Įkraunama...
Įkraunama...

KT Mercilon

Na aš prisiskaičiau čia, tai net nepradėjus gert man bene visi šalutiniai poveikiai pasireiškė lotuliukas.gif ot kur višta aš, amžinai turiu problemų su kuo nors įsikalimu sau į galva doh.gif
Atsakyti
Man tas pats buvo, bet... kelias dienas gėriau, rodos, jokių šalutinių poveikių unsure.gif tik kad ne mėnesinės, o teplionės doh.gif bet va vakar išlindo šalutinis poveikis doh.gif pirmą kartą dar noriu, bet jau vėliau visiškai visiškai SAUSA doh.gif (niekada taip nebuvo man, aš visada labai susijaudindavau ir dėl to problemų nebuvo). Tai jau planuoju išgerti vieną pakuotę ir mesti lauk g.gif

Margarita, čia kiekvienai individualiai. Nepabandysi, nežinosi ar tinka 4u.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif

Pasipasakokit, kas geria Mercilon, kokia savijauta? Aš va dabar petraukėlę turiu, tai tfu tfu tfu rodos viskas gerai (išskyrus tą problemėlę, kurią rašiau anksčiau) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mumuke @ 2008 09 19, 19:37)
Sveikos  ax.gif

Pasipasakokit, kas geria Mercilon, kokia savijauta? Aš va dabar petraukėlę turiu, tai tfu tfu tfu rodos viskas gerai (išskyrus tą problemėlę, kurią rašiau anksčiau)  ax.gif

na aš dėl tų tepliojimų nežinau, reiktų su savo gydytoja pasitarti, nes man išvis netepliojo, nors pas mane dabar menstruacijos išvis tik 3 dienas trunka blush2.gif tai va čia vienas iš tų poviekių, nes ankščiau būdavo 7 dienas, bet man tai tik pliusas ax.gif dėl sausumo, matyt labai individualu ax.gif
Atsakyti
Et, ketvirtą pertraukos dieną pagaliau pasirodė mm, nes jau buvau persigandusi unsure.gif blink.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mumuke @ 2008 09 22, 11:33)
Et, ketvirtą pertraukos dieną pagaliau pasirodė mm, nes jau buvau persigandusi  unsure.gif  blink.gif  ax.gif

man naudojant "Mercilon" irgi buvo trumpos ir negausios mmm. Tai čia tokį jų kaip ir pliusą galėčiau įvardint.
Atsakyti
na pas mane tai trečios vakare arba ketvirtos ryte smile.gif tai čia žiūriu daugmaž visoms panašiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mumuke @ 2008 09 19, 20:37)
Sveikos  ax.gif

Pasipasakokit, kas geria Mercilon, kokia savijauta? Aš va dabar petraukėlę turiu, tai tfu tfu tfu rodos viskas gerai (išskyrus tą problemėlę, kurią rašiau anksčiau)  ax.gif

na man tai prima menesi tepliojo, bet daugiau nieko smile.gif
O siaip mm prasideda treciadieni arba ketvirtadieni smile.gif ir niekada veliau dar nebuvo smile.gif
o baigesi sestadieni vakare, kas mane labai dziugina, nes anxiau budavo kokios 5-6dienos ir siaubingos doh.gif
Atsakyti
Tik va vieno dalyko man Mecilonas nesutvarkė - mm gausumo doh.gif kaip buvo gausios, taip ir liko unsure.gif bet mane gydytoja perspėjo, kad gali to ir nesureguliuoti, nes aš šitą bėdą paveldėjau, kadangi giminės moterų mm irgi būna labai gausios. Tai va ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mumuke @ 2008 09 23, 20:56)
Tik va vieno dalyko man Mecilonas nesutvarkė - mm gausumo  doh.gif kaip buvo gausios, taip ir liko  unsure.gif bet mane gydytoja perspėjo, kad gali to ir nesureguliuoti, nes aš šitą bėdą paveldėjau, kadangi giminės moterų mm irgi būna labai gausios. Tai va ax.gif

o man ir ankščiau buvo labai negausios tik, kad ištemptos (iki 7 dienų), o dabar 3 dienos ir išvis beveik nėra, dėl to jų negausumo man dideli skausmai yra, bet mercilonas juos sumažino, tai bent tas dienas galiu ne vien gulėti, o ir funkcionuoti ax.gif
Atsakyti
Man tai tfu tfu tfu, tik gal kokius du kartus buvo toks skausmas, kad ne ėjau, o vilkausi namo, žiaurus skausmas schmoll.gif surrender.gif vienintelė problema visada buvo gausumas, nes dėl to net mažakraujystę turiu verysad.gif
Atsakyti
Niu sveikulios... man tai nelabai patiko mercilon, nes priaugau pora kg. bet pasalinio poveikio daugiau nepastebejau... juk tai yra hormonas... nuo hormonu daugumai auga svoris... rolleyes.gif
Atsakyti