QUOTE(natale @ 2010 01 12, 22:59)
to Amelie papasakok placiau, kiek kainuos operacija tiksliau kiek kainuos pasiruosimas jai.

turbut jau turi gydymo plana

o breketus kas des? metalinius man atrodo tu sakes pasirinksi? bet kaip pagalvojus pusantru metu laukt operacijos

skaiciau kt forume kad pana lauke 2 metus

ot kantrybe kur
Operacijos tikrai labai pabrango. Man tereiks apatinio žandikaulio (tfu tfu tfu), kainuos 8000 Lt. Suma baisi, bet susitaupysiu kaip nors pamažu

Vis dėlto noriu gražios šypsenos ir ateity išvengti tų bėdų, kurios garantuotos turint tokį sąkandį kaip mano

Gydymo planą parsinešiau

Gipsinius modelius taip pat. Beje, į juos pažiūrėjus, akivaizdžiai matosi, kiek problemų mano burnoje

O gyvai į burną pažiūrėjus tai niekas iš aplinkinių nesupranta, ką aš ten noriu sutvarkyti

Breketus dėl Dalia

Vienintelis klausimas man liko, tai breketų pasirinkimas, baisiai dvejoju ir niekaip apsispręsti negaliu. Kadangi mano darbe reikia itin daug bendravimo, tai turbūt labiau tiktų keraminiai (viršuje, nes apašioje man galima tik metalinius).
Būtent dėl tos merginos, kuri rašė kitame forume, Simono ir paklausiau, ar nebus taip, kad teks laukti operacijos. Sakė tikrai ne, tokių atvejų, kad reiktų laukti metus ar dvejus, nebuvo. Pvz. šiuo metu yra susidariusi trijų mėnesių eilė. Tiesiog numatytas laikas iki operacijos gali pailgėti, bet tik dėl to, kad dantys nepasidavė gydymui ir neįvykdytas planas. Juk iki operacijos viskas turi labai tiksliai susistatyti į vietas, vos ne juvelyrišku tikslumu