Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

Mano pazistamos sesuo tas vielutes 2 metus nesiojo po nuemimo - bet dbr turi "stabilu holivuda", kaip ji sako biggrin.gif

Niu bet kai pagalvoji, tai nepatogumas su breketais palyginti su ta vielute gal ne taip ir baisus g.gif
Kiek laiko dantukai dar "vaiksto" po nuemimo breketu - visus 2 metus ar tai individualu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 12 13, 23:55)
Mano pazistamos sesuo tas vielutes 2 metus nesiojo po nuemimo - bet dbr turi "stabilu holivuda", kaip ji sako biggrin.gif

Niu bet kai pagalvoji, tai nepatogumas su breketais palyginti su ta vielute gal ne taip ir baisus g.gif
Kiek laiko dantukai dar "vaiksto" po nuemimo breketu - visus 2 metus ar tai individualu? unsure.gif

Yra ir tokių atvejų, kai visą likusį gyvenimą "vaikšto", ypač, jei buvo tvarkytas sąkandis
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2009 12 13, 23:01)
Yra ir tokių atvejų, kai visą likusį gyvenimą "vaikšto", ypač, jei buvo tvarkytas sąkandis

ačiū, "pradžiuginai" doh.gif
Mano sąkandis vis dar taisomas, manyčiau
O kur ketvertukas ištrauktas, kai atsivėrė tarpas tarp antro ir trečio, reik elastiką nešiot tik naktį to tarpo sutraukimui. Tai per naktį susitraukia, per dieną vėl atsiranda tarpelis. Ir kaip "garmoškė" tamposi kasdien doh.gif
Atsakyti
na pas mane vielutes uzklijuotos ir virsuj ir apacioj ir dar plius plokstele reik nesiot.Is pradziu ziauriai buvo nepatogu maise man jos ,bet dabar as ju visai nejauciu.O issivalyt uz vieluciu nesudetinga su ORAL-BI super floss siulu wink.gif bet ar gerai issivalo negaliu pasakyt,pasakysiu nebent sausiomenesi kai apsilankysiu pas higieniste biggrin.gif
Atsakyti
Siaubas blink.gif Prigasdinote unsure.gif Gitusia, o ka sako breketus dejusi daktare - tai normalu?

Kazkur skaiciau, kad tokiu atveju kazkaip "aplieja" ta tarpa tarp dantu, jeigu jis lieka nuemus breketus g.gif
Atsakyti
Sveikos. Na aš ką tik grįžau iš ortodontės, užklijavo man tą nukritusį breketuką ir padidino kalnelius. 30 litų paprašė ax.gif
Atsakyti
as irgi katik gryzau is vizitu pas odontologa ir ortodonta.. ax.gif zaizdeles gija grazei tai gal tvarsti jau nuims visiskai pirmadieni thumbup.gif biski nuliudino del breketu... jei ne ta operacija gal jau nuimtu man breketus..bet kadangi dar sausio pradzioj laukia viena operacija apacioj negali ziuret kaip juda dantukai.. unsure.gif zodziu..be kokio vasario vizitas pas ortodonta atsideda.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Shin @ 2009 12 14, 17:24)
as irgi katik gryzau is vizitu pas odontologa ir ortodonta.. ax.gif  zaizdeles gija grazei tai gal tvarsti jau nuims visiskai pirmadieni thumbup.gif  biski nuliudino del breketu... jei ne ta operacija gal jau nuimtu man breketus..bet kadangi dar sausio pradzioj laukia viena operacija apacioj negali ziuret kaip juda dantukai.. unsure.gif zodziu..be kokio vasario vizitas pas ortodonta atsideda.. verysad.gif

neliudek, viskas del holivudo smile.gif
o as jau ryt einu pas ortodonta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2009 12 14, 16:26)
neliudek, viskas del holivudo smile.gif
o as jau ryt einu pas ortodonta 4u.gif

tai kad operacijos galejo ir nebut..ot tos dantenos unsure.gif
zinai gal ka darys tau ryt?
kol laukiau savo eiles is kabineto isejo mergaite kuri jau buvo nusiteikus snd nusiimt breketus.. bet tai kazkaip sake issiderino ir nukele nuemima.. tai tokia liudna ji buvo.. unsure.gif
Atsakyti
Įsivaizduoju, kad turėjo būti liūdna - kai tuo laukimu visada gyvenai, jau galvojai "tuoj, tuoj" ir šast - dar nenuimam. Tai kiekvienas normalus žmogus, jei ne nuliūstų, tai susinervintų tikrai smile.gif

Man taip buvo su breketų uždėjimu. Labai laukiau, skaičiavau dienas ir kai atėjo ta lauktoji diena, tiesiog vietoj nenustygau. Paprašiau darbe kolegės, kad pavaduotų mane, nes man vizitas ax.gif Ir paskambino iš klinikos, kad daktarė mano į seminarą išvažiavo ir labai atsiprašo, užrašė po kažkur dviejų savaičių tik ax.gif Oj buvau susinervinus ir nusiminus schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kavytė: 14 gruodžio 2009 - 16:46
As gryzau is odontologo,tai sake visi sveiki dantukai akmenuku nera,dabar laukiu 22dienos vizito del berektu ,nes kels dantis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 12 14, 18:03)
As gryzau is odontologo,tai sake visi sveiki dantukai akmenuku nera,dabar laukiu 22dienos vizito del berektu ,nes kels dantis biggrin.gif

as irgi sito tavo vizito laukiu, nes ir man lb idomu kaip tai daroma blush2.gif
o man tai ryt pas odontologe. del akmenuku ax.gif ir dar paprasysiu kad pateptu man dantu kaklelius su floruotu laku, nes jautrus jie kai kur ir valyt skauda kai su sepetuku uzkliunu.
Atsakyti