[quote=Nasty Fairy,2009 12 04, 15:51]
As paskaicius sios temos pagaliau supratau, kaip iskepti skanu kugeli
Paskutini syki kepiau taip:
[i]
Nasty Fairy ,kad tavo skanus kugelis
Šaunuolė
Aš,čia dar nuo savęs.
kugelis yra sunkus maistas,sunkiai virškinamas,,todėl jį reikia būtinai plikinti.
Plikintas jis yra puresnis ir sveikesnis.
QUOTE(regna @ 2009 12 04, 16:01)
Nasty Fairy ,kad tavo skanus kugelis
Šaunuolė
Aš,čia dar nuo savęs.
kugelis yra sunkus maistas,sunkiai virškinamas,,todėl jį reikia būtinai plikinti.
Plikintas jis yra puresnis ir sveikesnis.
Šaunuolė
Aš,čia dar nuo savęs.
kugelis yra sunkus maistas,sunkiai virškinamas,,todėl jį reikia būtinai plikinti.
Plikintas jis yra puresnis ir sveikesnis.
Tai vat sios temos deka ir iskepiau toki
Aga verdanti pienuka piliau, tai liuks Tikrai purus gavosi
Sveiki,o gal kas bandet kept kugeli is virtu bulviu ir viduje su vistienos ar kiaulienos mesa??????Jai kas taip darot gal receptuka galima butu????
QUOTE(lapute32 @ 2009 12 01, 16:12)
galit i farsa biski vandenuko ipilt,ziurint koks farsas.as tai kiaulienos perku.ir tokius kaip kotletukus delne padarau ir sudedu viena salia kito ant to tarkio,kad gautusi vientisa farso mase.nezinau kaip kitaip,aiskiau papasakot
Kepiau sekmadienį,skanus gavosi,tik jau kitam kartui žinosiu,kad mėsos mažiau dėt reikia ir manau,kad faršą reik trupint.Kepiau 40-45 min.O kiek Jūs kepat?
QUOTE(Naminė @ 2009 12 07, 21:28)
Kepiau sekmadienį,skanus gavosi,tik jau kitam kartui žinosiu,kad mėsos mažiau dėt reikia ir manau,kad faršą reik trupint.Kepiau 40-45 min.O kiek Jūs kepat?
smagu girdet kad patiko.taip farsa galima det kaip jum iseina .o as kepu kazkur valanda,na priklauso nuo kiekio
AS ka tik pasoviau kugeli su farsu kepti. Farsa dejau gabaliukais ir pamaisiau, kai kur jis trupinukais atskilo (kiausinio i farsa nedejau), plikiau pienu, stikline bulviu skyscio nupyliau, pabijojau, kad bus per skysta. Po valandos trauksiu, ragausiu. Beje, kepu stikliniame troskiniu inde, dangcio nedejau, nes noriu, kad apskrustu. O jus dedat dangti, jei tokiam inde kepat?
as dangcio nededu, nes megztu, kad kugelis butu apskrudes
QUOTE(miskinuke16 @ 2010 01 24, 23:21)
as dangcio nededu, nes megztu, kad kugelis butu apskrudes
kugelis skaniausias tik apskrudes
Aš kūgelį kepu taip:
Tarkius truputy nuvarvinu nuplikau verdančiu pienu, kiaušinio nededu nes man kietumo duoda tada supilu keptuvėj apkeptus spirgučius su svogūnu ir virta vištiena (išvirta,supjaustyta gabaliukais ir pakepta kartu su spirgučiais) ir pašaunu į orkaitę.
Mėgstu kad viršus apskrustų tai net nemastau pridengti
Tarkius truputy nuvarvinu nuplikau verdančiu pienu, kiaušinio nededu nes man kietumo duoda tada supilu keptuvėj apkeptus spirgučius su svogūnu ir virta vištiena (išvirta,supjaustyta gabaliukais ir pakepta kartu su spirgučiais) ir pašaunu į orkaitę.
Mėgstu kad viršus apskrustų tai net nemastau pridengti
QUOTE(Irina 1984 @ 2009 12 05, 11:54)
Sveiki,o gal kas bandet kept kugeli is virtu bulviu ir viduje su vistienos ar kiaulienos mesa??????Jai kas taip darot gal receptuka galima butu????
Iš virtų bulvių, manyčiau, bus jau ne kugelis, o apkepas