Įkraunama...
Įkraunama...

Apie tinklinį marketingą ir kitas aferas

QUOTE(Malibu @ 2010 04 15, 09:52)
MLM ir yra ta technologija, kad paporini, paplepi kaip su šimtą metų pažįstamu draugu, pasakei suvargusiai, užguitai kokio "mužiko" žmonelei komplimentą, kuri tikriausiai tokio dalyko gyvenime nėra girdėjusi, ir jis/ji plačiai atveria savo piniginę, kad tik pamalonintų ir įtiktų tokiam a la džentelmenui, proto bokštui, prekių ir pasaulinės ekonomikos žinovui kaip tamsta. Ir palyginimai su nuosavu klykiančiu vaikeliu, kuriam trūks plyš prireikė vitrinoje išstatyto žaislo, - tiesiog 10 balų. Sakote, vaikas save pardavė? Moterys, o ką jūs rinktumėtės? Ar patenkinti SAVO vaiko įgeidį ir padaryti jį nors 10 minučių laimingą, ar MLM dėdulės "įgeidį" jums išskišti savo brangias ir greičiausiai jums nereikalingas prekes už kažkokį komplimentą, kurio negaunate iš savo vyro, ar norą paplepėti? O tai jau nebūtų parsidavimas? 
Ir kokio "bieso", p. Auriau, jūs toks visas išmintingas, leidžiate savo bobai vaikščioti į turgų? Čia gi tikrų tikriausias taupukų elgesys. Tai gal jūs kokią MLM principais maisto produktų kompaniją įsteigtumėt. Ir porintumėte sau, pavyzdžiui, kad vat nuo jūsų parduodamo pienuko kokia astma kaip dūmas išnyksta, o nuo duonelės - kepenų cirozė dingsta. 
Žinote, Lietuvoje tikrų vyrų tikrai nedaug belikę, todėl man pavyko, kad tokį kažkada radau ir su juo laiminga gyvenu. Aš nesiskundžiu nei bendravimo, nei komplimentų stoka, todėl neinu į plepaus pardavėjo-kasininko eilę. O normalus, mandagus ir pagarbus elgesys KULTŪRINGAM žmogui yra privalomas VISUR IR VISUOMET. Aš visuomet pasisveikinu su bet kuriuo kasininku pardavėju, visuomet padėkoju už "geros dienos" palinkėjimą ir atsakau tuo pačiu. O turguje smulkiesiems verslininkams -prekeiviams ar ūkininkams ir geros prekybos palinkiu. Norint sulaukti malonaus elgesio nebūtina steigti MLM kompaniją, priklausyti jai ar pirkti iš jos. Pirmiausia reikia pačiam būti mandagiam ir kultūringam. Kiekvieną sutiktą žmogų gerbti ir vertinti, nepaisant jo socialinio statuso, išsilavinimo, religijos ir įsitikinimų. Su paniekos gaidele ištarta fraze "namų šeimininkės, žiūrinčios muilo operas", "taupukės", ( nuo kada taupumas yra nuodėmė?), kvailais samprotavimais apie moterų vedybinį statusą ir panašius dalykus toli nenukeliausite.
Be to, manau, kad savo gyvenamąja vieta jums reikėtų pasirinkti kitą šalį. Aš suprantu, kai žmonės burnoja prieš valdžią, nelogiškus, o dažnai neteisingus ir plėšikiškus įstatymas. Bet jie nesako, kad visi lietuviai durni ir blogi. O jūs, p. Auriau, negerbiate ir nevertinate ne tik šios valstybės, bet ir jos gyventojų. Tai kas gi jus čia laiko? Važiuokite ten, kur daug daug milijonų protingų žmonių, suvokiančių, koks yra gėris MLM.

Nu ką mergaitės paporinsim. Pagaliau jūs visos man kaip ant delno. Išsirišot.
Viena vadina protingus tik tuos, kurie turi savo verslą. vadinasi kiti, kurie neturi ir yra samdomi darbuotojai yra neprotingi....o jų milijonai, savaime suprantama MLM tai praplautos smegenėlės.
Antra neskiria gimstamumo nuo populiacijos. Bet jai netrugdo kitus vadinti juokintojais.
Trečia apsipirkimą turguje stengiasi paversti dar vienu pažeminimu.
Mielosios ir brangiosios moterytės aš niekam nieko neprivalau. aš neprivalau būti mandagus su juodom negatyvistėm ir nebūsiu. Žmogus, kuris žemina kitus, kad ir tokiu temos pavadinimu, kad MLM yra apgaulė, nieko apie tai nesuprasdamas, arba kitus vadina neprotingais vien dėl to, kad neturi savo verslo ar dar .....lytis nesvarbu... mano akimis šie žmonės yra nusikaltėliai (prašau nepriimti tiesiogiai). prieš ką jie nusikalsta? Jie žlugdo kitus, kuklesnius, ne tokius įžulius, ne tokius agresyvius ir t.t. Lietuva šioje srityje yra pirmaujanti pagal visus oficialius parametrus: vaikų patyčios, savižudybės, savinieka ir t.t.
Gerbiamosios Dievas-Gamta mus sukūrė būti skirtingais. Tik dėka to, kad mes esame sirtingi-išgyvename gamtoje ir civilizuotame pasaulyje. Dievas sukūrė vienus iš mūsų būti stipriais ir gerais medžiotojais, o kitus turinčius gerą klausą ir ilgai nemiegančius. pastarieji budėdavo naktį ir saugodavo medžiotojus ir kt. Šiandien vieni iš jų yra sprtininkai, o kiti, gal būt muzikantai ir veda naktimis bochemišką gyvenimo būdą. Ir jie, suradę save, pagal sritis yra laimingi. Taip kaip laimingos yra Kijevo bobūtės nes jom patinka čiauškėti turguje, o kitas yra geras pardavėjas-tikras pardavėjas, mylintis savo darbą ir mėgstantis žmonių judėjimą. ne visi pardavėjai yra tikri. ne visi gali dirbti MLM, ne visi gali būti gydytojai, skerdikai ir t.t. ne visi suranda save, kiti visą gyvenimą neranda ir net neieško. pastariesiems viskas aplink yra blogai nes jie patys nėra savimi ir yra blogi žmonės ir gadina kitiem gyvenimą, o dar blogiau žlugdo kitus.
Malibu rašė: „O normalus, mandagus ir pagarbus elgesys KULTŪRINGAM žmogui yra privalomas VISUR IR VISUOMET“
o sakau neprivalomas mandagus elgesys su chamais, su kitų įžeidinėtojais. Daiktus vadinu tikraisiais vardais. ir jokie epitetai man neprigis. nes man tai nepatinka, mane žeidžia kai kažkas bando klijuoti man ar kitam tam tikrą etiketę vien dėl to, kad jis yra kitoks: užsiima MLM ar kt.
Taip, man nepatinka žmonės, kurie žemina kitus be jokio reikalo ir aš tai išreiškiu. Ne tai, kad nepatinka, o aš ant jų supykstu ir tai išreiškiu. Spontaniškai, karštai, impulsyviai. Aš esu toks.
Ir būsiu toks. ir labai gerai žinau, kad vieniem aš nepatiksiu, kiti bus abejingi man, o tretiem toks koks esu patiksiu. Ir patinku.
Daugelis Lietuvių bijo ko nors paklausti....o jei tai nemandagu...o kiti pagalvos, kad aš durnas, kvailas ir t.t. Jie bijo tokių chamų, kurie kitus vadina praplautomis smegenėlėmis ir kt. O aš nebijau. priešingai aš tokius išrišu ir sutrypiu su kelio dulkėmis. NES AŠ ESU NORMALUS... SVEIKAS ŽMOGUS IR TURIU JAUSMUS, ĮSITIKINIMUS....SAVO ĮSITIKINIMUS DUOTUS IŠ DIEVO.

O dabar apie vaiką supermarkete. Mama jam perka žaislą nes vertina savo vaiką.
ką aš tuo norėjau pasakyti? o tai, kad visas mūsų gyvenimas vertinimas. mes vertinam kiekvieną akimirką.ir kitus mes vertiname...vienaip ar kitaip. Žaislo pirkimas tik išorinis šios situacijos vaizdas.
O dabar apie MLM. MLM kuria vertę. Produktas MLM tik išorinė priežastis. Produktas MLM sistemoje tesudaro gal tik dešimtąją dalį visos vertės. MLM kuria santykius tarp žmonių, o MLM-2 ir tarp tautų. (internetininis tinklinis marketingas). MLM sistemoje, priešingai nei sukarintoje paprastų įmonių sistemoje didžiausią vertės dalį sudaro gebėjimas kitam padėti. ir didžiausių pasiekimų šioje srityje patiria geriausi, mokantys kurti gerus santykius žmonės.

tarp kitko esu gavęs Švedijos Lordo rekomendaciją kurioje svarbiausia buvo ne mano profesionalus vertinimas, o tai, kad dirbdamas aš buvau geros nuotaikos ir aplink save kūriau gerą nuotaiką. Kaip manot, ar lietuvoj kam nors reikalinga ir suprantama tokia rekomendacija?

Reziume: baigiam šią temą ir kuriam normalią, pozityvią temą.

Atsakyti
http://www.alfa.lt/v...p;showID=197162
Man patiko. Čia kalbama apie Lietuvių niekinimą. prie to pačio.
Ši tauta žlugdo save pačią.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurius.D: 16 balandžio 2010 - 22:07
QUOTE(Aurius.D @ 2010 04 16, 21:20)
Reziume: baigiam šią temą ir kuriam normalią, pozityvią temą.

Išrišiu ir aš. Apie ką galima diskutuot, jei sultys duoda pilnavertį maistas ląstelėm, MLM aristokrate???? O aiškinot, kad smegenų plovimu neužsiimat.
Pokario baby boomeris, sakot:Lietuvoje per 50 metų natūralusis gyventojų prieaugis nuolatos mažėjo, tačiau vis dar sudarė pagrindinę bendro gyventojų padidėjimo dalį. Didžiausias natūralus prieaugis buvo 6-ojo dešimtmečio pabaigoje, kai kasmet vidutiniškai siekė po 35,5 tūkstančio. Ne ką jis mažesnis – 34,7 tūkst. per metus - buvo ir 7-ojo dešimtmečio pirmojoje pusėje. Ir dar šiek tiek: Gimstaumas- tai naujų individų skaičius, atsiradęs per laiko vienetą populiacijoje.
O čia jūsų teiginys:
Apie pensijas. Kaip ir sakiau pensijinė sistema žlunga. Su tuo susiduria baby -bumm karta. Gimusių 1946-1965 metais planetoje yra 1 milijardas. Jie į pensiją tik tik išeina.
Nebijokit, ta 60-ujų pabaigos 70-tujų pradžios dešimtmečio karta didžioji dalis išvažiavo į užsienį. Dar su pirmaja banga. Jie yra dabar ~40-metčiai. Kokia pensija?
Jei atkreiptumėt dėmesį į USA populiacijos diagramas, tai baby boom jose pakankamai aiškiai atsispindi. Čia vėl gi visiška Off Topic. Jūs tai mokat, galiu pagirti, nukreipt dėmesį nuo reikalo esmės. Čia jums reikėtų paplot. Summa summarum: štai tokia ir yra MLM esmė, nukreipimas dėmesio nuo produkto. Pūsti miglą vieną, o faktų pateikimas visai kas kita.
Malonus bendravimas, galimybė užsidirbt, prašau..... tik šiukštu nesidomėkit pačiu produktu. O kažkas rašė apie bijojimą paklaust. Cha, aš čia visą temą tik tą ir dariau, kad klausinėjau, ale, kad atsakymų taip ir nesulaukiau. Ir dar daugiau, esu išvadinama negatyvia boba, tsakant, persiprašau. Vien dėl to, kad klausiu.
Kaip gražiai nupiešėt MLM bendravimas, savitarpio pagalba ir pan. O už visą tai sumoka paprastas vartotojas, ania? Po 135 Lt už butelį sulčių. Pasiųlykit amerikonam po 135 baksų už sulčių butelį. Pažiūrėsim, kiek jų tada galėsit išvadint negatyvais.
Neatsakėt, kodėl pažangioj, pozityvioj Amerikoj, iš kurios kilusios MLM kompanijos, tiek prekybos plotų? Pagal tai, kad lietuviai vieninteliai negatyvai pasaulyje, tai tik pas mus jie turėtų būti, o likęs pasaulis spėriai žengt į MLM glėbį.
Sakot niekinimas, na taip niekinimas: apšaukimas negatyviom, vien už klausimus, na gi kaip lietuviška, ane.
Taip, taip... 2011 m savivaldybių tarybų rinkimai, jau prasidėjo. Partijose jau ir rinkimų štabai sudaryti.
Mintis: paprastoje prekyboje prekės konkuruoja tarpusavyje. O MLM, kaip su prekių konkurencija?
P.S. Kiek jos Švedijoj kainuoja? Kiek švedas uždirba?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 17 balandžio 2010 - 10:41
gielux: „Didžiausias natūralus prieaugis buvo 6-ojo dešimtmečio pabaigoje, kai kasmet vidutiniškai siekė po 35,5 tūkstančio. Ne ką jis mažesnis – 34,7 tūkst. per metus - buvo ir 7-ojo dešimtmečio pirmojoje pusėje“
o ką aš sakau. šeštas dešimtmetis tai 1950-1960 metai.
o septintas tai 1960-1970 metai. Tai 1956-1960 metai įeina į šeštą dešimtmetį ir viskas tvarkoj. o tai tas laikotarpis kai jau buvo miręs Stalinas įvyko XX suvažiavimas ir CCCP prasidėjo atšilimas. (Ledai pradėjo tirpti ) smile.gif
O apie Mona vie produktą jum labai nuostabiai ir profesionaliai išaiškino Aurea. Tai ko jum dar reikia?
O mano žmona laukia nesulaukia naujos partijos. ji tiesiog ištroškus. Jaučiuosiu kaltas, kad pristatymas iš Prancūzijos vėluoja.
O ankstesniame pose tamsta rašei, kad aš pačiai turiu įrodyti, kad tos sultys yra geros.
Atsiprašau, bet to daryti aš nesiruošiu. O kam? Kas tamsta tokia, kad aš turėčiau pačiai įrodinėti.
Pati pagalvok ar Kijevo bobutė įrodinės žmogui, kuriam to nereikia. Ką ji kvaila ar ką? Ne. ji to per amžius nedarys. O potencialų klientą ji per šūvio atstumą jaučia.
Pav. ateina koks nors pijokėlis pirkti kokio nors spirituoto vynelio su nuostabiais pavadinimais tai kaip atrodys pardavėja jei jam pradės aiškinti kokie yra geri išlaikyti Argentinos vynai? Kaip tai atrodys?
MLM yra kelių rūšių: tradicinis, internetinis (jie gali būti su natūraliais produktais), o yra MLM su elektroniniais produktais. (programos, autoresponderiai ir kt.) Ir kiekvienas renkasi pagal skonį.
Maža to, vieni renkasi pagal produktus, o kiti pagal verslą. Aš dabar pakomentuosiu tai ką parašė Aurea.
Sakysim yra gera būrė, sveika, drūta kaip ridikas, sveikai maitinasi: surijo kilogramą morkų, raugintų kopūstų sriebos, lašinių paltį sukirto, obuolių pusę kibiro sugraužė. Ok. gavo visko ko reikia. Ir, maža to, bet dar pripildė savo išpampusį skrandį.
O dabar paimkime princesę. Lengva kaip plunksnelė, grakšti kaip kalnų ožka ryte išgėrė 60 gr. Mona vie sulčių, nu gal Vemma arba Takiša Noni, Zumma. Jos visos ląstelės pilnos gyvybės, skrandžiukas kaip pas vištelę, o jaučiasi ji gerai, seksualiai, vyrai jai visais varpais būgnina į aukščiausio lygio restoraną kviečia (dešimt pasiūlymų į dieną), pagaliau ji išsiruošia į grožio saloną, manikiūrą, pedikiūrą pasidaro...nu ir dar ten visko.....visa pramonė tam sukurta, o vakare važiuoja į restoraną paragauti egzotiškų valgių gražioj aplinkoj....nu ir ...tą žino tik tamsi naktis.
Kiekvienam savo.
supraskit mergaitės.pas mane namie princesė ir aš ją atitinkamai turiu išlaikyti. va jei būrę turėčiau....ai ne, vistiek apie princesę svajočiau. Vertas to esu. tongue.gif
Atsakyti
http://www.monaviesverige.se/start/
Šiek tiek Švedijos pozytivizmo. Matyt ne vien lietuviai patys blogiausi.

Princesė su egzema, nenorit?
Pas šiuolaikines būres sulčiaspaudės ir šaldikliai yr. A ka gi jūsų princesė turguj veikia? Nu ni carskoje eto delo...ni carskoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 17 balandžio 2010 - 13:01
Žinoma, savaime suprantama. jos prisipaudžia sau nitritų, jų lastelės su atšildytais nitritais....o mintys užterštos i žingsniuoja jos per pasauly kaip juodosios skylės.
Ir bėga nuo jų visi kas tik gyvas, vaikai klykia....vėliau atsiima mokykloj tyčiodamiesi iš kitų...ir taip auginamos naujos juodosios skylės potencialios moralinės žudikės. Šalis ta Lietuva vadinas.
Atsakyti
Super apibūdinimas.
Žinot, nesi pozityvas, kai išvadini kitus būrais, nesi pozityvas, kai kitus išvadini potencialiomis moralinėmis žudikėmis, nesi pozityvas, kai išvadini žmogų juodąja skyle ir dar krūva apibūdinimų, neberinksiu, jų buvo nemažai. Esi pozityvas, kai sakai nesutinku, bet gerbiu. Taip, kad mir, družba, žvačika. Don't worry be happy, gerbiu jūsų nuomonė p. Auriau, nors ir nesutinku. Net MLM produktą gerbiu, nors netikiu, nes faktų ant lėkštutės nematau. O kažką daugiau rašyt šioje temoje, nėr prasmės, ypač apie nitratus miško ar lietuviškose uogose..mat pasirodo nitratų nėr tik MLM produktuose ir NIEKUR KITUR. Einu, geriau kokį buroką ar runkelį sugraušiu, gal daugiau naudos bus.
Atsakyti
Malonu tai, kad keičiasi tonas. Pažanga.
Nesu aš fanatikas tinklinio marketingo. Pas mus jie dar silpni. Net tie, kažką pasiekę.
ar tinklinis marketingas yra ateities verslas, niekas nežino. Kai kas mano, kad taip. aš mąatau, kad tai bus laikinas reiškinys. iatorijoj 50-100 metų nieko daug nereiškia. bet, kad MLM šiai dienai yra tam tikra alternatyva tai tikrai. O alternatyvom pas mus Lietuvoj silpnai. Jokia alternatyva nepriimama. visuose lygiuose pas mus yra taip. Vyriausybėj, Seime,teisėtvarkoj ir visur. Mūsuose yra labai stiprus jokios nuomonės nepripažinimo faktas. Kiek aš gyvenime tokių pažįstu realiai jie yra niekis ir vadinti juos niekuo. Kai kas kavojasi gyvenime, bet internete jie išlenda su visu savo grožiu.
Sakysim buterfly. mergina kaip mergina, kaip mano dukra, vyriausia. neargumentuotus įžeidimus vartoja. Mąstau: vadinasi turi problemų. Užteko trečdalį postų permest ir jau maždaug aišku kas ir kur.
buterfly jei nori ištekėti turi tame vyre pagimdyti pametimo jausmą. Kas tai yra? Kreipkis paaiškinsiu.
jūs negalvokit, kad MLM tai maisto papildai, vitaminai ir muilas. Ne. Tai kur kas daugiau. Tikro MLM Lietuvoj beveik nėra. Nes yra mažai dvasingų žmonių. Pas mus jie beveik negali rastis. šiandien padėtį gelbėja naujos kartos universitetai vykstantys onlain. Kas apie juos ką žino? O mes tinklininkai vienas kitam teikiame informaciją. ( o kai kas iš supermamų juos lankio). kas tai per universitetai? sakysim kaip būti ilgaamžiu. tema kaip ir nieko. O dėstytojui 112 metų. kas yra dvasingumas, dvasia? Dėstys vienuoliai, dvasininkai. kaip sukurti milijoną? dėstys realūs milijonieriai ir žinomi. Kaip laimingai kurti šeimą? Ir daugelis kitų dalykų šiandien jau duodama. Kam ši informacija prieinama? Jūs net neįtariat kokie tinklinikai yra organizuoti ir kaip greitai mes viską sužinome. Jum ši informacija nėra prieinama ir nebus. Tabu. jum yra TV ir žiūrėkit.
Žiūrit ką visi, skaitok ką ir visi skaito, ir gyvenat kaip visi, durniais, praplautom smegenėlėm vadinat kitaip mąstančius. todėl šis pasaulis jum yra tabu.
O ką jūs matot, tuos tinklininkus, kurie jums kažką siūlo tai čia vargo pelės. Tai, su kuo jūs susitinkat yra ne tinklinis marketingas, o kažkoks surogatas.
Tai kas vyksta realiame pasauly ir kas yra pateikiama per masines informavimo priemones yra diena ir naktis.
ir dar viena mintis. Kodėl niekas neprileidžia Lietuvoj kitaip mąstančių. nebūtinai MLM, bet ir kitų ekonomistų. Kodėl jie yra socialiai izoliuojami? O kodėl per Rusijos, Ukrainos žiniasklaidą imamas interfju iš MLM lyderių? Lietuva tikrai yra baisus kraštas. Pavadinti dvasine provincija būti labai švelnu. Dvasinis ubagynas. Jie patys save užsidarė. Kodėl pas mus taip žiauriai nusmuko BVP, kodėl taip žiauriai didėja nedarbas lyginant su kitomis šalimis? O gal jūs galvojat, kad mes nebandėm kalbėtis su Seimu ar kt. Bandėm.
Mokymo sistema, kokia ji? Kiekviena mama žino, kad kai vaikui būna 3-4 metukai jis būna užsuktas klaustukas. čia ir yra tikras mokymosi procesas. bet pradedant pirma klase mes šį norą klausti užgniaužiame. Sakysim mano jaunėlė nuo 14 metų dalyvauja karo klubuose (napoleontmečio ir viduramžių). Klubų įkūrėjai kaip taisyklė istorikai. Žinot kokios didskusijos vyksta vakarais po renginių. Rezultatas. Istorijos mokytojas pripažino, kad iš klasės ji vienintelė turi istorinį mąstymą. Nieko įpatingo neįvyko ji tik kai kurių diskusijų pasiklausė. ir viskas.
Taigi, mielos supermamos, šalimais vyksta paralelinis pasaulis daugeliui iš jūsų su tokiu priėjimu jis neprieinamas. Tabu.
Vienas iš Dievo vardų yra-„Ateik ir pamatyk“. O kas daro, kad jūs neitumėt ir nematytumėt? smegenėlėm pašarinkit.
O kas reguliuoja pasaulio monetarinę sistemą ir taip sutvarkė, kad visi tik dirbtų, išmestų ir vėl dirbtų?
O kas Lietuvoj priešų įvaizdžius kuria? pastoviai kuria. kam tas reikalinga? Pagalvokit.
Aš atsiprašau už tai, kad leidau sau supykti ir išreikšti, bet kare kaip kare. negatyvizmą su visomis jo formomis reikia naikinti kaip klasę. tikiuosiu, kad suprasit mano nuostatas, pilietinę poziciją.
Atsakyti
QUOTE(Aurius.D @ 2010 04 17, 21:18)
negatyvizmą su visomis jo formomis reikia naikinti kaip klasę.

Nuo savęs pardėsit?
O apie tinkininkų organizuotumą, čia ne ne apie lietuvių, siūlau paskaityt forumus, oi per šias dienas kiek prisiskaičiau, kiek ten paplavų vienas ant kito pilama. Ir čia tarp tinklininkų ne LT.
Tai kas vyksta realiame pasauly ir kas yra pateikiama per masines informavimo priemones yra diena ir naktis.

??? ir čia visos masinės informacijos priemonės taip, ar tik LT???
Rusijos ir Ukrainos žiniasklaida, taip taip, girdėjau jos pačios laisviausios pasaulyje. Ten tikrai, žurnalistai rašo ir šneka tik tai, ką jie nori. Ai, dar baltarusius pamiršot.
bet pradedant pirma klase mes šį norą klausti užgniaužiame.

Klausimų šioje diskusijoje daviau ne vieną ir ne du. Jus atsakėt? Ne. Neklausk tik apie produktą, jis yra labai geras, o kodėl geras, todėl, kad brangus, todėl, kad skirtas ne būrams. Aš sakiau ir sakiau ir sakiau, nesu nusistačiusi prieš produktą, man reik tik pačių paprasčiausių faktų. o ką gi aš gaunu: hm..pažiūrėkim, labai fantastišką pasakymą: pilnavertis maistas ląstelėm. MELAS ..atviras MELAS, aš jau rašiau, kas yra pilnavertis maistas. Tai jūs teigiat, kad visos medžiagos yra tose sultyse? Kadangi gerbiu jus, nevadinsiu melagiu, tik noriu atsakymo. Be išvedžiojimų, išsisukinėjimų. Pačio paprasčiausio atsakymo.
Dėl saviugdos, pažiūrėkit: knygynai lūžta nuo ''Kaip pasiekti laimę'', ''Kaip uždirbti milijoną'', ''Kaip susikurti velniaižinoką..." Ir jas rašo taip pat ir šimtamečiai, ir dvasininkai, milijonieriai. O kur dar paskaitos: Aš jum parodysiu, kaip sukalt milijoną, tik eikit į mano paskaitas ir pirkit mano knygas.
Oi, vel veliuosi į beprasmybę, niekur nevedančią. Einu burokų ar runkelių pagraužti. Nors paskutiniai pasisakymai geri, geri..nieko nepasakysi, labai labai artimi temos pavadinimui. O jūs tik TV žinot..jo, skurdokas jūsų pasaulis, skurdokas. Bet gal nevertėtų apie kitus pagal save spręsti...aš ginkdie nepiktai čia.
P.S. taktika, geriausia gynyba puolimas, sena kaip pasaulis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 18 balandžio 2010 - 10:45
Pirma, aš esu forumistas ir esu vieno iš forumų administratorius ir laikausi tam tikrų taisyklių. ši tema yra apie MLm kaip apgaulę. mano pozicija yra ta, kad MLM nėra apgaulė. Bet aš stengiuosi nekalbėti apie konkrečią kompaniją ( nors tai nepavyksta, prisipažinu). tie, kas nori apie tai sužinoti jau žino. Jūs net nežinot kiek aš gaunu paklausimų iš šio forumo skaitytojų. prašau kreiptis individualiai, atsakysiu.
sultys yra maistas ir kaip ir kiekvienas maistas vienam labiau reikalingas kitam mažiau. yra metodikos, kurios nusako ar tas maistam jum tinka ar ne. Galima jomis pasinaudoti ir pasitikrinti. Aš jum pasakojau kaip šis produktas veikė konkretų žmogų. Ir nieko daugiau. Ir nereikia tikėjimo netikėjimo. Tą žmogų veikė taip. Kitą gali veikti kitaip, o trečia niekaip. ir viskas. Per kurią vietą aš sakiau, kad šis produktas gydo nuo migrenos...apskritai gydo nuo migrenos. Konkretų žmogų taip, bet ne apskritai. Pav jei jūsų žarnynas užterštas tai šis produktas visai nieko neduos kaip ir kiti.
Taip tai tiesa tų knygučių yra daug ir visas jas reikia pirkti. O pamokos yra nemokamos. Pamokos vyksta per internetą su naujausiomis technologijomis kuriose vienu metu gali dalyvauti gan daug žmonių ir kalbėtis. ir, maža to šios pamokos yra transliuojamos per mobilų telefoną nemokamai. Čia tik šiandien sužinojau ir jau išbandžiau. Kodėl tai daroma, kas tai yra? Tai nauji vėjai žmonijos istorijoj.
Jūs užsidarot savyje, jūsų pasaulio vaizdas ....nenorėčiau taip matyti pasaulio.
Atsakyti
QUOTE(Aurius.D @ 2010 04 18, 16:36)
Pirma, aš esu forumistas ir esu vieno iš forumų administratorius ir  laikausi tam tikrų taisyklių. ši tema yra apie MLm kaip apgaulę. mano pozicija yra ta, kad MLM nėra apgaulė. Bet aš stengiuosi nekalbėti apie konkrečią kompaniją ( nors tai nepavyksta, prisipažinu). tie, kas nori apie tai sužinoti jau žino. Jūs net nežinot kiek aš gaunu  paklausimų iš šio forumo skaitytojų. prašau kreiptis individualiai, atsakysiu.
sultys yra maistas ir kaip ir kiekvienas maistas vienam labiau reikalingas kitam mažiau. yra metodikos, kurios nusako ar tas maistam jum tinka ar ne. Galima jomis pasinaudoti ir pasitikrinti. Aš jum pasakojau kaip šis produktas veikė konkretų žmogų. Ir nieko daugiau. Ir nereikia tikėjimo netikėjimo. Tą žmogų veikė taip.  Kitą gali veikti kitaip, o trečia niekaip. ir viskas. Per kurią vietą aš sakiau, kad šis produktas gydo nuo migrenos...apskritai gydo nuo migrenos. Konkretų žmogų taip, bet ne apskritai. Pav jei jūsų žarnynas užterštas tai šis produktas visai nieko neduos kaip ir kiti.
Taip tai tiesa tų knygučių yra daug ir visas jas reikia pirkti. O pamokos yra nemokamos.  Pamokos vyksta per internetą su naujausiomis technologijomis kuriose vienu metu gali dalyvauti gan daug žmonių ir kalbėtis. ir, maža to šios pamokos yra transliuojamos per mobilų telefoną nemokamai. Čia tik šiandien sužinojau ir jau išbandžiau. Kodėl tai daroma, kas tai yra? Tai nauji vėjai žmonijos istorijoj.
Jūs užsidarot savyje, jūsų pasaulio vaizdas ....nenorėčiau taip matyti pasaulio.

na jei skypes konferencijas vadinat stebuklais, naujus telefonus per kuriuos galima naudotis skype tik siandien atradot, tai nepykit, bet ne taip jau placiai ir matot aplink save
Atsakyti
Buterfly pati esi linksma panelė...kerštinga.
šiandien aš praleidau kokias 8 valandas įvairiose konferencijose.
Konferncijos skype jei kalbėt balsu yra problemiškos kalbant daugiau kaip trim keturien nariam. Problema yra fonai, kadangi susijungia daug mikrofonų ir garsiakalbių. konferencija kuri vyksta per skype telefono pagalba turi vieną trūkumą neturi četo. todėl mes sujungiame dvi konferencijas į vieną ir turim gerą kokybišką balsą ir četą ir gali dalyvauti iki 80000 narių vienu metu. Tai naujovė.
Gal buterfly jūs irgi tuo naudojatės mokymo procese. nežinau.
Davai taip buterfly susburiam tokią komandą aš ir tu ir vadinam tuos kurie nežino kas yra skaypinės konferencijos praplautom smegenėlėm, siaurai matančiais, kuo ten dar...ai aš fantazijos neturiu.
svarbiausia, kad taip visus vadindami jausime didžiulį kaifą ir žlugdysime, žlugdysime žlugdysime. thumbup.gif
Atsakyti