man jau nebekeitė vielų tik ant apačios uždėjo elastinę grandinėlę o viršuj ne su eastikais o vielutem apvynioti breketai. Pamiršau paklausti, gal jau visai į pabaigą einu...
QUOTE(natale @ 2010 01 07, 21:20)
as galvojau turi dantys su dantim lygiai sutapti,bet pas mane du traukti ,tai jie niekaip nesutaps,ai nezinau

Pasiskambinau šiandien į kliniką ir užsirašiau pirmadienį vizitui. Turbūt paverš tą dantį, kuris man vietoj vis dar stovi

QUOTE(Svajaaa @ 2010 01 07, 22:07)
as galvojau turi dantys su dantim lygiai sutapti,bet pas mane du traukti ,tai jie niekaip nesutaps,ai nezinau 

turi centrai sutapti ir apatiniai dantys remtis i priekinius truputi

QUOTE(justyte** @ 2010 01 07, 22:16)
centrus man jau seniai sutvarke,o kai sukandu ligu,kad nesiremia :)butu faina jei jus idetumet savod antukus is sonu ir priekio,kad viskas matytusi

QUOTE(Svajaaa @ 2010 01 07, 22:28)
centrus man jau seniai sutvarke,o kai sukandu ligu,kad nesiremia :)butu faina jei jus idetumet savod antukus is sonu ir priekio,kad viskas matytusi 

pas mane dar nevisiskai geras sakandis..

QUOTE(justyte** @ 2010 01 07, 22:32)
idek,prasauuuu

Na mergaites, kurioms idomu del pobreketinio laikotarpio del vielutes ir ploksteles
vakar buvau pas gydytoja tai issiaikinau viska mazdaug 
ant apatinio lanko dazniausiai dedama vielute, o del virsutinio lanko priklauso nuo situacijos... kaip ten kas kokia problema buvo kaip dantys sujudejo, didele reiksme turi iltiniu dantuku padetis
ji man sake kad tik nuimant bereketus galutinai matys ka geriau deti vielute ar plokstele nesiot.. bet sake ko gero bus galima ir vielute, kadangi pas mane iltinukai buvo lygus..
kainu skirtumas vienam lankui: plokstele-460 lt, vielute-250 lt.
Vielute galima ir nuimti kuri laika panesiojus...

ant apatinio lanko dazniausiai dedama vielute, o del virsutinio lanko priklauso nuo situacijos... kaip ten kas kokia problema buvo kaip dantys sujudejo, didele reiksme turi iltiniu dantuku padetis

kainu skirtumas vienam lankui: plokstele-460 lt, vielute-250 lt.
Vielute galima ir nuimti kuri laika panesiojus...
Na ka,as jau po vizito,uzdejo gumytes
Melynas
Kol kas neskauda,sake jei jau labai skaudes tai ikalt tabletuke 
Jau beveik,beveik,pirmadieni breketukai

QUOTE(renachiuke @ 2010 01 08, 12:30)
Na ka,as jau po vizito,uzdejo gumytes
Melynas
Kol kas neskauda,sake jei jau labai skaudes tai ikalt tabletuke 

QUOTE(renachiuke @ 2010 01 08, 12:30)