Įkraunama...
Įkraunama...

granatmedis

user posted image

(nerandu, kad buciau nufotografavus stipriai suzaliavusi ir zydinti.., tai kai tik pasirodys visame grazume - nufotografuosiu )
Atsakyti
Oho koks grazuolis! Super medelis - jau matau, kad tokio ir as noriu... O jis vazone auga? lauke turbut neziemoja? O vaisiai skanus uzauga?
Atsakyti
Lauke neziemoja, o vaisiai nera labai dideli , tai nepasakyciau, kad tinkamai sunoksta ir valgomi, tiesiog skanaujami kam smalsu smile.gif - rugstoki lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(As ir Morka @ 2010 05 03, 17:19)
Gal kas netyčia bandėt stratifikuoti pirktines granatmedžio sėklas? Pasiteisino?
Nes aš pusę šiaip susėjau, o kitą pusę į šaldytuvą įdėjau  g.gif  Tai dabar nežinau kaip su tom stratifikuotom reiks. palaikius išimti ir tada sėt?

aš bandžiau. pora mėn šaldytuve laikiau. poto pasėjau. gerai sudygo ir gan greitai.

Atsakyti
QUOTE(eirian @ 2010 05 26, 12:19)
(nerandu, kad buciau nufotografavus stipriai suzaliavusi ir zydinti.., tai kai tik pasirodys visame grazume - nufotografuosiu )

Labai gražus 4u.gif Norėjau paklausti, kiek jam laiko? Aš turiu jau pora metų granatmedį, bet dar nėra toks gražus ir nežydėjo dar rolleyes.gif Per paskutinį kraustymąsi labai nušalo, bet kadangi dar nenumirė, tai bandau atsiaugint ax.gif
Atsakyti
parodysiu savo granatuka thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
bet kaip juos puola kazkoki balti vabalai... unsure.gif nupurskiau. dingo. po men vel tas pats ...
is sesiu jau liko tik trys...
Atsakyti
pas mane ir mamą granatukai pradėjo mesti lapus, taip turi būti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2011 09 15, 17:54)
pas mane ir mamą granatukai pradėjo mesti lapus,  taip turi būti? g.gif

Taip. Ruduo.... zhiema jie itin nykiai atrodo....
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2011 09 16, 11:31)
Taip. Ruduo.... zhiema jie itin nykiai atrodo....

tai visus lapukus ir numes? kad po to nesumaišyčiau, kad numirė ir neišmeščiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2011 09 16, 18:10)
tai visus lapukus ir numes? kad po to nesumaišyčiau, kad numirė ir neišmeščiau lotuliukas.gif

zhiurint kiek vesiai laikai. Mano tai visus numesdavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2011 09 16, 19:17)
zhiurint kiek vesiai laikai. Mano tai visus numesdavo  g.gif

na žiūrėsim tada kaip su šildymu bus biggrin.gif pas mane dar mažylis tai gaila,kad visus lapus pamestų unsure.gif
Atsakyti