
Na kaip tik vyrui sakiau, kad sekmadieni kepsiu kugeli.Siaip tai as daznai ji kepu ir visaip su vistiena , su mesyte , su spirgais ir svogunais ir t.t..., bet si karta pabandysiu kepti su varske, maisysiu ja i tarke

As i kugeli visada prikraunu varskes,nesvarbu ar kepu su farsu, ar su paukstiena viskas vistiek derinasi ir labai skanu

QUOTE(georgiana @ 2010 02 27, 07:37)
as pastebejau prekybcentriuose Skanejos tarkius ir kaina nedidele bet kas gali ta tarke kugeliui pirkti juk ten chemija vien, idomu kiek tarkiai gali isislaikyti dienu tokie grazus ir nepatamseja 

as tai turgely maciau vienam skyrely pardavinejo maiseliais

Mamytes, o kaip siais laikais galima bulves tarkuot? Musu technikos parduotuves nelabai turi ka pasiulyti... Yra tik viena tarka 
Jai vietos virtuvej neturesiu...
Be to jau turiu toki blenderi
http://ecx.images-am...L500_AA280_.jpg
Bet jis gali sutarkuoti tik kaip per stambia tarka...
O taip kugelio norisi...

Jai vietos virtuvej neturesiu...
Be to jau turiu toki blenderi
http://ecx.images-am...L500_AA280_.jpg
Bet jis gali sutarkuoti tik kaip per stambia tarka...

QUOTE(*Bounty* @ 2010 03 04, 16:59)
Mamytes, o kaip siais laikais galima bulves tarkuot? Musu technikos parduotuves nelabai turi ka pasiulyti... Yra tik viena tarka 
Jai vietos virtuvej neturesiu...
Be to jau turiu toki blenderi
http://ecx.images-am...L500_AA280_.jpg
Bet jis gali sutarkuoti tik kaip per stambia tarka...
O taip kugelio norisi...

Jai vietos virtuvej neturesiu...
Be to jau turiu toki blenderi
http://ecx.images-am...L500_AA280_.jpg
Bet jis gali sutarkuoti tik kaip per stambia tarka...

As turiu tokia bulviu tarkavimo masina ,ji lietuviu gamybos jei neklystu,negaliu skustis

ir mes tokia tarka turim,gerai tarkuoja.aisku daznai nekepam is tarkiu ir tikrai vietos daug neuzima,laikom apatinej spintelej
kamputyje


QUOTE(lapute32 @ 2010 02 07, 20:07)
ir kaip gavosi
,ar skani vakariene:hm .niekad nesu kepus su varske.nors varske laaabai megstu
,saldytuve visad jos turiu 



pasisikaiciusi ir as bandysiu kept su varske





O man kazkaip ta varske i kugeli
Ir grietine vietoj pieno i kugeli nepatiko. Pats skaniausias, svelniausias ir minksciausias kugelis - tai kai uzplikoma su daaaug pieno, o visi kiti ingredientai - pagal nuotaika. Mums skaniausia su vistos sparneliais arba kiaules kojomis. Arba cenakinese


QUOTE(bavtav @ 2010 03 05, 11:21)
O man kazkaip ta varske i kugeli
Ir grietine vietoj pieno i kugeli nepatiko. Pats skaniausias, svelniausias ir minksciausias kugelis - tai kai uzplikoma su daaaug pieno, o visi kiti ingredientai - pagal nuotaika. Mums skaniausia su vistos sparneliais arba kiaules kojomis. Arba cenakinese 


kaip sako skonio reikalas




As kepiau kugeli pabandymui pavadinkim du viename
Padariau paprastai - tarkius uzplikiau karstu pienu, ipyliau aliejaus truputi ir idejau prieskoniu. kai supyliau i skarda tai vienam gale palikau kaip yra, o kitame tiesiog su pirstais prikaisiojau paprastos namines varskes gabaliuku. Nu man buvo laaaabai skanu 
P.S. kitokios bulvetarkes net neisivaizduoju
.


P.S. kitokios bulvetarkes net neisivaizduoju

Kepiau su varške tai labai purus gavosi, bet man be varškės labiau patinka. Daugiau turbūt su varške nekepsiu, man skaniau tradicinis.
Mūsų 2.5 asmenų (mažoji apskritai ožiuojasi dėl bet kokio maisto) šeimos kugeliukas - 6 didelės bulvės, 2 dideli svogūnai, kažkur pusė litro karštinto pieno, bulvių prieskonių (arba druskos) ir aišku - dozė spirgučių
Minkštas ir purus gaunasi, jokių mėsų išskyrus spirgučius daugiau nededu


Minkštas ir purus gaunasi, jokių mėsų išskyrus spirgučius daugiau nededu
