Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

to Amelie, o gal gali foto ikelti kaip tie tavo gipsiniai modeliai atrodo? bigsmile.gif butu idomu pamatyt blush2.gif tai tu gali rinktis kaip pas mane 6 keramikiniai, o toliau metaliukai,ju vistiek nesimato ir pigiau iseina. o tau dabar Dalia tures visus dantukus i viena lanka atstatyt as taip suprantu, nes dantukai pas tave grazus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 01 13, 09:33)
to Amelie, o gal gali foto ikelti kaip tie tavo gipsiniai modeliai atrodo?  bigsmile.gif  butu idomu pamatyt  blush2.gif  tai tu gali rinktis kaip pas mane 6 keramikiniai, o toliau metaliukai,ju vistiek nesimato ir pigiau iseina. o tau dabar Dalia tures visus dantukus i viena lanka atstatyt as taip suprantu, nes dantukai pas tave grazus  rolleyes.gif

Kai grįšiu namo, nufotografuosiu 4u.gif

Manau, kad rinksiuos taip, kaip pas tave 4u.gif

Pagrindinis darbas bus dantis gražiai į lanką sustatyti, nes mano lankas laaabai vingiuotas biggrin.gif Ir plius priekinius dantis gana smarkiai atlenkti, nes jie palinkę į vidų. Gydytojas sakė, kad tada visai kitas vaizdas bus.

Visa laimė, kad man nereikia abiejų žandikaulių operacijos thumbup.gif To apatinio operacija tai baikos palyginus. Pinigų, aišku, gaila, bet taaaaaip noriu gražiai ir drąsiai šypsotis wub.gif
Atsakyti
manes kovo 1laukia irgi operacija, tik protiniu dantu g.gif g.gif baisu..
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2010 01 13, 14:09)
manes kovo 1laukia irgi operacija, tik protiniu dantu  g.gif  g.gif  baisu..

Šitas "džiaugsmas" ir manęs laukia doh.gif Tik dar nenusprendžiau kada, per metus turiu visus keturis dantukus pašalinti. Du iš jų neišdygę cray.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 13, 16:07)
Šitas "džiaugsmas" ir manęs laukia  doh.gif Tik dar nenusprendžiau kada, per metus turiu visus keturis dantukus pašalinti. Du iš jų neišdygę  cray.gif

mano ir neisdyge. man darys pilna narkoze wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 13, 16:07)
Šitas "džiaugsmas" ir manęs laukia  doh.gif Tik dar nenusprendžiau kada, per metus turiu visus keturis dantukus pašalinti. Du iš jų neišdygę  cray.gif

o kiti du isdyge?man sianakt antras islindo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 01 13, 16:45)

Prisikalbejei kt forume kad neauga tau bigsmile.gif dabar va islindo per nakti biggrin.gif neskaudejo?
Papildyta:
QUOTE(justyte** @ 2010 01 13, 15:43)
mano ir neisdyge. man darys pilna narkoze wink.gif

Nesuprantu kaip as prasisukau be narkoziu blink.gif visas cia guldo doh.gif o kodel tik kovo 1? vietu nebuvo? kur operuos?
Papildyta:
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 13, 12:03)
Kai grįšiu namo, nufotografuosiu  4u.gif

Manau, kad rinksiuos taip, kaip pas tave  4u.gif

Pagrindinis darbas bus dantis gražiai į lanką sustatyti, nes mano lankas laaabai vingiuotas  biggrin.gif Ir plius priekinius dantis gana smarkiai atlenkti, nes jie palinkę į vidų. Gydytojas sakė, kad tada visai kitas vaizdas bus.

Visa laimė, kad man nereikia abiejų žandikaulių operacijos  thumbup.gif To apatinio operacija tai baikos palyginus. Pinigų, aišku, gaila, bet taaaaaip noriu gražiai ir drąsiai šypsotis  wub.gif

pas mane irgi buvo uzlenkti i vidu doh.gif as net to nezinojau kol fotkiu lygint nepradejau. o gi ziuriu kad dabar visai kitaip atrodo dantukai ax.gif
as irgi skaiciau kad su virsutiniu zandikauliu daugiau problemu jei operuot reikia, sunkiau viskas. tai visa laime kad tik vieno reikia thumbup.gif ir pigiau mirksiukas.gif
nu man Dalia ir sake kad vieno zandikaulio operacija nuo 6000 iki 10000 iseina.
Man ryt vizitas pas Dalia thumbup.gif
Atsakyti
nei su pirmu nei su antru neskaudejo,labai dziaugiuosi,kad vietoj istrauktu dantuku vel turiu du thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 01 13, 17:59)
Prisikalbejei kt forume kad neauga tau  bigsmile.gif  dabar va  islindo per nakti  biggrin.gif neskaudejo?
Papildyta:

Nesuprantu kaip as prasisukau be narkoziu  blink.gif visas cia guldo  doh.gif  o kodel tik kovo 1? vietu nebuvo? kur operuos?
Papildyta:

vietu nebuvo.. zalgirio poliklinikoj.
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 01 13, 16:45)

Vienas visiškai išaugęs biggrin.gif Kitas maždaug per pusę išlindęs

QUOTE(natale @ 2010 01 13, 16:59)
nu man Dalia ir sake kad vieno zandikaulio operacija nuo 6000 iki 10000 iseina.
Man ryt vizitas pas Dalia  thumbup.gif

O man, kaip keista, sakė, kad vieno žandikaulio operacija nuo 3500 iki 6000 Lt g.gif

QUOTE(justyte** @ 2010 01 13, 18:48)
vietu nebuvo.. zalgirio poliklinikoj.

Oho. Tai reiktų paskubėti, jei tokia eilė. O įdomu galėčiau operuotis su šeimos gydytojo siuntimu kitame mieste nei esu registruota g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 13, 20:00)
Vienas visiškai išaugęs  biggrin.gif Kitas maždaug per pusę išlindęs
O man, kaip keista, sakė, kad vieno žandikaulio operacija nuo 3500 iki 6000 Lt  g.gif
Oho. Tai reiktų paskubėti, jei tokia eilė. O įdomu galėčiau operuotis su šeimos gydytojo siuntimu kitame mieste nei esu registruota  g.gif

o kodel tau juos trauks? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 01 13, 19:03)
o kodel tau juos trauks? g.gif

Kai daro operacija, būtina pašalinti protinius dantis, nes pjūvis eina per tą dalį 4u.gif
Atsakyti