Kugeli as paprastai kepu ilgai, nes manau, kad jam labai daug skonio ir tokios geros konsistencijos priduoda butent ilgas kepimas ir daug pilu skysciu, jie bekepant isgaruoja(turiu omeny-pieno) o kugelis gaunasi toks susistovejes.Man patinka, kai nesijaucia jokiu tarkiu jame, o tik svelni maloni kosyte su minksta skurele.Siandien irgi kepiau kugeli su vistiena, nors man skaniau su kojytem, uodegytem, ausytem ir visokiom ytem

, nes kazkaip daugiau primena kaimiska kugeli. Nuo mazdaug 2,5kg. bulviu nusunkiau apie pusantros stiklines skyscio, nusodinau krakmola, supyliau i tarke, ismaisiau, uzplikiau 1,5 litro pienu, dejau vistienos ir kepiau 2,5 val. is pradziu 240temp. pusvalandi, paskui likusi laika 180temp.Bet dar priklauso ir nuo bulviu rusies, jei jau labai kokios skystos, tai maziau pieno reikia, o be to kitiems patinka, kai kugelis pjaustomas, tai gal jo isvis nereikia, cia skonio reikalas.