Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

man jau nebekeitė vielų tik ant apačios uždėjo elastinę grandinėlę o viršuj ne su eastikais o vielutem apvynioti breketai. Pamiršau paklausti, gal jau visai į pabaigą einu...
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 01 07, 21:20)
Man arodo pas tave jau viskas tvarkoje  bigsmile.gif  biggrin.gif

as galvojau turi dantys su dantim lygiai sutapti,bet pas mane du traukti ,tai jie niekaip nesutaps,ai nezinau biggrin.gif
Atsakyti
Pasiskambinau šiandien į kliniką ir užsirašiau pirmadienį vizitui. Turbūt paverš tą dantį, kuris man vietoj vis dar stovi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 01 07, 22:07)
as galvojau turi dantys su dantim lygiai sutapti,bet pas mane du traukti ,tai jie niekaip nesutaps,ai nezinau biggrin.gif

turi centrai sutapti ir apatiniai dantys remtis i priekinius truputi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2010 01 07, 22:16)
turi centrai sutapti ir apatiniai dantys remtis i priekinius truputi smile.gif

centrus man jau seniai sutvarke,o kai sukandu ligu,kad nesiremia :)butu faina jei jus idetumet savod antukus is sonu ir priekio,kad viskas matytusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 01 07, 22:28)
centrus man jau seniai sutvarke,o kai sukandu ligu,kad nesiremia :)butu faina jei jus idetumet savod antukus is sonu ir priekio,kad viskas matytusi smile.gif

pas mane dar nevisiskai geras sakandis.. wink.gif tai ner ko deti
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2010 01 07, 22:32)
pas mane dar nevisiskai geras sakandis.. wink.gif tai ner ko deti

idek,prasauuuu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 01 07, 22:37)
idek,prasauuuu smile.gif

rytoj nusifotkinsiu smile.gif
Atsakyti
Na mergaites, kurioms idomu del pobreketinio laikotarpio del vielutes ir ploksteles smile.gif vakar buvau pas gydytoja tai issiaikinau viska mazdaug smile.gif
ant apatinio lanko dazniausiai dedama vielute, o del virsutinio lanko priklauso nuo situacijos... kaip ten kas kokia problema buvo kaip dantys sujudejo, didele reiksme turi iltiniu dantuku padetis smile.gif ji man sake kad tik nuimant bereketus galutinai matys ka geriau deti vielute ar plokstele nesiot.. bet sake ko gero bus galima ir vielute, kadangi pas mane iltinukai buvo lygus..
kainu skirtumas vienam lankui: plokstele-460 lt, vielute-250 lt.
Vielute galima ir nuimti kuri laika panesiojus...
Atsakyti
Na ka,as jau po vizito,uzdejo gumytes thumbup.gif Melynas biggrin.gif Kol kas neskauda,sake jei jau labai skaudes tai ikalt tabletuke wink.gif

Jau beveik,beveik,pirmadieni breketukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2010 01 08, 12:30)
Na ka,as jau po vizito,uzdejo gumytes  thumbup.gif  Melynas biggrin.gif Kol kas neskauda,sake jei jau labai skaudes tai ikalt tabletuke wink.gif

Jau beveik,beveik,pirmadieni breketukai  wub.gif

thumbup.gif Nu va, liko paskutinis mazas zingsniukas didziuju pokyciu link drinks_cheers.gif Isivaizduoju kaip jau nekantru mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2010 01 08, 12:30)
Na ka,as jau po vizito,uzdejo gumytes  thumbup.gif  Melynas biggrin.gif Kol kas neskauda,sake jei jau labai skaudes tai ikalt tabletuke wink.gif

Jau beveik,beveik,pirmadieni breketukai  wub.gif

Pas mane irgi melynos buvo biggrin.gif
Atsakyti