Įkraunama...
Įkraunama...

Kugelis

Na aš šiandien irgi kepu kugelį, bet kadangi neturim bulvių tarkos, tai tarkavau per burokinę tarką, tai kiek čia kugelis, kiek čia apkepas gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 12 20, 10:25)
ar neįgauna kugelis rūgštoko skonio nuo kefyro? rolleyes.gif

ne schmoll.gif tikrai nigauna jokio rugstumo nuo kefyro
Atsakyti
O as tai vakar prisikepiau kugelio tongue.gif Visad kepdavau be pieno, tai po pastaruju kepimu su pienu isvada - skanesnis, minkstesnis, bet kepti reikia ilgiau rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaites galit pasidalint ar skanu butu kugelis su rukyta lasisa? Turiu laisisos kuria jau geriau valgyt pakaitinta, ir labai noriu kazko is bulviu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zveryniete: 29 gruodžio 2010 - 12:25
4u.gif ech kiek cia skaniu receptu...
vat o as jau nemazai laiko kepu ir man visad apacia minstutele o virus toks kietas doh.gif
o kepu kaip ir dauguma,:tarkiai,pienas,aliejus su kepintu svoguneliu... galvojau kad per storas bet jis gaunasi apie 2-3cm.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zveryniete @ 2010 12 29, 13:25)
Mergaites galit pasidalint ar skanu butu kugelis su rukyta lasisa? Turiu laisisos kuria jau geriau valgyt pakaitinta, ir labai noriu kazko is bulviu...

nu cia kiekvieno skonio reikalas manau g.gif
as kartais dedu vistienos, o tada uzpilu tarke ax.gif skaniai gaunasi
Papildyta:
QUOTE(leone @ 2010 12 28, 21:41)
Na aš šiandien irgi kepu kugelį, bet kadangi neturim bulvių tarkos, tai tarkavau per burokinę tarką, tai kiek čia kugelis, kiek čia apkepas gausis smile.gif

nu kaip gavosi kugelis tarkuotas su burokine tarka bigsmile.gif
Atsakyti
na ka bigsmile.gif , pasoviau ir as kugeli drinks_cheers.gif sikarta uzdengiau virsu su folija, ziuresim, gal si karta virsus nesigaus toks kietas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vix @ 2010 12 30, 17:22)
na ka bigsmile.gif , pasoviau ir as kugeli  drinks_cheers.gif  sikarta uzdengiau virsu su folija, ziuresim, gal si karta virsus nesigaus toks kietas  g.gif

gavosi minkstutelis , liuksysimo thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na jau kepa mūsų kugelis į kurį dėjau grietinės ir virinto pieno, druskos. Ir pasigaminau grybų padažo, vėliau pasirodysiu kaip atrodė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke28 @ 2011 01 13, 20:45)
Na jau kepa mūsų kugelis į kurį dėjau grietinės ir virinto pieno, druskos. Ir pasigaminau grybų padažo, vėliau pasirodysiu kaip atrodė  ax.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Aš,visai nesenai išbandžiau kepti kugelį,masė lygiai tokia ,kaip ir visad,bet..
Ant kepimo formos dugno išdėliojau šoninės gabaliukus.
Tada užpyliau sluoksnį tarkių,ir vėl išdėliojau šoninukės,ant viršaus užpyliau likusius tarkius.
Į bulvių tarkius sutarkuoju pora galvelių svogūnų{drauge su bulvėmis}
Tarkiai būna balti.
Dar į kugelį įspaudžiu česnako.
Toks kugelis būna storesnisir kepa truputėlį ilgiau.
Bet manau galima dėti įvairią mėsą.
Atsakyti
Visą laiką kepdavau kugelį, plikytą pienu, bet jau buvo pabodę.
Išbandžiau šiandien *tigriukas* kugelį su kefyru. Dar įdėjau triušienos. Gavosi labai skanus ir purus. thumbup.gif Tik kepiau gerokai ilgiau nei valandą, nes storokas buvo.
Atsakyti