Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(lasiukas @ 2009 12 07, 15:19)

puiki ataskaita, lauksim žinių vakare (o kas man belieka lotuliukas.gif Nzn kada važiuosim prekintis ax.gif ) 4u.gif
Atsakyti
Sveikos...As jau kaip ir temu skaitytoje patapau...Nu bet nesiseka juodai man,tai kaip ir neturiu ka parasyti,tik paskaitau naujienas jusu ir tiek.. verysad.gif
Atsakyti
Sveikos visos prekiautojos, na ir aš jau daug parsidaviau savo rūbelių, kur parvežė man iš Anglijos, tačiau dar liko nemažai, kadangi prekiavau saviems, ri jų draugams, tik keleta internu pardaviau, tad noriu pasiūlyti, jusm i parduotuves, nes aš tokios neturiu deja, prekelių, kurios yra pas mane, o yra nemažai dar, visko, gal kuri norėtų pasimti viska, peržiūrėti galėsite, yra avalynes, vaikišku gražių, moterims, vyrams, striukiu šiek tiek, žodžiu.
Jei idomu jums, rašykite i AŽ, kainas sutarsime manau kartu. Gelėsiu ir nuoroda atsiusti, ka turiu maždaug nors ten ne viskas nufotkinta.
Atsakyti
QUOTE(ovimama @ 2009 12 07, 15:34)
Sveikos...As jau kaip ir temu skaitytoje patapau...Nu bet nesiseka juodai man,tai kaip ir neturiu ka parasyti,tik paskaitau naujienas jusu ir tiek.. verysad.gif

unsure.gif Nemoku guosti blush2.gif , bet vistiek nuoširdžiai užjaučiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ugne77 @ 2009 12 07, 15:37)
Sveikos visos prekiautojos, na ir aš jau daug parsidaviau savo rūbelių, kur parvežė man iš Anglijos, tačiau dar liko nemažai, kadangi prekiavau saviems, ri jų draugams, tik keleta internu pardaviau, tad noriu pasiūlyti, jusm i parduotuves, nes aš tokios neturiu deja, prekelių, kurios yra pas mane, o yra nemažai dar, visko, gal kuri norėtų pasimti viska, peržiūrėti galėsite, yra avalynes, vaikišku gražių, moterims, vyrams, striukiu šiek tiek, žodžiu.
Jei idomu jums, rašykite i AŽ, kainas sutarsime manau kartu. Gelėsiu ir nuoroda atsiusti, ka turiu maždaug nors ten ne viskas nufotkinta.

biggrin.gif as is po vakar jau nieko nebenoriu,,atsiziurejau viskoooooooo..nuo sventiniu palaidiniu iki kailiu ir patalu lotuliukas.gif (kuriu nemaciau is vis) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ovimama @ 2009 12 07, 16:34)
...Nu bet nesiseka juodai man

Kas nutiko ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 12 07, 15:42)
unsure.gif  Nemoku guosti blush2.gif , bet vistiek nuoširdžiai užjaučiu  4u.gif

Ir nereikia blush2.gif aciu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 07, 15:43)
biggrin.gif as is po vakar jau nieko nebenoriu,,atsiziurejau viskoooooooo..nuo sventiniu palaidiniu iki kailiu ir patalu lotuliukas.gif (kuriu nemaciau is vis) lotuliukas.gif

Aga...man tos i musu namus rasancios reklamines zinutes jau palei kakla...Nemokama reklama ar ka??Ar mes tokios kvailos atrodom??
Papildyta:
QUOTE(rogrinta @ 2009 12 07, 15:50)
Kas nutiko ? unsure.gif

Ir tau savu bedu negana biggrin.gif ,nekrausiu tau savo mirksiukas.gif Beje ka nusprendei del apziuretu patalpu?Na kur salia buvusiuju..
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 07, 16:43)

Aciu uz info Lasiuk. Jau apsispakainau del nerusiuotu verysad.gif as isviso galvoju kad reikia uzsidaryt ir iki kokio vasario men.nedirbti. Zmoniu nera, jau antra savaite viska leidziu po 5lt, o ateina i diena keli zmones ir tai buna kad nei vieno verysad.gif Visi sneka , kad sventem reikia taupyti verysad.gif Dar vakare su vyru perkalbesiu ar vaziuot kaip planavau treciadieni ar jau nebe verysad.gif
Atsakyti
http://public.fotki.com/ugne32/
Cia musuose parasiusi parduodanti rubelius.Ar jus,ugne,tokiom kainom juos mums siulote????? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ovimama @ 2009 12 07, 17:19)
x-Aga...man tos i musu namus rasancios reklamines zinutes jau palei kakla...Nemokama reklama ar ka??Ar mes tokios kvailos atrodom??

xx-Ir tau savu bedu negana  biggrin.gif  ,nekrausiu tau savo  mirksiukas.gif  Beje ka nusprendei del apziuretu patalpu?Na kur salia buvusiuju..

x- nu rimtai,mes juk irgi galim čia savom parduotuvėm reklamą pasidaryt,oi kiek parduot visko turim lotuliukas.gif Niekam nereik,pas mane keli šimtai kg prekių yra. Niekas rimtai nenorit? bigsmile.gif

xx- jaučiu,kad jamsiu,neturiu kito pasirinkimo. Gaila,kad ten sutartis metams sudaroma,jei rasiu kur geriau,nebegalėsiu keist doh.gif

QUOTE(linalina644 @ 2009 12 07, 17:20)
  as isviso galvoju kad reikia uzsidaryt ir iki kokio vasario men.nedirbti

Ui unsure.gif Jei šeimos biudžetas leidžia nedirbt keletą mėnesiukų,tai gal taip ir geriau pratempt. Aš vat negaliu verysad.gif Vyras dirbtų,tikrai iki kovo net neieškočiau nieko
Papildyta:
QUOTE(ovimama @ 2009 12 07, 17:24)
Ar jus,ugne,tokiom kainom juos mums siulote????? g.gif

Geras klausimas lotuliukas.gif thumbup.gif Gal gi ne,nes mes tokiom pačiom savo prekių irgi galėtumėm pasiūlyt,aš irgi turiu galeriją fotkių,galiu įmest nurodėlę. Tikrai nereik? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 12 07, 16:34)
x- nu rimtai,mes juk irgi galim čia savom parduotuvėm reklamą pasidaryt,oi kiek parduot visko turim  lotuliukas.gif Niekam nereik,pas mane keli šimtai kg prekių yra. Niekas rimtai nenorit?  bigsmile.gif

xx- jaučiu,kad jamsiu,neturiu kito pasirinkimo. Gaila,kad ten sutartis metams sudaroma,jei rasiu kur geriau,nebegalėsiu keist  doh.gif
Ui  unsure.gif Jei šeimos biudžetas leidžia nedirbt keletą mėnesiukų,tai gal taip ir geriau pratempt. Aš vat negaliu  verysad.gif Vyras dirbtų,tikrai iki kovo net neieškočiau nieko
Papildyta:

Geras klausimas  lotuliukas.gif  thumbup.gif Gal gi ne,nes mes tokiom pačiom savo prekių irgi galėtumėm pasiūlyt,aš irgi turiu galeriją fotkių,galiu įmest nurodėlę. Tikrai nereik?  lotuliukas.gif

Noriu,man labai pigu,mesk nuoroda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 12 07, 17:31)
x- nu rimtai,mes juk irgi galim čia savom parduotuvėm reklamą pasidaryt,oi kiek parduot visko turim  lotuliukas.gif Niekam nereik,pas mane keli šimtai kg prekių yra. Niekas rimtai nenorit?  bigsmile.gif

xx- jaučiu,kad jamsiu,neturiu kito pasirinkimo. Gaila,kad ten sutartis metams sudaroma,jei rasiu kur geriau,nebegalėsiu keist  doh.gif
Ui  unsure.gif Jei šeimos biudžetas leidžia nedirbt keletą mėnesiukų,tai gal taip ir geriau pratempt. Aš vat negaliu  verysad.gif Vyras dirbtų,tikrai iki kovo net neieškočiau nieko

Mano vyras nedirba verysad.gif as dirbu mokykloje, na iki siol vargais negalais islaikiau seimyna, bet dabar tas sedejimas tuscias iki vakaro nuo pietu man naudos neduoda verysad.gif Nu kaskaip as cia visai suskydau cry.gif
Atsakyti