
Na aš šiandien irgi kepu kugelį, bet kadangi neturim bulvių tarkos, tai tarkavau per burokinę tarką, tai kiek čia kugelis, kiek čia apkepas gausis

QUOTE(Renatina @ 2010 12 20, 10:25)
ne

O as tai vakar prisikepiau kugelio
Visad kepdavau be pieno, tai po pastaruju kepimu su pienu isvada - skanesnis, minkstesnis, bet kepti reikia ilgiau



vat o as jau nemazai laiko kepu ir man visad apacia minstutele o virus toks kietas

o kepu kaip ir dauguma,:tarkiai,pienas,aliejus su kepintu svoguneliu... galvojau kad per storas bet jis gaunasi apie 2-3cm..

QUOTE(Zveryniete @ 2010 12 29, 13:25)
Mergaites galit pasidalint ar skanu butu kugelis su rukyta lasisa? Turiu laisisos kuria jau geriau valgyt pakaitinta, ir labai noriu kazko is bulviu...
nu cia kiekvieno skonio reikalas manau

as kartais dedu vistienos, o tada uzpilu tarke

Papildyta:
QUOTE(leone @ 2010 12 28, 21:41)
Na aš šiandien irgi kepu kugelį, bet kadangi neturim bulvių tarkos, tai tarkavau per burokinę tarką, tai kiek čia kugelis, kiek čia apkepas gausis 

nu kaip gavosi kugelis tarkuotas su burokine tarka

na ka
, pasoviau ir as kugeli
sikarta uzdengiau virsu su folija, ziuresim, gal si karta virsus nesigaus toks kietas



QUOTE(Vix @ 2010 12 30, 17:22)
na ka
, pasoviau ir as kugeli
sikarta uzdengiau virsu su folija, ziuresim, gal si karta virsus nesigaus toks kietas 



gavosi minkstutelis , liuksysimo


Na jau kepa mūsų kugelis į kurį dėjau grietinės ir virinto pieno, druskos. Ir pasigaminau grybų padažo, vėliau pasirodysiu kaip atrodė

QUOTE(coliuke28 @ 2011 01 13, 20:45)
Na jau kepa mūsų kugelis į kurį dėjau grietinės ir virinto pieno, druskos. Ir pasigaminau grybų padažo, vėliau pasirodysiu kaip atrodė 



Aš,visai nesenai išbandžiau kepti kugelį,masė lygiai tokia ,kaip ir visad,bet..
Ant kepimo formos dugno išdėliojau šoninės gabaliukus.
Tada užpyliau sluoksnį tarkių,ir vėl išdėliojau šoninukės,ant viršaus užpyliau likusius tarkius.
Į bulvių tarkius sutarkuoju pora galvelių svogūnų{drauge su bulvėmis}
Tarkiai būna balti.
Dar į kugelį įspaudžiu česnako.
Toks kugelis būna storesnisir kepa truputėlį ilgiau.
Bet manau galima dėti įvairią mėsą.
Ant kepimo formos dugno išdėliojau šoninės gabaliukus.
Tada užpyliau sluoksnį tarkių,ir vėl išdėliojau šoninukės,ant viršaus užpyliau likusius tarkius.
Į bulvių tarkius sutarkuoju pora galvelių svogūnų{drauge su bulvėmis}
Tarkiai būna balti.
Dar į kugelį įspaudžiu česnako.
Toks kugelis būna storesnisir kepa truputėlį ilgiau.
Bet manau galima dėti įvairią mėsą.
Visą laiką kepdavau kugelį, plikytą pienu, bet jau buvo pabodę.
Išbandžiau šiandien *tigriukas* kugelį su kefyru. Dar įdėjau triušienos. Gavosi labai skanus ir purus.
Tik kepiau gerokai ilgiau nei valandą, nes storokas buvo.
Išbandžiau šiandien *tigriukas* kugelį su kefyru. Dar įdėjau triušienos. Gavosi labai skanus ir purus.
