Įkraunama...
Įkraunama...

Apie tinklinį marketingą ir kitas aferas

QUOTE(Aurius.D @ 2010 04 13, 20:57)

Apie pensijas. Kaip ir sakiau pensijinė sistema žlunga. Su tuo susiduria baby -bumm karta. Gimusių 1946-1965 metais planetoje yra 1 milijardas. Jie į pensiją tik tik išeina.
Jei problema būtų pirkti prekes tik pigiau tai MLM tikrai nėra geriausia parduotuvė. Bet MLM žmonės renkasi ir renkasi milijonai dėl daugelio priežasčių. Amerikoj dešimtys milijonų užsiima home biznis (tai ne vien tik MLM).
Kaip užsitikrinama pensija MLM? Labai ir labai paprastai. Amway vadinama muilo kompanija, o prausiasi žmonės iki mirties, o kai sukuri tinklą tai vėliau gauni atlyginimą ir produktus ir dar visai tai perduodi  savo palikuonim. O tai jau vyksta ir Lietuvoje.
http://auriusd.blogs...es-kletele.html
Čia apie pensijas.
http://auriusd.blogs...mlm-versla.html
O čia apie palikimą. Jauna panelė Simona, mano pavadinta pimpinančia pianiste.  Mano žiniomis dar mirė viena močiutė 70 daugiau metų ir jos verslą perėmė anūkas(ė).
Negaminant kažkokio produkto toli nenuvažiuosi...
Aš labai mėgstu ekonomistus kurie turi jumoro jausmą. Man labai patinka kai kurie kruti jų išsireiškimai...mintinai moku.
„Ateity gamykloj dirbs tik du darbuotojai: žmogus ir šuo. Žmogus tam, kad pašerti šunį, o šuo tam, kad neprileist žmogaus prie įrengimų“.  Geras ar ne?
O čia kitas. „Jei taip ir toliau gaminsime tai 2030 metais turėsime prie žemės prišvartuoti dar vieną planetą, kad turėtume vietos kur viską sukrauti.“
Žmogui tai sunku suvokti, kad dirbti reikia kur kas mažiau. O kaip sutvarkyti visą sistemą socialinius santykius....baisu. Reikėtų mažinti darbo laiką iki kokių 4 val. Per dieną. O ką veikti? Žmonija tam nepasiruošus. Pramogos jau per gerklę eina. Kokios alternatyvos? Kodėl dalis ekonomistų mąsto, kad 21 amžiuje MLM užims iki 70 procentų visos prekybos? Ar iš dyko buvimo jie taip mąsto?
Faktai ir skaičiai rodo, kad MLM industrija kyla, Wellness industrija kyla. Pav. Amway visą dešimtmetį neviršijus 7 milijardų, 2009 metais padarė šuolį iki 8,4 milijardo. Ir t.t.
Todėl kalbėti apie praplautas smegenėles mažiausiai netaktiška. Tai parodo visišką neišprusimą.  Palikim tai.
O koks yra realus MLM’as? Jis tikrai daugeliu atvejų yra žemo lygio. Su tuo reikia sutikti.
-mūsų kompanija pati geriausia...mūsų produktai patys geriausi...o kiek antioksidantų, o kiek visko...o visi kiti tai piramidinikai, lohotronščikai ir t.t. Neretas vaizdelis daugelyje prezentacijų, kuriose norima tik įkišti, įgrūsti, prakišti, pripudrinti smegenis ir t.t. Taip elgiasi daugelis MLM zombių.
Tai faktas. Taip elgiasi MLM bomžai. Jų dauguma. Deja.
Todėl tie žmogeliai, kurie truputį susigaudo labai greitai suranda ir tuos tikruosius MLM asus.
Kokia mano asmeninė pozicija MLM atžvilgiu?  Aš kol kas nematau kitos sistemos užtikrinančios užimtumą, pensijas, kaip MLM. Esu atviras kitom alternatyvom. Būkite Kubiliaus vietoje ir pateikite alternatyvas. Bet kaip ir viskas MLM nebus amžinai...nu gal 50 -100 metų  ir nedaugiau. Bet šis žingsnis yra būtinas žmogaus evoliucijai. Nes žmogų reikia išvesti iš karinės komandinės ekonomikos į  padedančią, gyvinančią, gimdantį žmoguje pačias geriausias savybes.
  Kas šiuo metu yra daroma?  Ruošiamos akademijos. Mokslas vyksta per internetą, verčiama į daugelį kalbų. MLM šiuose moksluose tesudaro tik kelis procentus...nu gal 10. didelė dalis mokslų skiriama dvasiniam, psichologiniam ugdymui, bendravimui, vidinio žmogaus potencialo atskleidimui. Tai jau vyksta.

Na ir vel parjuokinot. Kalbet apie visa pasauli yra ne tas pats, kas kalbet apie TSRS. Ar jus tremimus uzmirsot? Nepergyvenkit, LT baby boom ir pensiju sistema nesusije, cia veikia kitokios problemos: demografinis senejimas (cia visos Europos problema, todel, kad reik pradzioje daryti karjera, o po to tik vaikai, reprodukcinis amzius vis seneja) bei emigracija darbinio amziaus zmoniu. Na kodel jus toks pavirsutiniskas visada? Niekad nezvelgiat giliau, toks vaizdas: kazka perskaitau ir triubiju.
Vel jus apie 2009, kiek gi galima rasyt: krizes metu zmones susigundo visokiais: greit praturtesite, galite pakeisti gyvenima ir pan.
MLM pagrista kuo: klientu rato suradimu. Vadinas darau viska, kad surasciau sau apacia, zemesne grandi. Kaip tai darau, o gi kaip jus: ai, nezinau apie produkta. Tai kame privalumas pries paprasta prekyba.
70 proc. visos prekybos. Kam? Kam reikalingi 100 pardaveju parduoti viena L.O.C ir sakantys, ai nezinau as apie ji, zmona sake.
As pati gaudaus etiketese. Nueisiu i parduotuve ir nusipirksiu ko man reikia.
Amway: atbega drauge. Oi tik ka buvau prezentacijoj. Na koks ten stebuklas, koks ten stebuklas. Paeme seilinuka, uzdejo deme ir isplove. Sakau duok tu man ta seilinuka, as tau tuoj uzdesiu deme ir cia pat ja isplausiu. Esme: sviezia deme. Viskas, triukas tame. Poto, snekejau su platintoja: na jo ten milteliai ar kas, nelabai tas demes isima, tik sviezias.
Jus, aristokratas, parodykit. tai kaip reik dirbt MLM? Ka jus kokreciai darot, sakot?
As dirbu su produktais, pati is ju neuzdirbu, kita specifika, mano kriterijai: kaina ir kokybe. Kadangi is jokios kompanijos negaunam jokiu ypatingu uzmokesciu, klientam pasiulom optimaliausia varianta. O kriterijus paprastas: vekliosios medziagos koncentracija ir kaina. Viskas, jokiu smegenu praplovimu. Net ir paprastos kompanijos naudoja visokius triukus, bet tai vel gi tam yra tyrimai. Pasiskaitai kas ir kaip ir atsirenki.

Atsakyti
Džiaugiuosiu, kad prajuokinau.
Malonu kažkam gera padaryt. Baby-bumm karta pas mus prasidėjo po Stalino mirties.
gielux mes su jumis gyvename skirtinguos pasauliuose. Baby bumm karta yra mano potencialūs klientai. šiandien jau du mėnesiai kaip aš Mona vie, o pas mane jau 25 klientai. nei vieno Lietuvio. Šunęs loja, karavanas eina. Aš juokiuosiu, man linksma. grįžau iš tradicinio Lietuviško darbo susinervavęs ir piktas galvojau ant supermamyčių išsikrausiu, o jos man perspėjimą, o čia pasižiūrių į ofisą, o ten dar du klientai. pasitaisė nuotaika, dabar ir su mamytėm būsiu geras tik kiek ironiškas. tongue.gif
Kas link etikečių skaitymo. Esu labai neraštingas ir etikečių niekada neskaitau. bet kai su žmona išeinu į parduotuvę tai tenka laukti kol ji apsišvies. man tragedija. nemėgstu aš produktų pas mane žmona tam. ir visa mano išmintis apie produktus iš jos. Ar galiu aš toks būti? Ar leidžiat man tokiu būti? Užtat man Amway ir nepatinka...ten produktų tūkstančiai, o aš nenoriu būti prekių žinovu...man jau geriau su mamytėm pasikapoti, ar esant geros nuotaikos bloge ką nors paporinti. O mona vie kelių rūšių sultys ir dar gelis ir dar energetinis gėrimas. ir ačiū Dievui.
Pagal jus išeina, kad milijonai žmonių užsiimančių MLM yra patys...patys dižiausi kvailiai. gerai, ieškom protingų. I r ką mes turim? Lietuvą. Kručiausi prekių žinovai, niekas jų neapgaus, niekam jie nenusileis niekas jų neįkiš kur nors, nes jie patys kručiausi savižudžiai, vaikų patyčininkai, emigrantai ir t.t.
tegul bus taip. Jie tikrai MLM nereikalingi...man tai tikrai.
užtat aš ir esu atitolęs nuo čia. ir kuo toliau tolstu tuo maloniau jaučiuosiu.
Kaip reikia dirbt su MLM ir ką aš žmonėm sakau?
produkto pristatymui skiriu ne daugiau 17 sekundžių.
verslo pristatymui 30-60 sekundžių. viskas.
Kijevas.turgus. bobučių mafija...draugės nuo vaikystės. vienai 79 ją vis dar Lienučka vadint. Visos jos Amway top Lyderės Ukrainoj. Pas jas vitaminas C tai ot prostudi ( nuo peršalimo), o vitaminas B tai, kad miegotum geriau. Taip parašyta ant Amway produktų. ir perka ir pirks ir linksmai tarška jos ant viso turgaus ir gyvena su kaifu.
Ką aš norėjau pasakyti. Brangiosios supermamytės tos Kijevo bobutės yra šimtus kartų laimingesnės nei jūs. Jos pilnos gyvenimo džiaugsmo ir gyvena su kaifu.
Šeštadienis. juoda diena.man tenka asllo-mulo-nešiko, vežiko vaidmuo.Žmoną turiu vežt į turgų ir nešti tai ką ji prikrauna. Kuo daugiau pinigų turi tuo man sunkiau. bet asilo vaidmuo taip pat turi pozityvo. Esu gyvenimo stebėtojas. žiūriu pas ką gi mano žmona perka. Šalimais stovi savim patenkintas tūzas, bet žmona perka pas grtimais stovintį, kuris ją pakalbina, komplimentų pamėtų...tipo nuolaidų padaro. asilas stebi ir mislija...o kuri moteris atsilaikys...o prekės...pas tą tūzą gal net ir geresnės.
ar pagavot kampą?
Hiper rimi panoramoj kasiniku dirba vyrukas. Plepa jis sau su kaifu. eilės pas jį nemažėja. kalbina jis tas moteris. Kaifuoja žmogus. Moterys jei tik gali stovi pas jį prie kasos, nors prie kitų kasų gal net mažiau žmonių. Kokie dėsniai veikia?
pamąstymui. einate su savo bambliu į supermarketą. Bamblys užsigeidžia žaislo. prieštaravimas. ašara nurieda. perkate. Kur čia ekonomika? Ar tai, kad žaislą nupirkot, ar tai, kad vaikas save pardavė?
Atsakyti
QUOTE(Aurius.D @ 2010 04 14, 21:38)
Džiaugiuosiu, kad prajuokinau.
Malonu kažkam gera padaryt.  Baby-bumm karta pas mus prasidėjo po Stalino mirties.
gielux mes su jumis gyvename skirtinguos pasauliuose. Baby bumm karta yra mano potencialūs klientai. šiandien jau du mėnesiai kaip aš Mona vie, o pas mane jau 25 klientai. nei vieno Lietuvio. Šunęs loja, karavanas eina. Aš juokiuosiu, man linksma. grįžau iš tradicinio Lietuviško darbo susinervavęs ir piktas galvojau ant supermamyčių išsikrausiu, o jos man perspėjimą, o čia pasižiūrių į ofisą, o ten dar du klientai. pasitaisė nuotaika, dabar ir su mamytėm būsiu geras tik kiek ironiškas.  tongue.gif
Kas link etikečių skaitymo. Esu labai neraštingas ir etikečių niekada neskaitau. bet kai su žmona išeinu į parduotuvę tai tenka laukti kol ji apsišvies. man tragedija. nemėgstu aš produktų pas mane žmona tam. ir visa mano išmintis apie produktus iš jos. Ar galiu aš toks būti? Ar leidžiat man tokiu būti? Užtat man Amway ir nepatinka...ten produktų tūkstančiai, o aš nenoriu būti prekių žinovu...man jau geriau su mamytėm pasikapoti, ar esant geros nuotaikos bloge ką nors paporinti. O mona vie kelių rūšių sultys ir dar gelis ir dar energetinis gėrimas. ir ačiū Dievui.
  Pagal jus išeina, kad milijonai žmonių užsiimančių MLM yra patys...patys dižiausi kvailiai. gerai,  ieškom protingų. I r ką mes turim? Lietuvą. Kručiausi prekių žinovai, niekas jų neapgaus, niekam jie nenusileis niekas jų neįkiš kur nors, nes jie patys kručiausi savižudžiai, vaikų patyčininkai, emigrantai ir t.t.
tegul bus taip. Jie tikrai MLM nereikalingi...man tai tikrai.
užtat aš ir esu atitolęs nuo čia. ir kuo toliau tolstu tuo maloniau jaučiuosiu.
Kaip reikia dirbt su MLM ir ką aš žmonėm sakau?
produkto pristatymui skiriu ne daugiau 17 sekundžių.
verslo pristatymui  30-60 sekundžių. viskas.
Kijevas.turgus. bobučių mafija...draugės nuo vaikystės. vienai 79 ją vis dar Lienučka vadint. Visos jos Amway top Lyderės Ukrainoj. Pas jas vitaminas C tai ot prostudi ( nuo peršalimo), o vitaminas B tai, kad miegotum geriau. Taip parašyta ant Amway produktų. ir perka ir pirks ir linksmai tarška jos ant viso turgaus ir gyvena su kaifu.
Ką aš norėjau pasakyti. Brangiosios supermamytės tos Kijevo bobutės yra šimtus kartų laimingesnės nei jūs. Jos pilnos gyvenimo džiaugsmo ir gyvena su kaifu.
Šeštadienis. juoda diena.man tenka asllo-mulo-nešiko, vežiko vaidmuo.Žmoną turiu vežt į turgų ir nešti tai ką ji prikrauna. Kuo daugiau pinigų turi tuo man sunkiau. bet asilo vaidmuo taip pat turi pozityvo. Esu gyvenimo stebėtojas. žiūriu pas ką gi mano žmona perka. Šalimais stovi savim patenkintas tūzas, bet žmona perka pas grtimais stovintį, kuris ją pakalbina, komplimentų pamėtų...tipo nuolaidų padaro. asilas stebi ir mislija...o kuri moteris atsilaikys...o prekės...pas tą tūzą gal net ir geresnės.
ar pagavot kampą?
Hiper rimi panoramoj kasiniku dirba vyrukas. Plepa jis sau su kaifu. eilės pas jį nemažėja. kalbina jis tas moteris. Kaifuoja žmogus. Moterys jei tik gali stovi pas jį prie kasos, nors prie kitų kasų gal net mažiau žmonių. Kokie dėsniai veikia?
pamąstymui.  einate su savo bambliu į supermarketą. Bamblys užsigeidžia žaislo. prieštaravimas. ašara nurieda. perkate. Kur čia ekonomika? Ar tai, kad žaislą nupirkot, ar tai, kad vaikas save pardavė?

MLM ir yra ta technologija, kad paporini, paplepi kaip su šimtą metų pažįstamu draugu, pasakei suvargusiai, užguitai kokio "mužiko" žmonelei komplimentą, kuri tikriausiai tokio dalyko gyvenime nėra girdėjusi, ir jis/ji plačiai atveria savo piniginę, kad tik pamalonintų ir įtiktų tokiam a la džentelmenui, proto bokštui, prekių ir pasaulinės ekonomikos žinovui kaip tamsta. Ir palyginimai su nuosavu klykiančiu vaikeliu, kuriam trūks plyš prireikė vitrinoje išstatyto žaislo, - tiesiog 10 balų. Sakote, vaikas save pardavė? Moterys, o ką jūs rinktumėtės? Ar patenkinti SAVO vaiko įgeidį ir padaryti jį nors 10 minučių laimingą, ar MLM dėdulės "įgeidį" jums išskišti savo brangias ir greičiausiai jums nereikalingas prekes už kažkokį komplimentą, kurio negaunate iš savo vyro, ar norą paplepėti? O tai jau nebūtų parsidavimas?
Ir kokio "bieso", p. Auriau, jūs toks visas išmintingas, leidžiate savo bobai vaikščioti į turgų? Čia gi tikrų tikriausias taupukų elgesys. Tai gal jūs kokią MLM principais maisto produktų kompaniją įsteigtumėt. Ir porintumėte sau, pavyzdžiui, kad vat nuo jūsų parduodamo pienuko kokia astma kaip dūmas išnyksta, o nuo duonelės - kepenų cirozė dingsta.
Žinote, Lietuvoje tikrų vyrų tikrai nedaug belikę, todėl man pavyko, kad tokį kažkada radau ir su juo laiminga gyvenu. Aš nesiskundžiu nei bendravimo, nei komplimentų stoka, todėl neinu į plepaus pardavėjo-kasininko eilę. O normalus, mandagus ir pagarbus elgesys KULTŪRINGAM žmogui yra privalomas VISUR IR VISUOMET. Aš visuomet pasisveikinu su bet kuriuo kasininku pardavėju, visuomet padėkoju už "geros dienos" palinkėjimą ir atsakau tuo pačiu. O turguje smulkiesiems verslininkams -prekeiviams ar ūkininkams ir geros prekybos palinkiu. Norint sulaukti malonaus elgesio nebūtina steigti MLM kompaniją, priklausyti jai ar pirkti iš jos. Pirmiausia reikia pačiam būti mandagiam ir kultūringam. Kiekvieną sutiktą žmogų gerbti ir vertinti, nepaisant jo socialinio statuso, išsilavinimo, religijos ir įsitikinimų. Su paniekos gaidele ištarta fraze "namų šeimininkės, žiūrinčios muilo operas", "taupukės", ( nuo kada taupumas yra nuodėmė?), kvailais samprotavimais apie moterų vedybinį statusą ir panašius dalykus toli nenukeliausite.
Be to, manau, kad savo gyvenamąja vieta jums reikėtų pasirinkti kitą šalį. Aš suprantu, kai žmonės burnoja prieš valdžią, nelogiškus, o dažnai neteisingus ir plėšikiškus įstatymas. Bet jie nesako, kad visi lietuviai durni ir blogi. O jūs, p. Auriau, negerbiate ir nevertinate ne tik šios valstybės, bet ir jos gyventojų. Tai kas gi jus čia laiko? Važiuokite ten, kur daug daug milijonų protingų žmonių, suvokiančių, koks yra gėris MLM.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malibu: 15 balandžio 2010 - 08:54
Na koks po Stalino mirties, ištremta buvo pati reproduktyviausia, pati inteligentiškiausia visuomenės dalis. Dalis jos pabėgo į užsienį. Vėl spekuliuojat bet kuo.
Faktas, kad mes gyvename skirtinguose pasauliuose. 70 proc. visos prekybos sakot? Parduotuvėje pastovėkit ir pažiūrėkit, kas sudaro didžiausią krepšelio dalį. Plovikliai, sultys, papildai ar maisto produktai kasdieniniai? Tai jūs norit pasakyt, kad visai tai pereis į MLM lygį?
Dar, labai jau jūs varot ant lietuvių (autoironija geras, geras dalykas, jau rašiau). Susimastėt kiek Amerikoj prekybos centrų plotų? Ne, o veltui. Nieko jums nesako? Galima postringaut iki pamėlynavimo apie lietuvių kvailumą, neįdomu, faktai, brangusis, faktai.
Cha, ir vėl spekuliuojat. O kaip jums vaizdelis: turgus čiauška raudonskruostė moterėlė, uch nu smagu gi iš jos pirkt. Bet pamatot, kad ta raudonskruostė moterėlė tempia daržovytes ne iš kaimo, o iš šalia vienos didžiausių Vilniaus gatvių plytinčio daržiuko. Patikėkit, atvažiuokit į svečius, parodysiu ir Vilniuj galima tokį vaizdelį pamatyt. Ir jūsų žmonikė ir toliau pirks pas tą pačia moterėlę, tik dėl to, kad ji gražiai čiauška?
Va, mieliausiasi jūs mano, ką aš noriu pasakyt jum visą tą laiką ir ko jūs nenorit suprasti, čiauškėt yra vieną, o prekės kokybė yra visai kita.
Dar scenarijus: uogytės pas vieną sutrintos negražios ir brangios, ale jis gražiai čiauška. Pas kitą gražios ir pigesnės, bet jis nešneka(tarkim negali, nes svėrimu užsiėmęs, eilė pas jį...juokauju) ir jūsų žmonikė plauks pas pirmą?
O žinot kokį gi įdomų dalyką aptikau belandžiodama po Monavie puslapiuką, tiesiog nuostabų:
Mona Vie is a food, and, as such, is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Ajajai, ponas Auriau, kaip gi ten su apetitu, energija, migrena? Sultys tėra maistas, net ne maisto papildas. Busiu labai pikta aštriadantė su beisbolo lazda lietuvė, kuo geresnės už spanguolių ar obuolių? Kaina turi įrodyt, kad jos geros? Ar jūs, su pasakom, kad maistas nuo migrenos padeda, ar energijos duoda. Man kava energijos duoda, bet čia bent jau įrodytas kofeino poveikis. O jūsų Monavie su savo glikeminiu indeksu, nieko neįrodo, nes ir pas elementarų obuolį jis beveik toks pat. Vadinas jus ir nuo obuolių sulčių lipsit medžiais taip pat sėkmingai. Mona vie, nieko neįrodo, ji rašo, tai maisto produktas, visos kitos savybės jūsų vaizduotės, vartotojau, vaisius. Na ir vėl, tyrimų 0, atsakomybės 0...kas lieka..pšššššššššššššš. Atleiskit, a kiek jos kainuoja? Kiek aš galiu nusipirkti vaisių už tuos pinigus?
Papildyta:

pamąstymui.  einate su savo bambliu į supermarketą. Bamblys užsigeidžia žaislo. prieštaravimas. ašara nurieda. perkate. Kur čia ekonomika? Ar tai, kad žaislą nupirkot, ar tai, kad vaikas save pardavė?

Hm, čia reik suprast apie MLM rašėt, kai perka net nepagalvoja ar jiem tų sulčių, papildų, ploviklių reikia? Tada taikliai....reik jus pagirt.
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2010 04 15, 10:15)
Ar jūs, su pasakom, kad maistas nuo migrenos padeda, ar energijos duoda.

Tai ne pasakos. Maistas , dieta , subalansuota mityba ir visi kiti panasus dalykai , ir astma isgydo , ir migrena, ir daugeli kitu ligu. Tik vieni mieliau renkasi cheminius ar hormoninius vaistus , o kiti gydosi sveikai. smile.gif

Papildyta:
[quote=gielux,2010 04 15, 10:15]
Atleiskit, a kiek jos kainuoja? Kiek aš galiu nusipirkti vaisių už tuos pinigus?
Papildyta:

O kokius vaisius pirktumete? Vynuoges su pesticidu virsijama norma, kuriu nezinia kiek tonu suvalge lietuviai? Obuolius , purkstus 16 kartu? ...
Nieko nesakau , jei turite soda , visko uzsiauginate patys (kaip ir mes darom) , tai vasara 100% buname apsirupine svieziom , ekologiskom darzovem ir vaisiais. Bet ziema... Nekyla ranka pirkti chemines darzoves ir vaisius... Bet kasdieniam maisto racione ju taip reikia...
Atsakyti
[quote=Aurea,2010 04 15, 22:59]
Tai ne pasakos. Maistas , dieta , subalansuota mityba ir visi kiti panasus dalykai , ir astma isgydo , ir migrena, ir daugeli kitu ligu. Tik vieni mieliau renkasi cheminius ar hormoninius vaistus , o kiti gydosi sveikai. smile.gif
Papildyta:
[quote=gielux,2010 04 15, 10:15]
Atleiskit, a kiek jos kainuoja? Kiek aš galiu nusipirkti vaisių už tuos pinigus?
Papildyta:

O kokius vaisius pirktumete? Vynuoges su pesticidu virsijama norma, kuriu nezinia kiek tonu suvalge lietuviai? Obuolius , purkstus 16 kartu? ...
Nieko nesakau , jei turite soda , visko uzsiauginate patys (kaip ir mes darom) , tai vasara 100% buname apsirupine svieziom , ekologiskom darzovem ir vaisiais. Bet ziema... Nekyla ranka pirkti chemines darzoves ir vaisius... Bet kasdieniam maisto racione ju taip reikia...
[/quote]
Palaukit, ar skiriat sultis, vieną butelį, nuo priemonių komplekso? Matau, kad ne. Nes ką jūs citavot, kalba ėjo apie acai sulčių butelį. Parašykit prašau, gal radot kur kokios moksliškai įrodytos informacijos(kurios aš čia desperatiškai jau seniai prašau), kad acai padeda nuo migrenos, jei jau tai, anot jūsų ne pasakos.
Sakot chemija. O homeopatija kaip? Neegzistuoja? Prašau, pilnos vaistinės. Ir ant jų nerašo, kad tai maisto produktas ir nuo jokių ligų negydo.
Matėt, ką citavau Auriui? Gal išverst? Pati Monavie rašo, kad tai maistas ir negydo jokių ligų. Tai kaip suprast? Jūs va sakot, kad gydo.
Lietuviai obuolių tiek nepurškia, nereikia lialia. Lenkai purškia, vokiečiai purškia ir dar vaškuoja, taip, bet lietuviai ne. Turiu ir sodą. Pernai laaabia gerai obuoliai mūsų krašte užderėjo. Žinokit žiemai kiek sulčių išsispaudėm, pasaka: ir ne egzotika ir ne šimtus kainuoja ir be chemijos. Kuo jum netinka šaltalankių sultys? Kas trukdo prisišaldyt braškių, aviečių, mėlynių, spanguolių? Jos purkštos? Matyt...Tik acai uogytės vienintelės pasaulyje nepurkštos. Oooo.... pasirodo ekologinės LT daržovės: morkos, bulvės, burokėliai, obuoliai, yra pasaulio stebuklas. Apie Tatulos programą neteko skaityt, ne?
Atsakyti
Malonu kažkam gera padaryt.  Baby-bumm karta pas mus prasidėjo po Stalino mirties.

user posted image
Josifas Stalinas gimė 1879 m. gruodžio 21 d. – mirė 1953 m. kovo 5 d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 16 balandžio 2010 - 08:33
QUOTE(gielux @ 2010 04 16, 00:41)
Palaukit, ar skiriat sultis, vieną butelį, nuo priemonių komplekso? Matau, kad ne. Nes ką jūs citavot, kalba ėjo apie acai sulčių butelį. Parašykit prašau, gal radot kur kokios moksliškai įrodytos informacijos(kurios aš čia desperatiškai jau seniai prašau), kad acai padeda nuo migrenos, jei jau tai, anot jūsų ne pasakos.
Sakot chemija. O homeopatija kaip? Neegzistuoja? Prašau, pilnos vaistinės. Ir ant jų nerašo, kad tai maisto produktas ir nuo jokių ligų negydo.
Matėt, ką citavau Auriui? Gal išverst? Pati Monavie rašo, kad tai maistas ir negydo jokių ligų. Tai kaip suprast? Jūs va sakot, kad gydo.
Lietuviai obuolių tiek nepurškia, nereikia lialia. Lenkai purškia, vokiečiai purškia ir dar vaškuoja, taip, bet lietuviai ne. Turiu ir sodą. Pernai laaabia gerai obuoliai mūsų krašte užderėjo. Žinokit žiemai kiek sulčių išsispaudėm, pasaka: ir ne egzotika ir ne šimtus kainuoja ir be chemijos. Kuo jum netinka šaltalankių sultys? Kas trukdo prisišaldyt braškių, aviečių, mėlynių, spanguolių? Jos purkštos? Matyt...Tik acai uogytės vienintelės pasaulyje nepurkštos. Oooo.... pasirodo  ekologinės LT daržovės: morkos, bulvės, burokėliai, obuoliai, yra pasaulio stebuklas. Apie Tatulos programą neteko skaityt, ne?

Tose sultyse ir yra priemonių kompleksas - 19 rūšių vaisiai smile.gif bigsmile.gif
Nieko nematau blogo su tuo acai ,tuo labiau , kad produktas turi košerinį ženklą , manau žinote ka jis reiškia , jei žinot apie Tatula ir pan. O kad sultys yra maistas - tai taip!! Ir niekas nerašys , kad tai vaistas nuo visų ligų. Paprasčiausiai jas naudodamas žmogus ilga laiką , ima ir pasveiksta. Lygiai taip pat , kaip ir astma sergantis žmogus visa gyvenimą naudojęs vaistus nuo astmos , vieną dieną apsilanko natūralios medicinos centre , kur jam sustatoma dieta , ir per kurį tai laiką žmogus visiškai pasveiksta nuo astmos laikydamasis dietos. Bet niekas nesako , kad tie produktai , kuriuos jam leidžiama valgyt yra vaistas.
Iš kur jūs žinote , kad lietuviai nepurškia obuolių? Iš kur žinote , kad daržovės yra 100% ekologiškos? Pavyzdžiui , ar jūs perkat sukirmijusias , išgedusias morkas , bulves (nes jos yra ekologiškos) , o kitos gražios , sultingos, lietuviškos , neišgedę - patikėkit , chemijos nemažai matę.Taip sutinku , yra ekologiškų produktų spec. parduotuvėse , arba jei pažįstat kokį ūkininką - labai gerai , ir žinot , kad jis nenaudoja jokių pesticidų , herbicidų ir pan. Čia lygiai taip pat kaip su vištiena , kiauliena... Lietuvoje tipo tai švariausia mėsa , nes mažiausiai brudo naudoja augindami. Bet - naudoja.

Kaip yra su ekologija Lietuvoj,- atvažiavo inspektorius popierių patikrint į gamyklą, gavo gerų dovanėlių ir išvažiavo. Ir plaukia toliau Nerimi nuotėkos užterštos chemikalais iš gamyklos... Galvojat kažkas kitaip yra su ūkiais? Na , nežinau , gal ir yra tokių patriotų , sąžiningų žmonių , kurie dirba sąžiningai ,bet kur jų yra? Lenkiu galvą žemai prieš juos 4u.gif

Sutinku , lietuviškos uogos - super! Ypač miško. Visą šaldiklį žiemai jomis užkraunu. Vaikas valgo išsišiepęs , bet kažkodėl alerginė astma nepraeina , o vat geria dabar alijošiaus sultis (irgi iš mlm , amerikietiškas ,iš amerikoniškų ekolaukų augintų alijošių) ir reikalai gerėja! Kiek žinau , ne vienas žmogus nuo alijošiaus sulčių pasveiko nuo astmos , nuo šienligės...
Kaip tuo tarpu gydytojai tradiciniai pusę metų žaidė su vaistais cheminiais , hormoniniais , ir niekaip negalėjo jų pritaikyt vaikui. Rezultato nebuvo. Nusiperki vaistus gydytojo išrašytus , parsineši namo , skaitai : "Lėtina vaikų augimą..." Na nežinau. Taip ir guli tie vaistai. Dabar tik nežinau kur juos utilizuoti g.gif .

Be to , kad gautume dienos normą vitaminų ir mineralų iš vartojamų daržovių ir vaisių , turime jų suvalgyti visą karutį. Nežinau , aš nepajegčiau, kad ir labai norėčiau. O vat sultys koncentruotos - po 50 gr į dieną - ko gi ne?

Apie homeopatiją - nieko prieš neturiu - bet vistik , tai yra vaistai , o ne maistas. Ir nėra ji labai nekalta. Paskaitykit - sudėtyje ir gyvsidabrio rasite.

Ir pabaigai. Viskas gerai su tom lietuviškom uogytėm. Naudojamos jos yra 100% , bet jei galima iš mlm sulčių , maisto , ar ir tų paprastų buitinių valiklių ir pinigėlį uždirbti , tai kodėl nepanaudoti tų produktų? Gi jie nėra blogi. Tuo labiau , jei pripažįstami viso pasaulio, sertifikuoti ir pan? Galima uždirbti ir iš lietuviškų uogyčių - bet kažkaip nesinori prie vieškelėlio su stiklainiukais uogų stovėti ir prekiauti ax.gif

Dar dėl kainos sultyčių - kur šimtus kainuoja biggrin.gif . Jei dirbate su sultytėm, tai sultytės jums asmeniškai labai atpinga 4u.gif. Nors aš su tom sultytėm nedirbu , bet gal ir dirbsiu , jei labai norėsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurea: 16 balandžio 2010 - 13:17
QUOTE(Aurea @ 2010 04 16, 13:14)
Tose sultyse ir yra priemonių kompleksas - 19 rūšių vaisiai smile.gif  bigsmile.gif
Nieko nematau blogo su tuo acai ,tuo labiau , kad produktas turi košerinį ženklą , manau žinote ka jis reiškia , jei žinot apie Tatula ir pan. O kad sultys yra maistas - tai taip!! Ir niekas nerašys , kad tai vaistas nuo visų ligų. Paprasčiausiai jas naudodamas žmogus ilga laiką , ima ir pasveiksta. Lygiai taip pat , kaip ir astma sergantis žmogus visa gyvenimą naudojęs vaistus nuo astmos , vieną dieną apsilanko natūralios medicinos centre , kur jam sustatoma dieta , ir per kurį tai laiką žmogus visiškai pasveiksta nuo astmos laikydamasis dietos. Bet niekas nesako , kad tie produktai , kuriuos jam leidžiama valgyt yra vaistas.
Iš kur jūs žinote , kad lietuviai nepurškia obuolių? Iš kur žinote , kad daržovės yra 100% ekologiškos? Pavyzdžiui , ar jūs perkat sukirmijusias , išgedusias morkas , bulves (nes jos yra ekologiškos) , o kitos gražios , sultingos, lietuviškos , neišgedę - patikėkit , chemijos nemažai matę.Taip sutinku , yra ekologiškų produktų spec. parduotuvėse  , arba jei pažįstat kokį ūkininką - labai gerai , ir žinot , kad jis nenaudoja jokių pesticidų , herbicidų ir pan. Čia lygiai taip pat kaip su vištiena , kiauliena... Lietuvoje tipo tai švariausia mėsa , nes mažiausiai brudo naudoja augindami. Bet - naudoja.

Kaip yra su ekologija Lietuvoj,- atvažiavo inspektorius popierių patikrint į gamyklą, gavo gerų dovanėlių ir išvažiavo. Ir plaukia toliau Nerimi nuotėkos užterštos chemikalais iš gamyklos... Galvojat kažkas kitaip yra su ūkiais? Na , nežinau , gal ir yra tokių patriotų , sąžiningų žmonių , kurie dirba sąžiningai ,bet kur jų yra? Lenkiu galvą žemai prieš juos 4u.gif

Sutinku , lietuviškos uogos - super! Ypač miško. Visą šaldiklį žiemai jomis užkraunu. Vaikas valgo išsišiepęs , bet kažkodėl alerginė astma nepraeina , o vat geria dabar alijošiaus sultis (irgi iš mlm , amerikietiškas ,iš amerikoniškų ekolaukų augintų alijošių)  ir reikalai gerėja! Kiek žinau , ne vienas žmogus nuo alijošiaus sulčių pasveiko nuo astmos , nuo šienligės...
Kaip tuo tarpu gydytojai tradiciniai pusę metų žaidė su vaistais cheminiais , hormoniniais , ir niekaip negalėjo jų pritaikyt vaikui. Rezultato nebuvo. Nusiperki vaistus gydytojo išrašytus , parsineši namo , skaitai : "Lėtina vaikų augimą..." Na nežinau. Taip ir guli tie vaistai. Dabar tik nežinau kur juos utilizuoti g.gif .

Be to , kad gautume dienos normą vitaminų ir mineralų iš vartojamų daržovių ir vaisių , turime jų suvalgyti visą karutį. Nežinau , aš nepajegčiau, kad ir labai norėčiau. O vat sultys koncentruotos - po 50 gr į dieną - ko gi ne?

Apie homeopatiją - nieko prieš neturiu - bet vistik , tai yra vaistai , o ne maistas. Ir nėra ji labai nekalta. Paskaitykit - sudėtyje ir gyvsidabrio rasite.

Ir pabaigai. Viskas gerai su tom lietuviškom uogytėm. Naudojamos jos yra 100% , bet jei galima iš mlm sulčių , maisto , ar ir tų paprastų buitinių valiklių ir pinigėlį uždirbti , tai kodėl nepanaudoti tų produktų? Gi jie nėra blogi. Tuo labiau , jei pripažįstami viso pasaulio, sertifikuoti ir pan? Galima uždirbti ir iš lietuviškų uogyčių - bet kažkaip nesinori prie vieškelėlio su stiklainiukais uogų stovėti ir prekiauti ax.gif

Dar dėl kainos sultyčių - kur šimtus kainuoja biggrin.gif . Jei dirbate su sultytėm, tai sultytės jums asmeniškai labai atpinga 4u.gif. Nors aš su tom sultytėm nedirbu , bet gal ir dirbsiu , jei labai norėsiu smile.gif

Na vat mūsų ūkininkais jūs nepasitikite, kai jie pateikia ekologiškų produktų pažymėjimą. O štai Amerikos produktai jums kažkodėl abejonių nekelia. Jūs tikrai žinote, kad jie ekologiški? Pati matėte, kaip viskas auginama ir gaminama? vadinasi amerikiečiais pasikliauti mes galime, o štai lietuviais - tikrai ne?
Atsakyti
QUOTE(Malibu @ 2010 04 16, 16:36)
Na vat mūsų ūkininkais jūs nepasitikite, kai jie pateikia ekologiškų produktų pažymėjimą. O štai Amerikos produktai jums kažkodėl abejonių nekelia. Jūs tikrai žinote, kad jie ekologiški? Pati matėte, kaip viskas auginama ir gaminama? vadinasi amerikiečiais pasikliauti mes galime, o štai lietuviais - tikrai ne?

Seip esu baigusi ekologija. Dalyvavusi praktikose ir pan. , mokiausi su ekologu is vienos zymios gamyklos , uztai turiu truputi tokio nepasitikejimo ekologiniu lygiu LT, nes truputi zinau negeros konfidencialios info. Bet tik tiek ir galiu pasakyt.
Cia Lietuva. Jus pabandykit Amerikos ar Vokietijos , Sveicarijos policininkui duoti kysi , jei virsysite greiti. Ir pabandykit lietuviui policininkui duoti kysi... Kas ims ir kas neims? mirksiukas.gif
Manau Amerikoje yra paprasciausiai grieztesne teisine baze , nei musu , uztai pas mus laaaabai daug visokiu nukrypimu ir nesvarumu. Ner cia ka kalbet. Visi tai zino.
Tai vat. Lygiai taip pat ir su sertifikatais , pazymejimais ir pan. Nesakau , yra ir pas mus doru pilieciu. Tik ju reikia ieskoti.
Bet neaktualu man lietuviski ukininkai su savo bulvem , nes patys mes uzsiauginam visas darzoves be trasu ir pan. Taip kad , nei parduotuvej , nei turguje neperkam.
Mano geri draugai buvo "Nutrilite" papildu gamykloje Amerikoje, laukuose , kur auginama zaliava papildams. Nustebo , kad Amerikoj didziausiuose laukuose zmones dirba su kauptukais , ravi piktzoles , augina boruzes kenkejams naikinti... Taigi , matyt tikrai zaliava auginama eklogiskai mirksiukas.gif .
Atsakyti
gielux Kokią lentelę tamsta pateikėt? gimstamumo? ar atvažiavusių rusakalbių ir grįžusių iš sibiro?
prašau pateikti gimstamumo lentelę ir įrodyti, kad aš kalbu netiesą. Tiesa aš kalbu iš atminties. didžiausias demografinis bumas Lietuvoj buvo 1956 -1960. Kartoju gimstamumo, o ne bendrą gyventojų didėjimą iš kurių pagrinde buvo rusakalbiai.
Per kurią vietą aš rašiau, kad sultys gydo nuo migrenos? Prašau surast ir patvirtint.
Kad mano žmona išgėrė ir sakė, kad jai migrena praėjo tai dar nereiškia, kad nuo migrenos gydo. Jos nieko negydo. Jos tik duoda pilnavertį maistą lastelėm. O kai jos gauna pilnavertį maistą tai organizmas jaučiasi gerai. Vienaip tam, anaip kitam. Faktas tas, kad jos suteikia energijos, sutvarko potenciją, miegą ir t.t. sultys yra maistas. užtat man jos ir patinka, kad nereikia aiškinti apie oksidantus ir t.t. O jas pristatyt man užtenka 17 sekundžių.
Pav. Žmona jų išgerė, visą dieną jautėsi gerai, kai grįžau namo man aplink kaklą apsivyniojo ir aš ją į dausas nunešiau. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurius.D @ 2010 04 16, 17:40)
Jos tik duoda pilnavertį maistą lastelėm. O kai jos gauna pilnavertį maistą tai organizmas jaučiasi gerai.

Lietuvoje gerėjant materialiniam gyvenimui nuo 1950 m. nuosekliai mažėjo gimstamumas. Čia citata.
Pilnavertis maistas, patiko išsireiškimas. Pirma paskaitykit, kas tai yra:
Šeši svarbiausi maisto komponentai
Vitaminai
Vitaminai reikalingi daugumai ląstelės gyvybinių procesų. Jie padeda išgauti energiją iš gliukozės, dalyvauja augimo ir atsistatymo mechanizmuose.
Mineralai
Šešiolika skirtingų mineralų greitina augimo ir atsistatymo procesus, išskiria energiją iš maistingųjų medžiagų ir padeda susidaryti naujiems audiniams.
Ląsteliena
Ląsteliena skatina virškinimą bei kitų energiją teikiančių maistingųjų medžiagų pasisavinimą ir taip reguliuoja medžiagų apykaitą ląstelėse.
Angliavandeniai
Oksiduojami angliavandeniai išskiria energiją. Organizmas juos labai greitai pasisavina, taigi saldus ir krakmolingas maistas tinka puikiai tinka prieš mankštą.
Riebalai
Riebalai – tai koncentruota energija. Be to, jie padeda susidaryti cheminiams organizmo “pasiuntiniams” – hormonams bei prostaglandinams.
Baltymai
Aminorūgštys, susidarančios virškinant baltymus, yra naujų ląstelių statybinė medžiaga.
Jūs tvirtinat, kad visi šie komponentai yra acai uogose? Norėčiau įrodymų, nes ko gero p.Aurius kandidatas į Nobelio premiją.
Ne faktas, kad jos sutvarko potenciją, ne faktas, kad jos sutvarko miegą, ne faktas, kad jos suteikia energijos. Ir ne gielux, deja deja, jum tai sako, o Monavie. * These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. Visur, visur šita žvaigždutė.
Dėl migrenos, tai kodėl nevedat paralelių: žmona suvalgė duonos, praėjo migrena? Nes anot, Monavie(žiūrim žvaigždutę), nuo sulčių ji jai negalėjo praeiti, vadinas nuo kažko kito. Prašom išsamią ataskaitą ką valgė ir gėrė...nagrinėsim.
Va kai Food and Drug Administration įvertins, tada galėsit ir apie dausas skiest, o kol kas: gal darbe koks sipatiškas jos bendradarbis mirktelėjo ir jautės gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 16 balandžio 2010 - 20:45