Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(renachiuke @ 2010 01 12, 10:45)
Nedave  verysad.gif  jei rytoj dar daugiau nudraskys man lupa,tai pasiskambinsiu ten ir nuvaziuosiu. Isreikalausiu vasko biggrin.gif

pavaro gydytojas, nesuprantu kaip galejo vasko neduot o dar pasake, kad tau jo tikrai neprireiks fool.gif
bent jau man pirmus kelis menesius vaskas issigelbejimas buvo, dabar jau lupos priprato, bet pradzioj be vasko nei zingsnio, viena diena vienoj vietoj, kita diena kitoj patrindavo... as kai vasko neturejau buvau nakciai vatos uzsidejus (atsikirpau is tu apskritimu kur makiazui valyti), dar cia merginos sake serveteles gabaliuka uzsideda laikinai, bandyk ka nors.
darbe vienas bernelis sake saldainiai guminukai tam reikalui labai tinka, jie atseit ilgai laikosi...
Atsakyti
Su tais guminukais tai nee ax.gif Bandziau uzsidet,tai slysta jie,nzn gal tik man neisejo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2010 01 11, 21:51)
Man jau 8 mėn su viršum tik su vielutėm breketai apvynioti

man apacia su gumytemis,virsuje priekiniai gumytes,kiti vielom smile.gif
o vasko man irgi nedave niekadA..
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2010 01 12, 15:22)
Su tais guminukais tai nee ax.gif  Bandziau uzsidet,tai slysta jie,nzn gal tik man neisejo lotuliukas.gif

Bet tai guminukuose gi ir cukraus turbut yra ir kokiu rugsteliu, ir dazikliu g.gif Kazi ar labai jau geris tokiu budu gelbetis unsure.gif
O man vasko dave, bet neprireike, nes niekas nenutryne thumbup.gif Paziuresim kaip su apacia bus unsure.gif
Atsakyti
Tai va, sudejo jau man ir apacioje breketukus. Reikes tik vasario pabaigoj eiti aktyvacijai...smile.gif. Truputi labiau svepluoju nei kai virsu uzdejo, o siaip tai viskas super...valgiau koldunu ir visai neblogai sekesi....smile.gif.
Na jau esu pilnai breketuota dabar laukia ilgas laukimo kelias smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif

Desiuos ir as breketus greiciausiu metu. Va kita savaite einu i kelias konsultacijas, pas skirtingus gyd. Tada isrinksiu sau labiau patinkanti ir desiuos, jei viskas bus gerai
Atsakyti
QUOTE(the_wanted @ 2010 01 12, 21:40)
Labas vakaras smile.gif

Desiuos ir as breketus greiciausiu metu. Va kita savaite einu i kelias konsultacijas, pas skirtingus gyd. Tada isrinksiu sau labiau patinkanti ir desiuos, jei viskas bus gerai

labas. pas kokius gydytojus uzsirasei?
Atsakyti
Bet kaip kitur idomiai pats issirenki breketus, o man nieko nesiule, sudejo metalinius ir visai super mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2010 01 12, 21:53)
labas. pas kokius gydytojus uzsirasei?

J. Berzanskiene, T. Vencius ir Kirkutis - Vilnius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(the_wanted @ 2010 01 12, 22:01)
J. Berzanskiene, T. Vencius ir Kirkutis - Vilnius smile.gif

Tai sveika prisijungusi i musu gausu bureli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 01 12, 15:40)

bent jau man pirmus kelis menesius vaskas issigelbejimas buvo, dabar jau lupos priprato

Nu va,as dabar is draugo pasiemiau,nors mazai ten jo like,bet vis viena truputi geriau nei nieko ax.gif O rytoj skambinsiuos ir klinika ir tikriausiai vaziuosiu vasko mirksiukas.gif

QUOTE(Svajaaa @ 2010 01 12, 16:59)

o vasko man irgi nedave niekadA..

Na bent jau nuraminai truputi,maniau tik mano gydytojas toks besirdis unsure.gif

QUOTE(Fudzijama @ 2010 01 12, 17:15)

O man vasko dave, bet neprireike, nes niekas nenutryne  thumbup.gif Paziuresim kaip su apacia bus  unsure.gif

Kaip gerai thumbup.gif O man trina tik dviejuose vietose,ku riltiniai truputi atsikise.

QUOTE(Cinamonaite @ 2010 01 12, 21:00)
valgiau koldunu ir visai neblogai sekesi....smile.gif.

Haaa visa diena normaliai nieko valgyt negalejau,tik dabar koldunu uzvalgiau ir tai as juos ten ciulpiau,ot bus skrandukui darbo biggrin.gif

QUOTE(Ingredd @ 2010 01 12, 22:01)
Bet kaip kitur idomiai pats issirenki breketus, o man nieko nesiule, sudejo metalinius ir visai super  mirksiukas.gif

Na ir man nelabai siule,pati paklausiau,bet irgi net neleido rinktis,sako metalinius des ir viskas,o as ir nesiskundziu bigsmile.gif
Atsakyti
Man siule,bet vistiek metalinius pasirinkau biggrin.gif
Ziurekit,pasirodo dar ir taip buna blink.gif http://niceteeth.fil...8/11/braces.jpg
Atsakyti