QUOTE(Malibu @ 2010 04 15, 09:52)
MLM ir yra ta technologija, kad paporini, paplepi kaip su šimtą metų pažįstamu draugu, pasakei suvargusiai, užguitai kokio "mužiko" žmonelei komplimentą, kuri tikriausiai tokio dalyko gyvenime nėra girdėjusi, ir jis/ji plačiai atveria savo piniginę, kad tik pamalonintų ir įtiktų tokiam a la džentelmenui, proto bokštui, prekių ir pasaulinės ekonomikos žinovui kaip tamsta. Ir palyginimai su nuosavu klykiančiu vaikeliu, kuriam trūks plyš prireikė vitrinoje išstatyto žaislo, - tiesiog 10 balų. Sakote, vaikas save pardavė? Moterys, o ką jūs rinktumėtės? Ar patenkinti SAVO vaiko įgeidį ir padaryti jį nors 10 minučių laimingą, ar MLM dėdulės "įgeidį" jums išskišti savo brangias ir greičiausiai jums nereikalingas prekes už kažkokį komplimentą, kurio negaunate iš savo vyro, ar norą paplepėti? O tai jau nebūtų parsidavimas?
Ir kokio "bieso", p. Auriau, jūs toks visas išmintingas, leidžiate savo bobai vaikščioti į turgų? Čia gi tikrų tikriausias taupukų elgesys. Tai gal jūs kokią MLM principais maisto produktų kompaniją įsteigtumėt. Ir porintumėte sau, pavyzdžiui, kad vat nuo jūsų parduodamo pienuko kokia astma kaip dūmas išnyksta, o nuo duonelės - kepenų cirozė dingsta.
Žinote, Lietuvoje tikrų vyrų tikrai nedaug belikę, todėl man pavyko, kad tokį kažkada radau ir su juo laiminga gyvenu. Aš nesiskundžiu nei bendravimo, nei komplimentų stoka, todėl neinu į plepaus pardavėjo-kasininko eilę. O normalus, mandagus ir pagarbus elgesys KULTŪRINGAM žmogui yra privalomas VISUR IR VISUOMET. Aš visuomet pasisveikinu su bet kuriuo kasininku pardavėju, visuomet padėkoju už "geros dienos" palinkėjimą ir atsakau tuo pačiu. O turguje smulkiesiems verslininkams -prekeiviams ar ūkininkams ir geros prekybos palinkiu. Norint sulaukti malonaus elgesio nebūtina steigti MLM kompaniją, priklausyti jai ar pirkti iš jos. Pirmiausia reikia pačiam būti mandagiam ir kultūringam. Kiekvieną sutiktą žmogų gerbti ir vertinti, nepaisant jo socialinio statuso, išsilavinimo, religijos ir įsitikinimų. Su paniekos gaidele ištarta fraze "namų šeimininkės, žiūrinčios muilo operas", "taupukės", ( nuo kada taupumas yra nuodėmė?), kvailais samprotavimais apie moterų vedybinį statusą ir panašius dalykus toli nenukeliausite.
Be to, manau, kad savo gyvenamąja vieta jums reikėtų pasirinkti kitą šalį. Aš suprantu, kai žmonės burnoja prieš valdžią, nelogiškus, o dažnai neteisingus ir plėšikiškus įstatymas. Bet jie nesako, kad visi lietuviai durni ir blogi. O jūs, p. Auriau, negerbiate ir nevertinate ne tik šios valstybės, bet ir jos gyventojų. Tai kas gi jus čia laiko? Važiuokite ten, kur daug daug milijonų protingų žmonių, suvokiančių, koks yra gėris MLM.
Ir kokio "bieso", p. Auriau, jūs toks visas išmintingas, leidžiate savo bobai vaikščioti į turgų? Čia gi tikrų tikriausias taupukų elgesys. Tai gal jūs kokią MLM principais maisto produktų kompaniją įsteigtumėt. Ir porintumėte sau, pavyzdžiui, kad vat nuo jūsų parduodamo pienuko kokia astma kaip dūmas išnyksta, o nuo duonelės - kepenų cirozė dingsta.
Žinote, Lietuvoje tikrų vyrų tikrai nedaug belikę, todėl man pavyko, kad tokį kažkada radau ir su juo laiminga gyvenu. Aš nesiskundžiu nei bendravimo, nei komplimentų stoka, todėl neinu į plepaus pardavėjo-kasininko eilę. O normalus, mandagus ir pagarbus elgesys KULTŪRINGAM žmogui yra privalomas VISUR IR VISUOMET. Aš visuomet pasisveikinu su bet kuriuo kasininku pardavėju, visuomet padėkoju už "geros dienos" palinkėjimą ir atsakau tuo pačiu. O turguje smulkiesiems verslininkams -prekeiviams ar ūkininkams ir geros prekybos palinkiu. Norint sulaukti malonaus elgesio nebūtina steigti MLM kompaniją, priklausyti jai ar pirkti iš jos. Pirmiausia reikia pačiam būti mandagiam ir kultūringam. Kiekvieną sutiktą žmogų gerbti ir vertinti, nepaisant jo socialinio statuso, išsilavinimo, religijos ir įsitikinimų. Su paniekos gaidele ištarta fraze "namų šeimininkės, žiūrinčios muilo operas", "taupukės", ( nuo kada taupumas yra nuodėmė?), kvailais samprotavimais apie moterų vedybinį statusą ir panašius dalykus toli nenukeliausite.
Be to, manau, kad savo gyvenamąja vieta jums reikėtų pasirinkti kitą šalį. Aš suprantu, kai žmonės burnoja prieš valdžią, nelogiškus, o dažnai neteisingus ir plėšikiškus įstatymas. Bet jie nesako, kad visi lietuviai durni ir blogi. O jūs, p. Auriau, negerbiate ir nevertinate ne tik šios valstybės, bet ir jos gyventojų. Tai kas gi jus čia laiko? Važiuokite ten, kur daug daug milijonų protingų žmonių, suvokiančių, koks yra gėris MLM.
Nu ką mergaitės paporinsim. Pagaliau jūs visos man kaip ant delno. Išsirišot.
Viena vadina protingus tik tuos, kurie turi savo verslą. vadinasi kiti, kurie neturi ir yra samdomi darbuotojai yra neprotingi....o jų milijonai, savaime suprantama MLM tai praplautos smegenėlės.
Antra neskiria gimstamumo nuo populiacijos. Bet jai netrugdo kitus vadinti juokintojais.
Trečia apsipirkimą turguje stengiasi paversti dar vienu pažeminimu.
Mielosios ir brangiosios moterytės aš niekam nieko neprivalau. aš neprivalau būti mandagus su juodom negatyvistėm ir nebūsiu. Žmogus, kuris žemina kitus, kad ir tokiu temos pavadinimu, kad MLM yra apgaulė, nieko apie tai nesuprasdamas, arba kitus vadina neprotingais vien dėl to, kad neturi savo verslo ar dar .....lytis nesvarbu... mano akimis šie žmonės yra nusikaltėliai (prašau nepriimti tiesiogiai). prieš ką jie nusikalsta? Jie žlugdo kitus, kuklesnius, ne tokius įžulius, ne tokius agresyvius ir t.t. Lietuva šioje srityje yra pirmaujanti pagal visus oficialius parametrus: vaikų patyčios, savižudybės, savinieka ir t.t.
Gerbiamosios Dievas-Gamta mus sukūrė būti skirtingais. Tik dėka to, kad mes esame sirtingi-išgyvename gamtoje ir civilizuotame pasaulyje. Dievas sukūrė vienus iš mūsų būti stipriais ir gerais medžiotojais, o kitus turinčius gerą klausą ir ilgai nemiegančius. pastarieji budėdavo naktį ir saugodavo medžiotojus ir kt. Šiandien vieni iš jų yra sprtininkai, o kiti, gal būt muzikantai ir veda naktimis bochemišką gyvenimo būdą. Ir jie, suradę save, pagal sritis yra laimingi. Taip kaip laimingos yra Kijevo bobūtės nes jom patinka čiauškėti turguje, o kitas yra geras pardavėjas-tikras pardavėjas, mylintis savo darbą ir mėgstantis žmonių judėjimą. ne visi pardavėjai yra tikri. ne visi gali dirbti MLM, ne visi gali būti gydytojai, skerdikai ir t.t. ne visi suranda save, kiti visą gyvenimą neranda ir net neieško. pastariesiems viskas aplink yra blogai nes jie patys nėra savimi ir yra blogi žmonės ir gadina kitiem gyvenimą, o dar blogiau žlugdo kitus.
Malibu rašė: O normalus, mandagus ir pagarbus elgesys KULTŪRINGAM žmogui yra privalomas VISUR IR VISUOMET
o sakau neprivalomas mandagus elgesys su chamais, su kitų įžeidinėtojais. Daiktus vadinu tikraisiais vardais. ir jokie epitetai man neprigis. nes man tai nepatinka, mane žeidžia kai kažkas bando klijuoti man ar kitam tam tikrą etiketę vien dėl to, kad jis yra kitoks: užsiima MLM ar kt.
Taip, man nepatinka žmonės, kurie žemina kitus be jokio reikalo ir aš tai išreiškiu. Ne tai, kad nepatinka, o aš ant jų supykstu ir tai išreiškiu. Spontaniškai, karštai, impulsyviai. Aš esu toks.
Ir būsiu toks. ir labai gerai žinau, kad vieniem aš nepatiksiu, kiti bus abejingi man, o tretiem toks koks esu patiksiu. Ir patinku.
Daugelis Lietuvių bijo ko nors paklausti....o jei tai nemandagu...o kiti pagalvos, kad aš durnas, kvailas ir t.t. Jie bijo tokių chamų, kurie kitus vadina praplautomis smegenėlėmis ir kt. O aš nebijau. priešingai aš tokius išrišu ir sutrypiu su kelio dulkėmis. NES AŠ ESU NORMALUS... SVEIKAS ŽMOGUS IR TURIU JAUSMUS, ĮSITIKINIMUS....SAVO ĮSITIKINIMUS DUOTUS IŠ DIEVO.
O dabar apie vaiką supermarkete. Mama jam perka žaislą nes vertina savo vaiką.
ką aš tuo norėjau pasakyti? o tai, kad visas mūsų gyvenimas vertinimas. mes vertinam kiekvieną akimirką.ir kitus mes vertiname...vienaip ar kitaip. Žaislo pirkimas tik išorinis šios situacijos vaizdas.
O dabar apie MLM. MLM kuria vertę. Produktas MLM tik išorinė priežastis. Produktas MLM sistemoje tesudaro gal tik dešimtąją dalį visos vertės. MLM kuria santykius tarp žmonių, o MLM-2 ir tarp tautų. (internetininis tinklinis marketingas). MLM sistemoje, priešingai nei sukarintoje paprastų įmonių sistemoje didžiausią vertės dalį sudaro gebėjimas kitam padėti. ir didžiausių pasiekimų šioje srityje patiria geriausi, mokantys kurti gerus santykius žmonės.
tarp kitko esu gavęs Švedijos Lordo rekomendaciją kurioje svarbiausia buvo ne mano profesionalus vertinimas, o tai, kad dirbdamas aš buvau geros nuotaikos ir aplink save kūriau gerą nuotaiką. Kaip manot, ar lietuvoj kam nors reikalinga ir suprantama tokia rekomendacija?
Reziume: baigiam šią temą ir kuriam normalią, pozityvią temą.