Įkraunama...
Įkraunama...

Kugelis

QUOTE(Blondie* @ 2010 01 24, 13:17)
paeksperimentavau įdėdama varkės, tai dar skaniau  thumbup.gif

aš ir norėčiau pabandyt dėt varškės, bet vis nedrįstu.. blush2.gif o ant kokio kiekio bulvių kokį kiekį varškės dėt reiktų?? 4u.gif
Atsakyti
Nesenai kepiau kugeli su vistos sparneliais smile.gif Labai skanu buvo 4u.gif

I tarki visad dedu 1-2 kiausinius,sauksta majonezo,jis suteikia purumo,truputis citrinos sulciu,tada kugelis nepajoduoja,buna grazios spalvos smile.gif zinoma prieskoniu pagal skoni ir truputis karsto pieno,visa sia mase supilu i blekute,ir apdelioju virsuje isprieskoniuotus vistos sparnelius 4u.gif
Maniskiams labai patiko 4u.gif
Skanaus jeigu kas bandysit! essen.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 01 26, 02:02)
aš ir norėčiau pabandyt dėt varškės, bet vis nedrįstu.. blush2.gif  o ant kokio kiekio bulvių kokį kiekį varškės dėt reiktų?? 4u.gif

Sveika, aš ant 1kg bulvių dėjau pakelį varškės (180g), tai maždaug taip ir orientuokitės. Pagal mane lyg ir užteko; nei per daug, nei per mažai. smile.gif
O skonio tai tikrai manau nepagadins, jei mėgstate varškę rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blondie*: 26 sausio 2010 - 09:13
o as varskes dedu is akies ax.gif kadangi as ja megstu,tai man ji nemaiso,nebijau padauginti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondie* @ 2010 01 26, 10:12)
Sveika, aš ant 1kg bulvių dėjau pakelį varškės (180g), tai maždaug taip ir orientuokitės. Pagal mane lyg ir užteko; nei per daug, nei per mažai.  smile.gif
O skonio tai tikrai manau nepagadins, jei mėgstate varškę  rolleyes.gif

varškę gal tik aš ir mėgstu.. MB - naujovuų nemėgėjas, tad jei varškė bus kugely, reik atitaikyk santykį kad jos plika akim neužčiuoptų smile.gif
Atsakyti
as kepu kugeli su paukstiena (sparneliais, ketvirciais ...), dedu i kugeli nevirta mesyte, ja tik palaikau pamarinuota ir dedu i paruosta kepimui kugeli smile.gif
Atsakyti
noriu ir as kugelio doh.gif unsure.gif prisiskaiciau tai reiks savaitgali kept drinks_cheers.gif
Atsakyti
O as kugeli kepu silikoninej formoj tai labai gerai apkepa is visu pusiu ir labai lengvai issiima....
Atsakyti
as labai megstu kugeli. kai gyvenau lt, labai daznai ji kepdavau. mase uzplikindavau pienu, toks minkstutis gaudavosi. hmm skanumelis biggrin.gif
Atsakyti
Pasiskaičiau kad dedat varškės tai šiandien ir aš bandysiu kepti su varške, manau skonio nepagadins smile.gif
Atsakyti
Na ka i tarkius dejau varskes, kugelis pasautas orkaiteje, idomu bus paragaut, tikiuosi neteks nusivilti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2010 02 07, 18:21)
Na ka i tarkius dejau varskes, kugelis pasautas orkaiteje, idomu bus paragaut, tikiuosi neteks nusivilti  ax.gif

ir kaip gavosi g.gif ,ar skani vakariene:hm .niekad nesu kepus su varske.nors varske laaabai megstu bigsmile.gif ,saldytuve visad jos turiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lapute32: 07 vasario 2010 - 19:08