Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(linalina644 @ 2009 12 06, 21:25)
O kas ten buvo po 8lt. mix koks?

Jo ten mixas,bet vaikiškas ax.gif ,gali imti pagal amžių,yra vyresniems vaikams ir mažesniems,papuolė visko ir labai gero,rūbeliai beveik visi firminiai,kur mamytės šitam pačiam forume nemažus pinigėlius moka,kad ir už padėvėtus.
Buvo kelnių,megztukų,maikių ilgom rankovėm,fainų tokių žieminių suknelių,kombinzonas vienas,paskui kelnės tokios slidininkų,nu bent jau vaikiški tai man papuolė superiniai.
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 06, 22:43)
..drauge ir pasake  nei vieno parduodamo rubo cia nematau

Aš taip sakaiu Humanoj,kai tą pirmą partiją grąžinau hihihi.gif
Atsakyti
g.gif nu man vaikisku nelabai reikia. Reiktu suaugusiems kokiu megstiniku, bluzonu ....
Atsakyti
be tikrinimo nei is vietos nebegalima pasitiket,ypac kurie pardes dar savo turi...jei neleidzia ziuret gali iskart galvot kad slamstas sukistas
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 12 06, 22:59)
g.gif nu man vaikisku nelabai reikia. Reiktu suaugusiems kokiu megstiniku, bluzonu ....

o man vaikiškų labai truko paskutinėm dienom. Bet jau nebepirkau.

QUOTE(lasiukas @ 2009 12 06, 23:01)
be tikrinimo nei is vietos nebegalima pasitiket,ypac kurie pardes dar savo turi...jei neleidzia ziuret gali iskart galvot kad slamstas sukistas

Nu bet stambesnėse įmonėse irgi nelabai rodo. Pvz Humanoj tie maišai jau užrišti ir niekas neatrišinėja
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 06, 20:23)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif aha pirkau..dasipildyt po 1 lt kruvai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .pas mane ir po 1 lt geresni sumesti biggrin.gif

lotuliukas.gif ot bizniukas būtu a tongue.gif

rytoj leisiu rubus po 3 lt žiūrėsiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 12 06, 22:06)
o man vaikiškų labai truko paskutinėm dienom. Bet jau nebepirkau.
Nu bet stambesnėse įmonėse irgi nelabai rodo. Pvz Humanoj tie maišai jau užrišti ir niekas neatrišinėja

jo..sutinku kad nerodo,taciau kai perki uz 2 lt.ne tiek svarbu kas bus..gavusi neblogus vaziuoji vel..o gavusi nekokybiskis per vargus gali grazint ir pasikeist..megztukai matosi ir humanoje per maisus pavartalioji ir nusprendi imt ar ne pagal spalvas sudeti bent jau kazkas panasaus matosi..be to jie negarantuoja kad cia super duber ko mums reikia,mano sendieniniu atveju puosnumas nuo kaimiskumo labai trumpa savoka buvo kai kieno..aj ka cia ir pasakot..noras nuvezt ten savo rubu po 1 lt tikrai prastums po 7 kaip nieko uz kg. biggrin.gif
Papildyta:
niu ka..einu i lovike jau..ryt anksti keltis ,vaziuosiu prekiu..is kur ir ka gausiu parasysiu vakare jei sveikatos turesiu biggrin.gif
Atsakyti
Lasiuk I humana leksi ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linalina644: 06 gruodžio 2009 - 21:22
QUOTE(linalina644 @ 2009 12 06, 22:20)
Lasiuk I humana leksi ?

biggrin.gif 6 val.ryte nuspresim ,nes send dar neaisku kur pasiduosim biggrin.gif neminekim tos H prisisauksim bedu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 06, 23:24)
biggrin.gif 6 val.ryte nuspresim ,nes send dar neaisku kur pasiduosim

svarbu,kas pasisektų mirksiukas.gif
Labanakt visom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 06, 23:24)
biggrin.gif 6 val.ryte nuspresim ,nes send dar neaisku kur pasiduosim biggrin.gif neminekim tos H prisisauksim bedu biggrin.gif

reikia kaskoki slaptazodi sugalvoti, kad mes zinotume apie kalbam, o kam nereikia zinot tas nesuprastu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 12 06, 21:36)
reikia kaskoki slaptazodi sugalvoti, kad mes zinotume apie kalbam, o kam nereikia zinot tas nesuprastu  biggrin.gif

nebloga mintis na kuri iš musu mėgsta šifruoti biggrin.gif
Atsakyti