Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(smilsee @ 2010 01 12, 22:39)
Man siule,bet vistiek metalinius pasirinkau biggrin.gif
Ziurekit,pasirodo dar ir taip buna blink.gif 

Kaip saldainiukai breketukai bigsmile.gif Tiksliau gumytes thumbup.gif
Atsakyti
Bet nesuprantu kam tada detis permatomus breketus ir spalvotas gumytes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2010 01 12, 22:43)
Bet nesuprantu kam tada detis permatomus breketus ir spalvotas gumytes unsure.gif

Labai zaismingai atrodo thumbup.gif O tuos permatomus, man atrodo, kartais ir i vielas isuka, tai ka del to permatomu nebesidet mirksiukas.gif Kiekvienas gi darom pagal skoni, reikalinguma ir galimybes mirksiukas.gif
Atsakyti
Netrukus ir aš tapsiu pilnateise jūsų būrio nare ax.gif Pirmadienį deda breketus, po pusantrų metų operacija 4u.gif
Atsakyti
Nu nzn g.gif Man vistiek kvailokai atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2010 01 12, 23:39)
Ziurekit,pasirodo dar ir taip buna blink.gif  http://niceteeth.fil...8/11/braces.jpg

Bet kaip man negrazu kreivi dantukai ir breketai (na,pati kol kas atrodau sitaip) bet tikrai nesideciau spalvotu gumyciu turedama vis dar kreivus dantukus unsure.gif Nesamone kazkokia.

Atsakyti
As irgi nesidejau spalvotu gumyciu, kol dar pati pradzia, bet yra kas ne taip del to pergyvena tongue.gif
Atsakyti
As pati pirma kart uzsidejau salotines,bet pas mane ne tokie ir kreivi buvo smile.gif Tai jei del to nepergyvena,kam isvis breketus detis,tiek pinigu kist ir t.t(nebent dideles problemos su sakandziu) g.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2010 01 12, 22:49)
Nu nzn g.gif  Man vistiek kvailokai atrodo doh.gif

Nu as ir nesuprantu kam detis permatomus breketus ir gumytes spalvotos, gi ir deti keramika ar safyra kad kuo maziau matytusi ir gumytes tada permatomos turi but g.gif arba jau jei nori zaist su spalvot tada ir metaliukus detusi, geriau kazkaip atrodo man metaliniai su gumytem smile.gif kaip suprantu tai iltinuka be breketo salins ax.gif o seip keistai atrodo bigsmile.gif tikrai kaip kokie saldainiai biggrin.gif
to Amelie papasakok placiau, kiek kainuos operacija tiksliau kiek kainuos pasiruosimas jai. blush2.gif turbut jau turi gydymo plana bigsmile.gif o breketus kas des? metalinius man atrodo tu sakes pasirinksi? bet kaip pagalvojus pusantru metu laukt operacijos doh.gif skaiciau kt forume kad pana lauke 2 metus doh.gif doh.gif ot kantrybe kur rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 01 12, 22:59)
to Amelie papasakok placiau, kiek kainuos operacija tiksliau kiek kainuos pasiruosimas jai.  blush2.gif  turbut jau turi gydymo plana  bigsmile.gif  o breketus kas des? metalinius man atrodo tu sakes pasirinksi? bet kaip pagalvojus pusantru metu laukt operacijos  doh.gif  skaiciau kt forume kad pana lauke 2 metus  doh.gif  doh.gif  ot kantrybe kur  rolleyes.gif

Operacijos tikrai labai pabrango. Man tereiks apatinio žandikaulio (tfu tfu tfu), kainuos 8000 Lt. Suma baisi, bet susitaupysiu kaip nors pamažu ax.gif Vis dėlto noriu gražios šypsenos ir ateity išvengti tų bėdų, kurios garantuotos turint tokį sąkandį kaip mano verysad.gif Gydymo planą parsinešiau 4u.gif Gipsinius modelius taip pat. Beje, į juos pažiūrėjus, akivaizdžiai matosi, kiek problemų mano burnoje biggrin.gif O gyvai į burną pažiūrėjus tai niekas iš aplinkinių nesupranta, ką aš ten noriu sutvarkyti rolleyes.gif Breketus dėl Dalia 4u.gif Vienintelis klausimas man liko, tai breketų pasirinkimas, baisiai dvejoju ir niekaip apsispręsti negaliu. Kadangi mano darbe reikia itin daug bendravimo, tai turbūt labiau tiktų keraminiai (viršuje, nes apašioje man galima tik metalinius).

Būtent dėl tos merginos, kuri rašė kitame forume, Simono ir paklausiau, ar nebus taip, kad teks laukti operacijos. Sakė tikrai ne, tokių atvejų, kad reiktų laukti metus ar dvejus, nebuvo. Pvz. šiuo metu yra susidariusi trijų mėnesių eilė. Tiesiog numatytas laikas iki operacijos gali pailgėti, bet tik dėl to, kad dantys nepasidavė gydymui ir neįvykdytas planas. Juk iki operacijos viskas turi labai tiksliai susistatyti į vietas, vos ne juvelyrišku tikslumu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2010 01 12, 23:50)

Bet kaip man negrazu kreivi dantukai ir breketai (na,pati kol kas atrodau sitaip) bet tikrai nesideciau spalvotu gumyciu turedama vis dar kreivus dantukus  unsure.gif  Nesamone kazkokia.

pas mane buvo kreivi dantys ir as dejausi iskart ruzavas gumytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2010 01 12, 23:39)
Ziurekit,pasirodo dar ir taip buna blink.gif  http://niceteeth.fil...8/11/braces.jpg

man irgi aukstai iltinis buvo,bet ne tiek smile.gif
Atsakyti