Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(Svajaaa @ 2009 12 13, 16:29)
bet issiimt jas galima wink.gif
beviltiska gincytis,nes as sakau ka maciau ir ka girdejau,o neliepiu kazka kazkam detis ar ne smile.gif

as nesigincyju o tik diskutuoju smile.gif ir nesakau, kad tu liepe kazkam kazka detis..
Atsakyti
As tai rinkciaus vielute tik del kad plokstele pas mane gali gulet ant lentynos ir dulkes rinkt o ne dantukus tiesint doh.gif tai net nzn kas man geriau doh.gif aj, bet man ilgai iki to. gal kai man breketus nuims jau kazka mandriau prigalvos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 12 13, 17:28)
As tai rinkciaus vielute tik del kad plokstele pas mane gali gulet ant lentynos ir dulkes rinkt o ne dantukus tiesint  doh.gif  tai net nzn kas man geriau  doh.gif  aj, bet man  ilgai iki to. gal kai man breketus nuims jau kazka mandriau prigalvos  lotuliukas.gif

man kazkaip su vielute ramiau butu smile.gif

o man jau antradieni vizitas, kaip laukiu smile.gif
Atsakyti
as dar ziuresiu ka gydytojas sakys kai laikas ateis, bet manau virsutiniam dantukam imsiu plokstele, sutinku su Svajaaa, kad vielute vistikkaip ir svetimkunis, ta prasme prilipdyta prie dantuku, issiimt negali, valytis sunkiau, nes ten prie pat virsaus ta vielute lipina, tad sunku normaliai tarpdancius iki galo issivalyti (na cia as taip isivaizuodju) o galvoju dar jei reikes kada plombuoti priekinius dantukus vel kazkoks trukdymas...
na bet kiekvienas daro kaip jam patogiau. galvoju plokstele tai irgi nera labai elegantiskas reikalas, na bet manau bandysiu ja pradziai, jei truks kantrybe gal tada ir vielute sugalvosiu uzsilipdyti...
Atsakyti
labukas visoms 4u.gif

norėjau užduoti klausimą toms, kurioms breketukus dėjo ne iš karto ant abejų žandikaulių. Taigi, norėjau paklausti, koks laiko tarpas buvo nuo uždėjimo ant vieno žandikaulio iki kito?
tikuosi klausimą supratot blush2.gif
Paaiškinsiu, kodėl klausiu. Man breketukus ant viršutinio žandikaulio uždėjo lapkričio mėnesį. Tada gydytojos ir paklausiau, kada man traukti dantukus(viršuje irgi traukė). Ji atsakė, kad po kokio mėnesio nešiojimo ant vieno žandikaulio jau galiu, nes tada jau būsiu apsipratusi. Tačiau aš nesitraukiu jų, nes man sesija, atsiskaitymai įvairūs, o dar ir šventės artėja...ir vien todėl bijau trauktis, nes gali nemalonių dalykų nutikti... taigi, ketinu dantukus traukti ne dabar (nes jau mėnesiukas praėjo), bet sausio pradžioje. Po to dar reikės vieną dančiuką susitaisyti. Taigi, kaip manote, ar 3 mėnesių tarpas nuo breketukų uždėjimo ant vieno žandikaulio nebus per ilgas?
Atsakyti
QUOTE(zanetuxg @ 2009 12 13, 18:57)
labukas visoms  4u.gif
norėjau užduoti klausimą toms, kurioms breketukus dėjo ne iš karto ant abejų žandikaulių. Taigi, norėjau paklausti, koks laiko tarpas buvo nuo uždėjimo ant vieno žandikaulio iki kito?
tikuosi klausimą supratot  blush2.gif
Paaiškinsiu, kodėl klausiu. Man breketukus ant viršutinio žandikaulio uždėjo lapkričio mėnesį. Tada gydytojos ir paklausiau, kada man traukti dantukus(viršuje irgi traukė). Ji atsakė, kad po kokio mėnesio nešiojimo ant vieno žandikaulio jau galiu, nes tada jau būsiu apsipratusi. Tačiau aš nesitraukiu jų, nes man sesija, atsiskaitymai įvairūs, o dar ir šventės artėja...ir vien todėl bijau trauktis, nes gali nemalonių dalykų nutikti... taigi, ketinu dantukus traukti ne dabar (nes jau mėnesiukas praėjo), bet sausio pradžioje. Po to dar reikės vieną dančiuką susitaisyti. Taigi, kaip manote, ar 3 mėnesių tarpas nuo breketukų uždėjimo ant vieno žandikaulio nebus per ilgas?

sveika smile.gif tikrai manau kad ne smile.gif cia nuo taves priklauso. man uzdejo apacia tik po metu smile.gif tai tris menesiai manau tikrai nera beda
Atsakyti
Nu nzn man gydytoja sake kad butina vizitas butu po 2 men. t.y. kad apacia ateiciau uzklijot. paaiskino kad apatiniai dantukai spetu judet kartu su priekiniais g.gif cia zinok nuo zmogaus situacijos prikslauso. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 12 13, 19:27)
Nu nzn man gydytoja sake kad butina vizitas butu po 2 men. t.y. kad apacia ateiciau uzklijot. paaiskino  kad apatiniai dantukai spetu judet kartu su priekiniais  g.gif  cia zinok nuo zmogaus situacijos prikslauso.  ax.gif

na matai, jei nespetu judet tai tiesiog kaip man uzsitestu breketu nesiojimo laikas 4u.gif

aisku to taikyt negalima kiekvienam 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justyte**: 13 gruodžio 2009 - 18:48
Na aš jau 7 mėnesius tik su viršum ir net nežinau, kada planuoja apačią dėti. Nėra ko jaudintis ax.gif
Atsakyti
ačiū, kad nuraminot... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(V_0622 @ 2009 12 12, 15:35)
Sveikos merginos, vis pasiskaitinėju kaip jums sekas, bet neparašau, jau viršus trečią mėnesį skaičiuoja, tačiau apačią vietoj žadėto lapkričio tik sausį dės. Man kaip ir Hoteai breketus rekomendavo vietoj krūminių implanto. Dabar stums protinį į 7-uko vietą. Na, o tuo pačiu ir likusius palygins:) Nors, manau, jei nebutų reikėję krūminių dantų problemų spręst, tikrai nebūčiau dėjusis breketų... visgi ne " žalia jaunystė", plius dar ir dėl apsinuoginančių kaklelių rizika yra, o be to niekas nekalba kokia su tais perstumdytais dantukais būna situacija po 10, 20, 30 metų...... žodžiu niekur nebus vien pliusų....

Sveika 4u.gif Kiek laiko nesiosi breketus - gal pasake apytiksliai, per kiek laiko "paeina" tie protiniai i kruminiu vietas? unsure.gif

Man irgi tas pats - gyvenime nebuciau apie breketus pagalvojusi, o dbr unsure.gif
Atsakyti
Mano draugei jau ateinanti trec breketus nuims,tai sake isvis ant apatiniu dantu ne is vidaus o is isores vielute klijuos unsure.gif
Atsakyti