Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

Laba diena,
jau mėnuo kaip aš su breketais (nuo lapkričio 9 d.) ir pagaliau pirmi pokyčiai - atsirado tarpas tarp pirmuko ir vielytės (buvo prisispaudus), antrukas pasisuko thumbup.gif , jei vaikas dantų neišpils bus visai gerai smile.gif .
QUOTE(Hottea @ 2009 12 08, 22:51)
Labai suprantu tave, Amelie, nes man irgi tokia pati situacija - vietoje implantacijos daktare rekomendavo breketus, kurie sustumtu protinius i tuscias kruminiu vietas - BET KAIP AS ATRODYSIU verysad.gif Tokia buvo pirma reakcija. Dbr moraliskai pasiruosiau vizitacijai tik pas jus paskaiciau apie atsirandancius tarpus doh.gif
O kas bus, jeigu tai nebeatsistatyts ir grazus mano priekiniai taps "tarpuoti"? unsure.gif

Panaši mano situacija - trijų dantų trūksta, ir pas ortodontę nusiuntė protezuotojas smile.gif . Tik mano dantys dar ir kreivi blush2.gif Ortodontė žada du tarpus uždaryti, vieną teks protezuoti tikriausiai, bus matyt gydymo eigoje.

Atsakyti
Kaip faina skaityti patenkintu zmoniu atsiliepimus thumbup.gif

As jau perlipau per save, ir dbr noriu kuo greiciau uzsideti breketus bigsmile.gif Tik tiek, kad vasari isvykstame savaitei, tai kai tik grisiu - leksiu uzsideti thumbup.gif

Vizitacija sausio 4 rolleyes.gif

Ka per pirmaja daro? Tik antspaudus nuima?

Man tik liko panoramine pasidaryti - nuvaziavau i Dainavos poliklinika, o ten eile per visa koridoriu, aplink visi koso doh.gif Kaip lekiau is ten lotuliukas.gif

Kazin, panoramines daro bet kuriame privaciame kabinete? Kur kaune pasidaryti? blush2.gif
Atsakyti
Hottea sveikinu apsisprendus 4u.gif breketai tikrai nera baisu smile.gif

o man net nenueme jokiu antspaudu, bet galvoju gal pamirso, ar pagalvojo kad nueme anksciau, nes ziuriu visom daro tuos antspaudus...
man per konsultacija tiesiog apziurejo dantis, matavo kazka, ilgai tai issiziok, tai susiciaupk, tai is vieno sono,tai is kito. ir panoramine ziurejo, pasake isvadas. ir dar siaip dantis is visu pusiu nufotkino.
Papildyta:
QUOTE(Svajaaa @ 2009 12 09, 21:54)
Pirmadieni pas odontologo,ne ortodonto smile.gif

gal as tundra, bet kuo skiriasi odontologas ir ortodontas ?? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 12 10, 14:32)
Kaip faina skaityti patenkintu zmoniu atsiliepimus  thumbup.gif

As jau perlipau per save, ir dbr noriu kuo greiciau uzsideti breketus bigsmile.gif Tik tiek, kad vasari isvykstame savaitei, tai kai tik grisiu - leksiu uzsideti thumbup.gif

Vizitacija sausio 4 rolleyes.gif

Ka per pirmaja daro? Tik antspaudus nuima?

Man tik liko panoramine pasidaryti - nuvaziavau i Dainavos poliklinika, o ten eile per visa koridoriu, aplink visi koso doh.gif Kaip lekiau is ten lotuliukas.gif

Kazin, panoramines daro bet kuriame privaciame kabinete? Kur kaune pasidaryti? blush2.gif

Kaune dar prie kliniku gali pasidaryt. salia Topolio. 2 aukstu pastatas. Zandikauliu klinika ar kaip ji ten vadinasi. atsimenu kad zalios spalvos raides dideles tokios (pavadinimas). pirmam aukste vaistine ir antram aukste fotkina. nepastebejau kad ten dideles eiles butu. ax.gif
Atsakyti
Laba diena, merginos 4u.gif . Senai buvau pas jus blush2.gif .
Na esu jau puse mensio su breketais........pripratau jau taip prie ju, kad nejauciu, kad turiu juos....smile.gif. Tuo labiau, kad niekas neskaudejo:). Vienas tik dantukas kaskaip pailgejo, arba man taip atrodo schmoll.gif ,nesuprantu kaip taip atsitiko...tai kai uzkliunu ji, tai truputi nemalonu. Tik va kai reikia valymu dantuku uzsiimti, vaje, o kartais taip tingiu doh.gif .
Na pokyciu jokiu pakolkas jokiu nera....mazai gi dar laiko. O kada jums jau pirmi pokyciai atsirado smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(Cinamonaite @ 2009 12 10, 15:34)
Na pokyciu jokiu pakolkas jokiu nera....mazai gi dar laiko. O kada jums jau pirmi pokyciai atsirado smile.gif?

sveikute, smagu, kad apsipratai taip greitai, man tai breketai ilgai tryne vidines zandu puses, vis vaska turedavau deti tai diena, tai nakti. dabar jau turbut 2 men kai isvis be vasko, tai negaliu atsidziaugti biggrin.gif

o del pokyciu tai mano apatiniai dantys buvo labai baisiai susigrude ir i sona pasvire, tai kazkaip pati maciau, kad kas savaite kazkas keiciasi, jauciau ir kad tarpukai padideja/pamazeja kai siulu valydavau.
dabar kai ziuriu i nuotraukas po 1 men tai neatrodo, kad ziauriai pasikeite dantys buvo, bet as pati maciau tuos pokycius tuo metu. man didziausias skirtumas pasimate po 3 men, ta prasme lyginant nuotrauka pirmos dienos ir 3men.
o dabar jau dantukai gana tiesiai stovi, tai per paskutinius men toks vaizdas, kad niekas nejuda, nors po truputi slenkasi i sona, kad tarpuka uztrauktu...
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2009 12 10, 16:29)
Hottea sveikinu apsisprendus  4u.gif breketai tikrai nera baisu smile.gif

o man net nenueme jokiu antspaudu, bet galvoju gal pamirso, ar pagalvojo kad nueme anksciau, nes ziuriu visom daro tuos antspaudus...
man per konsultacija tiesiog apziurejo dantis, matavo kazka, ilgai tai issiziok, tai susiciaupk, tai is vieno sono,tai is kito. ir panoramine ziurejo, pasake isvadas. ir dar siaip dantis is visu pusiu nufotkino.
Papildyta:
gal as tundra, bet kuo skiriasi odontologas ir ortodontas ??  blink.gif

ortodontas dirba su breketais,odontologas tvarko dantukus(grezia ir t.t) 4u.gif
Atsakyti
smile.gif, man vasko net neprireike...smile.gif. Tai taip pat negaliu atsidziaugti...
Taip, su siulu kai valau, seniau labai sunkai tas siulas tilpdavo, dabar laisviau...tai toks tas pokytis pakolkas smile.gif.
Sekantis vizitas tik sausio 7:). Laukiu!

QUOTE(ajaja @ 2009 12 10, 18:44)
sveikute, smagu, kad apsipratai taip greitai, man tai breketai ilgai tryne vidines zandu puses, vis vaska turedavau deti tai diena, tai nakti. dabar jau turbut 2 men kai isvis be vasko, tai negaliu atsidziaugti  biggrin.gif

o del pokyciu tai mano apatiniai dantys buvo labai baisiai susigrude ir i sona pasvire, tai kazkaip pati maciau, kad kas savaite kazkas keiciasi, jauciau ir kad tarpukai padideja/pamazeja kai siulu valydavau.
dabar kai ziuriu i nuotraukas po 1 men tai neatrodo, kad ziauriai pasikeite dantys buvo, bet as pati maciau tuos pokycius tuo metu. man didziausias skirtumas pasimate po 3 men, ta prasme lyginant nuotrauka pirmos dienos ir 3men.
o dabar jau dantukai gana tiesiai stovi, tai per paskutinius men toks vaizdas, kad niekas nejuda, nors po truputi slenkasi i sona, kad tarpuka uztrauktu...

Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 12 09, 21:55)
o man 22diena,pries kaledas doh.gif  lotuliukas.gif  o pirmadieni varau tikrint dantuku smile.gif

o as antradieni dantukus tikrinsiu bigsmile.gif pas odontologe
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 12 10, 15:45)
ortodontas dirba su breketais,odontologas tvarko dantukus(grezia ir t.t) 4u.gif

o tai odontologas ir stomatologas tas pats?? ar stomatologas jau pasenes zodis?? blink.gif
Atsakyti
Manau pasenes, bet reiskia ta pati smile.gif. Juk seniau buvo stomotologinis kabinetas, o dabar jau visur odontologinis kabinetas smile.gif

QUOTE(ajaja @ 2009 12 10, 19:49)
o tai odontologas ir stomatologas tas pats?? ar stomatologas jau pasenes zodis??  blink.gif

Atsakyti
Aciu uz patarima - eisiu ieskoti prie topolio tos istaigos smile.gif

Dbr pagalvojau, kad man reikia nusiteigti, jog skaudes visi tie priverzimai - juk man is abieju pusiu nera po krumini - tai kaip supratau, protinius stums i tuos tarpus unsure.gif

O virsutinis kruminis, kuris labai isvesejo per 2 metus irgi bus stumiamas i savo vieta "lanke" - tad man nusimato ilgas kelias iki Holivudo cool.gif
Atsakyti