Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

O kas šiais laikais sveika biggrin.gif aš šiaip irgi niekad vaistų negeriu, kai skauda - kenčiu. Tik vieną vienintelį kartą gėriau, kai čia skundžiaus, kad taip nėra buvę, koks skausmelis buvo, net pati stebėjaus, nes visad ištverdavau tą skausmą rolleyes.gif

O važiuoti dėl skausmo pas ortodontę man keistai atrodo, juk paskauda keletą dienų tik, o atvažiavus atlaisvintų tipo? Aš tai nenorėčiau biggrin.gif geriau tegu paskauda. Bet kokiu atveju po paveržimo (stipresnio ar silpnesnio) dantukai tampa jautrūs, sunku kąsti, skauda (tik vieni tą skausmą lengviau "perneša", kiti ne) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2010 01 06, 18:32)
O kas šiais laikais sveika biggrin.gif  aš šiaip irgi niekad vaistų negeriu, kai skauda - kenčiu. Tik vieną vienintelį kartą gėriau, kai čia skundžiaus, kad taip nėra buvę, koks skausmelis buvo, net pati stebėjaus, nes visad ištverdavau tą skausmą  rolleyes.gif

O važiuoti dėl skausmo pas ortodontę man keistai atrodo, juk paskauda keletą dienų tik, o atvažiavus atlaisvintų tipo? Aš tai nenorėčiau biggrin.gif  geriau tegu paskauda. Bet kokiu atveju po paveržimo (stipresnio ar silpnesnio) dantukai tampa jautrūs, sunku kąsti, skauda (tik vieni tą skausmą lengviau "perneša", kiti ne) smile.gif

tai jo,aš aplamai jų niekad negeriu,ištveriu ta skausmą smile.gif
Atsakyti
Oi,as tai daznai vaistuku isgeriu nuo skausmo doh.gif Nes mmm pirmoj dienom ohoho kaip jauciuosi,tai be nuskausminamuju tai nepasikelciau is lovos is viso. Arba jei galva labai skauda,bet cia labai retai. Tai jei jau negalesiu iskest skausmo po breketu uzdejimo/paverzimu,tai gersiu drasiai blush2.gif
Atsakyti
As tai ne is tu kurie kencia skausma doh.gif
iskarto kalu vaistukus user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 01 06, 20:40)
As tai ne is tu kurie kencia skausma  doh.gif
iskarto kalu vaistukus user posted image
user posted image

as tai kenciu skausma kol jis pakenciamas biggrin.gif o kai jau neimanoma tai ir geriu vaistukus smile.gif per visa laika kol as su breketais esu tai tik karta geriau vaistus, kai uzdejo apacia sad.gif labai jau skaudejo, kad privalejau vaistu isgert..
Atsakyti
sveikos 4u.gif

man jau pirmadieni ištraukė du apatinius penktukus..kažkaip sunkiau traukėsi ir vaistukų nemažai leido...pusę dienos laikėsi nutirpimas...bet neskaudėjo, po truputį bandau valgyti rimtesni maistą, nes labai norisi ax.gif
Breketukus dės vasario pradžioje, nes dar reikia viena dantuką susiremontuoti-šeštukas tarpelyje buvo išgedęs, o ištraukus penktuką viskas gerai matosi.. ax.gif
na, bet kai jau sudės ir apačią, tai daug kančių jau bus praeita ax.gif
Atsakyti
sveikos.. 4u.gif
eisiu..kita saivaite sviesti dantuku..o sausio 28 biggrin.gif antspaudus nuimines biggrin.gif
Atsakyti
keliu savo foto,nelabai pastebejau,kad ta vielute kazka padare,bet dantys visi jautrus,gal nuo suverzimo,bet zodziu tegul deda nors ir simta vielu,bet tegul padaro kaip turi buti,nesiosiu dar kad ir du metus lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
mano sakandis jau tvarkosi, jau tarpukas visai mazas smile.gif ir jau net su liezuviu jauciu priekinius dantukus, ko anskciau nebuvo smile.gif
Atsakyti
Imeskit jei kas randa is neto taisiklngo sukandimo foto is sono ,aciu smile.gif
Atsakyti
Neradau kazkaip foto,bet zinau kad centrai turi sutapti,apatiniai dantys turi buti iki puses uzdengti virsutiniu ir tarp ju neturi buti tarpo(nezinau ar cia suprantamai blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 01 07, 18:38)
Imeskit jei kas randa is neto taisiklngo sukandimo foto is sono ,aciu smile.gif

Man arodo pas tave jau viskas tvarkoje bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti