Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(renachiuke @ 2010 01 11, 22:23)
Oj,dar vis negaliu patiket...

Ir nuraminot del tu gumyciu,nes maniau man tiesiog nedejo jokiu gumyciu,jokiu  vieluciu,o dabar jau zinau  thumbup.gif

o tai kaip tau laikosi lankas jei nedejo jokiu gumyciu ir vieluciu??
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2010 01 11, 15:04)
Dekui  4u.gif

Keista,ziauriai.....

O nuotrauka idesiu veliau,kai sese nupirks baterijas i kamera  4u.gif

Sveikinu pagaliau sulaukus breketuku 4u.gif
man irgi pirmas savaites ziauriai daug visko prilisdavo tarp breketuku... kai po "pasigrazinimo" pirma karta darbe valgiau tunos salotas, nuejau dantis issiplauti, tai toks vaizdas kad puse tu salotu breketuose radau doh.gif pastebejau, kad daugiau lisdavo ten, kur dantukai nelygus buvo, o dabar kai sustojo i viena lanka, tai jau tiek maisto nebeprilenda smile.gif

man dave vasko, sepeteli ir tarpdanciu sepeteli.

laukiam nuotraukyciu bigsmile.gif
Atsakyti
Na visi breketukai nuo ziedo iki ziedo yra perverti viela, bet patys tie breketukai kur po viena su gumyte.
Bet kai man dare aktyvavima, tai ant kai kuriu dantuku atsirado vielytes. Kadangi gumeles pilkos ir vielytes pilkos, ir viskas taip smulku, nieko nebeiziuriu smile.gif. Rezultate vieni dantukai su gumytem kiti su vielutemis....Va siandien eisiu apacia detis ir paklausiu....kaip cia yra:)

QUOTE(justyte** @ 2010 01 11, 23:25)

Papildyta:
Kai man sudejo, ta pacia diena tik jogurta valgiau, nes jau vakaras buvo, o ir bijojau truputuka smile.gif. O kita diena bandziau kopustu sriuba valgyt, siaubiakas, tie kopustai apsivyniojo aplik tuos lankus.... puse kopustu liko doh.gif ...galvojau kaip cia bus...bet ismokau ir kaskiap greitai.
Dar buvau su tarpdanciu siulu isivelus i breketus... ax.gif Nusipirkau kaskoki per akcija. O tas nevaskuotas ir visur kimba kur astresnis kampas, tai atpleisojo apsivyniavo...vargelis. Pakeiciau kita diena siula smile.gif

QUOTE(ajaja @ 2010 01 12, 00:00)
Sveikinu pagaliau sulaukus breketuku  4u.gif
man irgi pirmas savaites ziauriai daug visko prilisdavo tarp breketuku... kai po "pasigrazinimo" pirma karta darbe valgiau tunos salotas, nuejau dantis issiplauti, tai toks vaizdas kad puse tu salotu breketuose radau  doh.gif  pastebejau, kad daugiau lisdavo ten, kur dantukai nelygus buvo, o dabar kai sustojo i viena lanka, tai jau tiek maisto nebeprilenda smile.gif

man dave vasko, sepeteli ir tarpdanciu sepeteli.

laukiam nuotraukyciu  bigsmile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cinamonaite: 12 sausio 2010 - 09:41
QUOTE(natale @ 2010 01 11, 22:25)
Mano gyd. sake kad man viso gydymo metu bus tik vielutes, nes jai gumytes nepatinka ir vielutes patikimiau  ax.gif

Aha,bet uztat gumytes man graziau ax.gif Nors gal paskui bus nebe kreivi dantukai gal ir visai nieko atrodys ir vielutes,bet kol ka spas mane bendras vaizdelis tai schmoll.gif Dantukai nedideli,breketai atrodo dokie didziuliai...

QUOTE(justyte** @ 2010 01 11, 22:25)

Tai vielutes pas mane,tik pradzioj nesupratau kas ten kaip,o paskui apsiziurejau mirksiukas.gif

QUOTE(ajaja @ 2010 01 11, 23:00)
Sveikinu pagaliau sulaukus breketuku  4u.gif

Dekui 4u.gif
O del maisto,tai man uz ju lenda viskas,atrodo nu jau neimanoma,kad prilys ir vis tiek biggrin.gif

Iki vakar vakaro dantuku beveik neskaudejo,o uztat siandien paryciais pabudau is skausmo...ir taip skauda iki dabar unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2010 01 12, 09:50)

Iki vakar vakaro dantuku beveik neskaudejo,o uztat siandien paryciais pabudau is skausmo...ir taip skauda iki dabar  unsure.gif [/i]

gerai gerai, veiksmas vyksta smile.gif man tai po uzdejimo labai mazai skaudejo, po antro paverzimo labiausiai, bet istveriau be vaistuku... o dabar diena dvi pamaudzia ir viskas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajaja: 12 sausio 2010 - 11:06
QUOTE(ajaja @ 2010 01 12, 12:06)
gerai gerai, veiksmas vyksta smile.gif man tai po uzdejimo labai mazai skaudejo, po antro paverzimo labiausiai, bet istveriau be vaistuku... o dabar diena dvi pamaudzia ir viskas...

Tik tas ir ramina,kad jei skauda,vadinasi daros kazkas..nors ir ikaliau tablete,ale palieciau LIEZUVIU iltini dantuka ir truputi paspaudziau,tai vos nenukritau is skausmo verysad.gif Apie maista net ir nesvajoju. Bet pas mane vielute tokia plonyte atrodo jei valgyciau ka nors kietesnio tai susilankstys ji unsure.gif o dar vienas negeras dalykas tas,kad trina lupu vidine dali. Kai nevalgau/nesneku tai nea,bet kai kalbu tai trina...ypac prie iltiniu,na,nes jie yra labiausiai atsikise ir arciausiai lupos. Zodziu unsure.gif
Atsakyti
renaciuke, tai tau tada reikėtų vaško pasitepti, bet tau nedavė jo?

aš pasidariau dabar sumuštinių ir negaliu atkąsti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2010 01 12, 12:41)
renaciuke, tai tau tada reikėtų vaško pasitepti, bet tau nedavė jo?

aš pasidariau dabar sumuštinių ir negaliu atkąsti  doh.gif

Nedave verysad.gif jei rytoj dar daugiau nudraskys man lupa,tai pasiskambinsiu ten ir nuvaziuosiu. Isreikalausiu vasko biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi vieną kartą yra buvę lūpą nudraskę, bet kitą dieną jau nebeskaudėjo, gal pripratau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2010 01 12, 12:45)
Nedave  verysad.gif  jei rytoj dar daugiau nudraskys man lupa,tai pasiskambinsiu ten ir nuvaziuosiu. Isreikalausiu vasko biggrin.gif

Vargsyte unsure.gif tai tu toj vietoj tiksliau ant breketuko kramtomos gumos(pakramtytos) prilipink nors kuri laika pabuk su ja.
.....Nu bet ir doktorka doh.gif - nedave vasko pradziai.O tai ji tave informavo, kad gali nutrinti vielute vidine lupytes puse?
Atsakyti
QUOTE(juokutis @ 2010 01 12, 12:31)
Vargsyte unsure.gif  tai tu toj vietoj tiksliau ant breketuko kramtomos gumos(pakramtytos) prilipink nors kuri laika pabuk su ja. 
.....Nu bet ir doktorka doh.gif - nedave vasko pradziai.O tai ji tave informavo, kad gali nutrinti vielute vidine lupytes puse?

Pas ją gydytojas vyras. Jai tik pasakė, kiek žinau, kad jeigu bus kas negerai, paskambintų ir atvyktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2010 01 09, 22:20)
Tai as irgi manau,kad iskentesiu,tuo labiau kai taip noriu tu breketu  4u.gif

Penktadieni man sudejo gumytes,paeme ir virsutinius ir apatinius tuos antspaudus,tai sumokejau uz viska 8O litu wink.gif

QUOTE(natale @ 2010 01 10, 00:20)
Sveikute, as jau tiksliai neatsimenu kiek kainavo, bet kazkur iki 100 lt. nes man ta pacia diena ir modelius padare ir breketus sudejo  ax.gif
neilgai tau liko laukt  bigsmile.gif
Papildyta:

Perskaiciau ir save prisiminiau  doh.gif  man irgi tas pats buvo  ax.gif  tik tau maziau kentet reikes  mirksiukas.gif

aaciu mergaites..zinosiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
renaciuke sveikinu bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

jo irmann jau greiiit bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

sekmes 4u.gif
Atsakyti