Įkraunama...
Įkraunama...

Kugelis

QUOTE(Perrin @ 2011 02 07, 23:34)
Siandien kepiau kugeli ir nesigavo, nes gyvenom UK ir nepasidomejau is kokios bulviu rusies geriausia kepti. Turejau svieziu bulviu, tai ju ir pritarkavau, bet matomai per mazai krakmolo buvo, per skystas gavosi mastau.gif
Gal yra gyvenanciu UK ir kepanciu si skanumeli?

as gyvenu Airijoj ir kugeli ir cepelinus darau is visokiu bulviu, tik pamenu mama minejus buvo kad jokiu budu netinka sviezios bulves, tai as is ju ir nebandziau, o ir [as tave tame turbut ir problema kad jos buvo sviezios
Atsakyti
As kepiau kugili su raugintais kopustais labai skaniai gavosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2011 02 10, 19:30)
as gyvenu Airijoj ir kugeli ir cepelinus darau is visokiu bulviu, tik pamenu mama minejus buvo kad jokiu budu netinka sviezios bulves, tai as is ju ir nebandziau, o ir [as tave tame turbut ir problema kad jos buvo sviezios

is svieziu bulviu man asmeniskai gaunasi pats skaniausias kugelis, tik dedu kokius 3 kiausinius ir vietoj virinto pienu pilu kefyra
Atsakyti
QUOTE(more more @ 2011 03 22, 08:29)
is svieziu bulviu man asmeniskai gaunasi pats skaniausias kugelis, tik dedu kokius 3 kiausinius ir vietoj virinto pienu pilu kefyra

Man irgi is svieziu bulviu skaniausias kugelis tongue.gif Dedu 1 kiausa ir nepilu jokio pieno.Apie 1 - 1,20 val.pakepa ir niam niam 4u.gif

Cepelinam nelabai tinka sviezios bulves, perskystos.
Atsakyti
Kiek cia skaniu recepteliu prirasyta,rytoj pas mus kugelis,tik va dabar nezinau koki kepti,visi skaniai ir viliojanciai skamba biggrin.gif norisi ir ta ir ana isbandyti lotuliukas.gif

as ir parasysiu savo receptuka kugelio,nieko ypatinga,bet vis tiek pasidalinsiu mirksiukas.gif
viska darau,kaip ir dauguma,plikau pienuku,tik dar idedu y kugeli,kepintu vistienos odeliu( ju buna pirkti saldytu) tai va jas supjaustau ir pakepinu,net paskrudinu su svoguniukais ir supilu y tarkius,gaunasi riebokas ir labai sotus kugelis,man net jau jokio padazo nereikia,nes ir taip rieboka. tik kai kepu svoguniukus y keptuve ipilu vandenio,truputi pasutinu svogunus uzdengusi ir tada sudedu odeles,nuo ju atsiranda nemazai riebaliuku,todel kepdama svogunus nepilu jokio aliejaus.
Papildyta:
QUOTE(Paklute @ 2011 03 21, 10:01)
As kepiau kugili su raugintais kopustais labai skaniai gavosi smile.gif

gal galima placiau apie si kugeli? sudomino 4u.gif
Atsakyti
Atsiprašau,kad neskaičiau visos temos,bet musu atrastas kugelis[pasufleruotas RIMI]
1kg bulviu
Virtu kiauliu koju[1-2]
1stiklinė pieno
1svogūno galvutė
aliejus svogunams pakepti
žiupsnis druskos,pipiru
Kiauliu kojas išvirti,atvėsinti,nuo kaulu atskirti mėsa ir ja supjaustyti.Svogūnus supjaustyti ir pakepti aliejuje.
Užvirti piena.Bulviu tarkius lengvai nusunkti,pagardinti druska ar akitais mėgiamais prieskoniais,įpilti verdančio pieno ir išmaišyti.
Į masę dėti pakepintus svogūnus,pjaustyta koju mėsa,išmaišyti,supilti į kepimo inda ir kepti iki 180-200c laipsnių įkaintitoje orkaitėje.
Vau kaip skanu.Net mano nevalgiukams.
Atsakyti
Plokstainis su kopustais

Bulves sutarkuoti ir lengvai nuspausti.Imusti kiausini,pasudykite,gardinkite pipirais. Kopustus patroskinkite,kad suminkstetu,spirgiukus pakepinti su svogunais ir supylti i kopustus.Puse bulviu tarkes kreskit i skarda istepta riebalais.Tada kreskite kopustus,ant virsaus-likusia tarke,pavirsiu palyginti.Kepkite 30-40min.
Atsakyti
Sveikos,
ar kas nors bandet i tarkius pilt ne piena, o kefyra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2011 05 07, 11:41)
Sveikos,

Nebandžiau, o čia radot kokiam recepte tokį pasiūlymą? Kažin kaip ten būtų g.gif
Atsakyti
as pyliau pasukas man gavosi labai gerai, bet dar dadejau krakmolo nes bulbikes tokios susiraukslej pas mus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2011 05 07, 11:41)
Sveikos,

Rinesa,

jeigu bulvių tarkiai,būna jau iš senesnių {per žiemą išsilaikiusių}bulvių aš naudoju kefyrą{jis suteikia tarkiams baltumą}

Jeigu bulvės būna skystokos ir naudoju kefyra,aš dar dedu pora v.š. miltų{reikia gerai išsukti tarkius miltus kefyra}
Atsakyti
laba visoms smile.gif
atejau paprasyti recepto, kaip iskepti kugeli su marinuotais vistienos sparneliais?
Atsakyti