Įkraunama...
Įkraunama...

KT Mercilon

merginos,reikia pagalbos

geriu sias KT,o siandien 3-4 val po isgerimo vemiau,tai kaip dabar gert jas???skaiciau ta lapeli,net taip ir nesupratau g.gif

help,help,help
Atsakyti
QUOTE(besilaukiantis angelas @ 2008 10 06, 15:46)
merginos,reikia pagalbos

geriu sias KT,o siandien 3-4 val po isgerimo vemiau,tai kaip dabar gert jas???skaiciau ta lapeli,net taip ir nesupratau  g.gif

help,help,help

o kelinta tablete isgerei?

siaip jei taip greit po isgerimo vemei, skaitos tas pats, kaip neisgerei tabletes, todel reikia siandien dar viena isgert ir toliau vel gert visas toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2008 10 06, 20:42)
o kelinta tablete isgerei?

siaip jei taip greit po isgerimo vemei, skaitos tas pats, kaip neisgerei tabletes, todel reikia siandien dar viena isgert ir toliau vel gert visas toliau  4u.gif

as taip ir padariau,nors ir lapeli raso,kad galima padaryti pertrauka 7 dienu ir tada gert vel,bet nusprendziau,kad dar nenoriu aptureti menesiniu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveika jau turbūt nebesilaukianti angeliuke, nes kažkaip netikiu, kad lauktumeis ir gertum KT bigsmile.gif
Štai ką rašo instrukcijoje:

KĄ DARYTI JEIGU...
...yra skrandžio ir žarnyno veiklos sutrikimas (pvz., vėmimas, sunkus
viduriavimas)?
Jeigu moteris vemia arba stipriai viduriuoja veikliosios Mercilon medžiagos gali rezorbuotis nevisiškai. Jeigu moteris pradeda vemti per 3-4 val. po Mercilon pavartojimo, tai yra maždaug tas pats, kaip tabletės neišgėrimas reikiamu laiku. Tokiu atveju reikia elgtis taip, kaip nurodyta skyriuje "Užmiršus tabletę išgerti reikiamu laiku".

Taigi, užmiršus gerti tabletę reikiamu laiku, reikia ją išgerti tuojau pat, kai prisimeni. O dėl viso pikto dar gali ir 7 dienas papildomai pasisaugot 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mumuke: 07 spalio 2008 - 17:09
:bigsmile
taip,taip,as kelis sykius skaiciau ta infomacini lapeli..ir ten yra du pasirinkimai trecia gerimo savaite,isgerti dar viena nedelsiant arba padaryti 7dienu pertrauka ir po to gert naujai... bigsmile.gif bigsmile.gif :
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo besilaukiantis angelas: 08 spalio 2008 - 15:21
Ojojoj, penkta pertraukos diena, o mm kaip nėra, taip nėra fear.gif
Atsakyti
QUOTE(Mumuke @ 2008 10 20, 11:21)
Ojojoj, penkta pertraukos diena, o mm kaip nėra, taip nėra  fear.gif

ajajai....bet gal nieko tokio console.gif

man tai kazkokia velniava daros....si menesi nusprendziau gert KT be pertraukos..ir ka jus manot???vis tiek kraujuoju..ir siaip man jau atsibodo,kad visokie tepliojimai atsiranda bet kada..jau mano kantrybe baigias...
trecia pakuote jau geriu,o organizmas kazkai nepripranta,.jauciu reik keist g.gif
Atsakyti
QUOTE(besilaukiantis angelas @ 2008 10 06, 16:46)
merginos,reikia pagalbos

geriu sias KT,o siandien 3-4 val po isgerimo vemiau,tai kaip dabar gert jas???skaiciau ta lapeli,net taip ir nesupratau  g.gif

help,help,help

Mane irgi papykina - patarčiau gerti prieš einant miegoti, mažiau gal visokie blogumai jausis - man padėjo smile.gif

O toks klausimukas: ar kam yra pavykę nusipirkti KT be recepto? blush2.gif Ar neužtenka nusinešti geriamų KT pakuotę? Nesuprantu logikos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2008 10 22, 15:50)
Mane irgi papykina - patarčiau gerti prieš einant miegoti, mažiau gal visokie blogumai jausis - man padėjo smile.gif

O toks klausimukas: ar kam yra pavykę nusipirkti KT be recepto? blush2.gif Ar neužtenka nusinešti geriamų KT pakuotę? Nesuprantu logikos schmoll.gif

as tai vemiau ne del KT...apsinuodijus maistu buvau

o KT vis del to keisiu,nes tie pastovus tepliojimai jau nervina verysad.gif
Atsakyti
o man jos patinka, is pradziu tai pykindavo, bet pradzioj uzmirsdavau laiku isgerti, tai viena karta ryte gerdavau, kita diena vakare, o kartais per pietus, bet kai ipratau gerti tuo paciu metu, viskas gerai pasidare.
Bet vat valar turejau pradeti nauja pakuote gerti, bet tik siandien prisiminiau, tikiuos nieko tokio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vykte @ 2008 10 22, 16:23)
o man jos patinka, is pradziu tai pykindavo, bet pradzioj uzmirsdavau laiku isgerti, tai viena karta ryte gerdavau, kita diena vakare, o kartais per pietus, bet kai ipratau gerti tuo paciu metu, viskas gerai pasidare.
Bet vat valar turejau pradeti nauja pakuote gerti, bet tik siandien prisiminiau, tikiuos nieko tokio g.gif

paskaityk iinformacini lapeli,ten raso,ka reik daryt uzmirsus isgerti tablete pirma ciklo savaite mirksiukas.gif

ir uzstatyk telefone priminima..man tai labai padeda nepamirsti bigsmile.gif
Atsakyti
galvojau aš čia viena tokia KT vakare gerianti blush2.gif pasirinkau vakarais gerti nes ryte ne pastoviu laiku keliuisi, kitas dalykas man ryte visad pavalgius negera būna, nes tik iš reikalo valgau, o vakare problemu nekyla, ir be to vitaminus rytais geriu, tai nebūna kokteilio su KT
mano ginekologė tik pusei metų receptą išrašo, tai man truputi brangoka kas pusmeti pas ją eit, be recepto neparduoda, anksčiau dar pavykdavo nusipirkti, o dabar jau nebe doh.gif tai aš įsigudrinau, po dėžutę perku kokius tris mėnesius, iškart jaučiasi piniginei bet šiaip kita mėnesį nereik eit pirkt ir dar užtaupau taip nes jei pirkčiau kas mėnesį po vieną pakuotę tai pasibagus receptui nieks neparduotų, taip ir nukeliu vizitą pas daktarę ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vega_: 22 spalio 2008 - 17:04