Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(vilmuke3 @ 2009 12 05, 23:09)
ir as kai mokejausi tai girdejau kai kalbejo kad reiks perskalbt rubus g.gif  galetu taip visus perskalbt rubus ne tik savo parduotuvem biggrin.gif
Papildyta:

tai  gal ir tu manekena pirkt galvoji? smile.gif

nezinau mastau kad reiktu bet kad toli man vien del manikeno vaziuot i vilniu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 12 05, 22:12)
nezinau mastau kad reiktu bet kad toli man vien  del manikeno vaziuot i vilniu doh.gif

tai tikrai tik del manekeno vaziuot tiek kelio neapsimoka... o gal kur ir kaune buna ju pirkt g.gif
Atsakyti
Skaitau ir nedaeina man,kada jūs spėjat su sandėlininkėm pakalbėt,kažkur kartu pavaikščiot blink.gif Aš atvažiuoju, pasakau ko reik,tada motera pakviečia berniukus, parodo ką imsiu,o tada aš per kiemą einu susimokėt. Grįžtu,parodau čekį ir vsio,gerai būna jei dar spėju "viso gero" pasakyt. Kai pirmą kartą atvažiavau,gi galvojau,kad kaip ir doviliuke,kažkaip įsiteiksiu,kad bele ko neduotų, ale kada ir kaip,kai aplink tiek žmonių sukiojas doh.gif Žodžiais persimest nespėji,ką ten apie kyšius...
Atsakyti
Nu bent jau aš mokėti tai ėjau tai per rūšiavimo cechą ir spėjau nužvelgti kas ten kaip...
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 12 05, 22:21)
Skaitau ir nedaeina man,kada jūs spėjat su sandėlininkėm pakalbėt,kažkur kartu pavaikščiot  blink.gif Aš atvažiuoju, pasakau ko reik,tada  motera pakviečia berniukus, parodo ką imsiu,o tada aš per kiemą einu susimokėt. Grįžtu,parodau čekį ir vsio,gerai būna jei dar spėju "viso gero" pasakyt. Kai pirmą kartą atvažiavau,gi galvojau,kad kaip ir doviliuke,kažkaip įsiteiksiu,kad bele ko neduotų, ale kada ir kaip,kai aplink tiek žmonių sukiojas  doh.gif Žodžiais persimest nespėji,ką ten apie kyšius...

man taip pat vos išviso pasikviečiau doh.gif jos ten lekia bėga blink.gif o mokėt ėjau irgi per rušiavimo tai ten verčia meta deda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 12 05, 23:36)
man taip pat vos išviso pasikviečiau  doh.gif  jos ten lekia bėga  blink.gif  o mokėt ėjau irgi per rušiavimo tai ten verčia meta deda  doh.gif

na ten tikrai darbas tai net verda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2009 12 05, 22:56)
na ten tikrai darbas tai net verda lotuliukas.gif

tai jau tikrai kad verda doh.gif atrodo jokio poilsio unsure.gif
Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(doviliukei @ 2009 12 05, 21:00)
zaislu radau daug,vaikisku batu superiniu,kaldru ,pagalviu ,kailiniu,striukiu,vaikisku rubu.pagalviu. g.gif ku da pamirsau g.gif
Papildyta:
sau odinius kaubojiskus batus pasilikau thumbup.gif

Eina sau kaip tau nuskilo thumbup.gif as radau pukiniu daug kaldru ale tokios lievos,suvarytos,buvo dar vienguliu tokiu neblogu,ale *** kaip dura per mazai uz jas paimiau po 10litu doh.gif vaikiski tokie baisus,kad net nekeliau maise palikau,
tai va puse tonos jau atidaviau pensionato ,,herojams,,ot patenkinti buvo ax.gif
Siandien mano pirma darbo diena buvo-suprekinau uz 240litu,dar kol ,,keliausi,,tai tiek pat suprekiavau,zodziu uz ta tona atsiemiau
dar mano viena klaida-sukroviau visas kelnes kostiumines i maisa,o siandien zmones ateje ju praso doh.gif

Papildyta:
QUOTE(vilmuke3 @ 2009 12 05, 21:45)
tai ir as taip galvoju kad tonos jau iki pavasario turetu uztekt o jau tada pavasario sezonui naujai rubu butu galima uzsipirkt mirksiukas.gif

bet jei toj tonoj sudas-tai ka tada cool.gif as siandien kai paziurejau i savo prekiu likuti-tai net juoktis pradejau
man la reikai maikonu,kelniu treninginiu,dzinsu,vaikisku,bliuskiu kokiu
bet karoce,kai vaikiski tokie baisus pakliuvo,tai net baisu rizikuoti
Atsakyti
Labas rytas, 8 val. ryto,sekmadienis,o man nesimiega,jau dirbt noris doh.gif Vakar jau galvojau nuprotėsiu nuo nieko neveikimo
QUOTE(vilite @ 2009 12 06, 00:36)
man taip pat vos išviso pasikviečiau  doh.gif  jos ten lekia bėga

Nu joo. Ateini tai kol prieina kas nors. Aš rūšiavimo ceche buvau tik tada kai aiškintis ėjau dėl prekių pakeitimo. Atvirai pasakius, gaila ten dirbančių,kaip katorgoj kokioj. Įsivaizduoju kokį jos skausmą nugaros vakare kenčia. Ir taip diena iš dienos kilnot iš vienų maišų tuos skudurus (kurie visaip kaip kvepia) ir kraut į kitus. Košmaras ne darbas. Todėl ir darbuotojų ten pastoviai reik,mažai kas ištveria ilgai įtariu

Atsakyti

QUOTE(neringule @ 2009 12 06, 01:18)
x-dar mano viena klaida-sukroviau visas kelnes kostiumines i maisa,o siandien zmones ateje ju praso doh.gif

xx- vaikiski tokie baisus pakliuvo,tai net baisu rizikuoti

x- aš kai turėjau apie toną drabužėlių,ir dideles patalpas jiems rūšiuot,viską atskirai klojau ant grindų,visų pirma,kad išsilygintų, antra-labai gerai kai kas nors ko nors paklausia,atnešu tų daiktų krūvą,padedu ant stalo,išsirenka vėl nešu atgal į sandėlį. Taip labai daug ką pardaviau.

xx- tai čia tie baisūs po 8 lt.? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 12 06, 08:14)
Nu joo. Ateini tai kol prieina kas nors. Aš rūšiavimo ceche buvau tik tada kai aiškintis ėjau dėl prekių pakeitimo. Atvirai pasakius, gaila ten dirbančių,kaip katorgoj kokioj. Įsivaizduoju kokį jos skausmą nugaros vakare kenčia. Ir taip diena iš dienos kilnot iš vienų maišų tuos skudurus (kurie visaip kaip kvepia) ir kraut į kitus. Košmaras ne darbas. Todėl ir darbuotojų ten pastoviai reik,mažai kas ištveria ilgai įtariu

drinks_cheers.gif aš irgi pasižiūrėjus pakraupau doh.gif jau savo maišus kol išrušiuoji pavargsti o čia visa diena doh.gif

sveikutės 4u.gif
Atsakyti
Šiandien pusę dienos važinėjau po Vilnių. Kadangi Lazdynai ir Karoliniškės jau aiškūs,iššmirinėjau dar Pilaitę,Justiniškes,Viršuliškes,Pašilaičius ir Fabijoniškes- rajonai,kurie labiausiai tiko. Ir... nieko verysad.gif
Atsakyti