Įkraunama...
Įkraunama...

KT Mercilon

QUOTE(tangelo @ 2008 04 25, 09:56)
niu manau kad jus plonos is prigimties todel ir neaugo jums sworis o mano figura taj kriauses tipo  mad.gif  unsure.gif o gal as per stora toms tabletems  blink.gif nes ugis mano 162cm o sweriu gal 57kg nors dbr jau daugiau biskuka sad.gif

normali tu. as tai pries pradedama vartot 50kg sveriau. dabar 45.5 kg o ugis toks pats kaip tavo nu nzn blush2.gif
Atsakyti
Na man tai iskas lyg ciki, bet del kraujagysliu tai man nelabai pastebeta tai buso..
Atsakyti
as pagaliau nutraukiau sias T, ir jau gerokai laiko praejo,ir jauciuosi vel gerai.ir labai dziaugiosi kad kolkas nereikia nicnieko vartoti.. thumbup.gif tfu ta visa hemija.... doh.gif

o dar kai paziurejau laida..jog visos kurios vartojusios keleta metu betkokius KT yra praktiskai "irtaukiamos" i sarasiuka gimdos kaklelio vezio padidintoje rizikoje...na tai velniam skelbia jog nekenksminga..ir t.t. ir panasiai..... koks biesas sugalvojo kad uz netycini pastojima atsako TIK pati moteris... todel turi vartoti chemijas visokias... "kraniukas" tas nuo kurio ivyksta apvaisinimas tai po galais juk ne moters ar ne?...tegu sukuria vyrams chemija... kasdien vartoti ,kad nebutu jie vaisingi.... eh...

na ir isliejau as cia nuotaika nuvargta per dienele sunkia blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Taip tu teisi, bet juk kuria dazniausiai visa tai vyrai, saku nuodu juk nekurs..
Tai ka pasakiai nenaujiena, bet kai turi kazkokiu problemu del kuri juos vartoti, tai va taip ir gunas...
Papildyta:
As ir noriu nustoti vartoti, bet kazkaip vis nedrystu,, bet manau jau vasara reiks smile.gif ir tik veinas geras dalykas su jais yra, kad visada zinai kada bus PMS , o daugiau tai praktisia nelabai, bet ka jau padarysi,,,
Istiruju, tai noriu pasveikinti Ragaina nustojus vartoti smile.gif
Atsakyti
Is pradziu mane nuo ju pykindavo, bet todel kad geriu rytais, bet dabar jau praejo ir keli menesiai viskas gerai ax.gif Nesiruosiu nutraukti ju naudoti, o kad nesveika, tai daug dalyku yra gyvenime nesveiku ir kiekviena renkames kaip save "nuodyti" lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš gėriau merciloną 7 metus. Mečiau dėl nėštumo. Šeip jokių blogybių jį gerdama nepastebėjau, viskas buvo labai gerai. Beje mėnesinės sutrumpėjo, būdavo visai negausios, ir tik 3 d. Dar patiko tai, kad galėdauvau reguliuoti, o kartais ir pora mėnesiukų gyventi be raudonų dienelių ax.gif
Konsultavausi su dviem ginekologėm, abi sakė, kad geras pasirinkimas. Beje 3 manao draugės irgi jas vartojo. Tai tik vienai buvo atsiradę truputį patepliojimų vartojimo pradžioje.
O kai suplanavai lėliuką mečiau jas gerti ir sėkmingai pastojau (iš pirmo mėnesio). Dabar ir vėl galvoju kad reikia rinktis kažkokį kontraceptiką tik nežinau kokį. Nes galvoju, kad gal jau kokių naujienų per tiek laiko atsirado g.gif
Atsakyti
o man po mercilono pastojimas ivyko tik po 7menesiu unsure.gif ir nesekmingas... na bet cia juk kiekvienos asmeniskai organiz mas kitaip reaguoja wink.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Niekur nerandu instrukcijos. Kaip ten parasyta apie tai kai pamirsti isgerti tabletyte pirma gerimo savaite (po savaites pertraukos) ir isgeri siek tiek veliau. Pavelavimas gavosi - 9 valandos.
Atsakyti
na tai labai paprasta,isgeri iskart kai atsimeni jog pamirsai mirksiukas.gif tik jeigu praejo para,ir jau reikia gerti kita-dvieju iskarto nereikia.tuomet ta viena ismesti reikia smile.gif o siaip net iki 14 val pamirsta tablete galima isgerti.tik tiek kad galimas tuomet tepimas pora dieneliu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
As 4men.naudojau po negimdinio nestumo operacijos, po to vel bandziau pastot. Tik nutraukiau, kita men jau laukiausi. Per ta laika jokiu salutiniu nebuvo. Dabar dar maitinu, po to vel buvau suplanavus pradet nuo mercilono, bet kai paskaiciau..tai gal apie spirale galvot..? g.gif
Papildyta:
oi ne, tiksliai buvau pamirsus, kad po metu vel leliaus noresiu doh.gif tai jauciu spirales neapsimoka det
Atsakyti
jei iskarto leliuko noresi-spirale tikrai netinka wink.gif o mercilonas jei jau tau tio taip puikiai,ir pastojaibe jokiu problemeliu po jo-tai drasiai ir gryzk prie jo ;0 toms kurios jis "nekando",tai ir neikas mirksiukas.gif

sekmytes 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
tik pradejau vartoti, iskart padidejo krutys... cia man didelis pliusas mirksiukas.gif bet atsirado ir neigiamu pozymiu, kaip minejo kelios mergaites, atsirado celiulitas, tingulys...
Atsakyti