Įkraunama...
Įkraunama...

Apie tinklinį marketingą ir kitas aferas

QUOTE(Aurius.D @ 2010 04 18, 21:42)
Buterfly pati esi linksma panelė...kerštinga.
šiandien aš praleidau kokias 8 valandas įvairiose konferencijose.
Konferncijos skype jei kalbėt balsu yra problemiškos kalbant daugiau kaip trim keturien nariam. Problema yra fonai, kadangi susijungia daug mikrofonų ir garsiakalbių.  konferencija kuri vyksta per skype telefono pagalba turi vieną trūkumą neturi četo. todėl mes sujungiame dvi konferencijas į vieną ir turim gerą kokybišką balsą ir četą ir gali dalyvauti iki 80000 narių vienu metu. Tai naujovė.
Gal buterfly jūs irgi tuo naudojatės mokymo procese. nežinau.
Davai taip buterfly susburiam tokią komandą aš ir tu ir vadinam tuos kurie nežino kas yra skaypinės konferencijos praplautom smegenėlėm, siaurai matančiais, kuo ten dar...ai aš fantazijos neturiu.
svarbiausia, kad taip visus vadindami jausime didžiulį kaifą ir žlugdysime, žlugdysime žlugdysime. thumbup.gif

gal nereikia pulti i krastutinumus ir isvedziojimus, nes tikrai perlenkiate lazda
Atsakyti
QUOTE(Aurius.D @ 2010 04 18, 14:36)

sultys yra maistas ir kaip ir kiekvienas maistas vienam labiau reikalingas kitam mažiau. yra metodikos, kurios nusako ar tas maistam jum tinka ar ne. Galima jomis pasinaudoti ir pasitikrinti. Aš jum pasakojau kaip šis produktas veikė konkretų žmogų. Ir nieko daugiau. Ir nereikia tikėjimo netikėjimo. Tą žmogų veikė taip.  Kitą gali veikti kitaip, o trečia niekaip. ir viskas. Per kurią vietą aš sakiau, kad šis produktas gydo nuo migrenos...apskritai gydo nuo migrenos. Konkretų žmogų taip, bet ne apskritai. Pav jei jūsų žarnynas užterštas tai šis produktas visai nieko neduos kaip ir kiti.

Ne ne ne, gerbiamasis, jus teigiat, kad tai, citata: Jos tik duoda pilnavertį maistą lastelėm. O kai jos gauna pilnavertį maistą tai organizmas jaučiasi gerai.
Pilnaverčio maisto esmė ir yra, kad jis pilnavertis. Jau rašiau 6 punktus, kurie apibūdina, kas tai yra. Nebesikartosiu, ir jokių ten, tinka netinka.
Ir konkretų žmogų NEGYDO, nepamirškit žvaigždutės ir ką ji sako.
QUOTE(Aurea @ 2010 04 16, 13:14)
Tose sultyse ir yra priemonių kompleksas - 19 rūšių vaisiai smile.gif  bigsmile.gif
Nieko nematau blogo su tuo acai ,tuo labiau , kad produktas turi košerinį ženklą , manau žinote ka jis reiškia , jei žinot apie Tatula ir pan. O kad sultys yra maistas - tai taip!! Ir niekas nerašys , kad tai vaistas nuo visų ligų. Paprasčiausiai jas naudodamas žmogus ilga laiką , ima ir pasveiksta. Lygiai taip pat , kaip ir astma sergantis žmogus visa gyvenimą naudojęs vaistus nuo astmos , vieną dieną apsilanko natūralios medicinos centre , kur jam sustatoma dieta , ir per kurį tai laiką žmogus visiškai pasveiksta nuo astmos laikydamasis dietos. Bet niekas nesako , kad tie produktai , kuriuos jam leidžiama valgyt yra vaistas.
Iš kur jūs žinote , kad lietuviai nepurškia obuolių? Iš kur žinote , kad daržovės yra 100% ekologiškos? Pavyzdžiui , ar jūs perkat sukirmijusias , išgedusias morkas , bulves (nes jos yra ekologiškos) , o kitos gražios , sultingos, lietuviškos , neišgedę - patikėkit , chemijos nemažai matę.Taip sutinku , yra ekologiškų produktų spec. parduotuvėse  , arba jei pažįstat kokį ūkininką - labai gerai , ir žinot , kad jis nenaudoja jokių pesticidų , herbicidų ir pan. Čia lygiai taip pat kaip su vištiena , kiauliena... Lietuvoje tipo tai švariausia mėsa , nes mažiausiai brudo naudoja augindami. Bet - naudoja.

Kaip yra su ekologija Lietuvoj,- atvažiavo inspektorius popierių patikrint į gamyklą, gavo gerų dovanėlių ir išvažiavo. Ir plaukia toliau Nerimi nuotėkos užterštos chemikalais iš gamyklos... Galvojat kažkas kitaip yra su ūkiais? Na , nežinau , gal ir yra tokių patriotų , sąžiningų žmonių , kurie dirba sąžiningai ,bet kur jų yra? Lenkiu galvą žemai prieš juos 4u.gif

Sutinku , lietuviškos uogos - super! Ypač miško. Visą šaldiklį žiemai jomis užkraunu. Vaikas valgo išsišiepęs , bet kažkodėl alerginė astma nepraeina , o vat geria dabar alijošiaus sultis (irgi iš mlm , amerikietiškas ,iš amerikoniškų ekolaukų augintų alijošių)  ir reikalai gerėja! Kiek žinau , ne vienas žmogus nuo alijošiaus sulčių pasveiko nuo astmos , nuo šienligės...
Kaip tuo tarpu gydytojai tradiciniai pusę metų žaidė su vaistais cheminiais , hormoniniais , ir niekaip negalėjo jų pritaikyt vaikui. Rezultato nebuvo. Nusiperki vaistus gydytojo išrašytus , parsineši namo , skaitai : "Lėtina vaikų augimą..." Na nežinau. Taip ir guli tie vaistai. Dabar tik nežinau kur juos utilizuoti g.gif .

Be to , kad gautume dienos normą vitaminų ir mineralų iš vartojamų daržovių ir vaisių , turime jų suvalgyti visą karutį. Nežinau , aš nepajegčiau, kad ir labai norėčiau. O vat sultys koncentruotos - po 50 gr į dieną - ko gi ne?

Apie homeopatiją - nieko prieš neturiu - bet vistik , tai yra vaistai , o ne maistas. Ir nėra ji labai nekalta. Paskaitykit - sudėtyje ir gyvsidabrio rasite.

Ir pabaigai. Viskas gerai su tom lietuviškom uogytėm. Naudojamos jos yra 100% , bet jei galima iš mlm sulčių , maisto , ar ir tų paprastų buitinių valiklių ir pinigėlį uždirbti , tai kodėl nepanaudoti tų produktų? Gi jie nėra blogi. Tuo labiau , jei pripažįstami viso pasaulio, sertifikuoti ir pan? Galima uždirbti ir iš lietuviškų uogyčių - bet kažkaip nesinori prie vieškelėlio su stiklainiukais uogų stovėti ir prekiauti ax.gif

Dar dėl kainos sultyčių - kur šimtus kainuoja biggrin.gif . Jei dirbate su sultytėm, tai sultytės jums asmeniškai labai atpinga 4u.gif. Nors aš su tom sultytėm nedirbu , bet gal ir dirbsiu , jei labai norėsiu smile.gif

QUOTE(Aurea @ 2010 04 16, 16:29)
Seip esu baigusi ekologija. Dalyvavusi praktikose ir pan. , mokiausi su ekologu is vienos zymios gamyklos , uztai turiu truputi tokio nepasitikejimo ekologiniu lygiu LT, nes truputi zinau negeros konfidencialios info. Bet tik tiek ir galiu pasakyt.
Cia Lietuva. Jus pabandykit Amerikos ar Vokietijos , Sveicarijos policininkui duoti kysi , jei virsysite greiti. Ir pabandykit lietuviui policininkui duoti kysi... Kas ims ir kas neims? mirksiukas.gif
Manau Amerikoje  yra paprasciausiai grieztesne teisine baze , nei musu , uztai pas mus laaaabai daug visokiu nukrypimu ir nesvarumu. Ner cia ka kalbet. Visi tai zino.
Tai vat. Lygiai taip pat ir su sertifikatais , pazymejimais ir pan. Nesakau , yra ir pas mus doru pilieciu. Tik ju reikia ieskoti.
Bet neaktualu man lietuviski ukininkai su savo bulvem , nes patys mes uzsiauginam visas darzoves be trasu ir pan. Taip kad , nei parduotuvej , nei turguje neperkam.
Mano geri draugai buvo "Nutrilite"  papildu gamykloje Amerikoje, laukuose , kur auginama zaliava papildams. Nustebo , kad Amerikoj didziausiuose laukuose zmones dirba su kauptukais , ravi piktzoles , augina boruzes kenkejams naikinti... Taigi , matyt tikrai zaliava auginama eklogiskai mirksiukas.gif .

Irgi daug rašėt, kolege, bet... visgi bet. Mano specializacija biologija. Ir dirbus aš ir mokslinį darbą. Dabar šiek tiek apie ekologija ir Tatulą. Ten atvažiuoja į lauką inspektoriai ir paskaičiuoja kiek kolorado vabalų yra viename kv. metre, jei apie bulves kalba, paima šakniavaisius tyrimams.
Toliau, kaip jūs kaip mokslo žmogus nepasigendat įrodymų??????
Alijošius, ne gi jis nuo seno žinomas fitomedicinoje. Ir pas mane jis ant palangės auga, kuo geriausia nudegimus gydo. Tiesa, ar žinot, kad su juo reik atsargiai elgtis, jei yra problemų su virškinimo traktu.
Dėl maisto, na mieloji kolege, kur radot kokia veikliųjų medžiagų koncentracija yra tose sultyse? Na nerandu aš, nerandu. Aš pratus, kad man tyrimai yra viskas, pati esu darius, tyrus pvz. feromonų poveikį, ekologijos institute, na ir ką, o gi vieni veikia puikiai, kiti ne. Tai, kur tie tyrimai, kodėl rašom, kad tai maistas ir nieko negydo. Kam reikalingos tos žvaigždutės? O gi todėl, kad veiklioji medžiaga yra mažais kiekiais. Ir kur parašyta, kad tai ekologinis. Jūs įsitikinusi, kad jei tai MLM produktas, tai jis bus išskirtinai ekologinis? Tai parodykit man, kur, vėl gi, na kur tyrimai.
Dabar apie MLM produktus, tai ir jūs, būdama mokslo žmogus, teigsite, kad jos visavertis maistas? Dar, o kaip alergija į egzotinius produktus? Netikiu, kad jūs nežinot apie tai.
O apie obuolius lietuviškus, purškia lietuviai, jei tai ne ekologinis, tik daro jie tai kelis kartus, lenkai keliolika.
Tai jūs, kaip mokslo žmogus, teigiate, kad visi paprastoje prekyboje esantys produktai yra visi ne ekologiški, o ekologiški gali būti tik MLM? nuvažiuokit į LT laukus ir ten pamatysit ūkininkus dirbančius su kauptukais. Dar, na negi viskas yra gaminama LT, aš rašiau, prašau yra čekų, šveicarų, amerikiečių firmų gaminančių įvairius produktus. Tai jie ir visi sukčiai?
Aurea, tai pasakykit, kuo jums blogas, LT šaltalankis, aloe šiandien ne MLM mačiau parduodamą. Kuo jie blogesni? Viskas su Hg, nitratai ir nitritais? Aš nepeikiu MLM produkto, tik sakau, kad kaina yra didelė. Informacijos nėra. Na, kad ir prie Monavie, abstraktu, jokių koncentracijų, nieko. KODĖL?Pvz. man reik Universalnutrition, prašau atsiverčiu, randu su koncentracijom. Aš jau rašiau apie KGC kremą, Aukseli(Aurea) jūs mano mieliausias, na gi ten grynų gryniausia chemija. Galioja 12 mėn. nuo atidarymo. Jūs kaip mokslo žmogus, tikriausia žinot, kiek galioja natūrali kosmetika. Jums nieks nedėstė apie būtent tame areale paplitusių augalų veiksmingumą čia gyvenantiems žmonėms? O mums dėstė. Todėl aš stengiuosi pirkti kosmetiką, skirtą šiauriečiams. Kuo jums Liumene neįtinka? Ji nėr visiškai natūrali, bet tuo ir nesigiria.
Dar apie aplinkos taršą. Jum kaip ekologei, tikrai turėjo šį pavyzdį sakyt: perkelkit žmogų iš pirmykštės bendruomenės į jis labai greit mirtų. Žinau žmogų, kuriam buvo trinama galva gyvsidabriu vaikystėje, kad plaukai geriau augtų. Dabar jam 83 metai, patikėkit, net perpus mažesnio amžiaus žmonės pavydi sveikatos. Nesakau, kad Hg yra gerai ir nekenksmingas, bet ar nė vienas iš mūsų sovietmečiais nežaidęs sudaužytu termometru? Hg klausimas eskaluojamas dėl vakcinų. Jūs skiepijot savo vaikus?
Na ir pabaigai, na trūksta man tų sertifikatų, trūksta. Būtent, kad tos informacijos trūksta. Aurea, pasakykit prašau, pvz. kuo Amway ploviklis yra geresnis už Neutral? Ant Neutral parašyta, kad rekomenduojamas danų ir lietuvių astmos ir alergologų draugijų. Sakot uždirbti, aš niekados negalėčiau sakyti, kad sultys yra pilnavertis maistas, kad 50 gr. gali užtikrinti visą mineralų, vitaminų, amino rūgščių ir kt. medž. paros dozę. Ir galima nevartoti nei vaisių, nei uogų, nei daržovių. Ir tuo labiau, kad jos vertos šimtų. Kur jūs radot, kad tame 50 gr. yra RDN vitaminų ir mineralų?
Aš nesakau, kad tai blogos prekės, aš sakau, kad jų kaina yra aukšta. Pačios MLM kompanijos rašo tas žvaigždutes ne be reikalo. Tai sultys ir nieko daugiau, net ne maisto papildas.
Uch, košerinį praleidau....o košerinis=ekologija? Nusipirkau maximoj košerinį saulėgrąžų aliejų, žinot už kiek. Už 5 Lt. Esmė: šaltas spaudimas(nesiginčiju, tikrai geras ekstahavimo būdas) ir ''košeriniame maiste dažnai vartojamos daržovės, bei jame vengiama vienu metu maišyti pieniškus ir mėsiškus produktus, kurie pilve sukeltų maisto rūgimą ar puvimą''. Bet pagal MLM standartus prie jo kainos turėjo puikuotis bent 1 nulis. Tiesa apie ekologiją nieko neužsimena, matyt užmiršo.
Dar, klausimas kai ekologei, visi MLM yra izoliuoti, t.y. gruntiniai vandenys ir krituliai jų nepasiekia? Manau kaip ekologė, suprantat apie ką aš.
Tarša yra didelė aplinkos, bet čia kita tema ir ją galima labai ir labai ilgai plėtot. Beje, p. Auriau, nespjaukit į oksidantus, p. Aurea, gali paaiškinti jų svarbą organizmui ir sąsają su tarša globalia aplinkos.
Astma, bet čia be ironijos ir rimtai, turiu medikų šeimoj, nenaudokit buityje daug valiklių, net ir MLM, nes tai neretai yra priežastis. Kaip bebūtų gaila visa egzotika, taip pat alergenas. Gaila, kad imuninei sistemai šias laikais tenka susidoroti su padidintu krūviu, sakau, patikėkit, visa ta egzotika ne į nauda (čia tik vienas veiksnys, kad neprikibtumėt, nes jų yra be galo daug: dažikliai, sintetiniai priedai, aplinkos tarša ir kt., kurių pilna ir paprastose produktuose, todėl ir mėgstu skaityti etiketes). Labai atsargiai reiktų, dabar paplinta ir visi bėga: imbieras, ženšenis ir kt.(nepyktini p. Aurius acai neminėsiu). Paprastas pavyzdys: nuvažiuokite į Indiją ar Tailandą, ar tą pačią p. Ameriką be skiepų ir valgykite, kaip tenykščiai, gerkite vandenį ir pan. ir pažiūrėkite ar nebus bėdų (šitai p.Aurius pavadino bobučių pasakomis). Todėl labai gaila, kai sakoma gali vartot ir nėščios moterys tą visą egzotiką.
Atsakyti
Gielux visiškai teisi dėl Košerinio maisto. Daugelis painiaja sąvoką "košerinis" su "ekologiškas". Aš esu mokslinį darbą rašiusi apie žydų religiją ir jų papročius, tai manau, kad turiu šiek tiek daugiau žinių tais klausimais. Košerinis reiškia pagamintas pagal judaizmo reikalavimus, nevartojant tam tikrų produktų ir nemaišant tam tikrų produktų. Ir net tokiame lygmenyje, kad negalima naudoti tų pačių indų mėsos ir daržovių, pieno gamybai. Mėsai - atskiri virtuviniai rykai, daržovėms atskiri, pieno produktams atskiri ir t.t. Taigi, košerinio maisto ženklas yra reikšmingas tik judaizmą išpažįstančiam žmogui, o ne tūlam lietuviui ar rusui, kuris be jokių skrupulų į tą patį puodą meta ir mėsą ir daržoves.
Atsakyti
Aurea, ką jus manot apie konservantus? Kaip jus žiūrit į benzeną?
P. Auriau, o Monavie produkcijoje yra konservantų?
Dar kainų matematika. Rekomenduoja nuo ~ 59 iki 113 ml per dieną. Vadinasi 135 Lt per ~13-6 dienų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 19 balandžio 2010 - 09:28
QUOTE(gielux @ 2010 04 18, 22:17)

Gerbiamos mokslininkės 4u.gif , pagaliau prisėdau tęsti diskusiją smile.gif . Gaila tik , kad mano mokslinis darbas buvo susijęs su pramone. Kiek atkapsčiau ten visokių spragų, tai manau ir ūkiuose būčiau taip pat atkapsčiusi. Taigi:
Apie alijošių ant palangės. Kiek jis sukaupia savyje vertingųjų savybių augdamas ant palangės vazonėlyje? Aišku , nudegimams gydyti gal ir užtenka , bet vartoti jį į vidų - tai niekada ir nesiryžčiau. Miela biologe , matyt žinote , kad yra daugybė alijošiaus rūšių. Ir viena , kuri daugiausiai turi vitaminų , mineralų , mikroelementų ir aminorūgščių , yra aloe barbadensis miller. Ir iš šio aloe sultys gaminamos tik iš vidinės lapų žele , o žievė , kuri ir sukelia virškinimui blogus dalykus - išmetama. Ir tada ir gaunasi taip , kad alijošiaus sultys sutvarko visas problemas žmonėms, turintiems problemų su skrandžiu , žarnynu ir pan. Žinau vienai pažįstamai , kuri sirgo kolitu , butent alijošiaus sultis liepė gydytojai gerti. Taip , aloe galima ir ne per mlm nusipirkti. Nes kokybiškų su atitinkamais sertifikatais ir pan., aloe sulčių yra ir vaistinėse , gal ir prekybos centruose , bet kodėl aš turiu duoti uždirbti tiems dideliems , visą LT apraizgiusiems, smulkų vidutinį verslą nustekenusiems tinklams ? Tikriausiai žinote kiek bankrutavo mažų šeimyninių krautuvėlių , vaistinių , kai gigantai viską paėmė į savo rankas? Jei yra galimybė , tada gal geriau aš duosiu uždirbti pirkdama iš draugės , ar kaimynės , kuri man duoda produktą ir išbandyti , ir paragauti? Negu pirksiu „Eurovaistinėj“ , - tik sumokėsiu ir „ate“.
Dėl veikliosios medžiagos. Nemanau , kad ant maisto , - duonos , varškės ir t.t. etikečių rašo veikliąją medžiagą. Rašo veikliąją medžiagą ant vaistų etikečių. O jei norit veikliosios medžiagos sulčių , tai imkit atskirus vaisius ir žiūrėkit , kas yra to vaisiaus veiklioji medžiaga. Pvz. greipfruto sulčių veikliosios medžiagos yra : furanokumarinai (6‘,7‘-dihidroksibergamotinas, bergamotinas), flavonoidai (nargininas, naringeninas) bei sekviterpenas (notkatonas). (Jėzau , kaip neįdomu!!!)
Apie paprastoje prekyboje esančius ekologiškus produktus: Pvz. : "Rimi"- Daržovių skyrius- Ekologiškų daržovių skyrelis- Ekologiški žiediniai kopūstai-(Iš Prancūzijos). Neekologiškų daržovių skyriuje - lygiai tie patys žiediniai kopūstai... g.gif Nesakau , yra spec. parduotuvės, kur galima gauti 100% ekologiškų produktų , ir iš Vokietijos , Šveicarijos ir t.t. Bet sutikit , kainos tų produktų nemažos. Mano draugė pirko ekologiškus kažkokius papildus koncervuotus raudoname vyne ekologiškoje parduotuvėje. Už vieną vienetą (dozę vienai dienai) mokėjo 12 lt. Tada ji susirado tų papildų tinklapį Vokietijoje ir iš ten parsisiuntė. Jau su parsiuntimu jai tai kainavo 4 lt vnt.
Nesakau , kad jei mlm produktas , tai būtinai bus ekologinis. Ekologinis - sertifikuotas eko sertifikatais. Ir viskas. Jei tokio nėra , tai neekologiškas , bet gali būti mažiau kenksmingas aplinkai (pvz. buitinė chemija be fosfatų , aldehidų ir pan.) O apie ekologišką mlm kosmetiką iš viso nieko nesireiškiau ir netvirtinau , kad mlm kosmetika ekologiška. Liumene man kremas netinka, mane nuo jo beria. Beria ir nuo Artistry kosmetikos , ir nuo Clarins , esu bandžiusi kažkokį kremą su aukso dulkėm , kuris kainuoja nesąmoningus pinigus – ir vistiek mane beria. Tai ką? Man tiko alijošiaus pagrindu kremai. Universalūs , kur pagrindinė sudedamoji dalis aloe. Ir jų flakonas apie 100 ml kainuoja 50 lt. Nemanau , kad tai daug. Ir nesakau , kad tie kremai ekologiški , bet jei jie man tinka? Aš gi galiu naudoti. Renkuosi pati.
Del alerginės astmos. Mano vaikas alergiškas augalų pelėsiui. Kad nereiktų išmesti visų gėlių iš namų , ir kad vaikas galėtų drąsiai žaisti lauke , kur pilna augalų ir tu jų pelėsių , mano uždavinys padaryti vaiką NEALERGIŠKĄ,- kad jis nereaguotu į jokius alergenus. Ne viena čia sugalvojau. Dirbam kartu su homeopate. Ir tai įmanoma. O tos alergijos - jūs teisingai sakote , pasekmė aplinkos taršos, visų tų sintetinių priedų , dažiklių , ir pan. Alergijų daugėja ir tik daugės. Tai mūsų laikų rykštė. Kuo toliau , tuo ji bus skaudesnė.
Taip, kosherinis ženklas - ne lygu ekologija. Tai tik gero maisto ženklas. O tai blogai - kad gero maisto? Ar geriau lietuviškas tradicinis požiūris į maistą – cepelinai , riebalai , alus? Sutikim , mūsų tauta maisto derinimo tradicijų tikrai neturi.
Bet kosherinių ženklų yra visokių! Yra ir eko kosherinis ženklas. Ir ne tik pagal mlm standartus prie kosherinio produkto kainos pridedamas nulis. Ar parduotuvėj visi aliejai kainuoja po 5 lt? Jei jums aliejus parduotuvėje kainavo 5 lt, tai įvertinant kokius antkainius užsideda prekybos centrai (nuo 20 iki 1000 % , (info gauta iš vieno didžiulio prekybos tinklo vadybininko)) , galima paskaičiuoti kokia tikroji kaina yra jūsų aliejaus. Sutikit , už tiek mažai pinigų ar galima pagaminti kokybišką gaminį? Lygiai taip pat su skalbimo milteliais , valikliais , plovikliais ir t.t. Kokius antkainius užsideda tarpininkai? Mlm dirbama tiesiogiai su gamintoju ir uždirba čia tie nepriklausomi distributoriai.
Gruntiniai vandenys ir visokie lietūs pasiekia ir lietuviškus ekolaukus, - ir ką? O gal jau lietuviai atrado kažką naujo - išvaikyti debesis su tolimosiomis pernašomis?
Jei jūs norit plačios info apie mlm gaminius , tai dalyvaukit tų gaminių prezentacijose. Dalyvaukit , kada apie gaminius kalba rimti žmonės(medikai , farmacininkai , gal ir biologų būna) , ne distributoriai. Juk distributoriumi gali tapti kiekvienas , o kad apie gaminį viską išmanyti , tai reikia ir daug domėtis , mokytis ir studijuoti , kad jį išnarstyti po kaulelį ir atsiradus tokiems priekabiems žmonėms , atsakyti į visus klasuimus. Bet į visus klausimus atsakymų juk nežino niekas!!! O kada distributoriai nesidomi apie gaminius , o tik stengiasi jį kuo greičiaus iškišti , parduoti , tai ir prikuria pasakų apie tai , kad LOC yra super nuo anginos ir pan.
Aišku , sultys nėra pilnavertis maistas. Kaip ir bičių žiedadulkės , pieneliai ir visokie papildai. Šeip jau ant visų jų yra rašoma , kad reikia + dar ir valgyti. Nežinau , ar ir ištverčiau tik sultis gerdama.
Apie gyvsidabrį. Na aš tai tikrai nežaidžiau su termometrais. Mane tėvai šeip gerai prižiūrėjo ax.gif . O šeip yra daug dalykų , kodėl vieni miršta nuo lašo alkoholio , kiti visą gyvenimą geria ir numiršta sveikais organais , nes numiršta , nes juos kas pripjauna. Tai genai , likimas , ar kas – nežinau.
Oi , dar apie egzotiką. Mano močiutė serga išsėtine skleroze. Šita liga ypač paplitusi pabaltijo šalyse. Dėl ko? Niekas nežino , gal dėl klimatinių sąlygų , dėl nepilnaverčio maisto. Gal mums ir trūksta tos egzotikos šiek tiek?
Ačiū , kad priminėt šaltalankį. Reiks kada prie jo sugrįžti. Pasiieškosiu , gal yra kokie eko ūkiai LT , kur jį augina. Bet jei ir yra , reikia sėsti ir važiuoti apžiūrėti. Nes su lietuviais reikia įsitikinti viską savo akimis.Tik kiek pastebėjau , šaltalankis dažniausiai auginamas pakelėse.Tai nemanau , kad jis labai vertingas. Iš kur gauna šaltalankį gaminantys iš jų produkciją? Superka iš uogų rinkėjų? O kur rinkėjai uogas renka?
Oi , žiūriu , negaliu sustoti. Bijau visa forumą prirašyti.
Geros visiems dienos 4u.gif . Nebūkim tokie negatyvai. Nenorit to mlm - niekas gi jūsų neužnorins! tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(gielux @ 2010 04 19, 09:51)
Aurea, ką jus manot apie konservantus? Kaip jus žiūrit į benzeną?
P. Auriau, o Monavie produkcijoje yra konservantų?
Dar kainų matematika. Rekomenduoja nuo ~ 59 iki 113 ml per dieną. Vadinasi 135 Lt per ~13-6 dienų?

Oi , sorry , praleidau apie konservantus. Šeip jų ir natūralių būna.
Benzenas. Kancerogenas. Bet daug gi yra kancerogenų! Pilna to benzeno ir aplinkoje , automobilių išmetamose dujose , gal ir iš Islandijos vulkano jo kažkiek gausime. O kaip tai susiję su mlm? Gal radot mlm kompaniją , kuri benzenu prekiauja? bigsmile.gif
Atsakyti
Raganos jūs visos. Tik nesišiauškit aš gerąja prasme. Jūsų protėvės visokias žoleles išmanė, o jūs dabartinėse parfurejos ir maisto papildų džiuglėse. Tai gerai, taip ir reikia. Manoji tai logopedė, surdopedagogė, tai žinot kaip ir medikė. O man kas sultys jai tinka ir Vemma jai tinka tai gerai. bile tik tinka.
Apie kainas. Vienas butelys kainuoja 17 eu jei perki 12 dėžių. Norint daryti verslą čia ne pinigas.
Aš kažkaip susidomėjai kaip tas asajos uogas renka, juk jos auga ant 30 metrų palmių. Nelengva turėtų būti. Dangaus uogos ne taip lengvai pasiekiamos, gal todėl ir atrastos buvo visai neseniai tik XX amžiaus pabaigoj.
tiesa kompanija skelbia, kad jei netinka prekė tai ją galima grąžinti (alergizuoja ar ką) Sako, kad nusiskundimų kaip ir nėra. Gal nieko baisaus. pabandyt gal ir galima. Galva prašviesės, negatyvios mintys išgaruos..
Apie Maksimą. Aš ne Račas, nesu toks kategoriškas, bet Maksimoj stengiuos nepirkti. Energetika ten bloga. O apgaulių...prūdais.
Aš geriau mokėsiu tiems kuo pasitikiu. Tikrai. O jei dar ir padeda...tai jokių abejonių.
bet pardon mergaitės ruošiuosi vesti prezentacijas ir dar rusų kalba...turiu tekstą pasirašyti ir dar išsiversti.
Žinutė redaguota. Ištrintas skelbimas. Moderatorė AŠA.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 20 balandžio 2010 - 19:28
Atsakymas dėl konservantų. skaitau nuo butelio. E303, E202. E211.
O buvo taip. Žmona pasiėmė į darbą, įsipylė į kažkokį buteliuką ir surūgo gan greitai, o tamsiame butely stovi kaip ir nieko šaldytuve.
Tai va, jūs profesorės man ir paaiškinkit.
Atsakyti
QUOTE(Aurea @ 2010 04 19, 16:48)
Gerbiamos mokslininkės 4u.gif ,  pagaliau prisėdau tęsti diskusiją smile.gif . Gaila tik , kad mano mokslinis darbas buvo susijęs su pramone. Kiek atkapsčiau ten visokių spragų, tai manau ir ūkiuose būčiau taip pat atkapsčiusi. Taigi:
Apie alijošių ant palangės. Kiek jis sukaupia savyje vertingųjų savybių augdamas ant palangės vazonėlyje? Aišku , nudegimams gydyti gal ir užtenka , bet vartoti jį į vidų - tai niekada ir nesiryžčiau. Miela biologe , matyt žinote , kad yra daugybė alijošiaus rūšių. Ir viena , kuri daugiausiai turi vitaminų , mineralų , mikroelementų ir aminorūgščių , yra aloe barbadensis miller. Ir iš šio aloe sultys gaminamos tik iš vidinės lapų žele , o žievė , kuri ir sukelia virškinimui blogus dalykus - išmetama. Ir tada ir gaunasi taip , kad alijošiaus sultys sutvarko visas problemas žmonėms, turintiems problemų su skrandžiu , žarnynu ir pan. Žinau vienai pažįstamai , kuri sirgo kolitu , butent alijošiaus sultis liepė gydytojai gerti. Taip , aloe galima ir ne per mlm nusipirkti. Nes kokybiškų su atitinkamais sertifikatais ir pan.,  aloe sulčių yra ir vaistinėse , gal ir prekybos centruose , bet kodėl aš turiu duoti uždirbti tiems dideliems , visą LT apraizgiusiems, smulkų vidutinį verslą nustekenusiems tinklams ? Tikriausiai žinote kiek bankrutavo mažų šeimyninių krautuvėlių , vaistinių , kai gigantai viską paėmė į savo rankas? Jei yra galimybė , tada gal geriau aš duosiu uždirbti pirkdama iš draugės , ar kaimynės , kuri man duoda produktą ir išbandyti , ir paragauti?  Negu pirksiu „Eurovaistinėj“ , - tik sumokėsiu ir „ate“.
Dėl veikliosios medžiagos. Nemanau , kad ant maisto , - duonos , varškės ir t.t. etikečių  rašo veikliąją medžiagą. Rašo veikliąją medžiagą ant vaistų etikečių. O jei norit veikliosios medžiagos sulčių , tai imkit atskirus vaisius ir žiūrėkit , kas yra to vaisiaus veiklioji medžiaga. Pvz. greipfruto sulčių veikliosios medžiagos yra : furanokumarinai (6‘,7‘-dihidroksibergamotinas, bergamotinas), flavonoidai (nargininas, naringeninas) bei sekviterpenas (notkatonas). (Jėzau , kaip neįdomu!!!)
Apie paprastoje prekyboje esančius ekologiškus produktus: Pvz. : "Rimi"- Daržovių skyrius- Ekologiškų daržovių skyrelis- Ekologiški žiediniai kopūstai-(Iš Prancūzijos). Neekologiškų daržovių skyriuje - lygiai tie patys žiediniai kopūstai... g.gif  Nesakau , yra spec. parduotuvės, kur galima gauti 100% ekologiškų produktų , ir iš Vokietijos , Šveicarijos ir t.t. Bet sutikit , kainos tų produktų nemažos. Mano draugė  pirko ekologiškus kažkokius papildus koncervuotus raudoname vyne ekologiškoje parduotuvėje. Už vieną vienetą (dozę vienai dienai) mokėjo 12 lt. Tada ji susirado tų papildų tinklapį Vokietijoje ir iš ten parsisiuntė. Jau su parsiuntimu jai tai kainavo 4 lt vnt.
Nesakau , kad jei mlm produktas , tai būtinai bus ekologinis. Ekologinis - sertifikuotas eko sertifikatais. Ir viskas. Jei tokio nėra , tai neekologiškas , bet gali būti mažiau kenksmingas aplinkai (pvz. buitinė chemija be fosfatų , aldehidų ir pan.) O apie ekologišką mlm kosmetiką iš viso nieko nesireiškiau ir netvirtinau , kad mlm kosmetika ekologiška. Liumene man kremas netinka, mane nuo jo beria. Beria ir nuo Artistry kosmetikos , ir nuo Clarins , esu bandžiusi kažkokį kremą su aukso dulkėm , kuris kainuoja nesąmoningus pinigus – ir vistiek mane beria. Tai ką? Man tiko alijošiaus pagrindu kremai. Universalūs , kur pagrindinė sudedamoji dalis aloe. Ir jų flakonas apie 100 ml kainuoja 50 lt. Nemanau , kad tai daug. Ir nesakau , kad tie kremai ekologiški , bet jei jie man tinka? Aš gi galiu naudoti. Renkuosi pati.
Del alerginės astmos. Mano vaikas alergiškas augalų pelėsiui. Kad nereiktų išmesti visų gėlių iš namų , ir kad vaikas galėtų drąsiai žaisti lauke , kur pilna augalų ir tu jų pelėsių , mano uždavinys padaryti vaiką NEALERGIŠKĄ,- kad jis nereaguotu į jokius alergenus. Ne viena čia sugalvojau. Dirbam kartu su homeopate. Ir tai įmanoma. O tos alergijos - jūs teisingai sakote , pasekmė aplinkos taršos, visų tų sintetinių priedų , dažiklių , ir pan. Alergijų daugėja ir tik daugės. Tai mūsų laikų rykštė. Kuo toliau , tuo ji bus skaudesnė.
Taip, kosherinis ženklas - ne lygu ekologija. Tai tik gero maisto ženklas. O tai blogai - kad gero maisto? Ar geriau lietuviškas tradicinis požiūris į maistą – cepelinai , riebalai , alus? Sutikim , mūsų tauta maisto derinimo tradicijų tikrai neturi.
Bet kosherinių ženklų yra visokių! Yra ir eko kosherinis ženklas. Ir ne tik pagal mlm standartus prie kosherinio produkto kainos pridedamas nulis. Ar parduotuvėj visi aliejai kainuoja po 5 lt? Jei jums aliejus parduotuvėje kainavo 5 lt, tai įvertinant kokius antkainius užsideda prekybos centrai (nuo  20 iki 1000 % , (info gauta iš vieno didžiulio prekybos tinklo vadybininko)) , galima paskaičiuoti kokia tikroji kaina yra jūsų aliejaus. Sutikit , už tiek mažai pinigų ar galima pagaminti kokybišką gaminį? Lygiai taip pat su skalbimo milteliais , valikliais , plovikliais ir t.t. Kokius antkainius užsideda tarpininkai?  Mlm dirbama tiesiogiai su gamintoju ir uždirba čia tie nepriklausomi distributoriai.
Gruntiniai vandenys ir visokie lietūs pasiekia ir lietuviškus ekolaukus, - ir ką? O gal jau lietuviai atrado kažką naujo - išvaikyti debesis su tolimosiomis pernašomis?
Jei jūs norit plačios info apie mlm gaminius , tai dalyvaukit tų gaminių prezentacijose. Dalyvaukit , kada apie gaminius kalba rimti žmonės(medikai , farmacininkai , gal ir biologų būna) , ne distributoriai. Juk distributoriumi gali tapti kiekvienas , o kad apie gaminį viską išmanyti , tai reikia ir daug domėtis , mokytis ir studijuoti , kad jį išnarstyti po kaulelį ir atsiradus tokiems priekabiems žmonėms , atsakyti į visus klasuimus. Bet į visus klausimus atsakymų juk nežino niekas!!! O kada distributoriai nesidomi apie gaminius , o tik stengiasi jį kuo greičiaus iškišti , parduoti , tai ir prikuria pasakų apie tai , kad LOC yra super  nuo anginos ir pan.
Aišku , sultys nėra pilnavertis maistas. Kaip ir bičių žiedadulkės , pieneliai ir visokie papildai. Šeip jau ant visų jų yra rašoma , kad reikia + dar ir valgyti. Nežinau , ar ir ištverčiau tik sultis gerdama.
Apie gyvsidabrį. Na aš tai tikrai nežaidžiau su termometrais. Mane tėvai šeip gerai prižiūrėjo ax.gif . O šeip yra daug dalykų , kodėl vieni miršta nuo lašo alkoholio , kiti visą gyvenimą geria ir numiršta sveikais organais , nes numiršta , nes juos kas pripjauna. Tai genai , likimas , ar kas – nežinau.
Oi , dar apie egzotiką. Mano močiutė serga išsėtine skleroze. Šita liga ypač paplitusi pabaltijo šalyse. Dėl ko? Niekas nežino , gal dėl klimatinių sąlygų , dėl nepilnaverčio maisto. Gal mums ir trūksta tos egzotikos šiek tiek?
Ačiū , kad priminėt šaltalankį. Reiks kada prie jo sugrįžti. Pasiieškosiu , gal yra kokie eko ūkiai LT , kur jį augina. Bet jei ir yra , reikia sėsti ir važiuoti apžiūrėti. Nes su lietuviais reikia įsitikinti viską savo akimis.Tik kiek pastebėjau , šaltalankis dažniausiai auginamas pakelėse.Tai nemanau , kad jis labai vertingas. Iš kur gauna šaltalankį gaminantys iš jų produkciją? Superka iš uogų rinkėjų? O kur rinkėjai uogas renka?
Oi , žiūriu , negaliu sustoti. Bijau visa forumą prirašyti.
Geros visiems dienos 4u.gif . Nebūkim tokie negatyvai. Nenorit to mlm - niekas gi jūsų neužnorins! tongue.gif
Papildyta:
Oi , sorry , praleidau apie konservantus. Šeip jų ir natūralių būna.
Benzenas. Kancerogenas. Bet daug gi yra kancerogenų! Pilna to benzeno ir aplinkoje , automobilių išmetamose dujose , gal ir iš Islandijos vulkano jo kažkiek gausime. O kaip tai susiję su mlm? Gal radot mlm kompaniją , kuri benzenu prekiauja? bigsmile.gif

Na tipiškas išsisukimas nuo klausimo. Gerai, sukonkretinu ne natūralius konservantus. Aš jau anksčiau rašiau, kancerogeno yra laaabai daug, pati rašiau darbą ir pireno ir pelytes pati skrodžiau, tai turiu jus nuliūdint, net ugnikalnio nereik, užtenka dujinės plytos, kaip ir tų pačių nitratų yra daug. Tai kodėl dvigubus standartus taikot? P. Aurius čia mums tokią paskaitą atskaitė, apie tai, kaip nitratai iš mūsų juodasias skyles, potencialias žudikės daro, tačiau nutylėjo, kad jo išgirtose sultyse yra konservantai. Tai, kaip gi jis savo princesę tais brudais nuodija? Benzenas susidaro tose sultytėse E211 sureagavus su vit. C, reik pripažint, kad pas juos tai viskas yra leistinose normose. Kaip ir nitratai daržovėse.
Apie lietuvius ir ekologiją. Ne jie nesugalvojo, tai sakot mlm sugalvojo, jau būdą?čia jūsų citata: ''Gruntiniai vandenys ir visokie lietūs pasiekia ir lietuviškus ekolaukus, - ir ką? O gal jau lietuviai atrado kažką naujo - išvaikyti debesis su tolimosiomis pernašomis?'' Matyt, kad mlm jau sugalvojo, kaip tuos debesis išvaikyt, nes produktų kainos didelės.
Brangioji Aurea, aš kiek kartų kartojau ir kartosiu, mlm produktas nėra blogas. Bet jo kaina yra labai aukšta. Jūs ir p. Aurius vis sakot distributoriai, distributoriai, na nenoriu aš būt platintoja, aš noriu būti paprasta pirkėja. Tarkim man kosulys, sudėtys pas mlm yra TOP secret dalykas, tai man dabar reiktų per visas lakstyt ir ieškot, kas man padėtų? Tai gal aš geriau į vaistinę nukulniuosiu ir Hedelix lašų nusipirksiu. Tiek to, gali man jie ir neduot ragaut.
''Sutikit , už tiek mažai pinigų ar galima pagaminti kokybišką gaminį? '' tada sutikit, kad košerinis ženklas nieko nereiškia, ypač kai kalba eina apie augalinės kilmės sultis. Juk kalbėjom apie Monavie sultis. O kiek turi kainuoti saulėgrąžos? Aš gi skiriu dar alyvuoges nuo saulėgrąžų ir suprantu, kodėl jis kainuoja tik 5 Lt.
Dėl varškės, paprastų sulčių, mieloji Aurea, bet tai jie juk nekainuoja ~100 Lt. Sakot tiesiogiai, koks ten tiesiogiai, kiek yra lygių ''sponsorius-platintojas'', kiek visiem jiem nubyra?
Ir jus tikrai tikrai įsitikinus, kad aš negaliu ne iš mlm rasti kokybiškos prekės? O kur jūs radot, kad visi produktai mlm yra visi su ekologiniais sertifikatais? Nes gi šaltalankis blogas, viskas kas prekybos centre yra blogai.
Tai visgi jūs sakot, kad Danijos ir Lietuvos astmos-alergologų draugijos rekomendacijos yra niekinės?
Pažiūrėkit į savo ir p. Auriaus postus, aš niekada nesakiau, kad mlm produktas yra blogas, jis tik brangus, o pažiūrėkit ką jūs rašot: viskas kas prekyboje yra blogai. Lietuviai ekologiškai augint nemoka. O mlm produktas, kuris net sertifikatų eko neturi yra vis tiek gerai.
Čia šiek tiek:'' Neigiamą nuomonę apie alijošiaus maistines savybes turi Maisto ir dietos specialistų asociacija Achene (Vokietija): “Alijošius dažnai pervertinamas, panašiai kaip ir kiti maisto papildai - ženšenis arba Q10. Alijošius nėra tinkamas kaip dietinio maisto dalis. Jokioje mokslinėje literatūroje negalima rasti jo maistinės vertės įrodymų”. Dar šiek tiek: Scientific evidence for the cosmetic and therapeutic effectiveness of Aloe vera is limited and when present is typically contradictory. Čia tikrai ne mano žodžiai, aš tik rankioju atsiliepimus ir tiek.
Dabar Amway. Čia jau mano sritis baltyminiai produktai. Radau Nutrilite baltymų milteliai. Kainuoja tas gėris 450 g 150 Lt Reik pripažint: Šiame produkte nėra dirbtinių spalvos, kvapo, skonio ar konservavimo medžiagų. Pagirtina. Tačiau: Du pagrindiniai baltymų tiekėjai - sojos baltymai (60 %) bei lactalbuminas (38 %) . Sojos baltymų biologinė vertė yra 74. O išrūgų izoliato 110-159, išrūgų koncentrato 104. D. Britanijos firmos išrūgų proteinas, taip pat be priedų sintetinių, kainuoja 2.2 kg 175 Lt.
gaminama ne LT, o UK. Ir firma pirmoji iš viso pasaulio papildų gamintojų buvo akredituota ISO9001(International Standards Organisation) už kokybės kontrolę. Tai vėl gi kontroliuoja ne ''pradažni"' lietuviai. Pasakysiu, kodėl gamina iš sojos, todėl, kad tai santykinai pigiausias produktas baltymų gamyboje. Seniau, prieš dobrus 7 metus, sojų baltymai buvo labai populiarūs Lt, nes jie buvo pigūs. Pasirodo ir mlm nesirenka pačią brangiausią ir biologiškai vertingiausią žaliavą.
O mokesčiai? Kiek jūs platindama produkciją sumokat mokesčių? P. Aurius jau apšvietė, kad firmas atidaro užsienyje. Bet vaikai, kažkodėl mokosi LT švietimo sistemoje. Gal pas jus kitaip, parašykit, nes aš tikrai nežinau.
Žinokit aš čia paskaičiau, klausykit, Aurea, kaip jūs gyvenat? Piešėt jūs čia apokalipsę: viskas, kas parduodama LT yra stačiai šū.... Didžiuosius centrus pirkt blogai, nes antkainiai dideli ir prekės prastos kokybės, vaistai visi blogi, įskaitant ir homeopatinius, vadinas jus jų nenaudojat. Parašykit, kaip galima išgyvent perkant tik mlm prekes? Man šitas labai įdomu. Na daržoves sakot auginat, bet gi pati sakėt, užtenka 50 gr sulčių per dieną, tai kam vargstat? Pirktumėt iš Monavie sultis? (nesiimdama platint)
Papildyta:
QUOTE(Aurius.D @ 2010 04 19, 20:31)
Atsakymas dėl konservantų. skaitau nuo butelio. E303, E202.  E211.
O buvo taip. Žmona pasiėmė į darbą, įsipylė į kažkokį buteliuką ir surūgo gan greitai, o tamsiame butely stovi kaip ir  nieko šaldytuve.
Tai va,  jūs profesorės man ir paaiškinkit.

Nu kaip gi savo princesei konservantus duodat? Surūgo, o jūs ką galvojat, jei konservantai, tai amžinai stovi? Batonas, kuo geriausia pelija, čia su konservantais. Ir sešra suges, jai į šaldytuvą neįdėsit mėnesį.
Dėl maximos, nemėgstu didžiųjų prekybcentrių. Bet alternatyvos nėr. Tikrai rinkčiausi mažus, bet kur yra pasirinkimas. O kur tikrai neperku, tai Norfoj, draugė Veterinarijos dirba, papasakojo kas ir kaip
Atsakyti
Užtat aš ir sakau, man visiškai nerūpi produktai MLM. Žmona dabar kavą tik Amway geria, makaronus valgo, aliejų perka, actą. o aš kavą tik savo jau seniai išsirinktą, o buolių vyną savos gamybos biggrin.gif
rūkytą kumpį iš vienos bobutės turguje, na ir dar kai ką.
O pirkti MLM sistemoje niekada negaila. Niekada negaila pirkti pas kolegas.
Bet pas Fabricą Karerve niekada nepirksiu nes jo kompanijos negamina, o tik perparduoda. yra ten pas jį toks tepaliukas tam tikrom vietom pasitept bigsmile.gif
Nes yra kompanijos kurios ne savo produktus parduoda. tokių vengiu. Va ten tai tikrai kainos užkeltos.
Galima sakyti, kad ten tikrai yra apgaulė. yra ir daugiau apgaulingų kompanijų....jų apsčiai.
Bet MLM iš principo nėra apgaulė. tik kai kurios piramidės gudriai pasikavojusios po MLM skraiste.
bet čia jau kita tema.
Atsakyti
QUOTE(Aurius.D @ 2010 04 19, 21:23)
Užtat aš ir sakau, man visiškai nerūpi produktai MLM. Žmona dabar kavą tik Amway geria, makaronus valgo, aliejų perka, actą. o aš kavą tik  savo jau seniai išsirinktą, o buolių vyną savos gamybos  biggrin.gif
rūkytą kumpį iš vienos bobutės turguje, na ir dar kai ką.
O pirkti MLM sistemoje niekada negaila. Niekada negaila pirkti pas kolegas.
Bet pas Fabricą Karerve niekada nepirksiu nes jo kompanijos negamina, o tik perparduoda.  yra ten pas jį toks tepaliukas  tam tikrom vietom pasitept bigsmile.gif
  Nes yra kompanijos kurios ne savo produktus parduoda. tokių vengiu. Va ten tai tikrai kainos užkeltos.
Galima sakyti, kad ten tikrai yra apgaulė. yra ir daugiau apgaulingų kompanijų....jų apsčiai.
Bet MLM iš principo nėra apgaulė. tik kai kurios piramidės gudriai pasikavojusios po MLM skraiste.
bet čia jau kita tema.

O kaip duonytė, pienukas, sūriukas, kiaušinukai, žuvytė ir šikpopieris pagaliau, rūbai?
Bet tai žmogui, kuri yra laimingas savam versle ir nesiruošia platint, ką daryt? Mokėt kosmines kainas?
Jūs pats, aristokratas mlm, teigėt, kad sultys pilnavertis maistas ląstelėms. Kažkaip juk reik parduot brangų produktą, ar ne taip, p. Auriau?
Sakot Amway kavą, ji ją pirktų už tokią kaina, kuri kataloge, pati neplatindama? O aš LofbergsLila mėgstu, ekologinę, pobrangė palygint su paprasta, 250 gr 10 Lt, bet vis tiek pigesnė nei Amway. O Amway kava ekologinė? Čia grynai smalsu, nes nežinau.
Ogo tik ką kaininiką radau, tokia probangi kovutė tik už 25 Lt. Dar patiko alyvuogių aliejus už 113,59 Lt 2*750ml. Na ranką ant širdies p. Auriau, mokėsit tokią kainą, neplatindamas. Va jums amway ateina ir sako pirkit už 113 Lt aliejų. Jis ten auksinis pas jus??? Gal butelys su svarovskiais. Įmeskit, kas nuorodą paskaityt apie jį, sportinis azartas pakilo, kas ten do stebūklas. Ir kuo gaminami Italijoj blogesni?
Atsakyti
mazas papildymas apie kainas. Pvz. mikropluosto sluoste MAXIMOJ siuo metu pagal akcija 0.99 Lt, Kinijoj is fabriko ta pati kainuoja 0.25 Lt, o MLM kompanijose atitinkamai to paties storio- Kinijos fabrike 0.60 Lt, o MLM kompanijoj Lietuvoj ji jau kainuoja 27 litus....va tikrieji kainu skirtumai.....Gal tokie tikrieji kainu skirtumai ir su maisto papildais, ivairiomis sultimis, sulciu zele...tam, kad konsultantui, MLM virsunelei liktu... taip pat, kaip ir MAXIMU virsunelei... kaip manot?
Atsakyti
Manęs nespauskit dėl tų kainų.
Žinau tik tiek, kad kavos žmonai niekada neužtenka nors užsisako nemažai ir parduoda bendradarbėm už tą pačią (savo kainą), metalinnes šluostes visos moterys perka tik užsisakyk ir t.t.
Tegul čia ateina tikri Amway asai iš ryškinasi. O kad jie neina tai kita kalba.
O ką aš žinau. Pas mane sparčiai didėja komanda iš Izraelio. Perka ten tas sultis, pagal kokius dėsnius nežinau.perka pagyvene žmonės ir geria. Vakar jau mano komandoj 27 nariai.
Šiandien ryte dar nežiūrėjau. yra Maskvos komanda jaunų vaikinų dar net 17 neturinčių. Dirba jie ten kaip pasiutę. Aš, kaip Didžiosios Kunigaikštystės kareivis pamažu užkariauju Maskvą, Izraelį. Vytautu gal netapsiu, bet plotus gal ir didesnius užkariausiu. Ir iki lemputės ką jūs kalbat.
Savaime suprantama, perkamoji galia ten yra didesnė netgi darbo neturinčių ir jie perka ir labai nesiginčina. užtat man ir nepatinka kompanijos, kurios nedirba per internetą. Nes vargti su Lietuviais tai vargelis neišpasakytas.
Ką aš dar žinau. Puodai, keptuvės. Rekės įsigyti Amway puodus ir keptuvę, nes Zepter ir tos kurios iš IKI ( kaip jos ten vadinasi) man nelabai patinka. O Amway tikrai geros, net kai kurie restoranai jas užsisako dideliais kiekiais.
Aš jum jau sakiau. vargelį su jumis vargti tikrai nesiruošiu. neįdomu.
Mane MLM domina tik užimtumo prasme. tradicinis verslas, kad egzistuoja yra gerai. ačiū Dievui.
Bet, kad tradicinis verslas daugely sričių užleis vietą MLM irgi žinau. Kad MLM turės keistis ir tobulėt...tai kaip ir savaime suprantama.
Kad tradicinio darbo bus vis mažiau ir mažiau....tai ir kaip ir savaime suprantama.
Kodėl aš toks ramus dėl savo veiklos? Seku makroekonomikos situaciją. Ten dabar karšta. Krizė dar net neprasidėjo. ji gelbėjama visais būdais, bet iš tikro yra tik tempiama guma. Ir kuo aš padarysiu didesnį įdirbį šiandien, tuo man bus lengviau. O šiandien vienos šalys krizę pergyvena sunkiau, kitos kaip ir nieko nejaučia. ir dirbam mes lengvai su kaifu.
Ate, dar turiu tradicinio darbo reikia baigti.
Atsakyti