Įkraunama...
Įkraunama...

KT Mercilon

MAn tai Mercilon netiko schmoll.gif Dabar taip vargstu su veido oda doh.gif Pradėjo bert... iš pradžių tik prieš mėnesinės, o paskui vis anksčiau ir anksčiau, tai žiūriu, kad jie man nespėja nugyt, o jau vėl pradeda doh.gif Tai pakeičiau į Yarina ir tikiuosi, kad ji sutvarkys mano odą.
Atsakyti
as irgi geriau mercilona gal 1.5 metu. Man jis labai tiko. buciau dar gerus, bet kazkaip issigandau, kad eteity negalesiu susilaukt vaiku.. noreciau vel jas gert, nes padejo kovot su pms, su krutu skausmu ir siaip krutine dailesne buvo... g.gif
Atsakyti
Kazkada naudojau. Tuo metu nieko nepastebejau, bet cia pasiskaitinejusi galiu pritarti:
padidejo krutys, atsirado celiulitas, padaznejo galvos skausmai, priaugau svorio (padidejo apetitas)
Gal ir sutapimai... Bet dabar naudoju zieda ir esu patenkinta rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif as ir naudoju Mercilon apie 2 metus, db kaip tik darau menesio pertrauka tai ir nuotaika atsirado smile.gif bet geriau vartodama busiu ciut prislegtesnes nuotaikos, ciut priaugus kelis kg smile.gif (nors per pirmus du menesius priaugau 8 biggrin.gif o pavyko numest 3 smile.gif ) nei supuociau mazyli smile.gif

jei keitetes kas nors KT, tai ar ejot pas savo daktare? ar pacios? noreciau jau apsikeist, nes pilvukas nemazas pasidare per tuos metukus, nors svoris nekinta (47kg) blush2.gif
Atsakyti
Esu gerus gal 4 rūšių KT, visos tiko, tik nuo Novinetes tepliojo ištisai. Ir dabar Merciloną išrašė, tai irgi viskas ok kol kas 4u.gif o kaip bus - žiūrėsim g.gif
Papildyta:
QUOTE(Nivea @ 2008 07 22, 13:07)
MAn tai Mercilon netiko  schmoll.gif Dabar taip vargstu su veido oda  doh.gif  Pradėjo bert... iš pradžių tik prieš mėnesinės, o paskui vis anksčiau ir anksčiau, tai žiūriu, kad jie man nespėja nugyt, o jau vėl pradeda  doh.gif Tai pakeičiau į Yarina ir tikiuosi, kad ji sutvarkys mano odą.

aš kai Diane 35 gėriau, tai mano oda buvo "ledinė" biggrin.gif nė vieno spuogelio biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Vega_ @ 2008 04 23, 11:14)

Na man svoris nepakito visai, nors valgau naktim keptas bulves, po šokoladą į dieną suvartoju ar dar daugiau, ir šiaip visokias bandeles kemšu visai nežiūriu ką valgau, valgau kiek noriu ir kada noriu ax.gif nors manau čia nuo kiekvieno organizmo priklauso  4u.gif

joo, laiminga tu bigsmile.gif aš irgi labai mėgstu tą užsiėmimą - valgyti, bet džiaugiuos kad valios užtenka, bo jau bačkutė būčiau doh.gif
Atsakyti
as geriu jau du metelius su virsum .. na nzn kolkas jokiu blogybiu apart isvardintu nepatyriau, na bet tai normalu juk hormonai smile.gif
siaip buna ir uzmirstu isgerti para tai dviguba doze tenka gerti, bet nieko nenutiko smile.gif zodziu viskas normaliai, vis pagalvoju apie nutraukima, taciau kolkas nej noro nej galimybiu nera, nes jos buvo israsytos del gydomuju tixlu, ir man viskas susitvarke, baime yra kad gali atsistatyti..
Atsakyti
QUOTE(vita25 @ 2008 06 26, 23:11)
tik pradejau vartoti, iskart padidejo krutys... cia man didelis pliusas  mirksiukas.gif  bet atsirado ir neigiamu pozymiu, kaip minejo kelios mergaites, atsirado celiulitas, tingulys...

QUOTE(Lillly @ 2008 07 28, 12:33)
padidejo krutys, atsirado celiulitas, padaznejo galvos skausmai, priaugau svorio (padidejo apetitas)
Gal ir sutapimai... Bet dabar naudoju zieda ir esu patenkinta rolleyes.gif

jezau, tikiuosi, kad pakankamai trumpai aš jas gėriau, kad tokie padaryniai atsirastų doh.gif kol kas lyg ir nepasikeitė užpakaliukas ir šlaunys (tfu tfu tfu)
biggrin.gif
QUOTE(Erkesta @ 2008 07 28, 23:22)
aš kai Diane 35 gėriau, tai mano oda buvo "ledinė"  biggrin.gif  nė vieno spuogelio  biggrin.gif

Aš dabar antrą mėn pradėjau Yarina ir oda ryškiai gražesnė thumbup.gif dar savaitėlė kita ir manau, kad nebeliks tų spuogelių visai thumbup.gif
Atsakyti
As trecia men. geriu Mercilon, jauciu reikes keisti, nes jau kaip blogai jauciuosi:mane pykina, svaigsta galva, pastoviai miego noriu, visada aptingus, skauda galva,dingo apetitas, ir siaip s... savijauta 3savaites, o ta savaite, kai negeriu jauciuosi visiskai normaliai. Ir svarbiausia,kad iki nestumo jas geriau ir jokiu pokyciu ar negalavimu nebuvo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule**: 03 rugpjūčio 2008 - 12:08
Merginos noriu pakalsuti,kurios geriat mercilona, ar kaip pradejot naudoti buvo normalios pirmos mmm? Nes man visalaika budavo tik 5 dienos,o dabar jau 9 diena, nuo 5 dienos pradjo nenormaliai teplioti. Nieko nieko ir pabega.
Turbut jos man irgi netiks,nes ir as pastebejau,kad mane pradeda daugiau berti,nors jau ir taip spuoguota verysad.gif ir galva pradeda skaudineti,ko anksciau nebudavo.
Atsakyti
Na, rodos, ir aš prisidedu prie Merciloniukių ax.gif Bent jau mėnesiui unsure.gif
Atsakyti
Na, nesistebiu, kad moterys KT vartoja ne taip, kaip reikia doh.gif nusipirkau aš pirmąsias 21 tabletę ir negavau jokios instrukcijos doh.gif na, ten supakuotos jos buvo, tai maniau, kad instrukcija viduj unsure.gif o pasirodo, jos nėra. Bet štai, radau internete kažką panašaus: http://www.100metu.l...raides/mercilon
ar šita instrukcija yra tokia pati, kokia ir įdėta į dėžutę? blink.gif Labai labai būčiau dėkinga už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mumuke @ 2008 08 26, 21:55)
ar šita instrukcija yra tokia pati, kokia ir įdėta į dėžutę?  blink.gif Labai labai būčiau dėkinga už atsakymą  4u.gif

man rodos tokia pat. na bent viskas parašyta, ką turėtum žinoti.
o aš mercilon metu. man absoliučiai jos netinka doh.gif atsirado celiulitas, silpnumas, vyro visiškai nebenoriu unsure.gif nepatinka man jos, eisiu keist.
Atsakyti