Įkraunama...
Įkraunama...

Kugelis

QUOTE(courtney @ 2010 03 18, 14:22)
Mūsų 2.5 asmenų (mažoji apskritai ožiuojasi dėl bet kokio maisto) šeimos kugeliukas - 6 didelės bulvės, 2 dideli svogūnai, kažkur pusė litro karštinto pieno, bulvių prieskonių (arba druskos) ir aišku - dozė spirgučių  rolleyes.gif  rolleyes.gif

Minkštas ir purus gaunasi, jokių mėsų išskyrus spirgučius daugiau nededu  smile.gif



Va, va, mūsų nuomonės ir skoniai sutampa biggrin.gif , tik mums reik žymiai didesnio kiekio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2010 03 04, 23:03)
pasisikaiciusi ir as bandysiu kept su varske  thumbup.gif  thumbup.gif  labai ja megstu. O kepdama turbut ji issilydo  ir skonis turetu but geras  wub.gif  wub.gif  wub.gif


Na nepasakyčiau, kad varškė išsilydo (čia iš savos varpinės) nebent pirktinė varškė gali skirtis nuo naminės g.gif pas mane gaunasi tokiais smulkiais grūdeliais, o ir jei labai daug jos nedėsite, tai ir kugelio skonio žymiai nepakeis smile.gif man patinka toks kepimo būdas, aš išvis tingiu žaist su tuo pieno kaitinimu, tai dedu grietinę vietoj jo ir taip gaunasi purutis, minkštas visada rolleyes.gif

Nepripažįstu jokių kiaulių kojų jame, mama dar dėdavo anksčiau nukaulintą vištienos kulšelių mėsą - man patikdavo.
Atsakyti
QUOTE(*Bounty* @ 2010 03 04, 15:59)
Mamytes, o kaip siais laikais galima bulves tarkuot? Musu technikos parduotuves nelabai turi ka pasiulyti...

Yra toks senas geras daiktas "Žuravinka",nauja Žuravinka" nebent Baltarusijoje galima nusipirkt.O siaip tarkavimui ikinkau vyra (per tarka) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 03 25, 02:55)
Yra toks senas geras daiktas "Žuravinka",nauja Žuravinka" nebent Baltarusijoje galima nusipirkt.O siaip tarkavimui ikinkau vyra (per tarka) rolleyes.gif



Yra ir šiais laikais. Aš pirkau virtuvini kombainą "Mulinex' ir specialiai rinkausi, kad bulvių tarkavimui tarka ax.gif
Nors, man rodos, yra ir vien bulvėms tarkuoti skirtu, ne kombainų...
Atsakyti
as susitarkuoju su sulciaspaude. tik poto reikia supilti skysti atgal i bulviu mase smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2010 03 25, 14:42)
as susitarkuoju su sulciaspaude. tik poto reikia supilti skysti atgal i bulviu mase  smile.gif



Aš ir kažkada esu taip dariusi biggrin.gif
Atsakyti
Ui,prisiskaiciau as cia kugelio receptuku thumbup.gif Savaitgali butinai pabandysiu su varske.Niekad negirdejus net ,kad taip kepama g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 03 25, 03:55)
Yra toks senas geras daiktas "Žuravinka",nauja Žuravinka" nebent Baltarusijoje galima nusipirkt.O siaip tarkavimui ikinkau vyra (per tarka) rolleyes.gif

Žuravinkų yra Vilniuj Gariūnų turguj.Pati pirkau ir mokėjau 80lt.Tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Man skaniausias - sluoksniuotas su grybais ir spirgučiais wub.gif
Atsakyti
Kaip manot ar skanus gausis kugelis jei tarkuosiu bulves per burokine tarką?ir ar reikia nuspaust skystį nuo tarkių?
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2010 08 18, 15:13)
Kaip manot ar skanus gausis kugelis jei tarkuosiu bulves per burokine tarką?ir ar reikia nuspaust skystį nuo tarkių?

drasiai galit taip kept kugely thumbup.gif (seip tai nereik skysti nuspaust).labai skaniai bus mirksiukas.gif .na nebent jum gali nepatikt,paragausit ir suzinosit smile.gif
Atsakyti
Praėjusią savaitę pirkau Urmo bazėje lietuvišką elektrinę tarkavimo mašiną daržovėms. Gamina ją UAB Migiris Mažeikiuose. Atskiri peiliukai kugeliui ar blynams, atskiri kaip burokinės tarkos. Galima ir kopūstus, morkas ar kitokias daržoves stambiau tarkuoti. Kaina 155 Lt. Žodžiu, esu patenkinta.
Atsakyti