Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(natale @ 2009 12 14, 20:00)
as irgi sito tavo vizito laukiu, nes ir man lb idomu kaip tai daroma  blush2.gif
o man tai ryt pas odontologe. del akmenuku  ax.gif  ir dar paprasysiu kad pateptu man dantu kaklelius su floruotu laku, nes jautrus jie kai kur ir valyt skauda kai su sepetuku uzkliunu.

as klausiau del akmenuku,man sake dar nereikia,palaukt kol breketus nuims smile.gifo nuo ko tau ji ejautrus?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 12 14, 19:02)
as klausiau del akmenuku,man sake dar nereikia,palaukt kol breketus nuims smile.gifo nuo ko tau ji ejautrus?smile.gif

nu as irgi kol kas tik pasiklaust ar reikia ar ne hig. valymo ax.gif o kakleliai tai nuo neteisingo valymo doh.gif nes bruzinau beliakaip ir pazeidziau emali. lb gerai man tas lakas. paskui ilgai nebeskauda,tik karts nuo karto reikia vel uztepti. o viena dantuka nesenai pradejau "jausti" tai nzn dabar tai teisingai valau dantukus bet vistiek ten kaklelis jautrus pasidare. tai tegul man su laku uztepa ir nebeskaudes rolleyes.gif nu ir dar gales kortelej pazimeti kad nebeturiu 2 protiniu dantuku ax.gif
o man ryt bus lygiai menuo iki vizito pas ortodonte bigsmile.gif kaip laukiuuu. nes net neisivaizduoju kas bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 12 13, 19:48)
Kiek laiko nesiosi breketus - gal pasake apytiksliai, per kiek laiko "paeina" tie protiniai i kruminiu vietas? unsure.gif

Labas smile.gif , na, iš pats pradžių kalbėjom apie 1,5 m., o dabar jau mini 2 m., mat pasirodo pas mane labai "tamprūs tarpai", t.y jie sunkiai juda. Kai po daugelio metų nusiimsiu jau ir prieš ką vaidint nebus biggrin.gif
Atsakyti
Ech...reikes ir man nusiteikti panasiam laiko tarpui verysad.gif
Niu bet dar matysim - taip idomu, kaip ivertins mano dantis bigsmile.gif Sausio 4 thumbup.gif

V_0622, butinai parasyki, kai uzdes breketus 4u.gif Taip idomu, nes situacija panasi musu.
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 12 14, 10:53)
Siaubas blink.gif Prigasdinote unsure.gif Gitusia, o ka sako breketus dejusi daktare - tai normalu?

Ortodontė sakė, kad tarpas vėl gali darytis... Tik kai žiūrėj panoramonę nuotrauką, sakė, kad šaknys jau savo vietose... O juda ir nenori būti gražūs verysad.gif jau masčiau epr sekantį vizitą nuims naujuosius "ragiukus", bet...
Žodž masčiau ant gimtadienio vasarą būt be breketų, bet atrodo viltis jau blėsta...
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif

jungiuosi ir as prie jusu smile.gif zadu detis breketus (jau seniai kaip zadu, tik neprisiruosiu)...buvau dvejose konsultacijose - 2 visiskai skirtingos nuomones smile.gif zadu detis tik i apatini zandikauli, taciau 2 nuomones: kadangi dantys normaliai netelpa,
1. arba traukti kuri nors apacioj prieky -lieka asimetrija,
2. arba slifuoti visus apatinius 4-6 dantis (tiesiog paploninti, kad viskas tilptu zandikaulyje)

Kazkaip net pasimeciau kas cia geriau... pradejau galvoti,jei jau slifavimas tai gal tiesiog estetini plombavima ir nereiks laukti 2 metus rezultato, taciau is kitos puses pasaugant dantis geriau breketai... ax.gif plius dar tai, kad reikia traukti protinius apcioj - vienas gulintis, kitas normalus...

noreciau jusu nuomones,
dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amaral123 @ 2009 12 15, 13:01)
Sveikos, merginos  4u.gif

jungiuosi ir as prie jusu  smile.gif  zadu detis breketus (jau seniai kaip zadu, tik neprisiruosiu)...buvau dvejose konsultacijose - 2 visiskai skirtingos nuomones smile.gif zadu detis tik i apatini zandikauli, taciau 2 nuomones: kadangi dantys normaliai netelpa,
1. arba traukti kuri nors apacioj prieky -lieka asimetrija,
2. arba slifuoti visus apatinius 4-6 dantis (tiesiog paploninti, kad viskas tilptu zandikaulyje)

Kazkaip net pasimeciau kas cia geriau... pradejau galvoti,jei jau slifavimas tai gal tiesiog estetini plombavima ir nereiks laukti 2 metus rezultato, taciau is kitos puses pasaugant dantis geriau breketai... ax.gif  plius dar tai, kad reikia traukti protinius apcioj - vienas gulintis, kitas normalus...

noreciau jusu nuomones,
dekoju  4u.gif

sveikute 4u.gif
ka tu turi galvoj sakydama pasaugant dantis geriau breketai?
as tai turbut nenoreciau, kad priekinius slifuotu, na gal ten tik truputi, bet kazkaip baisu, nes jei per daug paskui bus tarpai jau nebesugrazinsi to ka nuslifuos. o negali tau kruminiu apslifuoti truputuka is abieju pusiu ir taip sustumti dantukus g.gif
taip sakau, nes man paciai apacioj taip ir padare, nes pradzioj galvojo reikes traukti, nes mazoka vietos pasirode, po to sako pabandysim damon breketus uzdeti ir kruminius truputi apslifuoti ir gal apsieisim be traukimo
o del protiniu tai ta gulinti turbut tau reikes salinti, nes gali tau problemu pridaryti, cia merginos daug apie tai plepejo man atrodo praeitoj temoj.
Atsakyti
Sveika, ajaja smile.gif

matai visa laika galvojau apie 2 iseitis - arba detis breketus, arba estetini plombavima. jei estetinis- tai ten vistiek daug danties nudildina, kartais nerva israukia ir "pagrazina" ar estetistkai "istiesina", taciau su breketais lieka niekas neplombuota, del to ir sakiau, kad saugant dantis smile.gif taciau per konsultacija pasake, kad vistiek teks "ploninti" dantis ir tik tada deti breketus ju sustumdymui (kad aisku neliktu tarpeliu) tai ir pradejau sukti galva... na mano tokia nelengva situacija, kad jau protiniu ar kruminiu paslifavimas kreivumo nelabai tiesins ax.gif
Atsakyti
aaaaa, dabar supratau smile.gif na taip, kai estetini daro tai savam dantukui jau amba...
kodel manai, kad kruminiu paslifavimas negelbes, jei priekiniu paslifavimas pagelbetu, manau ir paslifavus kelis kruminius ir atsiradus tarpukams galima butu tuos kreivus dantukus breketais sustumdyti ten kur reikia. na bet aisku as ne gydytoja ir tavo dantukus tik isivaizduoju, tai negaliu nieko tvirtinti, bet as manau paklausciau gydytojos, ka gali zinoti ka pasakys ax.gif
tai taip iseina, kad uztektu tau traukti viena dantuka, bet tada bus nesimetriska... manau tokiu atveju traukia du dantukus is abieju pusiu... ar tu geriau galvoji slifuosi priekinius? na ziurint dar kokie tie priekiniai, pas mane priekiniai apatiniai ir taip labai jau kudi, tai galvoju paslifavus kazin koks vaizdelis butu... gal tu galingus tokius turi, tai gali truputi ir paploninti smile.gif
Atsakyti
na va as jau po vizito. paverze virsuj ir pakeite viela apacioje... sake, kad mazdaug dar 7menesius busiu su breketai ir nuims smile.gif tai per isleistuves busiu su holivudine sypsenele 4u.gif
Atsakyti
Juste, na labai gera naujiena. Linkiu, kad viskas ir būtų taip, kaip suplanuota 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2009 12 15, 19:18)
Juste, na labai gera naujiena. Linkiu, kad viskas ir būtų taip, kaip suplanuota  4u.gif

as tikiuosi kad taip ir bus smile.gif
Atsakyti