Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(smilsee @ 2009 12 09, 21:59)
Man 30 gruodzio,bet galvoju ar persikelti i veliau ar ne,nes nenoriu as per naujus kosem maitintis lotuliukas.gif

hmm,aš persirašyčiau blush2.gif lotuliukas.gif man tai dabar tik sausio vidury tongue.gif
QUOTE(Svajaaa @ 2009 12 10, 17:45)
ortodontas dirba su breketais,odontologas tvarko dantukus(grezia ir t.t) 4u.gif

o ne atvirkščiai ? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Baby.. @ 2009 12 11, 21:03)
hmm,aš persirašyčiau  blush2.gif  lotuliukas.gif man tai dabar tik sausio vidury  tongue.gif

o ne atvirkščiai ?  g.gif  blush2.gif

ne wink.gif
Atsakyti
Nu man sake nusprest ar 30 ar savaite po visu svenciu,o as sugalvojau kad man 30 reikia doh.gif biggrin.gif Baby,beje,kur foto? huh.gif
Atsakyti
Stebėjausi, kaip gali breketas atsiklijuoti, o pačiai šiąnakt atsiklijavo. Dabar taip nepatogu, tabaluoja. (nuo antruko atsiklijavo, tai priekyje tabaluoja). Kaip tyčia dabar savaitgalis, juk neskambinsiu daktarei g.gif Pirmadienį man paskirtas vizitas, tai nors tiek gerai. Bet kaip man taip dar dvi dienas išbūti, planuoju važiuoti apsipirkti ir pan. Kažkoks diskomfortas. MB sako aš tau su replėm jį nuimsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2009 12 12, 09:13)
Stebėjausi, kaip gali breketas atsiklijuoti, o pačiai šiąnakt atsiklijavo. Dabar taip nepatogu, tabaluoja. (nuo antruko atsiklijavo, tai priekyje tabaluoja). Kaip tyčia dabar savaitgalis, juk neskambinsiu daktarei  g.gif Pirmadienį man paskirtas vizitas, tai nors tiek gerai. Bet kaip man taip dar dvi dienas išbūti, planuoju važiuoti apsipirkti ir pan. Kažkoks diskomfortas. MB sako aš tau  su replėm jį nuimsiu  lotuliukas.gif

ot doh.gif o tai gal rimtai nuimt, kad nepamestum. nes pas tave gi metaliniai gales tau ta pati priklijot bigsmile.gif bet kaip nakti ataiklijavo, ka darei ? tongue.gif bet tikrai gerai kad pirmadieni vizitas, pasitaikyk tu man taip. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, vis pasiskaitinėju kaip jums sekas, bet neparašau, jau viršus trečią mėnesį skaičiuoja, tačiau apačią vietoj žadėto lapkričio tik sausį dės. Man kaip ir Hoteai breketus rekomendavo vietoj krūminių implanto. Dabar stums protinį į 7-uko vietą. Na, o tuo pačiu ir likusius palygins:) Nors, manau, jei nebutų reikėję krūminių dantų problemų spręst, tikrai nebūčiau dėjusis breketų... visgi ne " žalia jaunystė", plius dar ir dėl apsinuoginančių kaklelių rizika yra, o be to niekas nekalba kokia su tais perstumdytais dantukais būna situacija po 10, 20, 30 metų...... žodžiu niekur nebus vien pliusų....
Atsakyti
QUOTE(V_0622 @ 2009 12 12, 13:35)
Sveikos merginos, vis pasiskaitinėju kaip jums sekas, bet neparašau, jau viršus trečią mėnesį skaičiuoja, tačiau apačią vietoj žadėto lapkričio tik sausį dės. Man kaip ir Hoteai breketus rekomendavo vietoj krūminių implanto. Dabar stums protinį į 7-uko vietą. Na, o tuo pačiu ir likusius palygins:) Nors, manau, jei nebutų reikėję krūminių dantų problemų spręst, tikrai nebūčiau dėjusis breketų... visgi ne " žalia jaunystė", plius dar ir dėl apsinuoginančių kaklelių rizika yra, o be to niekas nekalba kokia su tais perstumdytais dantukais būna situacija po 10, 20, 30 metų...... žodžiu niekur nebus vien pliusų....

Bet is visu blogiu reikia maziausi issirinkti mirksiukas.gif o kokie pas tave breketukai, sorry jei rasei. visko neatsiminsi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2009 12 11, 22:45)
Nu man sake nusprest ar 30 ar savaite po visu svenciu,o as sugalvojau kad man 30 reikia doh.gif  biggrin.gif  Baby,beje,kur foto? huh.gif

bus,bus foto blush2.gif bet kad nera jokiu pokyciu pas mane verysad.gif verysad.gif nors dar antrukai nevietoj,jau kokius 3menesiu jie nebejuda

QUOTE(Kavytė @ 2009 12 12, 10:13)
Stebėjausi, kaip gali breketas atsiklijuoti, o pačiai šiąnakt atsiklijavo. Dabar taip nepatogu, tabaluoja. (nuo antruko atsiklijavo, tai priekyje tabaluoja). Kaip tyčia dabar savaitgalis, juk neskambinsiu daktarei  g.gif Pirmadienį man paskirtas vizitas, tai nors tiek gerai. Bet kaip man taip dar dvi dienas išbūti, planuoju važiuoti apsipirkti ir pan. Kažkoks diskomfortas. MB sako aš tau  su replėm jį nuimsiu  lotuliukas.gif

o kaip taip atsiklijavo nakti ? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Baby.. @ 2009 12 12, 17:06)
bus,bus foto  blush2.gif  bet kad nera jokiu pokyciu pas mane  verysad.gif  verysad.gif nors dar antrukai nevietoj,jau kokius 3menesiu jie nebejuda
o kaip taip atsiklijavo nakti ?  blink.gif

o foto ne dantuku o SAVO foto idek tongue.gif
P.S. bet dantuku irgi ax.gif
Atsakyti
Vis dėlto MB kaip tarė, taip padarė, su žirklėm vielutę nukirpo ir nuėmė man tą breketą, nes labai trukdė, tabalavo biggrin.gif

O naktį labai juokingai viskas įvyko. Atsibudau ir pajutau, kad liežuvis tarp vielų įstrigo ir negaliu jo ištraukt lotuliukas.gif (pas mane dvi vielos buvo. viena stora pagrindinė ant visų dantų ir viena plona sujungta su stora, kuri buvo uždėta tik ant antruko, kurį reikia atsumti). Gal labai stipriai prisispaudus miegojau, kad liežuvis ten įstrigo lotuliukas.gif na tai va, kai traukiau liežuvį, tai ir breketas atsiklijavo doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,as kalbejau su drauge ir zodziu jos drauge nesioja ta lanka gomury priklijuota,sake su juo daug bedu,nes atsiklijuoja,kas du menesius,priklijavimas po 100litu,tai sake vel pinigu leidimai,tai sakiau prasysiu,kad visgi man plokstele detu..
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 12 13, 13:22)
Sveikutes,as kalbejau su drauge ir zodziu jos drauge nesioja ta lanka gomury priklijuota,sake su juo daug bedu,nes atsiklijuoja,kas du menesius,priklijavimas po 100litu,tai sake vel pinigu leidimai,tai sakiau prasysiu,kad visgi man plokstele detu..

o koks ten lankas kur gomuryje ?
Atsakyti