QUOTE(amaral123 @ 2009 12 15, 13:01)
Sveikos, merginos
jungiuosi ir as prie jusu

zadu detis breketus (jau seniai kaip zadu, tik neprisiruosiu)...buvau dvejose konsultacijose - 2 visiskai skirtingos nuomones

zadu detis tik i apatini zandikauli, taciau 2 nuomones: kadangi dantys normaliai netelpa,
1. arba traukti kuri nors apacioj prieky -lieka asimetrija,
2. arba slifuoti visus apatinius 4-6 dantis (tiesiog paploninti, kad viskas tilptu zandikaulyje)
Kazkaip net pasimeciau kas cia geriau... pradejau galvoti,jei jau slifavimas tai gal tiesiog estetini plombavima ir nereiks laukti 2 metus rezultato, taciau is kitos puses pasaugant dantis geriau breketai...

plius dar tai, kad reikia traukti protinius apcioj - vienas gulintis, kitas normalus...
noreciau jusu nuomones,
dekoju
sveikute
ka tu turi galvoj sakydama pasaugant dantis geriau breketai?
as tai turbut nenoreciau, kad priekinius slifuotu, na gal ten tik truputi, bet kazkaip baisu, nes jei per daug paskui bus tarpai jau nebesugrazinsi to ka nuslifuos. o negali tau kruminiu apslifuoti truputuka is abieju pusiu ir taip sustumti dantukus
taip sakau, nes man paciai apacioj taip ir padare, nes pradzioj galvojo reikes traukti, nes mazoka vietos pasirode, po to sako pabandysim damon breketus uzdeti ir kruminius truputi apslifuoti ir gal apsieisim be traukimo
o del protiniu tai ta gulinti turbut tau reikes salinti, nes gali tau problemu pridaryti, cia merginos daug apie tai plepejo man atrodo praeitoj temoj.
Mūsų dienos kaip šventė