Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(rogrinta @ 2009 12 06, 15:18)
Šiandien pusę dienos važinėjau po Vilnių. Kadangi Lazdynai ir Karoliniškės jau aiškūs,iššmirinėjau dar Pilaitę,Justiniškes,Viršuliškes,Pašilaičius ir Fabijoniškes- rajonai,kurie labiausiai tiko. Ir... nieko  verysad.gif

eina sau doh.gif nenusimink labai surasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Lasiuk kaip pas elzbieta prekes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fifacka: 06 gruodžio 2009 - 18:44
Sveikos mergaites 4u.gif Nebarkit manes or neismeskit is savo gretu, kad mazai bendrauju, as juk neto namie neturejau , tik darbe iki pietu galedavau prisokti verysad.gif Va jau turiu namie internetas tai pasizadu pasitaisyti ir pasivyti lyderiaujancias.
Atsakyti
labs..labs..tei va..gryzau ka tik is elzbietaa...nu sakysiu tiesiai sviesiai be jokiu uzdangstymu,o kam reiks atsirinks pacios vaziuot ar ne..seip jei skaitis pati elzbieta patariu nedaryt tokios klaidos kurie skambina..mes juk ne su sysium vaziuojam kura perkam kaip bebutu..ir jei sakom ko mums reikia ir kaip turi atrodyt tai nereiskia kad atvaziavus reikia pasakyt ko noret is isrinktu rubu kad grazaus kazkas butu juk po 4 lt...aisku grozio samprata kai kam labai plati biggrin.gif deja pas mane po 1 lt.tokios prekes..sugaista diena ir sugadinta nuotaika,nereikia skelbtis per neta jei isrankos like..ir pacios ju turim..nejau zmogui atrodo kad cia gluses susirinke kurios puls ir pirks bele ka..na gal kas neziuri visu rubu tas nusivilia jau namie..ale man ir nereikejo ju visu ziuret uzteko pora megztuku istraukt ir as jau stovejau kaip statula apakus..nes aiskiai sakem per tel tiek as tiek drauge mums reikia madingu,graziu,puosniu rubu ir prekiaujam parduotuvej..o kai nuvaziave pasakem kad cia parduodamo nieko nera tada pasake ko noret is likuciu biggrin.gif nepyk mieloji elzbietaa..bet cia ne ta vieta isrankoms siulyt..kita nuvaziavus gali ir iskoliot...tei vat tokios ir zinios...
rogrinta as pagalvojau gal dek pati skelbima kad ieskai nuomotis patalpas iki tokios ir tokios sumos..kam reiks pasuks..bandyk nieko neprarasi..
kada plepam su sandelininkem..ogi kai ja nusitveriam biggrin.gif viena kalbinam ja istisai kita varom per maisus kas cia kas cia biggrin.gif
Atsakyti
As jau seniai nesipirkau nauju rubeliu verysad.gif ateinancia savaite planuoju paklekti i Humana, bet kaip paskaitau kaip ten laksto, dirba tai nezinau kaip ten suspet reikia sugalvot ka ir kiek imti g.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis biggrin.gif

Nu nežinau aš kai pirkau iš humanos po tuos 8lt,tai man superiniai papuolė rūbai,daug gerų striukių,nu žodžiu visko. O kai iš sentauro,tai nusivyliau kaip už tokią kainą ir tikrai niekam nerekomenduočiau iš ten pirkti.
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 06, 19:50)
labs..labs..tei va..gryzau ka tik is elzbietaa...nu sakysiu tiesiai sviesiai be jokiu uzdangstymu,o kam reiks atsirinks pacios vaziuot ar ne..

va čia tai joooooooo blink.gif tikiuosi nepirkai unsure.gif
Atsakyti
Nu bent jau prie manęs niekas ten nieko nelakstė,susitikau vieną,paklausiau viskom ko man reikia ir niekur ji nuo manęs nelėkė, iki kol reikėjo eiti susimokėti,tada jau ji nebebuvo šalia manęs.
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 12 06, 21:21)
va čia tai joooooooo  blink.gif  tikiuosi nepirkai  unsure.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif aha pirkau..dasipildyt po 1 lt kruvai lotuliukas.gif lotuliukas.gif .pas mane ir po 1 lt geresni sumesti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 12 06, 22:21)
Labas vakarėlis biggrin.gif

Nu nežinau aš kai pirkau iš humanos po tuos 8lt,tai man superiniai papuolė rūbai,daug gerų striukių,nu žodžiu visko. O kai iš sentauro,tai nusivyliau kaip už tokią kainą ir tikrai niekam nerekomenduočiau iš ten pirkti.

O kas ten buvo po 8lt. mix koks?
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 06, 21:50)
x-...kita nuvaziavus gali ir iskoliot...

xx- rogrinta  as pagalvojau gal dek pati skelbima kad ieskai nuomotis patalpas iki tokios ir tokios sumos..kam reiks pasuks..bandyk nieko neprarasi..

xxx-kada plepam su sandelininkem..ogi kai ja nusitveriam biggrin.gif viena kalbinam ja istisai  kita varom per maisus kas cia kas cia biggrin.gif

x- tai ir reikėjo padaryt mad.gif Bliamba prisireklamavo, kad ko norėsi to ir gausi,o kai nuvažiuoji,špygą panosėn pakiša. Nors tiek gerai,kad pamatyt leido kuo prekiauja

xx- įdėjau unsure.gif

xxx- ai tai jūs dar klausinėjot apie kitokias pozicijas? O aš kai pirkau,tik įėjus gi guli mix po 2 lt. tai niekur niekas nevedžiojo,pirštu bernams parodo kurie maišai išvežimui ir vsio.
Atsakyti
tai negi imsiu nemacius nieko..be to per maisus matosi jau,nelabai ir reikia ziuret viduje..as nieko nesakyciau jei nebutumem sake ir as ir drauge kelis kartus pabrezem ko mums reikia..ale ka nei vieno daikto ir net panasaus nebuvo ko mums reikejo..drauge ir pasake nei vieno parduodamo rubo cia nematau biggrin.gif ir sako as abejoju ar cia angliski nes ko tai daniskus primena rubai...motera 15 metu sitame versle labai atkalus jau akike ant rubu biggrin.gif
Atsakyti