kruopai perlinei siunčiu sveikinimus ir gėlių - su gimtadieniu
dėkui visoms už sveikinimus, nu va aš tokia, iš kuklumo nemirčiau, pasigyriau, kad švenčiau, ir sveikinimų kiek gavau. Tada savo ruoštu, Kruopai perlinei siunčiu sveikinimus ir gėlių - su gimtadieniu
Aciu labai.
QUOTE(Mimmi @ 2009 12 06, 00:30)
Aciu labai.
QUOTE(agnyteee @ 2009 12 08, 17:01)
Sveikinam Kruopa perline, ir GREK su parejusiais gimtadieninais
Siuo metu tai linkim pacios didziausios sveikateles
Aciu labai.
QUOTE(izabele111 @ 2009 12 09, 15:17)
Jau matėm, visos mamos sanatorijoje tik apie tai ir šneka
O mes dar lelių planavom gamint
QUOTE(izabele111 @ 2009 12 09, 14:17)
l.bus sunku musu tokioms seimoms
QUOTE(Mimmi @ 2009 12 09, 15:40)
, teks palaukt geresnių laikų

nesuprau ,tai kiek gaus ti neigaliukai /
QUOTE(Mimmi @ 2009 12 09, 15:40)
, teks palaukt geresnių laikų

gaminkit leliu geresniu laiku greitai nebus
Labukai 
skaitau, bet neparašau. Kažkaip nėra noro ...dar ir galvą užėjo skaudėt
Nike, kiek supratau, tai visiškai neįgalių nelies, tik tuos, kur vidutinė ir lengva negalia..bet ir tai turi patvirtinti prezidentė...reik tikėtis, ji turi dar sveiko proto ir gabaliuką užuojautos.
Kruopyt, šitai valstybei nereikalingi vargetos, o tokiais mus pavertė valdžia. Nieko nuostabaus, kad atiminėja iš pensininkų, invalidų ir vaikų. Tikiu, ateis ir jų laikas, jei ne čia, tai kitame gyvenime tikrai.
skaitau, bet neparašau. Kažkaip nėra noro ...dar ir galvą užėjo skaudėt
Nike, kiek supratau, tai visiškai neįgalių nelies, tik tuos, kur vidutinė ir lengva negalia..bet ir tai turi patvirtinti prezidentė...reik tikėtis, ji turi dar sveiko proto ir gabaliuką užuojautos.
Kruopyt, šitai valstybei nereikalingi vargetos, o tokiais mus pavertė valdžia. Nieko nuostabaus, kad atiminėja iš pensininkų, invalidų ir vaikų. Tikiu, ateis ir jų laikas, jei ne čia, tai kitame gyvenime tikrai.